Találatok a következő kifejezésre: A kisajkaim kilógnak (32 db)

Lányok! Nektek is olyan nagy a csilótok és a kisajkaitok kilógnak a nagyajkak közül?

A pornofilmekben mindenkinek "tökéletes" puncija van. Én ha állok akkor is kilógnak a nagyajkak közül a kisajkak és a csikló. Nekem nagyon nem tetszik, a pasim világosban úgy hogy álltam még sosem látta. Tudom, hogy szeret és nem az számít hogy néz ki mert ha szeret így is elfogad, de én mégis félek megmutatni neki. A lányok többségének milyen puncija van, és ha nektek is ilyen akkor ti meg vagytok elégedve magatokkal?

Legjobb válasz: A volt barátnõmnek volt olyan csiklója. Megõrülök érte! Nagyon szeretem az olyant és remélem a következõ barátnõmnek is ki fog lógni. :) 20/f

A volt barátnõmnek volt olyan csiklója. Megõrülök érte! Nagyon szeretem az olyant és remélem a következõ barátnõmnek is ki fog lógni. :) 20/f
mi az csiló?
*olyat*
Vannak akik szeretik hidd el! Nekem mondjuk olyan "pornós" puncim van, baba puncinak is hívta a volt párom:)
Nekem kilóg...mindig ideges is voltam miatta, hogy tuti nem vagyok normális és lehet, hogy daganatom van meg mindenféle hülyeséget kitaláltam fiatalon. Nézegettem neten képeket is, mert fogalmam nem volt róla mi az, még késõbb a nõgyógyásztól sem mertem megkérdezni. De ma már tudom, hogy az a csikló. :P :) Az én párom imádja. Szerintem amúgy a "változatosság gyönyörködtet". Szerencsére senki sem egyforma. Ez amúgy örökletes dolog.
A kérdező hozzászólása: Csikló akart lenni. Köszi a válaszokat:)
Nekem nem lóg ki semmi a nagyajkak közül. De a pasiknak teljesen mindegy hogy milyen. Ha nem meleg akkor tetszeni fog neki.
nekem olyan van, mint a pornófilmekben. :D remélem nem keserítettelek el. de viszont ne aggódj, a belsõ kisajkak mérete nem egyenlõ hosszúságú senkinek, csakúgy, mint a 2 cici sem egyforma. van, akinek kilóg. mindenki más. az sem gáz szerintem, ne aggódj.
Én nagyon boldog lennék egy olyannal amilyen neked van. (mármint úgy értem, hogyha a barátnõm lennél, nagyon tetszene) Fogd fel úgy, hogy a tied különleges! Ilyen nincs a filmekben! :)
Nekem pont ilyen van, amit leritál magadnak. Barátm meg tud õrülni érte :) Bár ettõl függetlenül nekem eléggé nem tetszik. Legtöbb pasi nem undorodik ettõl?:(

Mit csináljak ha 15 éves vagyok de mégis hatalmas csiklóm van? Páromat nem zavarja de engem kifejezetten irritál, hogy a kisajak kb.1-1, 5cm-rel kilóg combjaim között!

Legjobb válasz: Szerintem minden nõnek kilógnak a kisajkai, kinek jobban, kinek kevésbé, és ha a párodat nem zavarja, akkor tégedet sem kellene. Már volt itt párszor ilyen kérdés, és a válaszokból az jött le, hogy a fiúk, férfiak szeretik.

