Találatok a következő kifejezésre: A kisfiam hónapos lesz pár (6 db)

volt már mensid a szülés óta?mert annak is lehet a jele.vagy a pé-nek.gratula a babádhoz!!!

A kisfiam 15 hónapos a párom már újabb babát szeretne, Én is bevállalnám már! Nem lesz hamar még egy újabb gyerek?

Legjobb válasz: Nem tudom... Két év, mire egy nõ szervezete tökéletesen regenerálódik a szülés után. Én azt kivárnám a teherbe eséssel. Ráadásul ha most terhes leszel a másodikkal, akkor mondjuk 7-8-9 hónap múlva a kisfiadat még rengeteget kell emelgetni (be a kádba, ki a kádból, felvenni, stb.) és az nem feltétlen egészséges 7-8-9 hónapos terhesen. Én várnék, hogy kicsit önállóbb legyen, de végtére is nektek kell ezt tudni... Hogy van-e segítség, ha véletlen gond van, ha veszélyeztetett lennél (neadja Isten) vagy ilyesmi.

Nem tudom... Két év, mire egy nõ szervezete tökéletesen regenerálódik a szülés után. Én azt kivárnám a teherbe eséssel. Ráadásul ha most terhes leszel a másodikkal, akkor mondjuk 7-8-9 hónap múlva a kisfiadat még rengeteget kell emelgetni (be a kádba, ki a kádból, felvenni, stb.) és az nem feltétlen egészséges 7-8-9 hónapos terhesen. Én várnék, hogy kicsit önállóbb legyen, de végtére is nektek kell ezt tudni... Hogy van-e segítség, ha véletlen gond van, ha veszélyeztetett lennél (neadja Isten) vagy ilyesmi.
Nálunk 22 hónap korkülönbség van, és imádom! Persze vannak-voltak nehezebb periódusok, de annyi szépsége is van a kis korkülönbségnek, hogy elmondhatatlan...Ha Te is szeretnéd, miért is ne?
Ezt nektek kell tudni. Ha mindketten szeretnétek és jól átgondoltátok, akkor miért ne? Egyébként kinek a szemszögébõl nézve lenne hamar egy újabb gyerek?
Biológiailag, fizikailag nem lesz korai, a nõvéremék között is pont 15 hónap van... Hogy a gyerekek vagy a ti számotokra nem korai-e, az egyedül rajtatok, és a körülményeiteken múlik.
Szia!sok mindentõl függhet.a lányom 15 hónapo svolt, mikor terhes lettem, így pont 2 év van a 2 csajszim között.nekem most nagyon nehéz(a kicsi 3 hónapos)mivel a nagylányom iszonyú aktív, szerintem ha egyedül lenne is kevés lenne neki a törõdés-nem mintha keveset foglalkoznánk vele.most meg hogy hugi is van-hát csinál olyan dolgokat, hogy a hajam égnek áll.fizikailag sem volt könnyû a terhesség, és a szülés sem, mivel az elsõ császáros volt, és sajnos a hegem nem bírta, szétszakadt a hasfalam-10 percen múlt, hogy életben maradtunk, és nem vállalhatunk több babát, nem tudnám kihordani.persze, most már nem változtatnék semmin, de ha akkor ezeket mondják, hogy így lesz, várunk még 1 évet.az, hogy mi mennyire lesz nehéz, egy csomó dolog vonzata.lehet, hogy te simán szülöd majd a másodikaaat, és a nagyobbik is olyan nyugodt, hogy könnyen viseled majd.én már alig várom, hogy kicsit nagyobbak legyenek:)
Elsõ vagyok-nálam mindkettõ császár volt, nehéz volt az elején, de megérte. Ugyanígy csinálnék mindent, ha még egyszer kéne választani. De ahogy elõttem is írták, úgyis Tõletek, a körülményeitektõl, a helyzettõl, a teherbírásodtól, a nagyobbik gyerkõctõl függ, mi jó Nektek. Mi is a kezdetektõl felkészítettük a nagyobbat a Tesóra, várta, nagyon jól fogadta, õ is velem szoptatta a babáját stb. Mi miatt aggódsz, miért lenne hamar a következõ baba?

