Találatok a következő kifejezésre: A kisfiamnak azt (2038 db)

Miért nem örül a kisfiam az apjának? Hogyan "szerettesse" meg magát a fiával?

Ha apa hazajön, csak ránéz, de ennyi. Nem megy az ölébe, olyan mintha nem is örülne neki. Van amikor észre sem veszi, hogy apa is bent van a lakásban. Ha leül hozzá játszani, akkor a gyereke feláll, és otthagyja, jön hozzám. Ha elmegyek zuhanyozni, akkor sírva jön utánam, nem marad el apával.

Legjobb válasz: Mennyi idõs a kisfiad? Mit játszik vele apukája? Nálunk a kukucsolás, bujócska, lovacskázás megy apával - ezek tipikusan olyan játékok, ahol lehet viccelõni, huncutkodni, nagyokat nevetni. Nálunk apa mindíg olyanokat játszik a kisfiammal amit én nem, így nagyon élvezi. Lehet, hogy amit egész nap te játszol vele és apa is azt szeretné azt már unja!

Mennyi idõs a kisfiad? Mit játszik vele apukája? Nálunk a kukucsolás, bujócska, lovacskázás megy apával - ezek tipikusan olyan játékok, ahol lehet viccelõni, huncutkodni, nagyokat nevetni. Nálunk apa mindíg olyanokat játszik a kisfiammal amit én nem, így nagyon élvezi. Lehet, hogy amit egész nap te játszol vele és apa is azt szeretné azt már unja!
Nálunk is kb. ez a helyzet. Nekem 14 hós a lányom. Hallja, hogy jön valaki, kíváncsian várja, ki az, jön fel apa a lépcsõn, örül, elindul felé, majd megáll, inkább visszafordul. Ha felemeli, elkezdi föl-le lengetni, az tetszik neki, aztán megpuszilgatja, az már nem, jönne egybõl hozzám. Neki sokkal több erõfeszítésbe kerül lekötnie, még én pl. zuhanyzok, vagy tevékenykedek a konyhában. A lányom valószínû féltékeny is az apjára, mert ha apa ölelget, jön oda, sír, és tolja el az apját, mintha azt akarná mondani, hogy anya csak az enyém. Próbál apa olyanokat játszani vele, amit én nem, mesél neki hatalmas beleéléssel, azt nagyon szereti pl. Reméljük csak változik a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Kisfiam 17 hónapos. Sajnos már tegnap láttam apán, hogy nagyon szarul esik neki, hogy nincs el a kisfiam vele. De az a baj, hogy apa már most kezdi föladni:(.
Kisebb korában mennyire vette ki az apuka a gyereknevelésbõl a részét? Mennyit foglalkozott a babával? Mert ha keveset, akkor bizony nem fog ripsz ropsz megváltozni a baba hozzáállása. Elfogadta, hogy az apja csak van és nem érti miért akarja most "macerálni". Vagy keményebben beszélt vele stb, ezt nehéz megváltoztatni, de feladni nem szabad. Az anya a biztos pont az életében, de apukára is szüksége van. Én viszont kicsit a szívem mélyén féltékeny vagyok "apuka apucika"-ra :) 16 hónapos lányom istenként imádja az apját és ha hazajön én le vagyok ejtve... :(
A kérdező hozzászólása: Én is mondtam apának, hogy keveset foglakozott/zik vele. Mikor kisebb volt, akkor sem ült le hozzá, nem játszott vele, nem beszélgetett neki. Most persze, mikor már lehet vele játszani, akkor meg a gyerek nem akar. Keményebb leszek, és én tudom, hogy ez nem változik egyik napról a másikra. ami közös program, az az esti fürdetés, mert az kicsi korától az apáé.
16.27-es vagyok, utolsó elvileg. Hát igen...sok apuka van így. :( Amíg kicsi néz értetlenül, hogy mit kezdjen vele, aztán amikor már van egy kis értelem a gyerkõcben elvárja! hogy a kicsi odalegyen érte. A hozzászólásaim nyugodtan mutasd meg neki. Mert javaslom, hogy NE adja fel! Játszatok elõször hármasban, aztán szépen fokozatosan hagyd õket magukra. S ne legyen olyan, hogy õ most fáradt, nem ér rá stb. Minden nap foglalkozzon egy kicsit vele, majd egyre többet. Én a férjem rendesen "befogtam" mondjuk imádta a lányát születésétõl fogva. Teljes egészében kivette a részét és nem tartom papucsnak emiatt, hanem büszke vagyok rá! Mivel bokatörés miatt ágyhoz voltam kötve hosszú idõre a még pelenkás kislányt el tudja látni. Most meg már :) nyílik az ajtó rohan, hogy apuka apucika apuka...onnantól én mintha nem is léteznék...hát nem tudom sírjak vagy örüljek.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Én nagyon szeretnék a helyedben lenni:) Igen, ezt megfogom mutatni apának, és ma elbeszélgetek vele errõl. Mert nekem is szükségem lenne arra, hogy egy kicsit magamra is legyen idõm, ne csak mindig velem legyen a gyerek. Meg nagyon rossz látni, hogy apához nem is kötõdik a gyerek, de apa is tudja, hogy ez az õ hibája. egyébként nagyon szereti a fiát, aki most 17 hónapos.
Szia! Az én kisfiaimm nagyon keveset látják az apukájukat, mert kamionozik a párom. Mindkettõ már ebbe született bele. Nekünk is volt olyan átmenet, hogy az elsõ fiam másfél éves kora körül elkezdett nem foglalkozni az apjával. 2 éves kora körül minden rendezõdött magától, már leültek együtt játszani, mikor nagy ritkán apa itthon volt. Azóta pedig minden alkalommal jön velem vidékre apáért, hogyha jön haza. Ki nem hagyna egy alkalmat sem. Pedig nem tud annyit foglalkozni velük, mint egy "normál" felállású családban, ahol apuka este hazamegy munka után. A kicsi most 1 éves, de nagyon jól elvan az apukájával, pedig még kevesebbet látja, mint anno a nagy ennyi idõsen. Mondjuk õ alapból barátkozósabb baba. Bár nem tudom, hogy fél év múlva mi lesz a helyzet.

