Találatok a következő kifejezésre: A kislányom hetes, (582 db)

Három hetes a kislányom három oránként szopizik mikor fogja végigaludni az éjszakát? Sokszor hallom hogy már három négy hetes és végigalussza az éjszakát? Lehet nekem később jön el ez az idő vagy én csinálok valamit rosszul? Hogyan csináljam?

Legjobb válasz: Ne aggódj! Az én kislányom 3 hónapos koráig 2-szer kelt fel éjszaka enni. Az elmúlt egy hónapban éjszaka 2 óránként eszik! Kitartás!!! 4 hónapos kislány anyukája

Ne aggódj! Az én kislányom 3 hónapos koráig 2-szer kelt fel éjszaka enni. Az elmúlt egy hónapban éjszaka 2 óránként eszik! Kitartás!!! 4 hónapos kislány anyukája
Mindent jól csinálsz, és a tejed is tökéletes, a babádnak megfelelõ! Az én kisfiam 3 hónapos, és nem alussza végig az éjszakát. Általában 1x kel fel enni, de ha nyûgösebb, oltást kap, front van, növekedési ugrása van, stb. akkor sûrûbben kel. Tegnap éjszaka pl. 3 óránként kelt fel enni éjszaka. Egyébként pedig csak 1/2 4 felé szokott kelni, és már 21:30-22:00-tól alszik. Nõvérem kislánya 2 éves, és még mindig kel éjszaka.
Babája válogatja, a nagyobbik fiam 6 hetes kora után mindig végigaludta az éjszakákat, a kisebbik fiam 6 hónapos és 2-3x is felkel szopizni.
Szia! Mi sajnos tápszeresek vagyunk. Ma vagyunk 1 hónaposak, és egy hete van az, hogy egyhuzamban 5-6 órákat alszik. Van olyan barátnõm, akinek a kislánya az elsõ naptól végig aludta az éjszakát. Úgyhogy valószínûleg baba válogatja. :) Ne izgulj, nem te csinálod rosszul. Az is lehet, hogy nem elég tápláló a tejcid neki, és többet igényel a szervezete, laktatóbbat. Egyél sok sárgarépát, állítólag attól nõ a tápértéke! Jó babázást!
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ
A kérdező hozzászólása: merre felé laksz
De jó neked ! az enyém is háromhetes és 2 óránkét eszik és nem hajlandó aludni, csak kézben. most próbáljuk ezzõl leszoktatni. amúgy babája válogatja. nekünk ilyet dobott a gép XD

Két ennyire eltérő terhesség? A kislányommal már a 6. héten folyamatosan hánytam, émelyegtem, fájtak a melleim. Most 7 hetes vagyok, és semmi tünetem sincs.

Reménykedhetem -e még kislányban? Mik a tapasztalataitok? Mennyire népi hiedelem a kislány = rosszullét?

Legjobb válasz: Szia!Elsõ terhességemnél semmi tünet!/Kislány/ Most a 2.terhességem elején rosszul voltam,fájtak a melleim,semmi nem volt jó és mégis kislány a pocaklakóm!:)Szerintem ez csak népi hiedelem!:) 29 hetes kismama

