Találatok a következő kifejezésre: A kiscicák nyitják ki a (3 db)

Mikor nyitják ki a szemüket a kiscicák?

Legjobb válasz: 9-14 nap....:)

9-14 nap....:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :-) már alig várom, ma 6 napos a két kis angyal.
7 12 nap!
kb 2 hét, ne ijedj meg ha az elején csak egykis rés fog kinyílni, 1-2 nap alatt rendesen kinyitják majd.
14. nap
8-10nap után kinyílik, már az elején is látnak, csak nem olyan tökéletesen. érzékelik ha kapkodsz az arcuk elõtt, de ha távol mozgatsz vmit, nem veszik észre..
14 nap utan mar teljesen kinyitjak a szemuket ...

A kiscicák hánynaposan nyitják ki a szemüket?

Nekem 1 kiscica születet az baj?És ő már 9 napos de még nem nyitotta ki a szemét!

Legjobb válasz: Szokatlan, ha egy anyacica csak egyet szül. Nekem idén mindkét cicusom 4-4 kismacsot produkált, s 5-7naposan nyílt ki a szemük. Mennyi idõs az anyacica? Hanyadik terhessége? Kb mekkora, hány kg? Nagyon fiatal vagy épp nagyon idõs, esetleg nagyon kis méretû cicák szülnek kevesebb kicsit, legalábbis én ezt tapasztaltam!

Szokatlan, ha egy anyacica csak egyet szül. Nekem idén mindkét cicusom 4-4 kismacsot produkált, s 5-7naposan nyílt ki a szemük. Mennyi idõs az anyacica? Hanyadik terhessége? Kb mekkora, hány kg? Nagyon fiatal vagy épp nagyon idõs, esetleg nagyon kis méretû cicák szülnek kevesebb kicsit, legalábbis én ezt tapasztaltam!
A ksicicák 2 hetes korukban nyitják ki a szemüket.Igaz, enkünk hamarabb kinyitották, de nem baj.Szerintem semmi gond sincs, ha csak 1 cica született.Ritka, de elõfordul!:)
Egyszer nálunk is volt olyan, hogy csak 1 született, szerintem nem baj.És olyan 8-10 naposan szokott kinyílni a szemük.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Így mostmár nyugott vagyok!
A 9-12. nap között nyílik ki a szemük. Ekkorra a születéskor még szorosan összenõtt szemhéjak lassan szétválnak. De a kismacskák ilyenkor még nem látnak, legalábbis csak további 2-3 nap elteltével kezdenek reagálni a fényre vagy mozgásra. A kiscica hallása pedig kb. a második héten kezd mûködni.

A kiscicák mikor nyitják ki a szemüket?

Most született nekünk 5 perzsa cica abból 2 halva született...:( Arról érdekl?dnék hogy kb mikor várható hogy ki nyitják a szemüket????KÉRLEK VÁLASZOLJ!!!!!KÖSZI!!!!

Legjobb válasz: Az öt. Vagy a kettõ. Az utóbbi kicsit késõbb!

Az öt. Vagy a kettõ. Az utóbbi kicsit késõbb!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!