Találatok a következő kifejezésre: A kislányom és (2467 db)

Majdnem egy hete az álmaimba meg jelenik egy 4-5 éves kislány és az egész családom nagyon szereti és nagyon vigyázunk rá jo szivû kedves a kislány és az álmom végén meg hal és én is meg halok, miért van ez?

Legjobb válasz: Lehet, hogy lett volna egy kistesód, csak meghalhatott az anyaméhben nekem is volt egy ilyen álmom és kérdeztem édesanyám és azt mondta õ is, hogy lett volna mégegy kistesóm, azt ajánlom kérdezd meg te is, hogy 4-5 évvel ezelõtt nem akartak-e még egy gyereket......

Lehet, hogy lett volna egy kistesód, csak meghalhatott az anyaméhben nekem is volt egy ilyen álmom és kérdeztem édesanyám és azt mondta õ is, hogy lett volna mégegy kistesóm, azt ajánlom kérdezd meg te is, hogy 4-5 évvel ezelõtt nem akartak-e még egy gyereket......
A kérdező hozzászólása: igazából mielõtt meg születem volna volt még egy gyerekük anyáéknak csak meg halt mert új szülött volt és ezért születtem meg

Volt valakinek a kislánya hasonlóan? 15 hónapos a kislányom, és születésétől kezdve nagyok a cickói. A születésénél azt mondták, hogy az anyai hormonok miatt. De 15 hónaposan erre már nem lehet fogni.

Ma mutattam dokin?nek,elküldött a gyereksebészetre. Azt mondta,hogy nem normális...volt vki hasonló helyzetben? Mi történt?

Legjobb válasz: Egy ismerõs kislánya volt így nemrég, de õ már 2 éves és pár hónapja fedezte fel anyuka. Azt hiszem vért vettek, amibõl hormonakat néztek, de náluk minden OK volt, de az eredményekre több napot is várni kellett.

Egy ismerõs kislánya volt így nemrég, de õ már 2 éves és pár hónapja fedezte fel anyuka. Azt hiszem vért vettek, amibõl hormonakat néztek, de náluk minden OK volt, de az eredményekre több napot is várni kellett.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszodat. még várok mást is. köszi
Az én kislányom 5 hónapos és neki is ilyen már születése óta. Anyatejes, úgyhogy azt mondták, hogy ez normális, az anyai hormonok okozzák. De azt is mondták, hogy ez ilyen is marad, nem lesz kisebb, fel is jegyezték nekünk, hogy tudják azt késõbb, hogy már eleve ilyen volt és nem kéõsbb lett ilyen. szóval elvileg nálatok is minden oké.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, remélem nem lesz semmi baj.

Amikor megáll a kislányom és összeszorítja a kezeit meg a fogait és utána megy tovább mintha mi sem történt volna (vagy max. Még nevet is egyet), az mi?

21 hónapos egyébként de már régóta csinálja naponta 1x-1x. 2 ismer?s kislány is csinálja de nem tudjuk miért, hátha Ti igen. :)

Legjobb válasz: Szia,az én kislányom is csinálja,de én konkrétan tudom hogy csak bohóckodik,mert utána meg mindig csak vigyorog egyet.Szerintem a te kislányod is bohóckodik,de azért várd meg a többi válaszolót is,lehet õk majd mást mondanak.

Szia, az én kislányom is csinálja, de én konkrétan tudom hogy csak bohóckodik, mert utána meg mindig csak vigyorog egyet.Szerintem a te kislányod is bohóckodik, de azért várd meg a többi válaszolót is, lehet õk majd mást mondanak.
pelusos még? Mert ha igen, akkor szerintem ilyenkor pisil.
A kérdező hozzászólása: Igen pelusos. Hát lehet, hogy pisil erre nem gondoltunk de néha ijesztõ, nem szép mikor ezt csinálja. :/
nekem kisfiam van, de nem csinált még ilyet, de nekem meg az jutott az eszembe, hogy nem lehet hogy ilyenkor pukizik egyet? :)
A kérdező hozzászólása: Nem, nem hiszem. Ami még érdekes, hogy fiús anyukák mind azt mondják, hogy nekik ezt nem csinálja. :o

16 hónapos a kislányom, és lehet, hogy jön a tesó. A kislányom még szopizik, ha addig nem szokok le, mit tegyek, próbáljam már most leszoktatni? Volt így már valaki?

