Találatok a következő kifejezésre: A kiscsibe a nutellás kenyeret (1 db)

A kiscsibe megeszi a nutellás kenyeret és a spagettit?

Legjobb válasz: lehet de nem olcsó mulatság inkább adj neki indítótápot keverve kukoricadarával

lehet de nem olcsó mulatság inkább adj neki indítótápot keverve kukoricadarával
Én nem adnám neki , de te döntöd el.De ha eszel dinnyét (már , ha eszel) akkor a dinnye héját odaathatod neki és õ kicsipegeti(ha még hagysz benne egy kis pirosat vagy sárgát).
én nem adnék neki, az biztos kenyeret sem... Lehet kapni darát, és amit még adhatsz fõtt tojást lereszelve.
Ezeket inkább te edd meg, mert ezek emberi kaják, amik nem alkalmasak kiscsibék neveléséhez. Inkább a gabonaféléket, baromfiknak való táplálékot ajánlanám, hidd el: ezeket nagyobb élvezettel is fogja fogyasztani! (köles, kukorica, búza, zab, rozs, lenmag, napraforgómag, tökmag, száraz kenyérmorzsák/kenyérdarabkák, fû, számunkra értéktelen "gazok"...)
Lehet, de egy kiscsibének nem ez a fõ eledele!!!A kenyér maradhat csak keverd egy kis darával és vízzel!!!Jobban fogja szeretni!!!
még szép hogy lehet


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A szarkának milyen tulajdonságai vannak?

6

Hol érdemes Miskolcon papagájt venni?

Környékbeliek tudnátok segíteni, hogy Miskolcon vagy környékén hol érdemes hullámos papagájt venni?

Tegnap néztük 1 helyen, de az egyiken látszott, hogy már beteg! Én nem tudom, hogy az üzletekben milyen szabályok vannak erre, de a szívem szakad meg mindig, amikor látom, hogy tartják őket. Kis helyen összezsúfolva sok madár a koszos kalitkákba...

1

Bántaná a többi galamb?

Pár napja találtam egy elárvult kis galambot az utcán és már nem akar kézből enni. Ha elviszem egy galambász ismerősömnek a többi galamb megöli vagy egy elkezdi etetni?

4

2 hónapja kaptam egy hullámos papagájt. Pár hete csipkedős hangulata van. Ha a kalitkához teszem a kezem, bármilyen messze van, odajön és elkezd csípkedni. Mit tegyek?

1

1 fiú hullámos papagáj mellé 2 lányt vagy 1 fiú 1 lányt érdemes beszerezni?

A fiú hullámos papagáj társa most halt meg, mit javasoltok ha 2 másik hullámost akarok venni, azok milyen neműek legyenek? És miért jobb egyik illetve másik felállás, miért lehetnek rosszak a különböző variációk?

7

Tyúktetű lehet sima szénában?

1

A seregélyek megeszik a cseresznyémet, mit csináljak?

6

Milyen diszmaarat vegyek?

HEllo.. szeretnék diszmadarakat vásárolni az udvaromra nem keveset olyasmiket hogy páva.. fácán egyebek a kérdésem az lenne hogy milyeneket és hol és mennyiért szerezzek be?

11

Mivel tudnám megakadályozni, hogy a patkányok ne menjenek a galamb ketrec közelébe?

3

A papagáj megtud fázni?

Mondjuk ha hűvösebb időben fürdetem...?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!