Találatok a következő kifejezésre: A kisfiamnak azt az elsős (2 db)

A kisfiamnak keresem azt az elsős olvasókönyvet amiből én tanultam olvasni 1986-ban. Mi volt a címe? Ki a szerzője? Hol kaphatnám meg?

Ebben voltak a szerepl?k ANYA,APA,TOMI, ÉVA stb.

Legjobb válasz: Szia, tudom mire gondolsz én is abból olvastam. Lehet, hogy a nagymamám padlásán még meegvan, ha gondolod megnézem majd. Próbálkozhatsz antikváriumban is.

Azt a könyvet én is szerettem és a családom is. Sajnos a kisebb testvéreim már nem olyanból tanultak. :( Nem is tanultak meg olyan hamar olvasni. Szeritnem könyvtárban vagy antikváriumban megtalálod.
Szia, tudom mire gondolsz én is abból olvastam. Lehet, hogy a nagymamám padlásán még meegvan, ha gondolod megnézem majd. Próbálkozhatsz antikváriumban is.
Tanár vagyok egy középiskolában, és egyre több olyan 14 éves gyerekkel találkozom, akik nem igazán tudnak olvasni, és ezért nem is szeretnek. Azt szeretném javasolni, hogy ne a te régi olvasókönyvedet keresd, hanem vidd el a kisfiad egy könyvtárba és válasszatok együtt egy könyvet. Szerintem könnyebb olyan könyvet olvasni vele, amit õ választott és a témája is érdekli. A kolléganõm kisfiát így sikerült megtanítanom egy pár évvel ezelõtt szótagolva, majd folyékonyan olvasni. Csak egy javaslat, de nálatok is hátha bejön. Sok szerencsét!
A kolléganõm kisfia 7 éves múlt.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat.Azért szeretném abból megpróbálni gyakorolni az olvasást, mert az én korosztályom aki abból tanult még tud olvasni, legalábbis akiket én ismerek.Próbáltam többféle könyvet, köztük diszlexiásoknak készült Meixner Ildikó féle könyveket is, de nem sok sikerrel.A Esztergályosné féle Az én abécém címû könyvbõl tanultak.Tulajdonképp csak a tempón kéne növelni.Ha valakinek megvolna és elküldené nekem szívesen kifizetném a postaköltséget meg mindent.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen megnézem!!
Az elõzõ vagyok. Remélem azt a könyvet keresed amit beírtam a keresõbe. Ha nem azt akkor írd be a keresõbe és biztos kidob majd több találatot. Sok sikert a könyv megszerzéséhez! : )
Szia! Nézd csak, itt megtalálod azt a könyvet amit keresel: http://ker.eso.hu/web/szolgaltatas/konyv/kereses?nezet=&szov..
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!Megpróbálom.
Nem tudom mi a címe. Tudom mire gondolsz. Én nagyon utáltam. Szókép olvasással tanít és a kutya Gubanc benne. Én sokáig nem tudtam összerakni tõle rendesen a dolgokat és utáltam olvasni. Szerintem próbálj meg képregényeket adni a kezébe. Kevés a szöveg lebilincselõ a cselekmény. Hogyan tanultak olvasni?
a valakinek meglenne, megköszönném ha írna privit, én is ezt keresem!!

Mivel véditek gyermekeiteket a betegségektől? Kisfiam iskolás, elsős. Az oviban nem volt beteg, de mióta iskolába jár, 2 havonta beteg. De ez a vírusos dolog, hányás, láz, stb. Vagy a nátha.

Folyamatosan odafigyelünk a higiéniára, béres cseppet szed+C vitamint, az iskolába nem megy wc-re.Persze tudom,hogy nem tudom mindent?l megvédeni, de nem tudtok olyan vitamint, ami teljes védettséged ad? Vagy valamennyivel nagyobb biztonságban lehet?

Legjobb válasz: Az unokahúgom ovis és Õ pont így volt.Õsszel kapott 1 havi Bronchovax-ot és azóta nem volt beteg.6E ft volt a havi adag,de tesóm szerint megérte,így nem vitt haza az oviból betegséget az öccsének.

Az unokahúgom ovis és Õ pont így volt.Õsszel kapott 1 havi Bronchovax-ot és azóta nem volt beteg.6E ft volt a havi adag, de tesóm szerint megérte, így nem vitt haza az oviból betegséget az öccsének.
3 havi adag 3400 ft, most mi is szedjük
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Mivel vény nélkül nem lehet megvásárolni, mindenképpen beszélek az orvosunkkal és megemlítem Neki.
Az enyém is elsõs, már 4. alkalommal volt itthon 1 hetet, mióta elkezdte a sulit.Elõtte 3 évig nem volt lázas, max folyt az orra. Hiába új közösség, új kórokozók.Én is elkezdtem a Béres cseppet adni neki, de szerintem hiába minden igyekezet, amíg nem esik minden fertõzésen át, addig mindíg újra beteg lesz. Az ovival is így voltunk, az elsõ 2 évben, hiába adtam neki mindenféle immunerõsítõket. De remélem neked nagyobb szerencséd lesz.
A kérdező hozzászólása: Nos, nem tudom hogy mennyire lesz szerencsénk, mert október óta szedjük a béres cseppet. És ugye ezek szerint nem ér sokat. Régen vagyis az ovis idõben szedtük a marslakócskákat, de szerintem az sem ér semmit. Azért remélem, hogy elkerülhetõek lesznek valamivel ezek a betegségek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!