Legjobb válasz: Én voltam így, bár csak 11 hónapos volt a fiam, a védõnõ és a nógyógyász is javasolta, hogy hagyjam abba a szoptatást, mert ne dolgozzon kétfelé a szervezet. Így fokozatosan csökkntettem a szopik számát, az esti maradt meg legutoljára, azt még meghagytam egy darabig, így 3 hós terhes voltam, mikor befejeztük. Hogy te hogy csináld az tõletek függ, hányszor szopizik a kislányod, és mennyire igényli, ezt te tudod, de ha még többször szopik, akkor érdemes csökkenteni a szoptatások számát, hogy zökkenõmentesebb legyen neki is az átállás. Mondjuk én hallottam olyat is aki terhesen végig szoptatott, utána meg folytatta a picivel, de én azt nem tartanám jónak, én nem tenném. Úgy gondolom a lányod már elég nagy, persze arról megoszlanak a vélemények, hogy ki mennyi ideig szoptat, ez függ a babától és a mamától is, de tény, hogy én 1 éves koruk után már elválasztottam õket, mivel már õk sem ragaszkodtak hozzá igazán.

Én voltam így, bár csak 11 hónapos volt a fiam, a védõnõ és a nógyógyász is javasolta, hogy hagyjam abba a szoptatást, mert ne dolgozzon kétfelé a szervezet. Így fokozatosan csökkntettem a szopik számát, az esti maradt meg legutoljára, azt még meghagytam egy darabig, így 3 hós terhes voltam, mikor befejeztük. Hogy te hogy csináld az tõletek függ, hányszor szopizik a kislányod, és mennyire igényli, ezt te tudod, de ha még többször szopik, akkor érdemes csökkenteni a szoptatások számát, hogy zökkenõmentesebb legyen neki is az átállás. Mondjuk én hallottam olyat is aki terhesen végig szoptatott, utána meg folytatta a picivel, de én azt nem tartanám jónak, én nem tenném. Úgy gondolom a lányod már elég nagy, persze arról megoszlanak a vélemények, hogy ki mennyi ideig szoptat, ez függ a babától és a mamától is, de tény, hogy én 1 éves koruk után már elválasztottam õket, mivel már õk sem ragaszkodtak hozzá igazán.
Nem kell drasztikusan elvenni tõle, nekem 10 hónapos volt kislányom mikor teherbe este a Húgival... nem is próbáltam elvenni tõle, úgy voltam vele, hogy félidõig szopiztatom, aztán majd meglátjuk... 14 hónaposan önként hagyta el a szopizást ( épp mikor a pici megmozdult a pocakban - szerintem egyértelmûen ezzel függött össze) , egy este elfordította a fejét, s többet nem volt hajlandó szopizni. Szerintem bízz a természetben, megoldja ezt is! Egyébként annak akik átszopiztatnak, vagyis végig, s még a kicsi születése után is szoptatjkák a nagyot is - azért én ezt nem csinálnám, de még nyugodtan hagyj idõt magatoknak!
Lehet, hogy itt még nem tettél fel kérdést szoptatás témában , de xStefix mindig részletes, körültekintõ és nagyon jó dolgokat ír. Érdemes megfontolni. Én a helyedben várnék egy kicsit és figyelném, hogy rám (pocakbabát beleértve) milyen hatással van a szoptatás. Lehet, hogy fájdalmassá, érzékennyé válnak a mellbimbóim, lehet, hogy méhösszehúzódást okoz a szoptatás, akkor természetesen abbahagynám, egyébként a természetre bíznám. Számomra nem megbotránkoztató a tandem szoptatás sem.
12 hónapos gyereket leszoktak állítani az anyatejröl

2.5 éves a kislányom és még nem nagyon akar beszélni csak pár szót mond mama tata baba kuka tej enni meg még pár szót mond amúgy értelmes kislány meg értünk neki mindent küzd valaki ilyen problémával?

Legjobb válasz: semmi gond. Férjem és bátyám is 3 éves koráig meg sem szólalt, utána mondatokban beszélt. Kisfiam 28 hónaposan kezdett mondatokban beszélni. Most volt 3 éves, de még sok mindent nem értünk. Egyébként helyesen ragoz, jó a szó összetétel is, csak néha érthetetlen.

semmi gond. Férjem és bátyám is 3 éves koráig meg sem szólalt, utána mondatokban beszélt. Kisfiam 28 hónaposan kezdett mondatokban beszélni. Most volt 3 éves, de még sok mindent nem értünk. Egyébként helyesen ragoz, jó a szó összetétel is, csak néha érthetetlen.
Ha már mond egy-két szót, akkor nincs baj. Az lenne a baj, ha semmit sem beszélne. Õ egyszerûen csak késõn érõ típus.