Van egy kisfiam. A kisfiamnak az anyukám nővére kicsodája?

Tehát a nagymama testvére kiscsodája az unokának? :) Mert nekem ugye a nagynéném, de lassan már ebben sem leszek biztos! :)))) Z?rzavarosak ezek a családi szálak! :)

Legjobb válasz: hát mivel h Nagy mama, testvére ezért sztem Nagy nagynénixD

Neked a nagynénéd az anyukád testvére. Mi csak úgy hívjuk a nagynénémet, hogy "nene". Mivel már van két unokája anyukámnak, így a gyerkõcöknek egyszerûbb.
hát mivel h Nagy mama, testvére ezért sztem Nagy nagynénixD
szerintem nagynéni
Nincs rá szó. Talán: egy távoli nagynénje.
Nagynénije neki is.
én is úgy tudom, hogy nincs rá szó, de hallottam már, hogy "nená"-nak mondták, az én nenám:)
Nincs rá külön kifejezés, rokon, max. helyileg lehet esetleg valami, de általános kifejezés nincs.
A helyes megnevezés Ángyom! Régi idõkben volt használatos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Mindig bajban vagyok a rokoni szálakkal, pedig igazán pici család a miénk! :)
A kérdező hozzászólása: "hát mivel h Nagy mama, testvére ezért sztem Nagy nagynénixD" Nem tudom ki, és miért pontozott le! Aranyos a válaszod! ;)
Ma a Simpson család egyik epizódjában pont ez a családi kapcsolat volt. Nagynagynéninek nevezték.

Mit csináljak nem akar pisilni a kisfiam az oviban? Inkább tartogatja, és csak itthon pisil. Más is járt már így gyerekével kapcsolatban! Mit lehetne tenni ellene?

Legjobb válasz: El kell neki magyarázni, hogy ebbõl betegség is lehet. Barátnõm kisfia ugyanígy volt, és a hólyagban pangó vizelet miatt jó kis hólyaghurutot kapott, azt meg antibiotikummal kellett végül kikezelni. Ha pisilt, nagyon fájt neki, úgyhogy alaposan a szájába rágták otthon és az oviban is: ez lesz késõbb is, ha visszatartja a pisit. Pisilni muszáj!!! Próbáld megértetni vele valahogy!

