Találatok a következő kifejezésre: A kisbaba be (4 db)

Honnan tudja a kisbaba, hogy mikor ékelődjön be és induljon be a szülés?

Legjobb válasz: Ha itt az idõ, akkor tudja. Érdemes egy kicsit utánaolvasni, akár a neten is, változó vélemények vannak a kérdéssel kapcsolatosan. Nekem a leghihetõbb az, hogy a gyerek elkezd termelni egy hormont, már nem emlékszem a nevére, amire a mama szervezete elkezdi termelni az oxitocint. Könnyû szülést kívánok!

Ha itt az idõ, akkor tudja. Érdemes egy kicsit utánaolvasni, akár a neten is, változó vélemények vannak a kérdéssel kapcsolatosan. Nekem a leghihetõbb az, hogy a gyerek elkezd termelni egy hormont, már nem emlékszem a nevére, amire a mama szervezete elkezdi termelni az oxitocint. Könnyû szülést kívánok!
Egyszerû, nem fér el, no meg éhes lesz... :D:D:D
Na már a viccelõdésért is lepontoztok? Nem tudom a kérdésre a választ, engem is érdekelne.

Létezik olyan szúnyogriasztó, amit a kisbaba szobájába is be lehet tenni?

Ha igen, mi a neve, hol lehet kapni?

Legjobb válasz: Ln inkább baldachinosan tennék a kiságyra valami könnyû anyagot, amitõl nem fulladhat meg, de a szunyikat nem engedi át. Szerintem jobb, mint a riasztó - ezektõl én mindig bõrkiütéses leszek. :(

Ln inkább baldachinosan tennék a kiságyra valami könnyû anyagot, amitõl nem fulladhat meg, de a szunyikat nem engedi át. Szerintem jobb, mint a riasztó - ezektõl én mindig bõrkiütéses leszek. :(
olyat vegyél, ami hanghullámos. Be kell dugni a konnektorba, van olyan, ami egyben éjjeli fény is.
Konnektorba dugható riasztó, van a hanghullámos, meg az, amelyik párologtt valamit, de nem káros az egészségre. Nagyobb barkácsáruházakban, lakeberendezési áruházakban lehet kapni, a nevét nem tudom.
# párologtat

Mennyi ido alatt no be a kisbaba fulén a lyuk? (fulbevaló helye).

Kiesett neki két hete, s most akartam neki beletenni az újat, s nem tudtam átfuzni. Eroltetni nem akartam, nehogy megsértsem ot. Amúgy 8 hónapos. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hamar benõ, hugom mindig elhagyta a fülbevalókat, ezért anyu mindig vastag cérnát fûzött a fülébe lent megkötötte, ez nem hagyta benõni a lyukat míg lett màsik fülbevalója. Este ha alszik próbáld neki berakni, ha nem megy, ismét ki kell lövetni.

Hamar benõ, hugom mindig elhagyta a fülbevalókat, ezért anyu mindig vastag cérnát fûzött a fülébe lent megkötötte, ez nem hagyta benõni a lyukat míg lett màsik fülbevalója. Este ha alszik próbáld neki berakni, ha nem megy, ismét ki kell lövetni.
Akár egy hét alatt is. Nekem is elhagyta és bele is tettem rögtön azt amit belelõttek neki, hogy ne forrjon össze.


A kisbaba szobájába be lehet dugni a szúnyogriasztót?

Legjobb válasz: Milyen fajtára gondolsz? Ultrahangosat nem ajánlom,mert nyugtalan lesz tõle egy idõ után. A szagosat nem ismerem.Nincs róla infóm. Van olyan is,ami ilyen kék fénnyel világít,és megsüti a bogarakat,ha belerepülnek.Szerintem azzal semmi baj,csak akkora,hogy egy verebet is meg tud sütni,így nem túl esztétikus.

Milyen fajtára gondolsz? Ultrahangosat nem ajánlom, mert nyugtalan lesz tõle egy idõ után. A szagosat nem ismerem.Nincs róla infóm. Van olyan is, ami ilyen kék fénnyel világít, és megsüti a bogarakat, ha belerepülnek.Szerintem azzal semmi baj, csak akkora, hogy egy verebet is meg tud sütni, így nem túl esztétikus.
A kérdező hozzászólása: Vape. Aminek az alján van egy kis üveg és folyadék van benne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!