Találatok a következő kifejezésre: A kisfiam es fel honapos hany (4 db)

A kisfiam 9 es fel honapos hany kg-nak kellenne lennie?

es meg mindig szopik,ilyenkor szabad a 90napos fogyokurat hasznalni?

Legjobb válasz: Gyerek függö.A lányom 6 hónapos és 7,33kg.Szerintem olyan 8-9 kg körül. Ha még szoptatni akarsz szerintem ne diétázz,mert elapaszthatja a tejet....

Gyerek függö.A lányom 6 hónapos és 7, 33kg.Szerintem olyan 8-9 kg körül. Ha még szoptatni akarsz szerintem ne diétázz, mert elapaszthatja a tejet....
Szia! http://www.babafalva.hu letöltéseknél találsz adatokat baba súlyra Diétázni amíg szoptatsz TILOS!!!!!! Diet.
A baba egészségügyi kiskönyvében (amit a dokihoz mindig viszel) találsz egy görbét, amin meg tudod nézni melyik hónapnál milyen az átlagos súly. De semmi sem etalon, egyik baba ilyen, a másik olyan.
A baba fél éves korára meg ekll, h ogy kétszerezze, 1 éves korára pedig háromszorozza a súlyát.Nagyjából számold ki bele esik-e.
Sajnos nem minden kis könyvben van percentil táblázat.
A lányom 9 hónaposan, a fiam fél évesen. Sok sikert:)
Szia! A lányom 7.5hósan mászik, mint a nyil:-)
Nekünk 5, 5 hónaposan mászott a lányunk. Most 8, 5 hónapos már áll, és oldalazva megy a kiságyban. Ülni viszont csak pár napja tud. Illetve ha felültettük akkor már nem dõlt el csak felülni volt lusta, de most már élvezi hogy megy neki egyedül is. Gratulálok ügyes a kisbabucikád.
Épp hogy elmúlt négy hónapos négykézlábra vágta magát és hintázott. Utána egy-egy erõteljesebb lendülettel elõre vágta magát, aztán pár hét múlva és sok orra eséssel rájött, hogy mászni is lehet:) 5 hónaposan már mászott, és félig ülõhelyzetbe ül. 6 hónapos volt 25-én és rá pár napra felállt a kiságyba. Azóta nem akar csak állandóan állni. Most 6.5 hónapos huncut kis csaj:)
Hát elõszõr kúszás lesz, majd rá pár hétre vagy hónapra mászás. Az én csöppen piszok gyorsan kúszott, aztán egyszer csak rájött a mászótechnikára, igaz volt pár baleset de mászott kb 7, 5-8 hósan. És már ekkor fel is állt kapaszkodva.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat.
Nekem 5 hónaposan állt négykézlábra és (pár napon belül) kezdett mászni a kisfiam. Ezzel egyszerre ült fel magától. De ez általában nagyon korainak számít. Szerintem a te babád is pár nap (hét) múlva biztos hogy mászni fog.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors és eredmény teli válaszokat! Igazság szerint ma jött még csak rá, hogy hogyan is van földtõl való felemelkedés. Ezt apának is hamarjában megmutatta, hogy ma mit tanult. Igaz, kis butus, nem elõre fele "lépeget" hanem hátrafele tolja magát.:) Kíváncsi vagyok, mikor fog rájönni arra, hogy elõre fele el is éri a célját. Mégegyszer köszönöm a válaszokat. Sokat segítettetek! Mindenkinek jó babázást és jó egészséget!

10 hónapos a kisfiam és egyszerre jön felül a 2 foga elöl.38, 1 a hője, adtam neki kúpot. Meddig normális a láz fogzásnál? Hány napig? Vagy 1 napig van csak láza?

Étvágya van, kicsit ny?gös, de jó kedve van.

Legjobb válasz: Szerintem ha 3-4 napig nem megy le a láza, vidd el orvoshoz, hadd lássa. Az én kisfiamnak 37,2-es hõemelkedése volt, amikor kibújtak az elsõ fogai, majd kis hasmenése is volt a nyálzás miatt.

Szerintem ha 3-4 napig nem megy le a láza, vidd el orvoshoz, hadd lássa. Az én kisfiamnak 37, 2-es hõemelkedése volt, amikor kibújtak az elsõ fogai, majd kis hasmenése is volt a nyálzás miatt.
A kérdező hozzászólása: Az alsó két fogacskánál az elsõ úgy jött ki, hogy észre sem vettük, a másodiknál volt ugyan így láz és sírás. Most láz van, semmi egyéb, meg látom, hogy nagyon jönnének már ki a fogacskák. Az egyikél már látom, hogy ici-picit kint van, de még ujjal nem érzem. Remélem nem lesz tartós a láz!!!!
szia. nekünk kb. 1 hete jött ki a felsõ két fog. 2 napig volt lázas, 38, 2-re felment neki, meg hõemelkedése volt. De 2 napig tartott, utána már át is törte az ínyét. Szerintem nálatok is max. 3 napig tarthat a láz.


Mikorra javult a refluxos babatok allapota? Az en kisfiam 7 honapos, es egy heten 2-3szor is hanyik. Gyogyszert irt fel a gyerekorvosunk. Lassan hizott, talan eppen emiatt, most 7200 gram.

Legjobb válasz: Nálunk fél éves korában megszünt. Tápszeres a pici v. anyatejes? Általában az anyatejeseknél tovább megmarad.

Nálunk fél éves korában megszünt. Tápszeres a pici v. anyatejes? Általában az anyatejeseknél tovább megmarad.
A kérdező hozzászólása: tapszeres baba
A lányomnál a mozgásfejlõdéssel együtt javult a helyzet. Mikor már ült és állt sokkal jobb lett, tehát olyan 8-9 hónapos korában. 1 éves koráig még elõ-elõfordultak bukások, de már nem hányt és nem volt semmi extra tünete akkor már. Utána teljesen elmúlt.
Milyen tápszert eszik? nálunk a humana baby fitt plusz AR-es vált be. Elsõ voltam


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!