Találatok a következő kifejezésre: A kisajkamon fehér (6 db)

nefürgyéé le!!
Ezt jobb ha nõgyógyász látja.
teljesen normális. Minden nõnek vannak oylanok. Ha szétfeszited a bõrt Te is fogod látni utolsó. (Már na nö vagy) Én kozmetikus avgyok és rengeteg nöi nemi szervet láttam már az intim gyanták során és hidd el mindnekinek vannak azok, kinek több kinek kevesebb. Ha nem viszket, nem gyulladt nincs gond.
Teljesen normális
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Amugy igen ha szétfeszítem a bõrt jobban látszik.

A puncimon a kisajkaim teli vannak nagyon apró fehér csomókkal. Valami bajom van, vagy ez természetes?

Akkor látszódnak a legjobban ha megfeszítem a bőrt...

Legjobb válasz: normális, azok kis mirigyek, mindenkinek van. 28/N és kozmetikus vagyok ugyhogy nagyon sok p.ncit láttam már az intim gyanták során.

normális, azok kis mirigyek, mindenkinek van. 28/N és kozmetikus vagyok ugyhogy nagyon sok p.ncit láttam már az intim gyanták során.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.. de nekem teli van az egész és elég kemények... nagyon ronda az egész....
Az lenne a legjobb ha orvoshoz mennél, mert legalább megnyugodnál, hiszen csak az a biztos, amit õ mond.
nekem is vannak, de nem nagyok. de ha végighúzom ott a körmömet, akkor a fehér "anyag" kijön és a körmöm alatt marad. Pedig a legdrágább intim mosakodókat használom már évek óta. Amúgy nem ezektõl van a nemi szerv illata?? /aki nem fürdik, annak nyilván a szaga/ szóval normális? :) 25L
Nekem nincs .
Sziasztok! Az elõzõ hozzászólás is tõlem érkezett. Ma jártam a nõgyógyásznál, aki megnyugtatott, hogy ezek valóban faggyúmirigyek, és teljesen normális, hogy ott vannak. Remélem ezzel sikerül másokat is megnyugtatnom, akik erre a fórumra tévednek :)
Faggyúmirigyek.Van akinek látszik, van akinek nem. Ha megfigyelitek a ciklusotok során is változnak. Természetes. A pasiknál is van akinek van, másnak meg nincs. Ez van.
Nekem van :) szerintem az nem betegseg...es termeszetes, mert nem faj, nem viszket es nem is zavar!vagy teged igen? :) de azert enis szeretnek erre egy pontos valszt kapni ;)
nekem is van... és igazából én sem tudom miért meg h mi ez, mire funkcionál :D
nekem sincs, és érdekelne, miért le lepontozva az elsõ válaszoló..? biztos vagyok benne, hogy sem õt, sem pedig engem nem érdekel, ha lepontoznak, csak nem értem miért nevetségesek vagytok -kattekop-
A kérdező hozzászólása: Nem Én pontoztam le!
nekem a kisajkakat fedik be ijen fehérkis pontocskák vagyis változó van ami nagyonpici de van ami nagyobb csak nem tudom mi az és engem nagyon zavar
A kisajkaimon nekem is vannak ilyen fehér folt-szerûségek, kicsit domborúak is, ha megtapintom... Megörültem a válaszoknak, majd észrevettem, hogy kronológiailag fordítva olvastam... A 10.27-i válaszolótól kérdezném, hogy megtudtad azóta, ez mitõl lehet? Én is nõgyógyászhoz készülök, de mire oda eljutok az még odébb lesz....
A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépen.
nekemisvan ! én erre azthittem hogy hüvelygomba mert olyan furcsa és ijesztõ hogy látszik..szoval krémet is használtam rá de nemtett semmit. de mostmár megnyugodtam :DDD..de elégsokvan még ott felül is meg oldalt is szoval ezért ijedtem meg .. orvos mondta hogy van egy kis hüvelyváladék lerakódásom és az viszket néha.

Egy feher szemolcs vagy kinoves van a kisajkamon, ez mi lehet?

Ilyesmi:

Legjobb válasz: Hasonlo ahoz ami a kepen van,de inkabb beljebb van es nem olyan nagy.

A kérdező hozzászólása: Hasonlo ahoz ami a kepen van, de inkabb beljebb van es nem olyan nagy.

A kisajkamon egy fehér színű, kemény, rizsszem nagyságú kinövés van kb. 2 hónapja. Ezt okozhatja-e az, hogy elszorítja a nadrág, vagy esetleg ez valami betegség?

Legjobb válasz: Nem tudom mi ez de sztem mutasd meg dokinak,ne találgass,bár biztosan semmi komoly, fõleg ha nem fáj, és nem lett több, de valamiért odakerült,én a helyedben kideríteném!

Nem tudom mi ez de sztem mutasd meg dokinak, ne találgass, bár biztosan semmi komoly, fõleg ha nem fáj, és nem lett több, de valamiért odakerült, én a helyedben kideríteném!
Valószínû hogy csak faggyúmirigy, ilyen elõfordul.Megpróbálhatod kinyomni ha már eléggé a bõr felszíne alatt van, de ha nem zavar egy idõ után utat tör és lassan kiürül.
Szia nekem pont a hüvelybemenetemnél volt, a dokim azt mondta, hogy hüvelyfali ciszta. (hüvelyváladékkal teli zsákocska). Nekem egyszerüen leéggette és már hült helye sincs.

2 napja egy borsószemnyi csomót fedeztem fel a kisajkam hüvelybemeneti részén. A szex fájdalmas volt, ezért néztem meg jobban. Fehér folyásom is van, viszket is. A hosszú hétvége miatt nem tudok orvoshoz menni. A vizsgálatig valami tipp?

Legjobb válasz: Szerintem meg menj el a kórházba ügyeletre. Ha a csomó Bartholin mirigy ciszta, mert az is azon a tájékon szokott kialakulni, akkor te már hétfõre ülni sem fogsz tudni... És a fertõzéssel sem jó napokat várni! Én a helyedben elmennék orvoshoz.

Szerintem meg menj el a kórházba ügyeletre. Ha a csomó Bartholin mirigy ciszta, mert az is azon a tájékon szokott kialakulni, akkor te már hétfõre ülni sem fogsz tudni... És a fertõzéssel sem jó napokat várni! Én a helyedben elmennék orvoshoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!