Szia! nekem is olyan...és én is15 vagyok...tudnál netrõl belinkelni képet h körülbelül milyen neked? csak érdekel h másnak mi a nagy.
Szerintem minden nõnek kilógnak a kisajkai, kinek jobban, kinek kevésbé, és ha a párodat nem zavarja, akkor tégedet sem kellene. Már volt itt párszor ilyen kérdés, és a válaszokból az jött le, hogy a fiúk, férfiak szeretik.
Örülj neki. Különleges vagy. :) Szerintem sexy lehet.
Helló, nekem volt nagyon vékony, nõies csajom, akinek óriási volt a csiklója, és ha beindult akkor rendesen lehetett szex közben érezni, hogy valami ott lent nyom. Szabályosan "felállt neki". Úgy élvezett, mint egy állat. ÉS a normális életben senki nem jött volna rá, hogy milyen kincset hordoz a fiúk számára a bugyijában... :) Szóval örülj a nagy csiklódnak, a fiúk hamar megtalálják!
Meg lehet mûttetni, de nagy a valószínûsége, hogy nem fogod élvezni onnantól a szexet, mert átvághatják azokat az idegeket, amik ezért felelnek. Muszáj lesz megbékélned vele, vagy vállalod a teljesen felesleges és drága kockázatot, amit szerintem 18 éves korod elõtt nem csinálnak meg.
engem eddíg sosem zavart ha egy csajak kilógott vagy kicsit csunyácska puncija volt....egy haverom szerint semmi különbség..."luk-luk" és én is így gondolom:) :) :)
Az úgy jó ahogy a jóisten odatette. Az a normális, ha túlnyúlik a nagyajkakon, elvégre az a feladata, hogy védje a hüvely bejáratát. Ha megmûttetnéd, egyik dolog, hogy elveszíti védelmi funkcióját, sokkal könnyebben/hamarabb kapnál el fertõzéseket, gombákat, másik dolog meg, hogy nem valószínû, hogy ugyanúgy élveznéd a szexet, mint ezelõtt (ennek pszichés és biológia okai is vannak). Pusztán esztétika miatt ennyit ártani magadnak butaság lenne, és a legtöbb pasi igenis a természetes puncit szereti, nem a megszabdaltat! ;)
Ez nagyon jo, izgis !
Várjatok egy kicsit! Ti itt mind a kisajkakról írtatok, a kérdezõ pedig fogalomzavarban szenved valószínûleg: a csikló és a kisajak nem ugyanaz! A kisajak nem baj, ha kilóg, a csikló viszont gáz, ha nagy, mert attól pénisz-szerû a punci!
Hát tényleg nincs mit - mint mondtam igencsak elfogult vagyok az "adottságoddal" szemben, de amúgy is segítek szívesen már ha ez a pár gondolat annak számít, de örülök ha igen. Ennyit igazán megérdemelnek az kilógós kisajakkal megáldott lányok - fõleg amellett a sok negatív megjegyzés mellett. Szóval a punci-preferencia is ízlés dolga, sajnos nem lehet, de mindenkinek ez tetszen, de ha Te tetszel magadnak akkor még könnyebben elfogadnak. Írj akár privit is bátran, ha elkél még a biztatás :) 30 F
Olyan jó, hogy ilyen megértõ vagy velem :) Oda fogok figyelni azokra a dolgokra, amiket írtál és majd igyekszem megfogadni a tanácsaidat. Egyébként általában egyáltalán nem szokott érdekelni, hogy mások mit gondolnak, és el is fogadnak úgy ahogy vagyok, de ez most egy másfajta helyzet. Még fejlõdnöm kell egy kicsit. Köszönöm szépen, hogy segítesz nekem! :)
:) hát ha meg még meglepetés volt akkor még jobb :) Hmm, hát megértem az aggodalmaidat, abból a szempontból, hogy most ugyebár elértél egy szintet, de mi lesz, ha jön a megmérettetés élõben? Azért ami amíg nem teljesen biztos a addig ne ess neki a "tesztelésnek". Most még egy darabig inkább csak gyönyörködj Magadban ott lenn :) De ha ez segít: Ne úgy nézd, (vagy ne csak) úgy hogy: vetkõzés mint aktus, hanem próbáld meglátni benne a felfedezés örömét és folyamatát - aminek azért érdemes is megadni a módját. Ott van még a tapintás, láttatás, sejtetés pl.: szexi fehérnemûvel stb. szóval nem kell egybõl "szemléltetni". Megértem hogy számítás mások véleménye, de ne legyél pozitív-vissza-csatolás függõ, ... a veszélyes, No csak így tovább :-) 30 F
