Találatok a következő kifejezésre: A kisebbségi vajon miből (1 db)

A kisebbségi "vállalkozók"-nak vajon miből telik ekkora luxusra?

Némelyik akkora BMW-vel, Mergával, Audival meg az isten tudja milyen méregdrága autóval furikázik naphosszat-úgy, hogy közben semmit nem csinál az égvilágon. Olyan házakat vesznek meg kp-ra, aminek az értéke átlag 30-40 milla. Honnan a jó életb?l van ennyi pénzük?? Egy dolgozó ember jó 35-40 év múlva tehetne szert ekkora vagyonra... És a drágalátós APEH l......szt sem csinál velük!

Legjobb válasz: Persze vannak kivételek szép számmal ! Akik tényleg becsületesen megdolgoznak a pénzükért! De csak szúrja a szemét az átlagembernek.....vagy tévedek?

A kérdező hozzászólása: Persze vannak kivételek szép számmal ! Akik tényleg becsületesen megdolgoznak a pénzükért! De csak szúrja a szemét az átlagembernek.....vagy tévedek?
amugy halootatok màr kereskedésröl?emberkereskedésröl, vagy hétköznapi szavakkal futtatàsrol? legtöbb cigàny összeszed 3 4 nöt kiteszi öket az utra azok meg keresnek napi 50-60 000-et személyenként na ez is egy jo vàllalkozàs. hàt ez a helyes vàlasz.innét van pénz(és legtöbb làny szivesen dolgozik a fönöknek!!!!!)
jaj na ne mondjuk màr hogy csak a cigàny vàllalkozok gazdagok.ez is csak egy rasszista kérdés. van ott igencsak kutyagazdag nem cigàny vàllalkozo is, csak az nem tünik ugy fel, mint egy cigànynàl. aki szeretne ilyen gazdag lenni, az fogjon össze egy cigànnyvàllalkozoval, ha meg nem tetszik, hàt igy jàrt. ez nem hovatartozàstol függ, hanem hogy milyen okosan üzletel.
a nem kissebségieknek(vàllalkozoknak)honnét van annyi pénz luxusra?ahonnét nekik, onnét a kissebséginek is egy vàllalkozot ne tegyél össze egy segélyekböl élö cigànyokkal.te is àllj vàllalkozàsba, sporold ki a lakàsokbol az anyagot, de a pénzt azt duplàjàt kérd el.a hülyék meg kifizetnek, aztàn vehetsz luxusdolgokat
A kérdező hozzászólása: Ebbe belenyúltál, mert én is vállalkozó vagyok! Festékboltban dolgozom, és ne hidd, hogy olyan kib....ottul jól megy.
Vállalkozó és vállalkozó közt hatalmas a különbség , mint ahogy ember és ember között is . Mi is vállakozók vagyunk de nem adunk ki akármilyen vacak rossz minõségû dolgot a kezünkbõl , nem is tellik luxusra !!!
FESTÖKBOLTBAN VÀLLALKOZONAK LENNI, MEG ÉPITKEZÉSEKEN VÀLLALKOZONAK LENNI 2 NAGY KÜLÖNBSÉG. NEM HISZEM, HOGY FESTÉKBOLTBAN MEGGAZDAGODNÀL, DE CIGÀNYT SEM LÀTTAM CSAK ÉPITKEZÉSEKEN VÀLLALKOZOKÉNT.
Azért mert az ilyen cigányok a színesfémgyûjtõ helyek tulajdonosai.Ami fém összegyûlik nekik, azzt eladjákkülfölder mert hasznos a gépgyártásban..
Mi van? Nem kellene a vállalkozókat összekeverni a bünözõkkel! Magyarországon, egy vállalkozó lehet, hogy jobban él az átlagnál, de ha nem csal. lop. hazudik. akkor soha nem fog meggazdagodni, mert lehuzza az APEH, a közmü szolgáltatók, stb.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol talalok a ket vilaghaboru kozotti 4 politikai partokrol? Surgos!

Kulonoskeppen csak a Liberalis partrol.Ha tudtok ti is kerlek irjatok le vagy linkeljek oldalt mert en sehol sem kapok.

3

Trafiktörvény befolyásolja a vízipipa dohány árusítását?

Nem igazán követem a híreket, így csak ma olvastam, hogy a nyár közepétől nem lehet majd mindenhol cigit kapni. Vannak helyek ahol dohányterméket írnak, vannak ahol cigit. Csakhogy a dohánytermék egy jóval tágabb fogalom.
Most fogok vízipipát venni. Ha találok egy helyet, ahol a pipadohányt fogom venni, akkor ezt a helyet a nyáron már el is felejthetem? Mi lesz a vízipipadohányokkal? Hol lehet majd beszerezni őket?
Trafikokban tudtommal nem nagyon van ilyesmi.

1

Az ötöslottó nyeremény az adómentes?

Ha mondjuk megnyerem a mostani 464milliót, azt egy sima postán kp-ba adják vagy számlára utalják?

11

Ez most komoly? Új forint sorozat?

Most bukkantam erre az egyik oldalon:


Matolcsyék új forint sorozatot akarnak kiadni, nem tudom mi a baj a mostanival, az viszont gyomorforgató hogy ilyen vitatható személyeket akarnak rá rakni.

10

Ti mit szóltok az új dohány boltok üzemeltetéséhez?

http://www.origo.hu/itthon/20130423-kik-nyertek-a-dohanybolt..

7

Kik azok a tálib felkelők?

Milyen nemzetiségűek? Arabok? Milyen szerepet "játszanak"?

6

Igaz az, hogy a jobboldaliak konzervatív nézeteket, a baloldaliak pedig liberális nézeteket vallanak?

5

El tudtok képzelni egy ilyen jövőt?

A nemzetek nem faji, vallási meg egyéb alapon fognak rendeződni, hanem, h ki hol dolgozik.
Lesz vagy 15-20 nagy multi aztán cső.

8

Miért fog kitörni a 3. világháború?

11

Mi az államháztartási hiány és mitől alakul ki?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!