Szia!Elsõ terhességemnél semmi tünet!/Kislány/ Most a 2.terhességem elején rosszul voltam, fájtak a melleim, semmi nem volt jó és mégis kislány a pocaklakóm!:) Szerintem ez csak népi hiedelem!:) 29 hetes kismama
Szia en is kb 9 hetes terhes vagyok de nagyon fajnak a mellbimboim es csak hanyingerem van ugyertem enyhebben vagyok rosszul mint az elso babammal.A lanyommal mar 8 hetesen allandoan hanytam ossze magam amig meg nem mozdult ki nem tudtam menni meg a konyha fele sem nemhogy fozni, a melleim nem fajtak egyaltalan, jo nem mondom mert most is elegge hanyingerem szokott lenni az eros kaja szagoktol de enyhebben.Sajna en is ugy erzem hogy ez a picur fiu akar lenni es azert masok a tuneteim. En lanyt szeretnek megint...de? egy 18 hos kislany anyuja. Kivancsi vagyok miket fogunk megtudni.Kivanok egy nagyon szep baba varast es konnyu szulest!!!!majd meg irok.
Persze, hogy babona :) ) Nekem 4 terhességbõl 3 alatt nem is volt semmi tünetem, csupán aluszékonyabb voltam, a 4. alatt volt néhány napig enyhe émelygés, de csak miután kiderült, hogy babát várok (nem terveztük, gyógyszer+ mensi mellett is ott volt). 2 fiam és 2 lányom van :) ) Unokahúgom mindhárommal iszonyatosan hányt, kórházba is került, 2 lánya és 1 fia van...
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok! 2. válaszoló: nekem is pont (ápr. 20-án lesz) 18 hós a kislányom! :-)
Szia! Én a kislányommal (6 éves) egy két-három napig tartó alhasi görcsön kívül szinte semmit nem éreztem egész terhesség alatt. Nem volt hangulat ingadozásom, nem voltam kívánós, kicsit álmosabb voltam a szokottnál, nagyon vidáman és kiegyensúlyozottan éreztem magam. Terhességem vége felé voltak hátfájdalmaim, de ez mindenkinél normális. Azt hiszem:) Most pedig még nem tudom az eredményt, de ha a megérzéseim nem csalnak akkor lassan 4. hétnél tartok... már most mondhatom, hogy iszonyú rosszul érzem magam. És ha baba van a dologban, akkor ez a terhesség egészen más lesz mint az elõzõ volt :) Pár napon belül kiderül!
A kérdező hozzászólása: Utolsó: drukkolok Neked!

Szerintetek? Valaki járt így? 12 uh fiút mondtak, aztán a 16 hetesen megerősítették, most majdnem lefordultam az ágyról mikor 19 hetes uh-n mondta a doki 265 gr-os kislány!

fiúra utaló jelet nem látott, akárhogy nézte:)eddig meg azt mondta ott a pont,pont,vesszőcske úgy látja....valaki járt így?mi lett végül??

Legjobb válasz: Én épp ezért nem is kérdeztem soha, azt mondtam, hogy akkor mondják meg a nemét, ha már biztos. Csak a 18. heti UH-n tudtam meg mindháromszor, és az mindig 100% volt. Egyik lányomnál már a 12 hetesen mondta a doki (hiába nem kérdeztem), hogy õ ott nem lát semmit, de ez még "változhat". Kislány lesz minden bizonnyal. Én egy "szuperdoki" "szuper magánlkinikás" hirdetését olvastam, azt írta a szöveg, hogy 15. héttõl mondja meg 100%-ra a baba nemét. Tehát a legjobb felszereléssel sem mondható meg korábban biztosra, mert nem látszik olyan jól, egy SZTK-s béna gép meg khm...