Jaj, most annyira örülök, hogy így örülnek velem együtt :) erre nem is számítottam. akartam plasztikai mûtétre menni sokáig, de szerencsére nem volt erre lehetõségem, most utólag már nagyon bánnám. 30 F köszönöm hogy büszke vagy rám, nagyon örülök hogy ezt írtad :) még annyi bajom van, hogy úgy érzem, hogy szerintem nem mernék senki elõtt sem levetkõzni, nagyon félnék attól hogy mit mond. de nagyon jól esett amit írtál és úgy érzem hogy ez most adott egy kis önbizalmat:) meg úgy is csak olyan ember elõtt vetkõznék le, aki szeret, neki meg úgy kell szeretnie, ahogy vagyok. köszönök szépen mindent!
Sõt számomra ez a punciváltozat, a legszebb :) Szintén örülök, ha segíthettem, és mondhatnám hogy büszke vagyok Rád - bár ezek elég nagy szavak itt neten, de remélem sok sorstárad példát vesz majd Rólad :-) és vállald fel bátran, és ha kell biztatás ebben a küldetésben írjatok bátran :) 30 F
Örülök hogy sikerült helyes önértékelést kialakítanod. Ha valaki nem tudja elfogadni a testét olyannak amilyen, az nagyon sok gondot okozhat, és végsõ esetben még az is lehet, hogy plasztikai mûtétek hoznak számára lelki megnyugvást.
de jó, hogy valakinek éppen ez tetszik! én írtam az utolsó elõtti választ, és bocsánatot szeretnék kérni, ha valakit megbántottam vele. azóta már nagyon megváltozott errõl a véleményem. mostmár elégedett vagyok magammal így, ahogy vagyok, és ha tehetném, akkor sem változtatnék a puncimon semmit. akkoriban, amikor a választ írtam azt se tudtam, mit csináljak, annyira zavart, tényleg úgy éreztem hogy ronda vagyok. de ez nagy butaság volt, mindenki úgy szép, ahogy van. az utolsó válaszolónak van igaza, az ilyen punci is szép.
Hm, Látom, ez már régi kérdés, , én is csak a "ajánlóból" tévedtem ide, szerintem meg igen is hogy, nagyon szép és különleges punci az amit belinkeletek, szóval akinek ilyesmi van inkább csak legyen büszke rá, bár én elfogult vagyok, én pont az ilyet imádom, 30 F
Az enyém majdnem pont ugyanilyen. Engem nagyon zavar, szerintem undorító:(
A kérdező hozzászólása: Küldtem választ személyesen, de nekem ennél kisebb, nem lóg ki ennyire, és nem ilyen telt...
A kérdező hozzászólása: Küldj te képet, vagy linket, és mondom hogy mi a szitu:)
Tényleg tudtál segíteni, ezzel a pár mondattal is, és jó lenne, ha más lányok is elolvasnák, akiknek kilóg a kisajka, mert biztosan nagyon jól esne nekik is. Szerencsére, már tetszek magamnak, reménykedem benne hogy tényleg nem lesz gond. De különben meg, akinek ez lenne a baja velem, és ezért nem tud elfogadni, az elég bunkó ember, azokkal meg nem kell foglalkozni. Privit most nem írok, ennyivel is tudtál segíteni, de köszi szépen mindent:)
Igen. Nekem is kilóg, és még szûz vagyok, nem voltam pasival:O 20/L
Persze. Akkor baromság az a tévhit, ami itt kering, hogy a sok szextõl válik ilyenné... Nekem mindig is ilyen volt, tehát szûzként is.
Sztem te csak az okot keresed, hogy féltékeny lehess a bnõdre, kérdezõ...
Ez is örökölt külsõ tulajdonság, bár elég ronda szvsz, nem tehet róla a "gazdája".
Persze. Ilyen ritka hülye kérdést!!! Akár 12 évesen is lehetnek olyan kisajkai anélkül hogy valaha bárki is hozzáért volna. Olvass!!! http://weborvos.hu/orvos_valaszol/megnyult_kisajkak/144002/
Létezik, de azt a kategóriát nem értem, hogy "feltünõen kilógnak". Ez emberi test anatómiája igen nagy szélsõségek között is normálisnak mondható. ( Lásd a férfitársak örök polémiáit a farok megfelelõ méretérõl) Nem hiszem, hogy elefánt füleket viselsz odalenn, így a dolog rendben is van.
Ha nagyon zavaró, könnyen lehet rajta segíteni egy kis operációval. A nemi életedet is intenzívvé teheted... a strandra is simán kimehetsz, tangát is felvehetsz.
én csak szétkurt nunának hívom, de sztem klassz :D f18
utolsó!de hülye vagy b-meg! hárman írtuk eddig hogy már szûzen is ilyen volt...