Miért lehet ez? 5 hónapos lesz a kisfiunk pár nap múlva, s valahogy úgy érzem nem bírom elviselni a páromat.

Beszélgettem vele,mert az utóbbi idoben nagyon egyedul éreztem magam, mintha nem is lenne, mindig volt vmi elfoglaltsága, mintha csak nem akarna velem lenni. Azt mondta nem igaz, de tény,hogy megváltoztam és mindenben a rosszat keresem s már nem tudja mit tegyen. Szeret negyon de félek elveszítem

Legjobb válasz: Mindennek az alapja a kommunikáció! Hihetelen fontos! Mindig mondd el, hogy mit érzel, hogy mit seretnél, hogy egy adott esettel kapcsolatban mit gondolsz és mit szerettél volna, és ezt tegye meg a férjed is. Lehet sokban gondolkodtok közösen, csak mindig azt gondoljáto, hogy ez nem jó a másiknak, tehát beszéljétek meg! Férjed mennyit van a picivel? Játszatok együtt, hárman, sétljatok együtt, legyenek közös programok. Érzelmi viharaim nekem is vanak, más itthon bezárva leni a lakásban a kicsivel, nem hallani felnõtt emberi hangot-én legalábbi sígy vagyok, férjem meg alig várja, hogy hazajöjjön a munkából, és nem érti, mirét nem szeretk itthon leni..ez örök harc:-) beszéljetek, drukkolok!:-)

Mindennek az alapja a kommunikáció! Hihetelen fontos! Mindig mondd el, hogy mit érzel, hogy mit seretnél, hogy egy adott esettel kapcsolatban mit gondolsz és mit szerettél volna, és ezt tegye meg a férjed is. Lehet sokban gondolkodtok közösen, csak mindig azt gondoljáto, hogy ez nem jó a másiknak, tehát beszéljétek meg! Férjed mennyit van a picivel? Játszatok együtt, hárman, sétljatok együtt, legyenek közös programok. Érzelmi viharaim nekem is vanak, más itthon bezárva leni a lakásban a kicsivel, nem hallani felnõtt emberi hangot-én legalábbi sígy vagyok, férjem meg alig várja, hogy hazajöjjön a munkából, és nem érti, mirét nem szeretk itthon leni..ez örök harc:-) beszéljetek, drukkolok!:-)
Hát az´én lányom 14 hónapos lessz. E`n is egyedül érzem magam, mert ha a fe´rjem hza jön, egyböl a számítógép elé ül.Alig foglalkozik a gyerekkel velem meg .....Ez azóta van miota Travianozik. egyszerüen függövé vált.akármit mondok nem számít...Hétvégén pedig keléstöl fekvésig TRAVIAN.... Próbálj pozitívan állni a dolgokhoz.Próbálj kzös programot tervezni.Ha nem megy, akkor menj el egyedül a babával.majd rájön, ha tényleg fontosak vagytok neki, akkor foglalkoznia kell veletek. Egyébként otthon van, vagy elja´r valahová??Mit csinál mikor othon van??
A kérdező hozzászólása: Dolgozik napi 8órát, 3 muszakban van, úgyh van olyan hét mikor éjszakás, hogy nincs is a babával mert nappal aludnia kell vmennyit. Beszélgetunk, de sajnos nekem már nem esik jól azzal bántani ot, hogy sosincs velem, kezdek belefáradni a fájdalomba, hogy egyedul vagyok:( Félek-ismervén magamat-, hogy elfojtom majd a fájdalmat és nem szólok tobbet neki, akkor viszont eltávolodok tole:(
A kérdező hozzászólása: Ha hétvégén itthon van, mert nem kell bemennie, szintén számítógép, néha odajon a babához...De az esték a legrosszabbak, mikor feljon és filmet néz a gépen, aztán masnap akkor kel, mikor mennie kell dolgozni, van velunk semmit:( Mit tettem, nem értem...
Szia, nálunk is hasonló a helyzet, én is megkaptam, hogy mindenben a hibát keresem.Az én párom reggel 8-kor megy el dolgozni, este 19.30-ra hazaér, leviszi a kutyát, eszik, leül a gép elé és Ikariamozik, vagy Travianozik.Erre nem fáradt...ha szabadnapos, az egész napot az ágyban tölti, sétálni sem jön le velünk, nemhogy átvenné tõlem a bébit addig míg legalább hajat mosok. Érdekes, egyre több anyukától hallok hasonlókat.Persze megértem, hogy Õ dolgozik meg minden, de azt nem értem, miért a gép elõtt kell állandóan lógni, a babára meg tojik, csak akkor foglalkozik vele, ha más is látja..afalnaktudok menni tõle, amikor hozzámvágja, hogy nekem könnyû, mert egész nap otthon vagyok, és tudok aludni. :((( Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett...
Ez egy nagyon nehéz téma, de én négy lányt szültem, talán van egy kis tapasztalatom. A legfontosabb a kommunikálás és a családi tûzhely melegen tartása. Fontos, hogy a lehetõségekhez képest az anyuka otthon is jól nézzen ki, adjon magára ne hanyagolja el magát. Ez tudon, hogy nem egyszerû de azt is tudom ha te jól érzed magad a bõrödben ez meglátszik az arcodon, a kisugárzásodon is. Nagyon fontos a kisbaba, de éreztesd a férjeddel, hogy õ is nagyon fontos a számotokra, ezek lehetnek apró gesztusok, érzelem nyilvánítások. Kell találnotok idõt a beszélgetésre, mert ezt a kisbabátok is megérzi, megsínyli. Próbáld meg a mindennapok unalmából kizökkenteni a kapcsolatotokat. A férjed lehet úgy gondolja, hogy ez így normális és félre áll, közben meg neked most még nagyobb szükséged van a támogatására, szeretetére. Ha szereted ne hagy annyiban a dolgot mert csak a tüskék szaporodnak és az nem vezet jóra. Kitartást és sok boldogságot nektek.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a válaszokat, igyekszem helyrehozni amit meg lehet, ugyanaz lenni aki voltam még szulés elott. Nem akarom, hogy csak a baba tartson a párom melett. Koszike mindenkinek, sok boldogságot nektek is


