Találatok a következő kifejezésre: A kisfiam lesz 2éves. Meg (3 db)

A kisfiam augusztusban lesz 2éves. Meg szeretném próbálni, hogy legyen szobatiszta. Milyen cselekkel vegyem rá, hogy üljön a wc-re, vagy jelezze ha kell pisilni, még nem beszél?

Ha leveszem pelenkát róla mindend összefog pisilni?

Legjobb válasz: Igen, össze. De mégéri, mert majdcsak rájön, hogy ez neki is kellemetlen. Amíg rajta hagyod a pelenkát, nincs választása, abba fog pisilni. Nálunk egy fotel kiképzésû bili vált be, de szerintem nem lehet a folyamatot gyorsítani.

Igen, össze. De mégéri, mert majdcsak rájön, hogy ez neki is kellemetlen. Amíg rajta hagyod a pelenkát, nincs választása, abba fog pisilni. Nálunk egy fotel kiképzésû bili vált be, de szerintem nem lehet a folyamatot gyorsítani.
Szia! Én úgy tudom, sokkal több eredményt érsz el, ha megvárod, míg õ maga kezdeményezi ezt a dolgot. Amikor már érdekli, akkor majd bemegy utánad a wc-re, figyel és elõbb-utóbb utánozni is akar. Akkor jön el a pillanat, hogy megmutasd neki a bilit, addig éretlen rá. Lehet, nem fogja érteni mit szeretnél tõle, ha nem várod ki ezt a fejlõdési periódust. Addig a gyerekek saját maguk részének érzik a "produktumot", és természetes számukra. Lehet megijed, ha el akarod venni tõle, pl. a bili segítségével. Szerintem várj!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen segitségeteket, fotelszerû bilink van nekünk is már ráül de csak ruhában, a wc-tõl még fél, akkor talán még várok, vagy csak akkor veszem le ha mellette vagyok.
Szia! Én is azt tanácsolom, hogy várd meg, amíg megérik rá a kisfiad. Az én fiam novemberben volt 3 éves, és semmi jelét nem mutatta annak, hogy szobatiszta szeretne lenni. Decemberben viszont egyik pillanatról a másikra az lett. Minden gyermek más. Persze azt megpróbálhatod, hogy szabadon hagyod a popsiját amikor kint vagytok az udvaron. Lehet, hogy megtetszik neki a dolog. De ha látod rajta, hogy nem tetszik neki, akkor add vissza rá a pelust! Nagy baj lehet belõle ha megijed, mert ne adj' isten még elkezdheti visszatartani a vizeletét, székletét.
Nálunk napi 8-10 pisis nadrág volt, de megérte mert 10nap után szépen ült a bilin, és belepisilt.Csak vedd le róla nyugodtan a pelust.
Szia!Nekünk a zenélõs bili szuperül bevált, csak arra figyelj, nehogy a teáját borogassa bele.Imádta amikor megszólalt.
én mindig azzal riogatom, hogyha bepisil, eljön érte a "nyulas lány", ettõl annyira fél, h általában beszarik :( ezért újabban csokit rakok a wc mellé, de olyankor meg a férjem azt hiszi, h a wc mellészartam, és nincs kedve utána szexelnie velem... ez egy ÖRDÖGI KÖR
szia.Az elsõ válaszoló jókat írt.Úgy is meleg van, sokat vagytok kint.Mindig vedd le róla a pelust, és észreveszi hogy csurog valami.Vegyél egy szõnyegtisztítót.Hasznát fogod venni.Hiszen valóban pisilni fog mindenhová.Néhány nap után már kötni fogja a látványt az érzéssel, addig meg lesz néhány pisis naci.Nálunk is így volt, és egy hét sem kellett már szólt.Sõõt második éjjszaka nem engedte hogy bepelusozzam, 2szer felkeltettem pisilni, és már teljesen szobatiszta.Nem mondom, hogy néha nem szalad be a pisi mikor eljátsza, de nem vettem már pelust 4 hónapja. sok sikert, és ne ijedj meg ha pisis a szõnyeg vagy az ágy, egy kis szõnyegtisztító és kész.Megéri.
Nyugodtan leveheted a pelust róla és most nyáron nagyon jó idõ van kint, egy kis bugyiban nyugodtan szaladgálhat. Inkább bugyi, mint hogy összepisilje a nadrágját, harisnyáját és állandóan mosni kelljen.