Mit gondoltok, fiúk? Ugyanolyan nyalni egy olyan lányt, akinek kilógnak a kisajkai, mint egy olyat akinek nem látszanak? Nem undorító a nagy kisajkú lányokat nyalni?

Legjobb válasz: undorító? :) dehogy. :) volt egy ismrõsöm, akinek nagyon kilógtak a kisajkai... de imádtam nyalni.. szerintem azért, mert mindennél jobban vágytam rá. :)

undorító? :) dehogy. :) volt egy ismrõsöm, akinek nagyon kilógtak a kisajkai... de imádtam nyalni.. szerintem azért, mert mindennél jobban vágytam rá. :)
Ez a kérdés ugyanolyan, mint amikor fiúk kérdezik, hogy ennyi meg ennyi centis hossz meg átmérõ jó-e... és ugyanúgy semmi értelme, mert mindegyik jó annak, aki szeret. Aki meg nem szeret, annak hol érdekel a véleménye? :)
szia. nekem csak az egyik kisajkam lóg ki. de nem csak nekünk van ez így:D biztos sok mindenkinek, és mégis élnek nemi életet:D és nem a kisajak nagyságától, színétõl függ h mennyire szeret:)
Nekem is olyan és a párom elmondása szerint imádja! Én mondjuk tökre utálom ahogy kinézek ott...de ö szereti és ez a lényeg! =)
Utolsó elötti vagyok és hozzád szólnék utolsó! :) Nem tudom azt elhinni, hogy azért lett vége mert ilyen volt neki a nemi szerve. De ha igen, érdekes pasi lehetsz...volt már több partnerem és eddig senkinek nem volt kivetni valója! :) Jó hogy veled nem futottam össze, mert lehet egy életre elvetted volna a kedvem a szextöl! =) Bocs hogy ezt mondom de remélem életed szerelmének ilyen lesz a nunija! hihihi
nekem is volt ilyen barátnõ kezdeményem, de ezek miatt nagyon nem tetszett ott és 1 hét után vége lett
A kérdező hozzászólása: köööössszzzzi a válaszokat:)

Szeretném szőrteleníteni a puncimat, de eléggé kilógnak a kisajkaim és félek hogy megsértem őket, van valakinek tanácsa?

El?ször készülök lefeküdni a barátommal, még nem látott "ott lenn", mert szégyellem hogy sz?rös... de nem tudom hogyan szedjem le a lábaim között meg hátrébb(tehát nem bikinivonal) Gondoltam a Veet krémre, de az nem irritálja a hüvelyt és a feneket? F?leg mivel ugye kilógnak a kisajkaim, borotválni is félek, gyantázni magamnak végképp nem merem mert nem is látom, kozmetikushoz pedig nem megyek mert nagyon szégyenl?s vagyok :( Van valaki aki tud segíteni?

