Találatok a következő kifejezésre: A kislányom hónapos, elkaphatja (4 db)

6 hónapos a kislányom. Fáj a torkom és náthás is vagyok. Elkaphatja a babám? (már nem szopik) Most akkor ne puszilgassam őt?

Legjobb válasz: Persze, hogy elkaphatja. De nem kell túldramatizálni. Az anyósom annak idején ilyenkor szájkendõt vett, de én marhaságnak tartom. Azért ne nagyon puszilgasd, hátha megússza, de ha mégsem, akkor sincs nagy baj.

Persze, hogy elkaphatja. De nem kell túldramatizálni. Az anyósom annak idején ilyenkor szájkendõt vett, de én marhaságnak tartom. Azért ne nagyon puszilgasd, hátha megússza, de ha mégsem, akkor sincs nagy baj.
Nekem is fájt, szaladtam én is a gyerekorvoshoz, hogy mit tegyek, hogy ne kapja el.Annyit mondott ne izguljak, sokkal erõsebb az imunrendszere nem fogja elkapni. Nem is volt semmi gond. 3, 5 hós baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

A kislányom 6 hónapos, elkaphatja tölem a herpeszt? Vagy hordozza ő is ezt a virust, ha nekem szokott lenni?

Legjobb válasz: Mindig moss kezet ha hozzá nyúlsz és ne puszilgasd,amég herpeszed van.Van aki hajlamos rá,van aki nem.Kezeld ki magad!

Mindig moss kezet ha hozzá nyúlsz és ne puszilgasd, amég herpeszed van.Van aki hajlamos rá, van aki nem.Kezeld ki magad!

Ebben a megfázós időben hogyan védhetném meg jobban a kislányom a betegségektől? Náthás vagyok és fáj a torkom is. Elkaphatja a babám? Mit szedjek, hogy elmúljon? Szoptatok, a babám 3, 5 hónapos

Én vitaminos pezsg?tablettákra gondoltam,vagy van más tippetek is?

Legjobb válasz: Homeopátiás Oscillococcinum (babának is lehet adni megelõzésképpen napi 1 tartály 3 napig, neked pedig az elsõ napon 3 tartály, második napon 2 tartály, harmadik napon 1 tartály), és neked ezen felül Coryzalia (szintén homeós bogyó, 5x1 szemet elszopogatni). Igyál mézes hársfa teát, és szopogass el egy citromot!

Homeopátiás Oscillococcinum (babának is lehet adni megelõzésképpen napi 1 tartály 3 napig, neked pedig az elsõ napon 3 tartály, második napon 2 tartály, harmadik napon 1 tartály), és neked ezen felül Coryzalia (szintén homeós bogyó, 5x1 szemet elszopogatni). Igyál mézes hársfa teát, és szopogass el egy citromot!
a babád nem fogja el kapni, mert a tejeden keresztül õ már ellenanyaghoz jutott. Én is nagyon beteg voltam 2x is, nem szedtem semmit a szoptatás miatt, csak orrsprayt használtam az orrom miatt. Lassabban gyógyultam, de a kicsim nem kapta el. nem használtam maszkot meg ilyeneket.
Ja, és vegyél fel patikákban kapható arcmaszkot, ha a babád a kezedben van, és természetesen gyakrabban moss kezet (de gondolom ezt mondanom sem kell).
Nekem is a maszkot javasolták, illetve hogy párologtassak levendula, citromfû illóolajat, fertõtlenítõ hatásuak, és gyakran szellõztessek.
Tényleg, jó, hogy mondod, eszembe jutott, hogy inhalálhatsz is. Kamillateát fõzöl, belecsepegtetsz eukaliptusz illóolajat, és egy törülközõvel a fejeden a forró, gõzölgõ tea fölé hajolsz. Ez jól kitisztítja az orrjáratot. A baba szobájában pedig a radiátorra tettem egy párologtatót, és abba csöpögtettem levendula és eukaliptusz olajat (õ náthás lett sajna).


13 honapos kislanyom aki szopik, elkaphatja tolem a hasmenest-hanyingert?

Legjobb válasz: Szerintem kicsi rá az esélye pont azért mert az anyatejjel mennek át az ellenanyagok is az Õ szervezetébe.

Szerintem kicsi rá az esélye pont azért mert az anyatejjel mennek át az ellenanyagok is az Õ szervezetébe.
Igaz, hogy sokat véd az anyatej, de elképzelhetõ sztem.
az anyatejjel megkapja az ellenanyagot a bacit/vírust viszont nem. ha sokat szoptatod elkerülhetõ :)
nekem volt ilyen virusom, akkor a babam 14 honapos volt de nem kapta el, pedig masfel hetig tartott


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!