El kell neki magyarázni, hogy ebbõl betegség is lehet. Barátnõm kisfia ugyanígy volt, és a hólyagban pangó vizelet miatt jó kis hólyaghurutot kapott, azt meg antibiotikummal kellett végül kikezelni. Ha pisilt, nagyon fájt neki, úgyhogy alaposan a szájába rágták otthon és az oviban is: ez lesz késõbb is, ha visszatartja a pisit. Pisilni muszáj!!! Próbáld megértetni vele valahogy!
Elõször inkább azt kéne kideríteni, hogy miért nem hajlandó az oviban pisilni. Lehet, hogy koszos a mosdó, vagy piszkálják a többiek, esetleg zavarja, hogy nézik vagy ott vannak közben.
Szia! Ez sajnos nálunk is probléma. Én is mindig mondom neki, az óvónénik is kikísérik. De õ hazahozza. Nagyon sok gyerek ilyen. Tudom hogy nem egészséges, de sokan hazaviszik ahogy a nagydolgot is. Talán idõvel jobb lesz a helyzet. Én is mondtam már annyiszor a fiamnak, de nagyon ritka ha pisil, akkor is amikor megyek érte és könyörgök neki, hogy menjünk el pisilni.
Sajnos nálunk is ez volt a baj a kisfiaimmal(ikrek). Egyikõjük sem akar ott pisilni. De mikor hazaértünk, amjdnem fellökték egymást a wcért. Aztán kiderült, hogy miért! Az óvónõ bezárta õket a wcbe 30percre(!), azért mert 3 évesen sokáig tartott nekik egyedül pisilni.. Mindenképpen derítsd ki, hogy nem-e hasonló dolog áll a háttérben! Nagyon remélem, hogy nálatok nem, de én az eset óta nem tudok ilyen helyzetben másra gondolni :(
Ha ez a wc-be bezárás nem vicc, hanem valóban megtörtént, fel is jelentheted érte a pedagógust! Felügyelet nélkül hagyta ugyanis a gyermeke(ke)t!
Sajnos nem vicc. Fegyelmit kapott érte. Feljelentés nem volt, de belsõ vizsgálat az oviban igen!


Leírnátok, hogy akinek 5 hónapos (vagy elmúlt az hogy emlékszik? ) a kisfia az a baba forog már? Egyáltalán mikor kell megfordulniuk? (védőnő szerint a 6. hónapban)

Ha oldalra fordítom onnan már egy mozdulattal átbillen hasra de magától még nem, és a játékaiért sem nyúlkál a járókában csak ha én szórakoztatom velük.

Legjobb válasz: A 6. hónap végégig bármikor megfordulhat, nincs szabály hogy mikor kell, és az sem tragédia ha egy-két héttel késõbb csinálja mint az átlag. az én babm 4 hónapos, most kezdett forogni, de még csak hasról hátra megy neki nagy nehezen, kb 5 perc mire sikerül neki. A barátnõm kisfia 5 és fél hónaposan kezdett forogni, de hallottam olyanról is akinek a 3 hónapos gyereke már oda-vissza forgott. Ez nagyon változó.

