Találatok a következő kifejezésre: A kisbaba be lehet (2 db)

Létezik olyan szúnyogriasztó, amit a kisbaba szobájába is be lehet tenni?

Ha igen, mi a neve, hol lehet kapni?

Legjobb válasz: Ln inkább baldachinosan tennék a kiságyra valami könnyû anyagot, amitõl nem fulladhat meg, de a szunyikat nem engedi át. Szerintem jobb, mint a riasztó - ezektõl én mindig bõrkiütéses leszek. :(

Ln inkább baldachinosan tennék a kiságyra valami könnyû anyagot, amitõl nem fulladhat meg, de a szunyikat nem engedi át. Szerintem jobb, mint a riasztó - ezektõl én mindig bõrkiütéses leszek. :(
olyat vegyél, ami hanghullámos. Be kell dugni a konnektorba, van olyan, ami egyben éjjeli fény is.
Konnektorba dugható riasztó, van a hanghullámos, meg az, amelyik párologtt valamit, de nem káros az egészségre. Nagyobb barkácsáruházakban, lakeberendezési áruházakban lehet kapni, a nevét nem tudom.
# párologtat

A kisbaba szobájába be lehet dugni a szúnyogriasztót?

Legjobb válasz: Milyen fajtára gondolsz? Ultrahangosat nem ajánlom,mert nyugtalan lesz tõle egy idõ után. A szagosat nem ismerem.Nincs róla infóm. Van olyan is,ami ilyen kék fénnyel világít,és megsüti a bogarakat,ha belerepülnek.Szerintem azzal semmi baj,csak akkora,hogy egy verebet is meg tud sütni,így nem túl esztétikus.

Milyen fajtára gondolsz? Ultrahangosat nem ajánlom, mert nyugtalan lesz tõle egy idõ után. A szagosat nem ismerem.Nincs róla infóm. Van olyan is, ami ilyen kék fénnyel világít, és megsüti a bogarakat, ha belerepülnek.Szerintem azzal semmi baj, csak akkora, hogy egy verebet is meg tud sütni, így nem túl esztétikus.
A kérdező hozzászólása: Vape. Aminek az alján van egy kis üveg és folyadék van benne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!