Én épp ezért nem is kérdeztem soha, azt mondtam, hogy akkor mondják meg a nemét, ha már biztos. Csak a 18. heti UH-n tudtam meg mindháromszor, és az mindig 100% volt. Egyik lányomnál már a 12 hetesen mondta a doki (hiába nem kérdeztem), hogy õ ott nem lát semmit, de ez még "változhat". Kislány lesz minden bizonnyal. Én egy "szuperdoki" "szuper magánlkinikás" hirdetését olvastam, azt írta a szöveg, hogy 15. héttõl mondja meg 100%-ra a baba nemét. Tehát a legjobb felszereléssel sem mondható meg korábban biztosra, mert nem látszik olyan jól, egy SZTK-s béna gép meg khm...
Na erre mondta nekem dr. Hajdú Krisztina az Istenhegyi úton a 12. hetin, hogy normális kolléga ilyenkor nem mond semmit, vagy max. tippel!:) Én pl. erõlködtem, hogy tippeljen és még õ is, akinek a szaktudásában lehet bízni, kislányt tippelt! A 18. hetin mondta, hogy na látja, ezért nem szeretek semmit mondani. Kisfiú lett! :)
Nem mindegy az sem, hogy ki mondja. A nõgyógyászok nagy része nem rendelkezik szonográfusi végzettséggel, és sokszor a gépeik sem a legmodernebbek, a monitor felbontása sem mindegy. Az én nõgyógyászom mindig mondja is, hogy õ ehhez "nem ért". A szonográfus, akihez UH-ra jártam viszont napi 8 órában ezt csinálta, 100%-ra mondta. A 18 hetes UH-n , megkérdezte akarjuk-e tudni a nemét, és amikor mondtuk, hogy igen, akkor 2 mp. alatt elmozgatta a babát úgy hogy lássa, és már mondta is. Nyilván korábban nem mondta volna ilyen biztonsággal. Egyébként az elsõ gyerekünk úgy széttárta a két lábát, hogy még mi is láttuk, pedig abszolút nem értünk hozzá, a másik kettõnél mi hiába "akartuk látni", nem tudtuk értelmezni. elsõ
én mindkettõre (fiú-lány; lány-fiú) olvastam már példát. És mindkét esetnél végig az ellenkezõ nemût állították az orvosok, szüléskor jött a meglepetés
Barátnõmnek még a 36. héten is fiút mondtak, nagy volt a meglepetés, mikor kibújt a kislány. :) Szóval semmi sem biztos.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, természetesen egyik esetben sem leszek csalódott:) ha "választani lehetett volna"kislányt mondtam volna , a kisfiam mellé:) , de már megszoktam a gondolatot, hogy 2 fiús leszek, most meg a bizonytalanság picit rossz.A legjobb hír persze , hogy minden eredménye jó akár puncis akár kukis:)
Kozmetikusomnak a 36 hetes uh-n mondta a doki, hogy szép nagy kislány lesz :D apukával majdnem elájultak, mert elõtte az összes uh-n, és a 4D-n is kisfiút mondtak nekik 100%-ra. Erre a doki csak annyit mondott, hogy ki volt az a hülye aki kisfiút mondott? Egyértelmûen kislány. Az is lett :) a "gond" csak az volt, hogy már minden elõ volt készítve kisfiúsra.
Nekem a 12. heti UH-n azt mondta a szonográfus, hogy visszaadja a diplomáját, ha nem fiú. Az az igazság, hogy ha nem mondta volna, akkor is látjuk, mert olyan egyértelmû kuki volt ott. Ettõl függetlenül, ha azt mondják a jövõ heti UH-n 19 hetesen, hogy lány, akkor sem leszek csalódott! Nem is vettünk még semmi fiús cuccot, pont azért, mert tudom hogy még bármi lehet.
mivel úgysem 100% ezért sem akartam tudni h lány vagy fiú lesz a gyerek pedig a kórház UH specialistájához jártam
Sztem a nagy genetikai uh (és nyilván nagyobb már a baba is), biztosabb eredményt mondhat. Azért majd a következõ esedékes uh-n biztos újra rákérdeznék.:) És szíved szerint minek örülnél jobban?
Ezért csodálkozom, mikor itt a gyakorin írogatják, hogy nekik már a 12. heti UH-on megmondták a baba nemét, és el is hiszik... RENGETEG tévedésrõl hallottam már, olyan anyukákról is, akik aztán nem tudták elfogadni, hogy mégis más nemû babájuk lesz, úgy beleélték magukat már a lányba/fiúba. Nekem is jó nevû magándokim van, de a 18-20. hét elõtt sosem mondja, hogy milyen nemre tippel. Három kisfiamnál is csak akkor mondta biztosra, mikor a a kuki mellett a herék is látszódtak. Remélem, azért nem vagy most nagyon csalódott! Biztos cuki lesz a hugi! :)
A kérdező hozzászólása: magándokihoz járok viszonylag jó gépe van és jó hírû doki, nekem is van egy kisfiam már aki a 12 .héttõl fiú volt/maradt végig:) viszont én sem kérdeztem eddig mindig magától mondta , hogy mit lát.
Nagynénémnek a 36. hétig azt mondták, hogy lány lesz. Aztán az UH-s orvos a 36. héten kijelentette hogy fiú. Amikor azt mondta az orvosnak a nagynéném hogy hát de eddig azt mondták hogy kislány, akkor az orvos megkérdezte hogy ki mondta ezt a hülyeséget. Hát õ. Az az orvos... Koppanás. :D Most van egy makk egészséges 7 éves kisfia. A családban így lett nálunk Ágotából Ágoston. :)

33 hetes kismama vagyok, gyerekkoromban átestem a bárányhimlőn de most a kislányom (aki még nem esett át rajta) óvodájában terjed a virus, mennyire veszélyes a magzatra nézve ha elkapja a kislányom és hazahozza a bárányhimlőt?

