Találatok a következő kifejezésre: A kisebbségi vajon miből telik ekkora luxusra (1 db)

A kisebbségi "vállalkozók"-nak vajon miből telik ekkora luxusra?

Némelyik akkora BMW-vel, Mergával, Audival meg az isten tudja milyen méregdrága autóval furikázik naphosszat-úgy, hogy közben semmit nem csinál az égvilágon. Olyan házakat vesznek meg kp-ra, aminek az értéke átlag 30-40 milla. Honnan a jó életb?l van ennyi pénzük?? Egy dolgozó ember jó 35-40 év múlva tehetne szert ekkora vagyonra... És a drágalátós APEH l......szt sem csinál velük!

Legjobb válasz: Persze vannak kivételek szép számmal ! Akik tényleg becsületesen megdolgoznak a pénzükért! De csak szúrja a szemét az átlagembernek.....vagy tévedek?

A kérdező hozzászólása: Persze vannak kivételek szép számmal ! Akik tényleg becsületesen megdolgoznak a pénzükért! De csak szúrja a szemét az átlagembernek.....vagy tévedek?
amugy halootatok màr kereskedésröl?emberkereskedésröl, vagy hétköznapi szavakkal futtatàsrol? legtöbb cigàny összeszed 3 4 nöt kiteszi öket az utra azok meg keresnek napi 50-60 000-et személyenként na ez is egy jo vàllalkozàs. hàt ez a helyes vàlasz.innét van pénz(és legtöbb làny szivesen dolgozik a fönöknek!!!!!)
jaj na ne mondjuk màr hogy csak a cigàny vàllalkozok gazdagok.ez is csak egy rasszista kérdés. van ott igencsak kutyagazdag nem cigàny vàllalkozo is, csak az nem tünik ugy fel, mint egy cigànynàl. aki szeretne ilyen gazdag lenni, az fogjon össze egy cigànnyvàllalkozoval, ha meg nem tetszik, hàt igy jàrt. ez nem hovatartozàstol függ, hanem hogy milyen okosan üzletel.
a nem kissebségieknek(vàllalkozoknak)honnét van annyi pénz luxusra?ahonnét nekik, onnét a kissebséginek is egy vàllalkozot ne tegyél össze egy segélyekböl élö cigànyokkal.te is àllj vàllalkozàsba, sporold ki a lakàsokbol az anyagot, de a pénzt azt duplàjàt kérd el.a hülyék meg kifizetnek, aztàn vehetsz luxusdolgokat
A kérdező hozzászólása: Ebbe belenyúltál, mert én is vállalkozó vagyok! Festékboltban dolgozom, és ne hidd, hogy olyan kib....ottul jól megy.
Vállalkozó és vállalkozó közt hatalmas a különbség , mint ahogy ember és ember között is . Mi is vállakozók vagyunk de nem adunk ki akármilyen vacak rossz minõségû dolgot a kezünkbõl , nem is tellik luxusra !!!
FESTÖKBOLTBAN VÀLLALKOZONAK LENNI, MEG ÉPITKEZÉSEKEN VÀLLALKOZONAK LENNI 2 NAGY KÜLÖNBSÉG. NEM HISZEM, HOGY FESTÉKBOLTBAN MEGGAZDAGODNÀL, DE CIGÀNYT SEM LÀTTAM CSAK ÉPITKEZÉSEKEN VÀLLALKOZOKÉNT.
Azért mert az ilyen cigányok a színesfémgyûjtõ helyek tulajdonosai.Ami fém összegyûlik nekik, azzt eladjákkülfölder mert hasznos a gépgyártásban..
Mi van? Nem kellene a vállalkozókat összekeverni a bünözõkkel! Magyarországon, egy vállalkozó lehet, hogy jobban él az átlagnál, de ha nem csal. lop. hazudik. akkor soha nem fog meggazdagodni, mert lehuzza az APEH, a közmü szolgáltatók, stb.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit csinált volna Sztálinnal Hitler ha sikerül neki leigázni az oroszokat s eközben elfogja őt?

11

Az angolszász vagy a skandináv gazdasági modell működne jobban Magyarországon?

8

Mit gondol a Kuruc. Info a szerbekről?

Ezt tudom, hogy a Kuruc.info gyűlöli a zsidókat és a cigányokat, de a szerbekkel is ezt csinálja? Engem most csak a szerbek érdekelnek és nem a zsidók meg a cigányok.

6

Igaz az hogy a 2. VH-ban Hitler Horvátországot előszőr inkább egyesítette volna Magyarországgal?

olvastam olyat de már nem tudom hol, hogy Hitler inkább egyesítette volna Mo-gal, csak horvát területekre tartott igényt Olaszország, Magyarország meg hinta politikát folytatott így inkább szövetségest csinált belőle. így volt ez?

0

Nektek mi a véleményetek arról, hogy egyes körök meg akarják határozni, hogy hogy kell egy magyarnak gondolkodni?

Utalok ezzel az Alföldi ellenes tüntetésre. Ennyi erővel lehetne minden ellen tüntetést rendezni, ami nem tetszik (eperjoghurt fuuuj, Lady Gaga fujj, Rejtő könyvei fujj). Miért kavart ez ekkora port? Miért nem tudják egyesek elfogadni, hogy van aki máshogy látja a dolgokat?

13

Mennyi a minimum szabadság, amit manapság adni kell a dolgozóknak?

Úgy tudom 20, de nekem csak 18 van.

3

A Hepatitis-B elleni védőoltás fáj?

7.-es vagyok é nemsokára megkapjuk védőoltást!ha ti megkaptátok akkor meséljetek,fájt??

5

Hogy lehet, hogy a nálunk szegényebb államokban, ahol még a munkanélküliség is nagyobb, (Bulgária, Ukrajna, Románia pl) nem ilyen tömeges a kivándorlás?

Iskolázatlanabbak az ottaniak,vagy csak jobban ragaszkodnak a hazájukhoz?

10

Orosz megszállás pozitív hatásai?

Hali,
Az érdekelne, hogy volt-e valami pozitív hatása annak, hogy az Oroszok "itt voltak" Magyarországon? (ill. abban az időben volt vmilyen pozitív hatása?
Normális válaszokat, Köszönöm!

13

Ha a közel kelet olajmezői már nem lesznek elegendőek a nyugatnak, akkor elkezd majd a kaukázus, vagy szibéria felé is terjeszkedni?

Ebben az esetben keresztezné a az erősödő keleti hatalmak olaj-érdekeit.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!