Legjobb válasz: Ne aggódj nekem is ilyen gondjaim vannak, de ha szeret téged a barátod akkor nem fogja zavarni egy ideig én is szõrtelenitettem , pedig nekem is kicsit kilógott a kisajkam , de nem zavart és a barátomnak semmi baja nem volt azzal hogy nekem most szõrõs igy vagy ember nem igaz? :)Ö fogadd el Õ is elfogja

Ne aggódj nekem is ilyen gondjaim vannak, de ha szeret téged a barátod akkor nem fogja zavarni egy ideig én is szõrtelenitettem , pedig nekem is kicsit kilógott a kisajkam , de nem zavart és a barátomnak semmi baja nem volt azzal hogy nekem most szõrõs igy vagy ember nem igaz? :) Ö fogadd el Õ is elfogja
Ujra én :) amugy sztem a legjobb tipp ha egy kis tükröt teszel fürdés közbe (ülö helyzetben ) a lábad közé és borotbával szépen megcsinálod én is igy csinálom csak azért ajánlom mert bevállt :) Remélem segithettem azéért :)
Szia! Biztos csomóan röhögnek a kérdéseden de abban is biztos vagyok ha nõ az illetõ és elgondolkodik egy kicsit, rájön hogy nem is olyan hülye kérdés. A szörtelenítõvel vigyázz mert borzasztóan irritálja a bõrt! Én is szõkítettem már ki ott a szõrt, de vigyáztam rá hogy magához a "nyíláshoz" ne érintkezzen. Én borotválni szoktam, méghozzá egészen fentrõl a fenéknyílásig és akörül (nem mintha kilóméteres szõr nõne oda, de azért ott is van egy kis szõr) de én se látom, ezért azt szoktam csinálni hogy a kád szélére leülök, a szennyestartóra ráteszem a tükröt és így látom mit csinálok (nem tudom így megvágni magam) a bal kezemmel feszítem meg a bõrt hogy ne történjen baleset, és könnyen megtudom oldani így a dolgot. Amit felül meghagyok, azt meg kiszõkítem. Pepecs munka, és nem is hosszú életû (2 nap alatt tiszta borosta vagyok, a szõkeség meg már 1 hét múlva lenõ) de úgy gondolom érdemes ezzel vacakodni mert engem abszolút komfortáltabbá tesz. MEg szép is az eredmény. Sok sikert!
nekem is eléggé kilógnak a kisajkaim, féltem is elõször a borotvától..elsõ alkalommal csak magát a szeméremdombot borotváltam le, aztán a nagyajkaimat, végül pedig a végbélnyílás környékét is meg mertem közelíteni. :) én úgy szoktam, hogy a kisajkaimat az egyik kezemmel félrehúzom, és az így szabaddá tett részt elérem a nagyajkamon..nem használok tükröt, csak végigsimítok rajta, mert lehet érezni, ha kihagytam egy területet.
Sziasztok. Nyugodjatok meg én nõ vagyok és nekem a fenékrésznél nemhogy pihék, de ugyanolyan hosszú fekete szõrök vannak, mint pl. a szeméremdombon. :DD sajnos... Én is nagyon kínlódok, hogy mit csináljak, tehát megértem a kérdezõt :) ) Nekem a nagyajkak is hatalmasak, tehát kb 1 órába beletelik a szõrtelenítés ... de egy jó borotva sokat segít. Én borotvát és krémet használok egyszerre. De egy idõ után bele fogsz jönni és menni fog. Tükör tényleg hasznos megoldás. Aztán zuhanyozz le, törülközz meg és simítsd végig és nézd meg tükörrel... ha kell még korrigálj. Aztán krémezz. Fontos, hogy növekedéssel megegyezõen borotváld akkor kevésbé lép fel irritáció. Fontos, hogy ne húzd sokszor végig egy helyen, csak amennyiszer muszáj. Ha a barátodnak nem tetszik akkor sem fogja szóvá tenni, ha szeret. Ha pedig mégis kérd meg, hogy segítsen normálisan megcsinálni. És told le amiért nem értékeli, hogy miatta tetted. Egyébként az szép és jó, hogy ha szeret nem fogja érdekelni. Persze, nem is... neked nem is fogja mondani, csak a legjobb barátjának például. Tudom, mert kb. csak fiú haverom van. És hidd el, nem a bunkó paraszt kategória, hanem kedvesek és szeretik a párjukat, de azért szeretnék ha simább lenne. Ez van... Én meg olyan szõrös vagyok, mint a jeti. Van is vele gondom...
De furi, nekem nem kell tükör, biztos mert nem félek, h megvágom magamXD A legjobb ha gyantáztatod, vagy magadnak csinálod, de azt ne aznap mert kipirosodsz és ég is rendesen...
Amúgy megnyugtató azt olvasni, hogy más is borotválja a fenéknyílás körül, mert én azt hittem csak én vagyok ilyen körülményes és csak engem "áldott" meg a sors azzal hogy ott is vannak pihék, de látom mostmár hogy más is így van vele. Szóval kössz a kérdést, én is tanultam nem csak te :)
A kérdező hozzászólása: Hát figyelj, aki ezen röhög, az örülhet hogy nincsenek ilyen gondjai, és kívánok neki további kellemes, problémamentes borotválást a tökéletes kisajkaival :D Mindkettõtöknek köszönöm a választ, sokat segítettetek! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) oké, akkor megpróbálom majd a tükrös megoldást! Egyébként persze, õt nem zavarná azt mondja, de engem zavar mert cikinek érzem hogy ha orálisan akarjuk akkor hát mégse legyen ott õserdõ ;)Magam miatt lenne ez, nem miatta :)
Hát azért a pasik többsége tényleg azt szereti, ha minden rendben van odalent, azaz csupasz! :-) De ne félj a borotválástól, nem fogod megvágni magad, én is féltem az elején, de kiderült, h alaptalanul. Ha mégis félnél, akkor tényleg jó ötlet a tükrös megoldás! Csak borotválásnál arra vigyázz, h utána feltétlenül kend be vmilyen nyugtató krémmel (pl körömvirág v kamilla), mert ha az apró kis hólyagocskák nagyon tudnak viszketniés rettentõen csúnyák! Na sok sikert! :-)