23. án lesz 6 hónapos a kisfiam. Szerintetek felirassam neki még az egyes tápszert vagy már ugysem irja fel a dfoki. vagy csak annyit ír fel ami erre a pár napra elég?

Legjobb válasz: Nekünk 1 éves koráig felírta(mert addig írható fel) az 1-es tápszert mert a 2-est nem ízlett neki vagy nem tudom de nem ette meg.

Nekünk 1 éves koráig felírta(mert addig írható fel) az 1-es tápszert mert a 2-est nem ízlett neki vagy nem tudom de nem ette meg.
Szia!Az én babám 22én lesz 6hónapos:) Nem tudom sajna a tápszer dolgot.. Az kb 600gramm van egy dobozban.Nem tudom mennyi kéne belõle, esetleg kölcsönkérni? Vagy majd a dokid megmondja:)
Szia! Mielõtt betölti a 6 hónapot irass ki jópár dobozzal, raktározz mert akár 9-10 hónapos koráig is eheti az 1-es tápszert. Nekünk ezt a védõnõnk tanácsolta, így is csináltam. Hetente jártam tápszert feliratni, 10 hós koráig itta a lányom az 1es tápszert, utána váltottunk 2-esre. Azért ihatja ilyen sokáig mert akkor nem volna elég/jó az 1es ha nem táplálnád hozzá, de így az elvesztett kalóriákat pótolod a hozzátáplálás során. Remélem segítettem! 18 hónapos kislány anyukája :)
Nekem is 23.-án lesz 6 hónapos!:) Én múlt héten 3db 1-es tápszer receptet kaptam tõle, nem mondta, hogy váltani kellene, vagy hogy 6 hó után már nem írják fel.Bár úgy tudtam, fél éves korig támogatott.De lehet, hogy nem..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válsazokat!
Persze ha te igy szeretnéd akkor nyugodtan! Sikeres házaságot! :)
Ha ti ketten így tartjátok jónak, akkor persze. A nagy lagzin nem múlik semmi, mi is csak ketten meg a tanuk tipusú esküvöt tartottunk és mégis jól megvagyunk már 22 éve.
Nekünk sem volt lagzink és nem bántuk meg. Így a magunk örömére házasodtunk és volt egy gyönyörû napunk. Nem idegeskedtünk, hogy megfelel-e mindenkinek az étel, a zene, a hely , tetszem-e másoknak stb. ostobaságok. Az anyakönyv vezetõtõl távozva pedig több boldogság volt bennünk, mint az utánunk következõ száz akárhány fõs násznépbe együttvéve. Olyan szép napot kívánok nektek, amilyet megálmodtál. Ez a ti napotok nem másé.
A lagzi csak a pletykásoknak és a divatnak szól, a házasság pedig a ti közös életetekrõl.Esküdjetek nyugodtan csak a tanuk jelenlétében.Sok boldogságot nektek.
A kérdező hozzászólása: Nekem elsõ házasságom lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépen ! Lagzink nem lesz, de vacsorát tartunk szûk családi körben. Puszi mindenkinek !

