Találatok a következő kifejezésre: A kisebbségi vajon (3 db)

Vajon azok a gyerekek, akik magukat választják el, mikor teszik ezt ÁLTALÁBAN? Létezik erre valamilyen becslés vagy statisztika? Nálatok hány hónapos/éves korban történt? Vajon, akik még ovis korukban is szopiznak, ők a kisebbség?

Legjobb válasz: Nekem mind a kettõ 10-11 hónaposan választotta el magát. Addigra ették meg normál kajából azt a mennyiséget ami elég volt nekik. Az utolsó hónapban már csak reggel-este kellett nekik, esetleg délutáni alváshoz. Aztán már ahhoz se.

Nekem mind a kettõ 10-11 hónaposan választotta el magát. Addigra ették meg normál kajából azt a mennyiséget ami elég volt nekik. Az utolsó hónapban már csak reggel-este kellett nekik, esetleg délutáni alváshoz. Aztán már ahhoz se.
Fiam 16 hónapos volt, amikor nem kellett neki. Bár akkoriban már csak reggelre és estére kapott. 3 hetes korától sajnos tápival kellett kiegészíteni. A tápszer kb 2 éves koráig megmaradt, de csak estére kapta akkor már.
Akkor az én lányom a csúcstartó eddig benne ezek szerint .. 6 hetesen választotta le magát. Az istenért sem tudtuk visszacsábítani a cicire :( Pedig nagyon sok mindent kipróbáltunk..! Végül 3 hónapos koráig fejtem neki, addig volt kapacitás a mellembe, utána elapadt. Mai napig nem értem/értjük, hogy miért történt ez így, de egyre több ilyen esetrõl hallok, hogy 6 hetesen vagy annál késõbb, de még 6 hónap elõtt bõven leválasztják magukat a babák.
az én fiam mindent eszik, augusztusban lesz 3, és még mindig szopik..õ megnyugtatáskánt használja, ezt kicsinek elrontottam nála:) )
Nekem mind két gyerekemnél be kellett vetni egy kis erõszakot, hogy abbahagyják a szopit. Nem hagytam nagyon sírni õket, de azért nem kapták meg mindig, amikor akarták. A lányom 1, 5, a fiam 2 éves korára lett leszoktatva. De van egy csomó ismerõsöm, akinek magától abbahagyta a gyerek a szopást. Számomra ez olyan elképzelhetetlen, mert nálam mind a két gyerek nagyon cicis volt. De az a "statisztika", hogy amikor elkezdi anyuka jobban rászoktatni õket az ételekre, akkor már nem tetszik a cici annyira. Szóval ha olyan 8-9 hónapos kor körül nem szokik le magától, akkor szerintem 2 éves kora környékén anyának kell tennie ellene. Hacsak nem akarja 5 éves korig szoptatni. Nekem van egy olyan kolléganõm, aki 5 éves korig szoptatta a gyereket, de akkor is erõszakkal kellett már elválasztani.
Én anyám szerint 4 hónaposan választottam el magam és addigra 7 fogam is kint volt már......:)

A kisebbségi "vállalkozók"-nak vajon miből telik ekkora luxusra?

Némelyik akkora BMW-vel, Mergával, Audival meg az isten tudja milyen méregdrága autóval furikázik naphosszat-úgy, hogy közben semmit nem csinál az égvilágon. Olyan házakat vesznek meg kp-ra, aminek az értéke átlag 30-40 milla. Honnan a jó életb?l van ennyi pénzük?? Egy dolgozó ember jó 35-40 év múlva tehetne szert ekkora vagyonra... És a drágalátós APEH l......szt sem csinál velük!

Legjobb válasz: Persze vannak kivételek szép számmal ! Akik tényleg becsületesen megdolgoznak a pénzükért! De csak szúrja a szemét az átlagembernek.....vagy tévedek?