2éves lesz a kisfiam és még mindíg cicin alszik el! Mikor fog leszokni vagy lefog egyáltalán?

Legjobb válasz: Én is kíváncsi lennék rá. Enyém másfél éves és szitén csak cicin alszik. Nem sokára vissza kell mennem dolgozni és ha elõbb nem akkor kénytelen lesz leszoknia róla (legalábbis nappal). Egyenlõre elképzelésem sincs hogyan, mert képes órákig üvölteni ha nem kapja meg, bármilyen fáradt legyen (próbáltam párszor). Bocsi, hogy nem tudtam segíteni, de én is kíváncsi vagyok a válaszokra.

Én is kíváncsi lennék rá. Enyém másfél éves és szitén csak cicin alszik. Nem sokára vissza kell mennem dolgozni és ha elõbb nem akkor kénytelen lesz leszoknia róla (legalábbis nappal). Egyenlõre elképzelésem sincs hogyan, mert képes órákig üvölteni ha nem kapja meg, bármilyen fáradt legyen (próbáltam párszor). Bocsi, hogy nem tudtam segíteni, de én is kíváncsi vagyok a válaszokra.
Hát én se leszek nagy segítség, de egy ismerõsöm kisfia még 3 és fél évesen is szopizik, bár itt anyuka nem bánja. Szóval ha nektek ez már teher, szerintem kezdjétek el a leszoktatást (csak összebújás, cicisimi, alvóállatka). Nagyok meg lehet ezt velük beszélni
Csatlakoznék a klubba :) . Én abban reménykedek, hogy magától le fog szokni, bár én elvileg még másfél évig itthon leszek vele (most másfél éves a kisfiam).
Kislányomat másfél évesen úgy szoktattam le egyik napról a másikra, hogy mondtam neki: Elfogyott, de itt a cumi és olvasunk egy jót! Odabújt, kicsit próbálkozott, de mindíg eltereltem a figyelmét a képekkel stb. Ez kb egy hónapja volt, azóta mindíg összebújunk, mesélek és úgy alszik el. A pólómba is egyre kevesebbszer nyúl be. Ami fontos, hogy egyszer sem szabad engedni neki, hanem gyorsan el kell terelni a figyelmét (langyos tej is jó pl). Nem volt sírás.
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm a válaszokat, látom nem csak én vagyok így ezzel!Majd csak leszokik magától mást nem nagyon tudok csinálni mint várni!

Repülőjegyet veszek kisfiamnak (is), de 2éves kortól sokkal drágább. A jegy vásárlásnál még nem lesz 2 éves, utazáskor már igen. Ilyenkor mi van?

Sajnos az a logikus hogy az utazáskori életkor számít...

Legjobb válasz: Szia.Igen az utazaskori eletkor szerint vedd a jegyet de az uzletszabalyzatban le van irva ha jol melekszem. Sajnos 2eves kor utan mar fizeted neki is az adot es illeteket.

Szia.Igen az utazaskori eletkor szerint vedd a jegyet de az uzletszabalyzatban le van irva ha jol melekszem. Sajnos 2eves kor utan mar fizeted neki is az adot es illeteket.
Igen sajnos igy van. Nekem is 23 honapos volt a kisfiam amikor megvettem neki a jegyet meg a multhonapba. Es neki is ugyan ugy kifizettem sajnos a teljes osszeget mint magamnak. Utazaskor lesz 2 es fel eves juniusban.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! Mi is júniusban "repülünk"õ is akkor lesz 2 és fél éves kb.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!