Legjobb válasz: Így van, mivel már átestél rajta, a benned lévõ babád is védve van. :) Én 10 hetes terhes voltam mikor a lányom elkapta a bárányhimlõt, akkor nagyon megijedtem, mivel én még sosem kaptam el ezt a betegséget, de a dokim megnyugtatott, hogy ha el is kapnám, már van olyan oltás, mi védi a magzatot. Szerencsére nem kaptam el most sem. Jó babavárást! :) 36 hetes

Így van, mivel már átestél rajta, a benned lévõ babád is védve van. :) Én 10 hetes terhes voltam mikor a lányom elkapta a bárányhimlõt, akkor nagyon megijedtem, mivel én még sosem kaptam el ezt a betegséget, de a dokim megnyugtatott, hogy ha el is kapnám, már van olyan oltás, mi védi a magzatot. Szerencsére nem kaptam el most sem. Jó babavárást! :) 36 hetes
Ha te már átestél rajta, akkor védett vagy, és általad a babód is, még a születésd után is valameddig.

Nektek, hogy alszik a babátok? 2 hetes a kislányom.

A doki azt javasolta, hogy sokat aludjon hason, de én féltem így meg nem is szereti nagyon. (meg azt olvastam a neten, hogy veszélyes) A hátán mégjobban nem marad meg, mindig elfordul oldalra. Igy általában alapból az oldalára rakom.

Legjobb válasz: Az én kislányom két és fél hetes és éjszaka hason alszik. Napközben nem nagyon szeret úgy lenni, de ha sikerül szopi után rögtön elaludnia akkor is hasra rakom egyébként oldalt.Azzal az a bajom, hogy sokat kalimpál és felébreszti magát.

Az én kislányom két és fél hetes és éjszaka hason alszik. Napközben nem nagyon szeret úgy lenni, de ha sikerül szopi után rögtön elaludnia akkor is hasra rakom egyébként oldalt.Azzal az a bajom, hogy sokat kalimpál és felébreszti magát.
Szia! A kislányomat legtöbbször az oldalára fektetem, és ki is támasztom, mert rengeteget bukik, hiába büfiztetem és még az ágy fejrészét is megemeltük orvosi tanácsra. Amolyan stabil oldalfekvésben van. Nappal szoktam a hátára fektetni, mert akkor gyakrabban ránézek és hallom is, ha valami baja van, nyöszörög. Én így érzem biztonságosnak és õ is jól alszik így. *A*
Én nem ajánlotta a doki a hason alvást, nem is merem úgy altatni. 3, 5 hós és még soha nem aludt hason.
Az én kislányom és 2 és fél hetes és általában oldalt fekve alszik. Ha nagyon "tekeri" magát és sír akkor hasra fektetem és azt vettem észre azt is szereti. Nem féltem, van légzésfigyelõ és sokat benézek hozzá. A baba úgyis jelzi mi jó neki, ha nem szeret hason aludni akkor ne tedd úgy le.

Hány hetes-hónapos korig fáj a babák pocakja? Van valami javaslatotok hasfájás ellen? A kislányom most 6 hetes és már három hete küszködünk a hasfájással, pedig nagyon odafigyelek arra, hogy mit eszek.

Legjobb válasz: szia!! mi 2 hetes korunktól küzdöttünk vele, espumizan cseppekkel kezdtük, aztán 4-5 hetesen áttértünk arra a hipp teára, amit 1 hónapos kortól lehet adni a babóknak. nap 3-4x issza most már 70 ml-ket és minden rendben van!! remélem, segít nektek is!! 9 hetes babó anyukája