A 6. hónap végégig bármikor megfordulhat, nincs szabály hogy mikor kell, és az sem tragédia ha egy-két héttel késõbb csinálja mint az átlag. az én babm 4 hónapos, most kezdett forogni, de még csak hasról hátra megy neki nagy nehezen, kb 5 perc mire sikerül neki. A barátnõm kisfia 5 és fél hónaposan kezdett forogni, de hallottam olyanról is akinek a 3 hónapos gyereke már oda-vissza forgott. Ez nagyon változó.
szia az én fiam 3 hónapos kora óta átfordul.de vissza még nem most 4 hónapos.
Szia! Az én fiam még nem volt egészen 3 hónapos amikor minden irányban forgott.
Az én kisfiam 3 hónaposan fordult elõször hátról hasra, aztán pár héte elteltével már hasról hátra is sikerült neki. Elõször mindig csak egy irányba csinálta, de 4 és fél hós korára már ment neki mindenhogyan. Most 6 hós lesz, egy hónapja gyakorolja a kúszást is, már egész jól megy neki :-).
Kisfiam 9 hónapos. 3 hónaposan fordult hátról hasra, 4, 5 hónapos volt, amikor már körbefordult, tehát hasra, és rögtön hátra. Erre viszont nem lehet alapozni, mert minden babának máshogy zajlik a mozgásfejlõdése. Ha eljön az ideje, vagy motiválva érzi magát, meg fog fordulni, ne aggódj!
Az én kisfiam 3 hónaposan fordult hasról hátra, de fordítva még most se fordul. 8 hónapos.
Szia! Az én fiam 6 hónaposan kezdett el forogni.
Épp most néztem vissza a videókat, 3 hónaposan fordult hátról hasra, kb.10 percbe telt az elsõ idõkbn míg áthintázta magát, vagy volt hogy a kiságy rácsába kapaszkodott és úgy pördült hasra, de a lábait hintáztatva vagy a feje súlya rántotta át hasra. 4 hónaposan vissza is tudott fordulni addigra elég erõs volt hogy kitolja magát. 6 hónaposan felült és elkezdtett mászni, 7 hónaposan felállt.
A kislányom 4, 5 hónapos volt, amikor hasra fordult. Most 6 hónapos és a napokban sikerült neki visszafelé is. A védõnõdnek igaza van, a 6. hónap körül szoktak a babák legkésõbb forogni.
Az én babám is 5 hónapos, de még õ sem forog. Oldalra már fordul, de tovább még nem. Volt már hogy átbillent hasról hátra, mikor úgy raktam le hasra hogy elvesztette az egyensúlyt. A játékaiért már nyúl 3 hónapos kora óta.
A kérdező hozzászólása: Látom itt azért forognak a gyerekek :) Legalább az egyik irányban megfordulhatna már az enyém is... na talán karácsonykor :) ) köszi csajok

Ha ki szeretném iratni a kisfiamat az óvodánol kinek kell szoljak, az óvó néninek vagy az igazgatónőnek?

Legjobb válasz: igazgatónõnek,de az óvó nénijének is illõ szólni

igazgatónõnek, de az óvó nénijének is illõ szólni
Gondolom az igazgatónõnek. Bár az óvónéni aki közvetlen kapcsolatban volt a gyerkõccel. Ha szerettétek, akkor azért megérdemli, hogy vele beszéld meg a kezdeti lépéseket, ha nem akkor meg pláne nála indítanék.
Hivatalosan az óvodavezetõnek kell bejelentened. De természetes, hogy szólsz az óvónõjének is.

Sos. Nemrég leesett a kisfiam az ágyrol. Mit csináljak?

emélem nem lett baja,leraktam az ágyra,pont készültünk a fürcsire,elövettem a törülközöjét,ö meg lefordult.hanyatt esett le,nagyot koppant a fejecskéje.külsöleg nem látok semmi jelet,sirt nagyon,de rá 10 percire megnyugodott.ugye nem lett semmibaja?holnap elvigyem orvoshoz,megkérdezni?4,5 honapos,annyira lelkiismeret furdalásom van,mit tegyek,már elis aludt,az esti tápját meg sem ette.

Legjobb válasz: Én is inkább bevinném az ügyeletre. Inkább menjetek fölöslegesen, s megnyugtatnak, minthogy valami baja legyen.

