Találatok a következő kifejezésre: A kiscsibe a nutellás (1 db)

A kiscsibe megeszi a nutellás kenyeret és a spagettit?

Legjobb válasz: lehet de nem olcsó mulatság inkább adj neki indítótápot keverve kukoricadarával

lehet de nem olcsó mulatság inkább adj neki indítótápot keverve kukoricadarával
Én nem adnám neki , de te döntöd el.De ha eszel dinnyét (már , ha eszel) akkor a dinnye héját odaathatod neki és õ kicsipegeti(ha még hagysz benne egy kis pirosat vagy sárgát).
én nem adnék neki, az biztos kenyeret sem... Lehet kapni darát, és amit még adhatsz fõtt tojást lereszelve.
Ezeket inkább te edd meg, mert ezek emberi kaják, amik nem alkalmasak kiscsibék neveléséhez. Inkább a gabonaféléket, baromfiknak való táplálékot ajánlanám, hidd el: ezeket nagyobb élvezettel is fogja fogyasztani! (köles, kukorica, búza, zab, rozs, lenmag, napraforgómag, tökmag, száraz kenyérmorzsák/kenyérdarabkák, fû, számunkra értéktelen "gazok"...)
Lehet, de egy kiscsibének nem ez a fõ eledele!!!A kenyér maradhat csak keverd egy kis darával és vízzel!!!Jobban fogja szeretni!!!
még szép hogy lehet


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nimfa papagáj hám?

azt szeretném megtudni hogy ez a papagáj hám ez nem veszélyes a papagájra?
PL: tegyük fel megijed és elakar repülni de a hám megfogja és ez nem fáj neki, nem ütni meg magát?

3

Mekkora hely kell egy szarkának?

1

Milyen nemű szerintetek a Nimfapapagáj? (KÉP)

Tehát, a neme véleményem szerint hím. Remélhetőleg ugyanezt mondjátok. Még nincs egy éves. Ugye nem tojó?
11

Miért viselkedik így a tojó?

Van két hullámos papagájom.A tojó 1 éve a hím 2 (2-3 hónapos) hete van nálam.Eleinte nagyon jól megvoltak egyszerre ettek,egy rúdon ültek stb. a tojó ki se akart jönni a kalitkából repülni.De pár napja a tojó piszkálja a hímet,lelöki a rúdról nem hagyja enni,kergeti a kalitkába.Ha a hím visszacsíp és kicsit fölénybe kerül akkor elkezdenek udvarolni egymásnak aztán a kalitka két végbe vonulnak.

3

Sürgős! Hogy tudnám rávenni őket?

Az lenne a kérdésem, hogyan tudám rávennni a hullámos papagájaim költésre.Mindig csőröznek, szeretgetik egymást, mined jót adok nekik enni:hullámos magkeverék, főtt tojás kicsit összeörve, almákat kis cikkekre szelve, salátát, összetört kekszet, és a vizükbe is teszek vitamint.Biztosan fiú-lány párosról van szó mert a lány csőre felett mogyoróbarna a fiú csőre felett mélykék a viaszhártya.Kb 1-1.5 köbméteres helyen vannak, és tettem fel nekik egy nimfa és egy rozella odút, hogy legyen mindkettőbe hely és tudjanak válogatni.Ezek után mi lehet a baj? Léci segítsetek!!!

1

A galabok ehetnek dióbelet? Ha igen akkor milyen százalékban lehet nekik adagolni

2

Ha egy kismadárka a bejárati ajtónk elé fészkelt, akkor azt a fészket hogyan rakjuk át másik helyre?

A az ajtó előtt van egy virágcserép, és abba építette a fészkét, viszont nincs jó helyen, mert nem tud nyugodtan ott lenni a fiókáival. Már próbáltuk áttenni egy másik helyre a virágcserepet, de ott meg nem találta meg a madárka... És nem igazán szeretnénk, hogy ott maradjanak az ajtó előtt.

Köszönöm :)

5

Hogy állapítható meg a fácáncsibék neme?

Az angol sötét fácáncsibék esetében már keléskor,vagy csak több hetes korban lehetséges a külső jegyek alapján felismerni a nemüket?

1

Mikor szineződnek ki a zebrapinty fiókák?

0

Sürgős! Mivel etessem meg a kis verebet?

Ma találtam az udvarunkon 1 kis verebet eltört lábbal csupa koszosan. Miután lemostam a koszt róla meszárítottam és fecskendőből megitattam.De már 2 órája találtam meg és biztos megéhezett csak nem tudom mivel etessem meg.A hullámos papagáj tápot nem eszi, kukacot meg nem tudnám hogy megetetni vele.

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!