Lehet buta kérdés. Azt tudom hohy mogyorót nem szabad adni a kislányomnak. És mogyorókrémes kenyeret?

Kérlek ne hurrogjatok le,még nem adtam neki,csak nem tudom lehet-e,ezért kérdem.Amúgy 13,5 hónapos a kislányom.Csak normális válaszokat kérnék,el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Egy csomó dologra rá van írva, hogy nyomokban mogyorót tartalmazhat. Rágcsálnivalók, édességek, még a kölesgolyóra is. Mégis kisgyermekeknek szánják. Most akkor mivan? 20 hónapos kislányom evett már mogyorókrémet, semmi baja.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.Csak olyan rossz volt eddig bujkálnom a mogyorókrémes kenyérrel, meg ne lássa, mert nem szabad ennije.De akkor most már adhatok neki nyugodt szívvel?
Egy csomó dologra rá van írva, hogy nyomokban mogyorót tartalmazhat. Rágcsálnivalók, édességek, még a kölesgolyóra is. Mégis kisgyermekeknek szánják. Most akkor mivan? 20 hónapos kislányom evett már mogyorókrémet, semmi baja.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :)
"Csecsemõkorban egyátalán ne adjunk dió- és mogyoróféléket! Figyelmeztetés: a dió- és a mogyoróféléket csak nagyon finomra darálva, vagy lágy krém - pl. mogyoróvajkrém - formájában adjuk az öt évnél fiatalabb gyermekeknek! A nagyobb darabok könnyen okozhatnak fulladást. Ebben a tekintetben a legveszélyesebb a földimogyoró." Forrás: Felicitas Babagondozási Tanácsadója
nyugodtam adj neki:) jó étvágyat a kis drágának:) ))
bocs, egy éves kor után lehet mogyorót adni.
teljesen nyugodtam adj a tündérkének:)
azt sem, semmit, amiben mogyoró található.
Már megkóstoltathatod vele!
Miért nem kaphat mogyorót? Errõl még nem hallottam, az enyémek kaptak a süteményekben.
de jobb lenne ha te sem ennél ilyen hízlaló trutyikat.
Nyugodtan adhatsz neki nutellás kenyeret. az enyém is eszik, és imádja, semmi baja nincs tõle! Sõt! egy dietetikus is ajánlotta, hogy nem halálos méreg! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!Azóta már kapott és imádja.Persze elõször csak keveset, hogy nem-e allergiás rá, hisz még nem kapott ilyet, de nem hál Istennek.Köszönöm mégegyszer!! 10.24 17:02-esnek:nem azt kérdeztem mi mennyire hizlal, és ha szerinted trutyi akkor te ne edd, de ne oszd az észt.

Mi a címe annak a filmnek, amiben egy rasszista apa dadust keres a kislányának és jön egy néger nõ, asszem Whoopi Goldberg játsza és ilyen Mary Poppins-szerû dadus lesz?

Úgy van a filmben, hogy a kislány anyja nemsokkal azelõtt hal meg, ezért kell dadus, hogy vigyázzon rá valaki, amíg az apja dolgozik. Van egy olyan jelenet, hogy a lány látja a TV-ben, hogy a dohányzás káros, ezért az apja össze cigijét ellopja, hogy nehogy õ is meghaljon, meg van egy olyan, hogy csomag jön a házhoz, amit még az anyuka rendelt, az apuka a kislány elõtt nem akarja megint kimondani, hogy meghalt, ezért azt mondja a postásnak, hogy a felesége éppen fürdik, erre a kislány sírva felrohan a fürdõszobába. Meg olyan is van, hogy a néger dadusnak ilyen sportkocsija van és azzal viszi a kislányt a városban és megtanít neki egy ilyen trükköt, hogy hogyha piros lámpát kapnak és fúj egyet akkor egybõl zöld lesz. A kocsiban valami jó fagyizóról is beszélnek, ahol lehet Meggybombát meg ilyenfajta ízeket enni.

Legjobb válasz: Nem 1- es, nem az. Ez a Corinna, Corinna címû film. Szerintem az egyik legszebb és legmeghatóbb film, ami valaha készült. Nagyon sokszor láttam már :) Még annyit, hogy nem rasszista az apa, ez tévedés, különben hogyan alkalmazna a kislány mellé színesbõrû dadust. De ha újra megnézed, úgyis látni fogod.