Az egyik kisajkam kilóg! Persze tudom, h mindenkinek nagyobb az egyik, de az nem túlzás, h az egyik kilóg a másik meg tök pici? Nagyon zavarná ez a barátomat?

Legjobb válasz: Ha szeret a barátod, nem fogja zavarni, sõt, még tetszhet is neki! Egy igazi szexepilnek látja majd!:) Nyugi:)

Ha szeret a barátod, nem fogja zavarni, sõt, még tetszhet is neki! Egy igazi szexepilnek látja majd!:) Nyugi:)
Plasztikai sebész megcsinálja - de nem ajánlom. A pénzen kívül az is gond, hogy ilyenkor sokszor a szexnek (az élvezetnek) is vége.
Egyátalán nem fogja zavarni.
Nyugodj meg, ez nem rendellenes vagy hasonló. Nekem meg képzeld, egy hatalmas pingmentfolt van ott alul. A hüvelyemnél kezdõdik, és hátrafele terjeszkedik. Szolizok, odalent is barna vagyok, és egy hatalmas folton meg hófehér. Szerinted ez ciki? :) szerintem csak fura. Úgyhogy nyugi :)
nyugi nekemis ilyen sajnos de a barátom nem szólt érte:) szóval nyugi
ha szeret akkor nem szamit , szex kozben ugyse arra figyel hanem arra hogy jol erezzetek magatokat...
Én is pont úgy vagyok ahogy te. Nekem is az egyik "kilóg" a másik meg tökre pici. Amúgy a legtöbb pasi ezt "izgatónak" találja, mert tudja harapdálni, nyalogatni meg játszadozni vele. Kicsit úgymond neked lehet "undi" látvány de a barátod imádni fogja ;)
Ez legyen a legnagyobb hibad kislany, es imadni fog a parod. :)
Áhh, én is menniyt szenvedtem mire elmondtam a páromnak a "hibám"...Féltem, h undorítónak fogja találni, de semmi gondja nincs vele;)

Nagyon kilóg a kisajkam! Volt már aki megmûtötte? Nem tudom így elfogadni magam!

Még szûz vagyok, de "genetikailag" lógnak a kisajkaim...

Legjobb válasz: Felejtsd el, butaság! A szerelmedet nem fogja érdekelni.