Én is inkább bevinném az ügyeletre. Inkább menjetek fölöslegesen, s megnyugtatnak, minthogy valami baja legyen.
Azt mondják az a jó ha rögtön felsír, de, hogy megnyugodj szerintem hívd fel az ügyeletet és kérdezd meg mit tegyél, bevidd-e.
Nem akarlak ijesztgetni, de leírom, mi történt tavaly az akkor 14 hónapos kisunokámmal: leesett a kanapéról, kb. 30 cm magasról. Sírt egy kicsit, aztán megnyugodott, jó kedvû volt. Másnap észrevették a lányomék, hogy púp van a kicsi fején. Elvitték a gyerekorvoshoz, õ beküldte õket a Heim Pál gyerekkórházba. Ott megröntgenezték, kiderült, hoy a kislánynak koponyaalapi repedése van. Azt mondták, szerencse, hogy kifelé nõtt a púp, nem befelé vérzett. Nem ájult el a kicsi, nem volt lázas. Egy hétig voltak a kórházban, nagyon sok gyerek volt benn ilyesmi miatt.
orvoshoz vele, agyrázkódást simán kaphatott
A kérdező hozzászólása: IGEN RENDBEN A FIAM, MÉG PUP SINCS A FEJÉN.
21.22) Hogy a kisfiad?? Minden rendben?
Jaj, istenem :( Még jó, hogy nem lett nagyobb baj!
Nekem azt mondta az orvos, hogy 3 esetben van gond: ha hány, ha elvesztette az eszméletét vagy ha nem sír fel.
Elõször is nyugi! Ha nem hányt, nem bandzsított, és nem volt levert, akkor valószínû nincs komoly baja. A dokiról meg annyit, hogy külsõleg õ is csak annyit lát, hogy van-e pukli vagy nincs. Amikor az én lányom leesett, akkor én a pupilláját néztem meg, hogy reagál-e a fényre. Egyébként a kórházban is csak ct-vel tudnák igazán megnézni.
Szia! Velem, amikor ilyen elõfordult, akkor az orvost felhívtam! Azt mondta, hogy az agyrázkódást erõs hányás, szédülés kiséri!! Gondolom nem aludna nyugodtan a babád, ha ilyen elõfordulna, biztos csak megilyedt! Viszont egy telefont, ha megengedsz Magadnak és felhívod az ügyeletet, elmondod, hogy mitörtént Õk megnyugtatnának Téged vagy kimennének, ha szükségesnek látják!
A kérdező hozzászólása: most elaludt már, ha ma nem is, de holnap mindenképpen elviszem.köszi
Mi is a nagyágyon fürdetünk és nekem is ez a parám. Én inkább bevinném ügyeletre, megnézik pár perc és megnyugszol:-)
Velem, illetve a fiammal is megtörtént. Ne ítéljetek el, de 3-szor is (õ gyors volt, én lassú :( ). Azon kívül, hogy sírt, de aztán hamar megnyugodott nem lett nagyobb baja. Orvoshoz nem vittem el, mert nem ájult el, nem vérzet, nem lett púpos a fejecskéje, nem hányt stb... Mára 20 hónapos virgonc egészséges fiú. Semmi baja nem volt és lett. Szerintem nyugi. De ha te jobban érzed magad tõle vidd el, ne legyen lelki ismeret furdalásod.
Szia! Én a helyedben bevinném a kórházba, mint ahogy volt is már hasonló helyzetben erre példa. Jó, most mindenki mondhatja, hogy nem kell túlparázni stbstb. De jobb a bizonyosság, hogy nincs semmi baja, egy röntgent megér.
Igen.
Az elsõ leggings az lány, nem? Azt nem adnám fiúra. A másodikat talán, de az olyan, mint egy lábfej nélküli harisnya, jól látom? Nálunk télen a fiúkon harisnya és rövidnadrág van, pont a praktikusság miatt.
Én nem. Az elsõ szerintem teljesen lányos, fiúra egyáltalán nem adnám. A második pedig, nagyon hasonló van nekünk is, de még itthonra se nagyon szeretem ráadni, olyan, mintha pizsinadrágban lenne...úgyhogy annak is használjuk inkább... És ez még inkább harisnyanadrág kinézetû, ami nekünk van az legalább elvben szabadidõ nadrág, tehát bõvebb...szóval nem...
A második szép nagyon drága .
Nekem is vékony fiam van és iszonyatosan állnak neki az ilyenek :) Olyan x lába van, de más nadrágban nem látszik. Most próbáltam rá egyet, de az is zavart, hogy teljesen kirajzolódott elõl minden. Szóval úgy döntöttem, benti nadrágnak nem adom rá, de megnézem, hogy fel tudja-e venni egyedül és akkor ráadom a kinti nadrág alá.
Én ráadnám a másodikat, de szerintem egy harisnya+rövidnacival (vagy akár vékony térdnacival) ugyanazt lehetne elérni :) Nekem vékony fiam van, jól állnak neki az ilyenek :)
Vékony kisfiún láttam már ilyet, neki jó volt, mert nem feszült. De az én fiamnak vaskos combjai vannak, nem adnék rá ilyen feszülõs nadrágot, harisnyát. Nagyon sajnálom egyébként, mert úgy irigylem a kislányokat, hogy nekik mennyivel egyszerûbb egy szál leggingsben lenni az oviban, a fiammal meg mindig gondban vagyok mit adjak rá, fõleg ha majd jön az overálos idõszak...
Nem, inkább harisnyanadrágot adnék rá és arra egy rövidnacit. Akkor csak a rövidnacit kell levenni és már mehet is az overál:)
Elsõt biztosan nem, a másodikat meg azért nem mert a dereka szerintem folyton lecsúszna a gyerekrõl. Nem mellékesen iszonyatosan drága. De úgy igazából nem adnám egyiket sem a gyerekre ha ingyen lenne sem. Van olyan melegítõ aminek gumis a lába alul és az is teljesen jó overál alá, ha nem gumis a lábrésze akkor pedig varrok alulra gumit.
Én sima lábfej nélküli harisnyát adok a fiamra. Nekem sem nagyon tetszik, viszont praktikus, ahogy írtad. Ha meg nagyon hideg van kint, akkor sima melegítõ az overál alá.
Nadrágnak nem. És baromi drága is.
Az elsõt semmiképp!Nekem az lányos.A 2.aranyos én szeretem ezeket.
Nekem lányom van és imádom a legginseket. Az oviba is úgy megy, hpogy esönadrág alatta leggins kisszoknyával, majd mikor bemegy az esönadrág a fogasra, és mikor kimennek csak azt veszi fel. De az elsö képen egy lány leggins van, pont ilyen van a lányomnak is. A másoidkat viszont szerintem igen. Ha vékonyabb a gyereked, akkor nem is vog rajta feszülni.
Én nem adnám, nagyon praktikus, de nekem nem tetszene ha ilyen feszülõs lenne a fiamon, de szerintem õ sem viselné el, még a harisnyával is vannak gondjaink. (nem mellékesen apa is csúnyán nézne rám ha ilyet adnék rá) De ettõl függetlenül ha neked tetszik, a fiadat nem szorítja nem panaszkodik, akkor persze miért ne. Abszolút praktikus az overál alá.
A fiam pontosan olyan jégert hord télen, mint a második linken látható. :) A csíkos tényleg pizsamaszerû, de az egyszínû teljesen normálisan néz ki rajta.

