Találatok a következő kifejezésre: A kislányok szervét tényleg nem szabad (2 db)

A kislányok nemi szervét tényleg nem szabad mosni, krémezni?

Nekem a vn? mondta, hogy nem lehet piszkálni mert begyullad.

Legjobb válasz: Én úgy szoktam,hogy a kiskádban amikor fürdetjük akkor nem mosom meg neki,csak amikor kiveszem egy textil pelust bevizezek és azzal óvatosan megtörölgetem úgy ahogy a popsitörlõvel szoktam.Eddig nem gyulladt be neki.Krémezni meg csak a két lábhajlatánál szoktam

Én úgy szoktam, hogy a kiskádban amikor fürdetjük akkor nem mosom meg neki, csak amikor kiveszem egy textil pelust bevizezek és azzal óvatosan megtörölgetem úgy ahogy a popsitörlõvel szoktam.Eddig nem gyulladt be neki.Krémezni meg csak a két lábhajlatánál szoktam
Nekem meg pont azt mondta, hogy a nagy ill. kisajkak közötti részt tisztítani kell, csak a hüvelyhez nem szabad nyúlni. Én minden fürdetésnél nedves pelussal óvatosan megtörlöm. És krémezni én is csak a combhajlatnál és a popsinál szoktam.
Én megmostam a punciját rendesen, a kisajkakat is de krémezésnél csak a nagyajkakat meg a popsit kentem be, beljebb nem kellett.

Anyukák, tényleg csak tiszta vízzel szabad mosni a kislányok nemi szervét?

Párom kislánya öt éves, és nem engedi, hogy szappannal vagy tusfürdõvel mossuk meg a nemi szervét. Azért, mert anyukája azt mondta neki, hogy csak tiszta vízzel szabad.

Legjobb válasz: Ja, az lemaradt, hogy így is állandóan piros a feneke és a puncija, és folyton vakarja, meg mondogatja hogy viszket. Mi kenjük popsikrémmel minden fürdés után, anyukának is vettünk, de õ nem hajlandó bekenni vele, mert szerinte ez ártalmas.

A kérdező hozzászólása: Ja, az lemaradt, hogy így is állandóan piros a feneke és a puncija, és folyton vakarja, meg mondogatja hogy viszket. Mi kenjük popsikrémmel minden fürdés után, anyukának is vettünk, de õ nem hajlandó bekenni vele, mert szerinte ez ártalmas.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Jó olvasni, hogy ezek szerint mégse én vagyok a hülye. :)
Ha szappant nem engedi, esetleg vegyetek neki nedves popsitörlõt és minden wc-használat után azzal törölje meg magát. Jobb mint a semmi. Szerintem ez is amúgy olyan lehet, mint hogy valakinek száraz v zsíros a bõre. Valakinek életfeltétel a testápoló mert szanaszét repedezne a bõre, valakinek meg nem kell. Ez is ugyanígy lehet, hogy valakinek kell az intim mosakodó valakinek nem. Ebben az esetben feltehetõleg anyukának nem kell, de gyereknek kéne.
Amúgy tényleg, menstruációkor csak tiszta vízzel..hát nem tudom...nem érezném "tisztának" magam.
hát, nekem azóta mûködik minden normálisan, mióta intim mosóval mosom minden zuhinál:) azelõtt sokszor nem volt jó a ph-m, meg ilyesmik
Most komolyan mondjátok, hogy ti megmossátok? Nem is kell mosni. Néhány hét és beáll az öntisztulás. Sõt a fogamzásgátlás is megoldva! Viccet félretéve. Sajnálom a kislányt hogy ilyen hülye anyja van. Az én kislányaim 5 és 7 évesek. Ha csak vízzel lögybölném simán büdös marad. Arról nem is beszélve aki felnõtt nõként pl menses idején nem mosakszik normálisan. Booáá!
Én errõl nem hallottam... De akik csak tiszta vízzel mossák, nem lesz büdös ahogy itt írták? :S Nekem fiam van (szeptemberben jön a lányom), úh csak a sajátomról tudok nyilatkozni. Én mindig is tusfürdõvel mostam és semmi baja nem lett. Gyóygszertárban nem kérdezted, lehet van vmi fürdetõ krém szerû amivel lehet mosni, mint újszülött korban is , tudod...
Én is hallottam, hogy csak vízzel szabad, hát nekem konkrétan a 3.napra szagos lett a puncim. Én magamnak szappannal mosom, ügyelve, hogy a hüvelybe, meg a bemenethez ne jusson.Kislányomnak mosdató kenõccsel mosom, a gyógyszertárival.
Én is csak tiszta vízzel mosom magamnak is meg a két kislányomnak is. 30/N
A kérdező hozzászólása: Az én orvosom pont azt mondja, hogy nyugodtan lehet szappant vagy tusfürdõt használni. 30 év alatt soha nem kaptam el semmilyen fertõzést. Elképzelni sem tudom, hogy csak tiszta vizet használjak. Aki meg azt írta, hogy "ezt minden értelmes nõ tudja", az rohadtul szálljon le a magas lóról és vegyen vissza az arcából, mert a stílusa bicskanyitogató.
A barátnõm is csak tiszta vízzel mossa. Én kipróbáltam , de 5 nap után már viszketett meg teli volt kosszal. Mindenki azzal mossa amivel szeretné. Én tusfürdõvel mosom
Minden nõgyógyász ezt mondja, és egyébként minden értelmes nõ is tudja, hogy a nõi nemi szervet csak sima vízzel szabad mosni.Szappan, intim mosakodó és egyéb hülyeségek arra jók, hogy tönkretegyék ami jól mûködik. Olvass utána vagy kérdezz meg egy orvost. Gyereknek meg fõleg nem való intim mosakodó.
felénk is ezt mondják, hogy csak tiszta vizzel, mert tényleg felboritja a ph-t..de a nögyogyászom még nekem is ezt mondja, hogy semmiképp se tusfürdövel vagy szappannal, max. intimmosakodoval.
Én is sima vízzel mosdatom a lányomat, mert mindig azt mondja, hogy csípi neki. (4 éves) Viszont fürdés után nedves törlõkendõvel kitörlöm a nuniját. Az ovi miatt egyébként hiába is vigyázok rá bármennyire be szokott pirosodni neki is elég csúnyán. Szóval szerintem nem idióta az sem, aki tiszta víz párti és az sem, aki tusfürdõzik. Ez is teljesen egyéni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!