szia!! mi 2 hetes korunktól küzdöttünk vele, espumizan cseppekkel kezdtük, aztán 4-5 hetesen áttértünk arra a hipp teára, amit 1 hónapos kortól lehet adni a babóknak. nap 3-4x issza most már 70 ml-ket és minden rendben van!! remélem, segít nektek is!! 9 hetes babó anyukája
Nekünk az espumisan jött be, gripe watertõl sajnos sokkal rosszabb lett :( Kitartás! :)
nálunk is voltak hasonló tünetek, de megoldottam, én iszom a kamilla teát. És azt vettem észre hogkönnyebb neki a pukizás, és nem feszenk, tekeredik mert fáj a hasa. Napi 1 liter. Azt ki tudja meddig hat így neki.Én azért iszom a kamillát.
Gripe Water
6 hét körül csökkenni szokott a hasfájás. Én nem szeretem a mesterséges, gyógyszeres dolgokat, híve vagyok a természetes megoldásoknak. FLP.s Aloe vera activator, tökéletes hasfájásra, fogzásra, lázra, oltás után, székrekedésre...
Az én lányomnak 3 és fél hónapos koráig.Semmi nem seegített csak a langyos kamilla tea.A Gripe Water az nagyon jó/DM-be lehet kapni, de van akinek az Espumisan jött be.Lehet zsíros a tejed....majd elmúlik. Masszázs, meleg a pocijára....
Én mindent kipróbáltam, talán az Espumisantól kicsit jobb volt.Mi 8 hétig voltunk nagyon hasfájósak, de akkor este 7-tõl 10ig üvöltés, aztán egyik napról a másikra megszûnt. Azóta eszem mindent, és szénsavasat is ihatok nincs baj.
tényleg bróbáld ki hogy te iszod a kamilla teát nem árt az biztos max nem használ
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom a kicsit. Szopás után nyögdécsel, sõt néha álmában is, és nem alszik nyugodtan, mert fáj a hasa, ébredezik.

Más is járt már így? 12 hetes UH-n biztosra mondta az orvos, hogy kisfiút vár, a 18 hetesen meg közölte, hogy egész biztos, hogy kislány. A végén milyen nemű baba született?

Tegnap azt is megtudtam, hogy egészséges és természetesen ez a lényeg :) Csak azért érzem magam furcsán, mert egy olyan orvoshoz járok, akinek az UH a specialitása, így mikor 100%-ra mondta 12 hetesen, hogy fiú a baba, akkor beleéltem magam, főleg hogy a családban eddig csak lányok születtek. Tegnap azt is elmondta, hogy 12 hetesen mit könnyű elnézni. Most kell egy kis idő, mire átállok. Ti hogy éreztétek magatokat egy ilyen hír után?

Legjobb válasz: Pont ezért nem kellene 12 hetesen biztosra mondani. Az én dokim is UH specialista, több szám kmrõl is küldenek hozzá anyukákat, mégis nekem csak 22 hetesen mondta biztosra a lányaimat.