A kérdező hozzászólása: Persze vannak kivételek szép számmal ! Akik tényleg becsületesen megdolgoznak a pénzükért! De csak szúrja a szemét az átlagembernek.....vagy tévedek?
amugy halootatok màr kereskedésröl?emberkereskedésröl, vagy hétköznapi szavakkal futtatàsrol? legtöbb cigàny összeszed 3 4 nöt kiteszi öket az utra azok meg keresnek napi 50-60 000-et személyenként na ez is egy jo vàllalkozàs. hàt ez a helyes vàlasz.innét van pénz(és legtöbb làny szivesen dolgozik a fönöknek!!!!!)
jaj na ne mondjuk màr hogy csak a cigàny vàllalkozok gazdagok.ez is csak egy rasszista kérdés. van ott igencsak kutyagazdag nem cigàny vàllalkozo is, csak az nem tünik ugy fel, mint egy cigànynàl. aki szeretne ilyen gazdag lenni, az fogjon össze egy cigànnyvàllalkozoval, ha meg nem tetszik, hàt igy jàrt. ez nem hovatartozàstol függ, hanem hogy milyen okosan üzletel.
a nem kissebségieknek(vàllalkozoknak)honnét van annyi pénz luxusra?ahonnét nekik, onnét a kissebséginek is egy vàllalkozot ne tegyél össze egy segélyekböl élö cigànyokkal.te is àllj vàllalkozàsba, sporold ki a lakàsokbol az anyagot, de a pénzt azt duplàjàt kérd el.a hülyék meg kifizetnek, aztàn vehetsz luxusdolgokat
A kérdező hozzászólása: Ebbe belenyúltál, mert én is vállalkozó vagyok! Festékboltban dolgozom, és ne hidd, hogy olyan kib....ottul jól megy.
Vállalkozó és vállalkozó közt hatalmas a különbség , mint ahogy ember és ember között is . Mi is vállakozók vagyunk de nem adunk ki akármilyen vacak rossz minõségû dolgot a kezünkbõl , nem is tellik luxusra !!!
FESTÖKBOLTBAN VÀLLALKOZONAK LENNI, MEG ÉPITKEZÉSEKEN VÀLLALKOZONAK LENNI 2 NAGY KÜLÖNBSÉG. NEM HISZEM, HOGY FESTÉKBOLTBAN MEGGAZDAGODNÀL, DE CIGÀNYT SEM LÀTTAM CSAK ÉPITKEZÉSEKEN VÀLLALKOZOKÉNT.
Azért mert az ilyen cigányok a színesfémgyûjtõ helyek tulajdonosai.Ami fém összegyûlik nekik, azzt eladjákkülfölder mert hasznos a gépgyártásban..
Mi van? Nem kellene a vállalkozókat összekeverni a bünözõkkel! Magyarországon, egy vállalkozó lehet, hogy jobban él az átlagnál, de ha nem csal. lop. hazudik. akkor soha nem fog meggazdagodni, mert lehuzza az APEH, a közmü szolgáltatók, stb.
Nem értem az embereket, arra szavaznak aki nagyobbat tud mondani?
Igaza. Import kiváltás.
Vona megint azt csinálja amit szokott: túloz. Aki meg felületes, és csökkent értelmi képességû (azaz jobbikos), az meg beszopja.
Madárkám válasza: "olyanhoz szóltok amihez nemértettek" Ha ezen múlna akkor egy jobbikos sem bégetne a fórumokon:D Csak nézz végig ezen a topikon! Valahogy nem úgy fest hogy a Jobbikosok az ostobák, akik nem érvelnek logikusan, és csak hõzöngenek feleslegesen. Egyre nyílvánvalóbb hogy te és néhány hozzád hasonló az aki számára az elvakult tudatlanság nem probléma és inkább vállaljátok csak hogy pártszínben pompázzatok néhány másodpercet!
Nem nem igaz.
Mudri. Nem tudtad hogy Vona a mindent látó megváltó?:D Amit õ mond az tény, ha valaki mást mond az birka. Ilyen egyszerû a gondolkodásuk a jobbikosoknak.:D Nevetséges egy banda.
"olyanhoz szóltok amihez nemértettek" Ha ezen múlna akkor egy jobbikos sem bégetne a fórumokon:D
Tények? Milyen tényekrõl beszélsz? Vagy Vonának van egy idõgépe, amivel elõre utazott 15-20 évet, és megnézte a népszámlálási adatokat? Ez legfeljebb jóslásnak mondható, ennyi erõvel mehetne az RTL-re telejósnak.
"ma 12:31" Egy tipikus jobbik katona szófordulatait olvashattuk. És még mi bégetünk?:D Gondolkozz. Bár tudjuk ez nem az erõsségetek.
Krémnek igaza van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!