Milyen sütit vigyen a kisfiam az iskolás farsangra?

Második osztályos.Tavaly kókuszgolyót és linzert vittünk.Sós is jöhet!Köszönöm! Ja!És ha lehet olcsó legyen!! :)

Legjobb válasz: Sajtos pogácsa,muffin,

Sajtos pogácsa, muffin,
Csörögefánk. Tuti siker.

Vannak még olyan sorstársak, akinek a kisfia az átlagnál kisebb (nagyon pici) kukival született? Tapasztalatok?

A kisfiam az átlagnál kisebb kukival született. Most voltunk urológusnál,endokrinológusnál, vettek vért hormonvizsgálatra. Hiába kérdeztem mire számítsak, nem mondtak semmit. A kérésem az lenne, hogy aki hasonló cip?ben jár/járt, mondja el a tapasztalatát. Kisfiam 1 éves, kukimérete jelenleg 2 cm.

Legjobb válasz: akkor is nagyon pici, ha merevedik? fiamnak sincs nagy, de merevedik akkor rendes mérete van.

akkor is nagyon pici, ha merevedik? fiamnak sincs nagy, de merevedik akkor rendes mérete van.
Ne már..., hát mekkorának kell lennie egy 1 éves babának a kukacának? Most, hogy átgondolom nekünk sem nagyobb, de eddig senki nem mondta, hogy kicsi!!!
Sajna ez tényleg nem tûnik túl nagynak:((( 14 hónapos kisfiamé 3, 5cm. Mondtak valamit, hogy mi lehet az oka?
A kérdező hozzászólása: Nem láttam még merevedni. Sajnos az orvosok semmit nem mondanak. Csak annyit, hogy elképzelhetõ, hogy valamilyen hormonkezelésre szüksége lesz. (A méretet a bébiháj alattól kell mérni.) Én nem látom egyébként kórosan picinek. Persze azt látom, hogy más kisfiú mekkora szerszámokkal jár. De miért baj, hogy kicsi, azt nem tudom. Ja, és senki sem világosít fel. Hiába kérdezek. (Égészégügyi dolgozók már tettek gúnyos megjegyzést, ami nekem nagyon rosszul esett. ) Várok hasonló cipõben járóktól véleményt, akik már átestek hormonkezelésen.
Szia! Uccsó vagyok) Ha fel kel a bébim, Én most megmérem, mert kíváncsi vagyok... Én a helyedbe több orvos véleményét is ki kérném, pláne, ha hormonális kezelésrõl is szó van! És az, hogy nem mondanak semmit!!?? Furcsa, mi az hogy nem mondanak...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!