Találatok a következő kifejezésre: A kisebbségi vajon miből telik ekkora luxusra (1 db)

A kisebbségi "vállalkozók"-nak vajon miből telik ekkora luxusra?

Némelyik akkora BMW-vel, Mergával, Audival meg az isten tudja milyen méregdrága autóval furikázik naphosszat-úgy, hogy közben semmit nem csinál az égvilágon. Olyan házakat vesznek meg kp-ra, aminek az értéke átlag 30-40 milla. Honnan a jó életb?l van ennyi pénzük?? Egy dolgozó ember jó 35-40 év múlva tehetne szert ekkora vagyonra... És a drágalátós APEH l......szt sem csinál velük!

Legjobb válasz: Persze vannak kivételek szép számmal ! Akik tényleg becsületesen megdolgoznak a pénzükért! De csak szúrja a szemét az átlagembernek.....vagy tévedek?

A kérdező hozzászólása: Persze vannak kivételek szép számmal ! Akik tényleg becsületesen megdolgoznak a pénzükért! De csak szúrja a szemét az átlagembernek.....vagy tévedek?
amugy halootatok màr kereskedésröl?emberkereskedésröl, vagy hétköznapi szavakkal futtatàsrol? legtöbb cigàny összeszed 3 4 nöt kiteszi öket az utra azok meg keresnek napi 50-60 000-et személyenként na ez is egy jo vàllalkozàs. hàt ez a helyes vàlasz.innét van pénz(és legtöbb làny szivesen dolgozik a fönöknek!!!!!)
jaj na ne mondjuk màr hogy csak a cigàny vàllalkozok gazdagok.ez is csak egy rasszista kérdés. van ott igencsak kutyagazdag nem cigàny vàllalkozo is, csak az nem tünik ugy fel, mint egy cigànynàl. aki szeretne ilyen gazdag lenni, az fogjon össze egy cigànnyvàllalkozoval, ha meg nem tetszik, hàt igy jàrt. ez nem hovatartozàstol függ, hanem hogy milyen okosan üzletel.
a nem kissebségieknek(vàllalkozoknak)honnét van annyi pénz luxusra?ahonnét nekik, onnét a kissebséginek is egy vàllalkozot ne tegyél össze egy segélyekböl élö cigànyokkal.te is àllj vàllalkozàsba, sporold ki a lakàsokbol az anyagot, de a pénzt azt duplàjàt kérd el.a hülyék meg kifizetnek, aztàn vehetsz luxusdolgokat
A kérdező hozzászólása: Ebbe belenyúltál, mert én is vállalkozó vagyok! Festékboltban dolgozom, és ne hidd, hogy olyan kib....ottul jól megy.
Vállalkozó és vállalkozó közt hatalmas a különbség , mint ahogy ember és ember között is . Mi is vállakozók vagyunk de nem adunk ki akármilyen vacak rossz minõségû dolgot a kezünkbõl , nem is tellik luxusra !!!
FESTÖKBOLTBAN VÀLLALKOZONAK LENNI, MEG ÉPITKEZÉSEKEN VÀLLALKOZONAK LENNI 2 NAGY KÜLÖNBSÉG. NEM HISZEM, HOGY FESTÉKBOLTBAN MEGGAZDAGODNÀL, DE CIGÀNYT SEM LÀTTAM CSAK ÉPITKEZÉSEKEN VÀLLALKOZOKÉNT.
Azért mert az ilyen cigányok a színesfémgyûjtõ helyek tulajdonosai.Ami fém összegyûlik nekik, azzt eladjákkülfölder mert hasznos a gépgyártásban..
Mi van? Nem kellene a vállalkozókat összekeverni a bünözõkkel! Magyarországon, egy vállalkozó lehet, hogy jobban él az átlagnál, de ha nem csal. lop. hazudik. akkor soha nem fog meggazdagodni, mert lehuzza az APEH, a közmü szolgáltatók, stb.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az Európai nemzetek, népek közösségének jó ami most van, stagnálunk, vagy mi van most az EU-val, merre kellene tovább haladjon ez a szekér?

2

A szocializmus alatt azok könnyebben mehettek nyugatra, akiknek amerikai állampolgárságuk is volt a magyar mellett?

Dédanyám öccse kint született az USA-ban, még az I.világháború idején, így amerikai állampolgárságot is kapott.(20-as évek elején hazajöttek) Ha akart volna, könnyebben mehetett volna ő nyugatra mondjuk a 60-70-es években, mint aki "sima" magyar állampolgár?

2

Havi étkezés 50% 3 gyerekes támogatás megvonása a hó közepén? Bővebben lent

Szóval nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz (lehet rossz helyen is tettem fel) elvált családban eddig anyummal laktam és most apumhoz kerülök 5évre és átiratunk (17 vagyok van egy öcsém és egy nővérem aki eddig egy háztartásban élt) a kérdések sokasága pedig:

Így elveszítjük a támogatásokat igaz? (ebéd, ingyen tankönyv)
Ha igen a következők :
a végleges áthelyezés szeptember 15 ezért még ingyen tankönyvet kapok viszont apu fél fizetése amit tartásdíjként adott tesóm ösztöndíja és egyebek megrekedtek... átíratás után még akkor vissza kell adni és megvenni a tankönyveket vagy idén még használhatom?

A menza befizetés így hogy "függőben vannak a dolgok" hangsúlyozom nem kapunk semmi "juttatást" félárú lesz vagy teljes?

Tudom hogy össze-vissza az egész és lehet nem is értitek de ha valaki ért ehhez vagy átment hasonlón kérem segítsen mert teljesen összezavarodtam .

Köszönöm hogy elolvastad:)

1

A honfoglaló magyarok miért a Kárpát-medencébe telepedtek meg?

a vánorlás iránya meg minden azt mutatja hogy, alapból ide akartak jönni, miért?
és szerintetek ha "Ukrajnában" maradunk akkor el szlávosodtunk volna? vagy a török tatár népek be olvasztásával meg maradtunk volna?!

10

Hogy-hogy genetikailag rokonok vagyunk az ukránokkal, mikor nem is nagyon keveredtünk velük?

Hallottam hogy genetikailag az ukránok az egyik legközelebbi rokonaink, pl. miért közelebbiek a németeknél és a szlovákoknál, vagy a honfoglaló magyarok keveredtek velük erősen azrt?

18

Ha Sztálin nem köt megegyezést Hitlerre 1939 aug.23-án, akkor is kitört volna a világháború?

Vagy a Molotov-Ribbentrop-paktum nélkül Hitler nem merte volna megtámadni a lengyeleket?

5

Hitler milyen gyerek volt és hogy bántak vele?

Köszönöm nem kérek wiki-t már elolvastam ami csak volt Hitlerről, részletesebben tud-e valaki valamit.
Tehát gyerekként mit élt át? Bántották őt, voltak barátai, volt szerelme?

Meg arra lennék kíváncsi, hogy hogyan művelődött mert az iskolába nem remekelt akkor, hogy lett akkora szónok? Nem hiszem, hogy csak úgy a semmiből hozzáértő szónoklatokat tudott elmondani.

21

Van aki szívesen szerkesztene egy hírekkel foglakozó weboldalt először hobbiként későbbiekben természetesen pénzért cserében?

10

Az oktatásunk tényleg rossz és le kellene cserélni?

http://komlomedia.wordpress.com/2011/09/25/miert-nem-oktatna..

13

Kik láthatóak a videóban? (szerb gengszterek)

http://www.youtube.com/watch?v=INzljXd2XmM

Arkan-on kívül.
Ezek ilyen ismert emberek Szerbiába?
Mind él még?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!