Pont ezért nem kellene 12 hetesen biztosra mondani. Az én dokim is UH specialista, több szám kmrõl is küldenek hozzá anyukákat, mégis nekem csak 22 hetesen mondta biztosra a lányaimat.
Egy ismerõsömnél is így volt, a 4D-n kiderült, hogy mégis fiú, kb a 26-27. héten.
Szerintem 1-2 hét alatt átáll az ember agya egy ilyen hír után. Nyilván igen, azt is fura megemészteni, hogy elképzeled a késõbbi életeteket az adott nemû gyerkõcökkel, és utána újra kell rajzolni a történteket.:) Én hasonlóan éreztem magam, mikor közölte a doki a kisfiam után (szintén a 18. héten), hogy bizony a 2. is az.. Nekem kb 1 hét kellett, míg megszoktam a gondolatot, hogy "fiús anya" maradok, és még 1 hét, hogy örülni is tudjak neki. Most meg már ott tartok, hogy azon drukkolok, ne változzon újra, maradjon kisfiú! :) Minden jót, és jó egészséget! 22 hetes kismami
Nekünk is így volt, kislány született. :)
A kérdező hozzászólása: Az az érdekes, hogy 12 hetesen és sem kérdeztem rá, az orvos kérdezte, hogy szeretnénk-e tudni a nemét. Így már persze, hogy akartuk. Meg is mutatta UH-n, hogy hol látja, hogy fiú. Tegnap meg megmutatta, hogy hol látja, hogy lány :)
Én tegnap voltam a 12 hetes UHn, és örültem, hogy még csak nem is tippelt a doki. Akkor szeretném csak megtudni, amikor biztosat tud mondani. :) Tényleg nem jó, amikor tippelgetnek a dokik, mert beleéli abba magát a kismama...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én is meglepõdtem, mikor 12 hetesen már mondta, hogy fiú. Mikor a kislányomat vártam, akkor a 18. hétig nem mondta meg a nemét. Most meg olyan biztos volt benne a 12. héten is, hogy ha neki nem hiszem el, akkor senkinek. Erre tessék :) Biztos át fogok tudni állni, igazából mindig "lányos anyukának" gondoltam magam, de azért még kell pár nap. Na meg találni egy nevet, az se lesz egyszerû :) Ha vannak még tapasztalatok, örülnék neki!
Hááát, ilyenkor még nagyon bizonytalan. Én direkt nem is kérdeztem rá akkor a 12hetesen. A 18hetes genetikai UH-n voltam, ott a doki magától mondta, hogy kisfiú. Kérdeztem, hogy ez biztos? Mondta, hogy ha nem lenne biztos nem mondaná, de a fiúkkal könnyebb a dolguk. Aztán elvoltunk a saját orvosomnál a 19-ik héten, mondtuk neki, hogy a kórházban mit mondtak, azt mondta akkor megnézzük :) És ránagyított nekünk a fütyijére :) Akkor fogok csak megnyugodni ha megyek 4D-re (25héten) , mert ott teljesen egyértelmûen fogjuk látni, hogy mije van. Várom már. 20+4hkm
Én 20 hetesen voltam UH-n.Mikor megkérdeztem a dokit, hogy a nemét lehet e tudni, csak annyi volt a válasz, kislánynak gondolja.Nemsokára megyek 4Dre, kíváncsi vagyok...Persze az egész család elkezdett rózsaszín ruhákat venni, meg lányos holmikat, pedig mondtam én nem nagyon bízok benne, hogy tényleg lány.Úgyhogy nem tudom mi lesz, ha kiderül, fiu....
12 hetesen még csak tippelni lehet, ami ugye 50-50% - nekem 14 hetes uh-on mondták, hogy kisfiú, és tényleg még én is azt hittem, hogy látom a kis pöcköt a lába között :) - aztán 18 hetesen biztos kislányt mondtak, és így is maradt, ma van egy gyönyörû 11 hónapos tündérkém :) Ne aggódj, hamar át állsz majd, nekem is kellett ki idõ, pedig nálunk kisfiú unokák már vannak, tehát inkább kislányt vártunk, de mégis, annyira bele tudtam magam élni a kisfiúba, hogy kellett pár hét, mire átálltam a kislány érkezésére :) Egyébként nem is mertem nagyon rózsaszín dolgokat vásárolni, inkább unisex színeket választottunk , hiába mondták biztosra a kislányt...
nekem is 12 hetesen azt mondtak fiu lesz, bar akkor 4D is volt, szoval lehet azzal biztosabb. remenykedem hogy tevedtek mert en annyira kislanyt szerettem volna, bar mar megbekeltem a kisfiuval is.majd csak 1 honap mulva megyek ultrahangra akkor mar biztosra kiderul.

22 hetes multam. Elég lusta a kislányom. Nem igazán rugdos. Reggelente mocorog egy kicsit aztán minden étkezés után rug párat "hogy megjött a kaja". Aztán este mikor lefekszem akkor megint rugdos egy kicsit. Ez természetes? Más is van igy?

Már mocorog 15 hetes kora ota de nem sokkal aktivabb!A rugásai is olyan kis "lányosak".Voltunk pár napja 4d-n és minden rendben van.Azt is végig aludta hiába piszkálta a doktornö.Akkor csak ilyen kis lusta lenne?Csak furának tartom mert sokan irtátok hogy aludni sem tudtok,egész nap rug,boxol......

Legjobb válasz: Szia Nekem a kisfiam ilyen. Olyan nyugis altalaban, hogy sokszor ugy kellett noszogatni hogy mozduljon meg mert a fraszt kaptam, hogy mi a helyzet, jol van e? Most 38 hetesek vagyunk, helye mar nem sok van...de neha olyan tancot nyom le...hogy azt hiszem leesik a pocakom. Sokszor csak nezem a pocakom hogy mennyire jon megy :) Szoval nem csak a kislanyod lustasag :) amugy remelem hogy ezt a jo szokasat kint is megtartja majd :)) Boldog bababvarast, es konnyu szulest