Nem 1- es, nem az. Ez a Corinna, Corinna címû film. Szerintem az egyik legszebb és legmeghatóbb film, ami valaha készült. Nagyon sokszor láttam már :) Még annyit, hogy nem rasszista az apa, ez tévedés, különben hogyan alkalmazna a kislány mellé színesbõrû dadust. De ha újra megnézed, úgyis látni fogod.

Kislányomnak születésekor 0.5cm-s cystát találtak a méhében .31edikén lessz 3 honapos a kislányom és 8adikán megyúnk köv. Ultrahangra. Volt még valakinek a babájának cystája?

Legjobb válasz: Húú én még nem is hallottam ilyet hogy egy kisbabának cystája lenne:S Sok szerencsét kívánok nektek hogy minden rendben menjen!

Húú én még nem is hallottam ilyet hogy egy kisbabának cystája lenne:S Sok szerencsét kívánok nektek hogy minden rendben menjen!
A kérdező hozzászólása: nekem azt mondták még korházba, amikor megszületett, hogy megvizsgálták ultrahanggal, mert gyanus volt, hogy van cystája.....és tényleg volt..... remélem már felsziivoodott
hogy derült ez ki? Nem szoktak ilyen kisbabákat ultrahangozni.
18 hónapig szoptattam a kislányom, addig ne jött meg:)
Én 10 hónapig szoptattam, és 12 hónaposan jött meg elõször. Ha abbahagyod a szoptatást, és rá 3 hónapra sem jön meg, akkor kezdj el aggódni és orvoshoz menni, addig nem kell.
Ez elõre nem mondható meg. Van, aki szoptatás mellett már 6 hét múlva menstruál, és van, aki egészen addig egyáltalán nem, amíg szoptat. ne idegeskedj, teljesen normális, hogy nincs havi vérzésed.
Azt mondjak hogy az normalis ha addig nem jon meg amig szoptatsz, de ez valtozo.(peteeres lehet).
Én 14 hónapig szoptattam, 8 vagy 9 hós volt a babám, mikor megjött.
Ugyanebben a cipõben járok. 7, 5 hós a lányom és nekem sem jött még meg!

8 hónapos a kislányom és nem akar a saját ágyában aludni. Ti hogyan szoktattátok rá a babátokat az ágyban alvásra?

A nagyobbik az els? perct?l átaludta az éjszakát a saját ágyában. Hallottam, hogy hagyni kell sírni, és 3 nap alatt megszokják. Valaki kipróbálta ezt a módszert?

Legjobb válasz: Veletek alszik/aludt? az én kislányom is ébred még éjjel, de max kétszer 1-2 percre. Szintén 8 hós.

Veletek alszik/aludt? az én kislányom is ébred még éjjel, de max kétszer 1-2 percre. Szintén 8 hós.
nekünk ez nem okozott még problémát eddig, most 5 hós külön szobában alszik, a kiságyában a kezdetektõl õ is kel éjszaka enni 1-2 szer biztosan van légzésfigyelõnk, de az éjszakai nyöszörgést egybõl meghalljuk a mi szobánk és az övé egybe nyílik nappal pedig együtt vagyunk a nagy szobában, és ott játszadozik a játékaival talán eddig ha 3 szor aludt velünk a nagy ágyban
mi ugy csináltuk hogy a kiságyat is átraktuk a mi szobánkba és velünk aludt de külön aztán megszoktattam vele a járókát elsõ 3 nap hagytam kicsit pityeregni aztán ma már mindenhol alszik egyedül is CSAK ALUDHASSON :) 3 HÓNAPOS
A kérdező hozzászólása: Igen, most már 3-4 hete velünk alszik, mert nem bírjuk apával. Így csak hajnalban ébred szopizni. Engem nem zavar, hogy velünk van, de szerintem neki jobb lenne a saját ágyában.
bocsi a angybetûkért nem vettem észre :)
A kérdező hozzászólása: Na, igen, ez a másik probléma, a légzésfigyelõ. 40 ezerért vettük, jó volna használni :) De persze fõleg azért, nehogy valami baj legyen. Már annyira ki vagyok fáradva, hogy nem ébredek fel, ha mocorog. Sokszor a férjem ébreszt, hogy keresi a cicit a gyerek :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!