Találatok a következő kifejezésre: A kisajkak felén, és (3 db)

A kisajkak belső felén, és közel a hüvelyhez, mitől viszkethet amióta megujjazott a barátom, olyan 2 napja? Mit tegyek?

Legjobb válasz: szerintem vagy megsértette a hámréteget az izgatás során vagy elkaptál egy kis hüvelygombát.keres fel nögyogyászt.

szerintem vagy megsértette a hámréteget az izgatás során vagy elkaptál egy kis hüvelygombát.keres fel nögyogyászt.
Elfertõzõdhet.A férfiak általában nem figyelnek oda, akár egy kilincs, wc v.bármi ami nem tiszta és megfogják okozhat hüvelygombát.Mindig figyelj oda, hogy elõtte mosson kezet.Lehet vény mentesen kapni Canesten-t a patikákban kúpot kenõccsel az helyre hozza, ha a 3 db kúp nem elég vegyél még egy dobozzal a 6 db már kikúrál.
Igen valószínûleg nem volt tiszta a barátod keze és elkaptál egy kis fertõzést. Szerintem ne kezelgesd magad otthon mert lehet hogy nem is gomba. Mutasd meg nõgyógyásznak, õ majd megmondja mivel kell kezelni.
én nekem is viszketett ott, de cickafark-fû és kamilla teába áztatott vattával (a teába raktam kamillát is meg cickafarkfüvet is, ezekbõl egy kisebb zacsó 200ft körül van, abból sok tea készíthatõ, más dolgokra is jók) lemostam, meg be is dugtam, és elmúlt a viszketés meg az égõ érzés. mert ezeknek fertõtlenítõ és nyugtató hatásuk van

31 hetes vagyok, és kiújult a HPV fertőzésem, condyloma nőtt a kisajkak belső felszínére. Az orvosom Condyline ecsetelőt írt fel. A tájékoztatóban olvastam, hogy terhesek nem használhatják. Hasonló tapasztalat?

Legjobb válasz: Nekem is Hpv-t találtak a terhesség elején, egy szemölcs jött ki a hüvelybemenetemnél, nekem a doki helyi érzéstelenítéssel kimetszette és egy öltéssel összevarta, így megszabadultam tõlle, ha ecsetelni kellett volna nekem azt is a doki csinálta volna 4-5 naponat kente volna le szakszerûen, de a kimetszés egyszerûbb volt. Kérdezz rá a dokidtól, nekem 19 hetesen vették le, mert a doki azt mondta ha ottmaradt volna szülés közben megfertõzi a babát. Beszéled meg a dokiddal, Mindenjót, 22 hetes kismama:)

Nekem is Hpv-t találtak a terhesség elején, egy szemölcs jött ki a hüvelybemenetemnél, nekem a doki helyi érzéstelenítéssel kimetszette és egy öltéssel összevarta, így megszabadultam tõlle, ha ecsetelni kellett volna nekem azt is a doki csinálta volna 4-5 naponat kente volna le szakszerûen, de a kimetszés egyszerûbb volt. Kérdezz rá a dokidtól, nekem 19 hetesen vették le, mert a doki azt mondta ha ottmaradt volna szülés közben megfertõzi a babát. Beszéled meg a dokiddal, Mindenjót, 22 hetes kismama:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget! Ha esetleg még valakinek van hasonló tapasztalata, ossza meg velem! :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!