Szia Nekem a kisfiam ilyen. Olyan nyugis altalaban, hogy sokszor ugy kellett noszogatni hogy mozduljon meg mert a fraszt kaptam, hogy mi a helyzet, jol van e? Most 38 hetesek vagyunk, helye mar nem sok van...de neha olyan tancot nyom le...hogy azt hiszem leesik a pocakom. Sokszor csak nezem a pocakom hogy mennyire jon megy :) Szoval nem csak a kislanyod lustasag :) amugy remelem hogy ezt a jo szokasat kint is megtartja majd :) ) Boldog bababvarast, es konnyu szulest
A kérdező hozzászólása: Én is bizok benne!!!! Köszi nektek is minden jot!!!!!!
Igen itt irnak sok mindent.Én elõszõr határozott mozgást 23.héten éreztem.Utána is csak hébe-hoba.De a környezetemben mindenki igy volt vele.Szerintem nem lustább, hanem nem érezzük mindig a mozgást.Most 32 hetes vagyok, most potolja az elmaradást.Tehát aktivvá változott.Kevés a hely és jobban érzem.Ne aggodj, fogsz te még rácsodálkozni.
Ahogy egyre kevesebb lesz neki a hely, te is jobban fogod érezni a mocorgását. Én is inkább este éreztem 22 hetesen, most már napközben is, de akkor nem olyan erõsen. A kaját õ is megköszöni!:d az éjjelt azért írják sokan, mert olyankor tényleg több mozgást érezni, csak ha átalszod az éjszakát, nem érzed! Én is azóta tudom, amióta többször ébredek fel éjjel, hogy õ milyen kis tornász olyankor! Viszont amikor doki bá nézi, nyugis és alig akar mocorogni. 29 hetes kismami
Szia, nekem is ugyanolyan a kislányom mint ahogy leírtad! Tegnap reggel még szokásosnál is gyengébb volt, 1-et ha rugott, ma reggel is csak akkor ha kinyújtottam a lábam és hátra feküdtem! Boldog Babavárást!23 hetes kismami

8 hetes a kislányom, eddig Milupa Aptamil Prev. HA tápszert kapott, de úgy tűnik nem ízlik neki. Most a védőnő javaslatára kipróbáljuk a Beba start aktívot. Ez finomabb tápszer? Szeretik a babák?

Legjobb válasz: Szia! Sajnos nekem már újszülött kortól kell adni kiegészítésként tápszert és a kórházban a Beba-t adták, ez nem ízlet a kislányomnak, sõt sûrûn ki is rókázta. A gyerekorvostól kértem másik fajtát ez a Humana SA start volt és most pedig a Humana HA1-t kapja és ezt imádj. Igaz én csak este adok neki . / hetes. A gyerekorvos is azt mondta, hogy több szülõ panaszkodott, hogy nem eszi meg a gyereke a Bebát.

Szia! Sajnos nekem már újszülött kortól kell adni kiegészítésként tápszert és a kórházban a Beba-t adták, ez nem ízlet a kislányomnak, sõt sûrûn ki is rókázta. A gyerekorvostól kértem másik fajtát ez a Humana SA start volt és most pedig a Humana HA1-t kapja és ezt imádj. Igaz én csak este adok neki . / hetes. A gyerekorvos is azt mondta, hogy több szülõ panaszkodott, hogy nem eszi meg a gyereke a Bebát.
Szia! Sajnos nekem már újszülött kortól kell adni kiegészítésként tápszert és a kórházban a Beba-t adták, ez nem izlet a kislányomnak, sõt sûrûn ki is rókázta. A gyerekorvostól kértem másik fajtát ez a Humana SA start volt és most pedig a Humana HA1-t kapja és ezt imádja. Igaz én csak este adok neki . / 6 hetes. A gyerekorvos is azt mondta, hogy több szülõ panaszkodott, hogy nem eszi meg a gyereke a Bebát.

Ma van az első "önálló, kettecskén" napunk a három hetes kislányommal. Gőzöm sincs, hogy mihez kezdjek vele. Ötletek?