1 hét múlva lesz kisfiam 4 hónapos. Pár napja piros pöttyök jelentek meg a bőrén, amik viszketnek neki (kaparja őket ezerrel). A kérdés az, hogy honnan lehet tudni így külső megállapításból, hogy ezek melegfoltok, tejallergia, vagy ekcéma?

Mindegyik viszket? Mit tehetnék rá házilag, amíg az orvos szabadságon van?

Legjobb válasz: A kislányom tejallergiás, az õ pöttyei nem viszkettek. Remélem, tudtam segíteni!

A kislányom tejallergiás, az õ pöttyei nem viszkettek. Remélem, tudtam segíteni!
Szia, minden rendben? Mit mondott a gyerekorvos?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Ma tud jönni hozzá a gyerekorvos.
14.36-os vagyok, most láttam, hogy egy része hiányzik a válaszomnak, ne haragudj! Szóval a pocakprobléma a tejallergiához kapcsolódik, a melegkiütés meg attól van, hogy melege van. Fürdetéskor el kell múlnia, ha nem múlik, más okozza. Még egyszer bocsi!
Fürdesd meg, ha a melegtõl volt, el kell múljon. Ha nem múlik, akkor nem melegkiütés.
Az én kisfiam ekcémás és nagyon viszketett neki mikor elõször kijött. Akkor az ügyeleten azt mondták, hogy túlöltöztetem ezért melegkiütése van. Utána a bõrgyógyászaton megmondták, hogy ekcéma. Vidd el bõrgyógyászatra, oda elvileg nem kell beutaló!
A kérdező hozzászólása: És honnan tudhatom, hogy a melegtõl volt-e a dolog?
A kérdező hozzászólása: Bocs, tényleg elfelejtettem: csak anyatejes, semmi mást nem kap.
Ha melegallergia, akkor ahhoz általában valamilyen pocakprobléma is kapcsolódik, az én fiamnak is volt, azt mondták ekcéma. De azt is mondták, hogy a kiütés lehet sima vírusfertõzéstõl is, így reagál az immunrendszer, nem betegszik meg a baba, csak pöttyös lesz:) Remélem ez segít. Adj neki fenistil cseppet, az elmulasztja a csalánkiütést, de elõbb nézd meg, melegtõl volt-e.
mit adtal neki enni? tapszeres, vagy anyatejes? mivel semmit sem irtal, nagyon nehez megvelemenyezni
A kérdező hozzászólása: Köszi. Kérlek küldjetek még választ!
A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon köszönöm a kedves érdeklõdést, úgy néz ki, gyermekkori ekcémája van, amit az én allergiám váltott ki nála. Azt mondta a doki, hogy vagy tüsszög az ember, vagy pöttyös lesz, õ az utóbbit kapta. :( Viszont kinõhetõ, ez szerencse, valamint, hogy nem tejallergia. Adott rá krémet meg fürdetõt, már jobban vagyunk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!