Találatok a következő kifejezésre: A kiscsibe a nutellás kenyeret (1 db)

A kiscsibe megeszi a nutellás kenyeret és a spagettit?

Legjobb válasz: lehet de nem olcsó mulatság inkább adj neki indítótápot keverve kukoricadarával

lehet de nem olcsó mulatság inkább adj neki indítótápot keverve kukoricadarával
Én nem adnám neki , de te döntöd el.De ha eszel dinnyét (már , ha eszel) akkor a dinnye héját odaathatod neki és õ kicsipegeti(ha még hagysz benne egy kis pirosat vagy sárgát).
én nem adnék neki, az biztos kenyeret sem... Lehet kapni darát, és amit még adhatsz fõtt tojást lereszelve.
Ezeket inkább te edd meg, mert ezek emberi kaják, amik nem alkalmasak kiscsibék neveléséhez. Inkább a gabonaféléket, baromfiknak való táplálékot ajánlanám, hidd el: ezeket nagyobb élvezettel is fogja fogyasztani! (köles, kukorica, búza, zab, rozs, lenmag, napraforgómag, tökmag, száraz kenyérmorzsák/kenyérdarabkák, fû, számunkra értéktelen "gazok"...)
Lehet, de egy kiscsibének nem ez a fõ eledele!!!A kenyér maradhat csak keverd egy kis darával és vízzel!!!Jobban fogja szeretni!!!
még szép hogy lehet


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi lehet az a madár amit reggelente hallok, nevetés (vihogás) szerű hangja van?

négyszútagú nevetés, olyan mintha egy viccen röhögne.

5

Milyen betegség lehet ez?

Ez már a 2. pipim, aminél ez a betegség kijön. Gőzöm sincs mi lehet, de annyi a lényege, hogy a közvetlenül a szeme alatt egy pici duzzanat jön, aztán nagyon nagyra megduzzad, már a szeme is "összezsugorodik" miatta. Picit még könnyezik is neki. És amúgy nem tudom mi lehet, mert olyan kemény mint a csont. Csak az előző pipim a végén már enni se bírt... nem akarok, hogy ez a pipim is erre a sorsra jusson, mert egy kiváló kotló, és szép tyúk is. Betonon kikeltette mind a 8 tojását! :DD

1

Nemsoká fogok venni nimfapapagájt. Én fiút akarok, de ha az nincs, akkor lány lesz. Mindenesetre tudnátok írni vicces, humoros neveket?

5

Papagáj játékok és ételkeresők házilag tippeket kérnék?

2

Szerintetek mi lehet a baja a nimfám szemének, mmitcsináljak vele? ! File:///C:/Documents%20and%20Settings/user/Asztal/IMG_201305 20_181703. jpg

5

Vadszínű házikacsába, hogy lehet megállapítani kiskorában, hogy tojó-e vagy gácsér?

2

Kacagógerlék? Aki tart gerléket, azok segítsenek, FONTOS! (többi lent)

Tehát az van, hogy van 2 gerle párom(több is van, csak ezekkel van "gubanc"), akikkel nem igazán stimmel minden az Én elméletem szerint. Mert ha úgy van, ahogy Én gondolom, akkor két hím van egy párban, és két tojó másik egy párban. Mert akik egy párban vannak hímek, azok közül mind a kettőt láttam udvarolni egy másik gerlének. A másik párnál meg azért gondlom, hogy mind a kettő tojó, mert 4 tojás szokott lenni egy fészekben. És nem megy oda senki más se tojni. De normálisan együtt költenek, minden normális, csak szerintem a hím-hím, és tojó-tojó páros van. Ez mi lehet? Plusz a hím-hímnél is van tojás mindig, normálisan kettő. Halál komoly a kérdés, nem csak vicc! Ja, és összetéveszteni se tudtam az udvarlókat, mert van rajtuk gyűrű, épp azért, hogy meg tudjam figyelni Õket, hogy melyik mit csinál, és akkor majd tudom, hogy melyik hím, melyik tojó. De eddig ezek a gerlék azok, akikkel nem tudok döntőre jutni. SEGÍTSETEK! FONTOS!

9

Elszebadault egy még vad nimfapapagájom. Túlélheti kint a faluban?

6

A posta galamb him nem rég párzott össze a tolyó val, vészket raktak majd 2tolyást rakott a tolyó velváltva ülnek rajta, de kaptunk egy másik tolyot és most avval párzik össze, már tolyoza is, ez nem baj, ha baj mit tegyek?

5

Gond, ha a hullamospapagajom meg nem tojt tojast?

Azok utan, hogy mar ez a harmadik parja, meg mindig nem tojt. Pedig nagyon szeretnem hogyha mar lennenek kismadaraim is. Barki tanacsat elfogadom. :)

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!