Sziasztok! Ma három hetes a lányom, és ma vagyunk el?ször itthon kettesben. Fogalmam sincs, mihez kezdjek vele, bebifláztam egy csomó verset, mondókát az Iciri picirit?l az Ákombákomig, próbálok beszélni hozzá, különböz? zörg?-csörg? állatkákat mutogatok, de ? nem igazán szeret kézben lenni (ha kézben van, egyb?l cicit akar), viszont tökéletesen elvan a kiságyban, csendben elnézel?dik akár fél órát is (néha többet), viszont félek, hogy így nem éri elég inger. Szeretném, ha ismerné és megismerné a hangomat, az illatomat, de nem akarom ráer?ltetni magam. De nem igazán vannak anyai érzéseim - túl hirtelen és gyorsan történt a szülés, és a pici már a kórházban is teljesen jól elvolt a kiskocsijában, nem igényelt engem, ahogy most sem. Azóta pedig itthon volt a nagyi, apa, nagybácsi, mindig lefoglalta valaki, szóval nem igazán segítette el? a környezetem az anyai érzések "kialakulását". Szeretem, imádom, de rossz érzés látni, hogy nincs szüksége rám, csak amikor éhes. Ráadásul szombat óta tápszeres kiegészítést kap, mert egyre kevesebb a tejem, szóval még ez a meghitt kontaktus, a szoptatás sincs már meg közöttünk. Mihez kezdjek vele? Szeretném, ha kapna elég ingert ahhoz, hogy fejl?djön, és ha lassacskán (tudom, még korai) elkezdene (ki)alakulni a kett?nk kapcsolata. Félreértés ne essék, egyértelm?en nem azt várom, hogy a jöv? héten már másodfokú egyenleteket oldjon meg pelusba kakilás közben, csak nem tudom, mit lehet csinálni egy ilyen picúrral, aki nem szeret kézben lenni, és tök jól elvan a kiságyban.

Legjobb válasz: Semmit nem kell csinálnod. Ha el van, hagyjad. Könyörgöm! Három hetes. Pihenj te is, élvezd, hogy anya vagy....oké?

Semmit nem kell csinálnod. Ha el van, hagyjad. Könyörgöm! Három hetes. Pihenj te is, élvezd, hogy anya vagy....oké?
ha kevés atejed és tápszer kap, akor ezek a kettesben töltött idõk tökéletesek arra, hogy soakt tedd cicire, ezáltal több lesz tejed éa elhagyhagyjátok a tápszert De ha minél több tápszert adsz neki, akkor még kevesebb lesz a tejed. Innen még vissza lehet fordítani dolgokat,
Hidd el, igényel Õ Téged, de még nagyon kicsi. Hagyd had feküdjön ha az jó neki, te csak bújj mellé, nézegesd, puszilgasd. És pihenj, ha már ilyen jól elvan a babád!
Még néhány hét és egész napos foglalkozást igényel. Addig is élvezd ki, hogy nyugi van. Az igazat megvallva én sem tudtam, hogy mikor "milyen" egy baba. Most is csak 3 hós korig vagyok képben, mert ennyi idõs a fiam. De egy idõ után teljesen összehangolódtok és tudni fogod mikor akar egyedül játszani stb. Meg úgy is jelzi õ - sírással, ha valamit akar. Jó babázást!!!
Még egy ideig nem fogsz igazán pozitív visszajelzést kapni tõle, viszont sírni tud, ha valami diszkomfort érzése van. Nekem ez volt a legnehezebb az elsõ hat hétben. De most már 14 hónapos a lányom, és ha ébren van, le sem száll rólam (jó értelemben véve). :-) Különösebben nem kell semmit csinálnod vele, gyönyörködj benne, hisz most végre nem tolakszik oda más. :-)
Örülj ennek az idõszaknak, pihenj, foglalkozz magaddal, mert ahogy mások is írták, pár hét és már nagyon fogsz neki kelleni. Aztán meg már el sem enged :) Én a pár hetes fiam mellett jó pár regényt kiolvastam, most 9 hónapos, és csak a babakönyveket ismerem :)
Mi is így voltunk 3 hetesen. Tudom, hogy hülyeség, de azt hittem nem szeret a kislányom... Most 10 hetes, mióta kettesben vagyunk itthon fokozatosan kialakult minden, sokat bújunk, gügyögünk, játszunk. Már érzem, hogy ragaszkodik hozzám és szeret. Hidd el kialakul, csak idõ kell.
Ó, akkor egy igazi kis angyalkád van. Hidd el, mások sokat adnának egy ilyen babáért. Én ezért nem szeretem, ha az elsõ két hétben Apán és Anyán kívül más is van otthon (már felnõtt). Mert azt érik el, hogy a végén az ember elhiszi, nincs is rá szükség, vagy õ nem is tudja olyan jól megcsinálni. Neki még nem is igazán kell inger, sok alvás és cicire van szüksége. A legjobb, ha megteheted, hogy befekszetek az ágyba, és hagyod, hogy szopizzon, ahányszor csak akar. Így hidd el beindul a kereslet kínálat is, és meglesz a kontaktus is. Olvass, pihenj, tévézz, hidd el nem lesz ez így sokáig. egy háromgyerekes anyuka

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!