Találatok a következő kifejezésre: A kisajkaim kilógnak a nagyajkak (3 db)

Nagyon gáz ha kilógnak a kisajkaim? Illetve a nagyajkak megvannak"duzzadva"?

Legjobb válasz: akkor lehet én már szexeltem veled, elég ismerõs a kép alapján

akkor lehet én már szexeltem veled, elég ismerõs a kép alapján
Nem gáz. Kinyalnálak!
Ugyan! Nem ez fog számítani. Ha ápolt és illatos, imádni fogja a párod :-)
Miért lenne gáz? Nem szeretem a bugyuta kérdéseket... Úgysem változtathatsz rajta, fogadd el magad és hidd el, ha szeret a párod akkor szó nélkül fog kényeztetni.
Ez hülye xDDD Nekem valahogy egyik sem tetszik ezekrõl a képekrõl..
sztem nem. ha valakinek tetszel akkor nem fog ezen "fennakadni".
A kérdező hozzászólása: http://www.rooshv.com/30-types-of-pussy úgy néz ki mint a 8-as :S
NEM, nem gáz. Szerintem itt be is lehetne fejezni ezt a topikot, annyi van belõle...
Az attól függ: tud a bakod messzirõl nagy PACSIT adni a [email protected]? Mert ha nem, az tényleg gáz!
Az enyémek is kilógnak, de szerintem egyáltalán nem gáz! De az mit jelent, hogy meg vannak duzzadva?
szerintem nem, na meg szerelmed úgy szeret, ahogy vagy!
Nem gáz, sõt, szexi :) 31F

A kisajkaim kicsit kilógnak a nagyajkak alól. Ettől még tetszhet egy pasinak?

Engem nem zavar, csak elgondolkodtam, hogy talán mást majd fog...

Legjobb válasz: Szerintem mást sem fog zavarni. Ha szeret valaki, nem ettõl fog megutálni. Meg szerintem ha arra kerül a dolog, nem azzal fog foglalkozni :-)

Szerintem mást sem fog zavarni. Ha szeret valaki, nem ettõl fog megutálni. Meg szerintem ha arra kerül a dolog, nem azzal fog foglalkozni :-)
Sõt még szép is tud lenni, ahogy bepirul ahogy felizgulsz. Szép keretet ad a luknak, nem olyan kislányos hogy csak 2 narancscikk és közte semmi!
elarulom nem vagy egyedul ezzel ;) nem hiszem hogy tudná zavarni...
engem nem zavarna....sõt!!! Már attól beizgultam hogy elképzeltem :D
az elöttem lévõhõhöz csatlakozok. a képet e-mailben küldheted. :D
Az, ahogy nyugalomban kinéz, teljesen más lehet, mint izgalomban. Egyébként, ha egy fiú szeret, akkor nem fogja zavarni, akárhogy is nézel ki. Ne ezzel kezdd a "bemutatkozást"... :-)

Lányok! Nektek is olyan nagy a csilótok és a kisajkaitok kilógnak a nagyajkak közül?

A pornofilmekben mindenkinek "tökéletes" puncija van. Én ha állok akkor is kilógnak a nagyajkak közül a kisajkak és a csikló. Nekem nagyon nem tetszik, a pasim világosban úgy hogy álltam még sosem látta. Tudom, hogy szeret és nem az számít hogy néz ki mert ha szeret így is elfogad, de én mégis félek megmutatni neki. A lányok többségének milyen puncija van, és ha nektek is ilyen akkor ti meg vagytok elégedve magatokkal?

Legjobb válasz: A volt barátnõmnek volt olyan csiklója. Megõrülök érte! Nagyon szeretem az olyant és remélem a következõ barátnõmnek is ki fog lógni. :) 20/f

A volt barátnõmnek volt olyan csiklója. Megõrülök érte! Nagyon szeretem az olyant és remélem a következõ barátnõmnek is ki fog lógni. :) 20/f
mi az csiló?
*olyat*
Vannak akik szeretik hidd el! Nekem mondjuk olyan "pornós" puncim van, baba puncinak is hívta a volt párom:)
Nekem kilóg...mindig ideges is voltam miatta, hogy tuti nem vagyok normális és lehet, hogy daganatom van meg mindenféle hülyeséget kitaláltam fiatalon. Nézegettem neten képeket is, mert fogalmam nem volt róla mi az, még késõbb a nõgyógyásztól sem mertem megkérdezni. De ma már tudom, hogy az a csikló. :P :) Az én párom imádja. Szerintem amúgy a "változatosság gyönyörködtet". Szerencsére senki sem egyforma. Ez amúgy örökletes dolog.
A kérdező hozzászólása: Csikló akart lenni. Köszi a válaszokat:)
Nekem nem lóg ki semmi a nagyajkak közül. De a pasiknak teljesen mindegy hogy milyen. Ha nem meleg akkor tetszeni fog neki.
nekem olyan van, mint a pornófilmekben. :D remélem nem keserítettelek el. de viszont ne aggódj, a belsõ kisajkak mérete nem egyenlõ hosszúságú senkinek, csakúgy, mint a 2 cici sem egyforma. van, akinek kilóg. mindenki más. az sem gáz szerintem, ne aggódj.
Én nagyon boldog lennék egy olyannal amilyen neked van. (mármint úgy értem, hogyha a barátnõm lennél, nagyon tetszene) Fogd fel úgy, hogy a tied különleges! Ilyen nincs a filmekben! :)
Nekem pont ilyen van, amit leritál magadnak. Barátm meg tud õrülni érte :) Bár ettõl függetlenül nekem eléggé nem tetszik. Legtöbb pasi nem undorodik ettõl?:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!