Felejtsd el, butaság! A szerelmedet nem fogja érdekelni.
NINCS semmi gond ezzel, ez teljesen normális!
Nem szabad bántani! Ne menj bele ilyesmibe. Örülj, hogy egészséges.
Hülye vagy, ha ilyesmiken agyalsz, hogy majd a barátod nem fog elfogadni. Komolyan képesek vagytok úgy nézni magatokra mint egy darab rongyra és azon aggódni, hogy a barátod majd kidob csak mert 1 centire kilóg a kisajkad? Elárulom, hogy egyrészt, ez a fajta punci szebb, másrészt mi fiúk/srácok/férfiak nagyban lesajnáljuk hogy néz ki.
Hogyan is van? " Nem tudom így elfogadni magam! Még szûz vagyok...Félek, hogy a barátom nem fog igy elfogadni, hogy nem fog neki tetszeni! " Nem akarsz esetleg öngyi is lenni miatta? Mert az is divat. Tudod?
Nekem bejön ami a képen van. :) 17/f
Valószínûleg nézel pornót, ezért azt hiszed h az a szép ha valakinek 1 miliméteres a kisajka. Ez hülyeség, minden punci más és más. Nekem is kilóg kb 1 centire. Nincs babapuncim de nem félek h ezért ne tetszenék egy fiúnak. 16/L szûz
az ilyen a legszebb
Nagyon szepek a belinkelt kisajkak! Nehogy megmutesd!!!
Ez SZÉP!
sokkal izgatóbb ha kilóg szerintem is
Esküszöm, nekem jobban tetszik.
Könyörgöm.. Ugye tudod, hogy ez normális jelenség?
Buta vagy! Nehogy megmûttesd magad. Hidd el férfi vagyok és tudom hogy ez a világon egy pasit sem fog zavarni. Mindenkinek a saját barátnõjének a puncija a legszebb. Kit érdekel hogy néz ki?
Szegény pornón szocializálódott nemzedék....
mármint a nadrágból?
sokadik ilyen kérdés... és a válaszom mindig ugyanaz: TÖKMIND1..... a punci az punci, majdnem mind1, h hogyan néz ki.... kivéve h vmiért gusztustalan.. pl nagyon büdös.. de aez a kisajkas téma ez mindegy :D
Nem gáz szeressük;) 21F
NEM GÁZ ! hOZZÁD TARTOZIK ÉS A TIED ! MÉRT LENNE GÁZ?ez a kérdés az gáz hogy feltetted olyan mintt ha 1 fiu azt kérdezzné gáz ha 22cm f*szom van ami vastag is? Nem gáz meg mi az hogy fiuk? minnden fiuval végig akarod magad b*szatni? a párodnak ha van gondolom teszik mással te ne foglakozz !!
Elsõ: respect, kiköptem a számból a müzlit. =D
Jobban szeretjük, mintha a hája lógna ki!
Tényleg sokadik ilyen kérdés, de egyáltalán nem mindegy ez a kérdés a p.unciajkakkal. Legalábbis nekem nem. Én kimondottan a kilógó ajkakat szeretem, szerintem sokkal szexibb úgy a p.ina, bár napjaink trendjét (a pornó és aktképeket) nézve egyértelmûen látható, hogy a hermetikusan záródó babap.unci meg a tevepata a trendi, és mivel a felnövekvõ generációk ezzel találkoznak nagyobb számban, a lányok, akiknek nem ilyen van, hajlamosak kétségbe esni. A fiúk meg azt terjesztik egymás közt, mint hülyeséget, hogy akinek kilóg a kisajka, az büdös k. mert már szét van b.aszva a p.inája. Pedig csupáncsak arról van szó, hogy a mostani meztelenség- és pornóipari diktátorok a babap.inát nyomatják. De majd elmúlik, sõt, biztos lesz majd megint olyan korszak is, amikor a nagy lepkeszárnyas modellek lesznek a keresettek.
Tök korrekt az elõttem lévõ Valaki! :) Nekem pl az egyik nagyobb, mint a másik, mégis imádja a srác akivel szexelek (1 éve szexkapcsi). Ráadásul még a cicim sem olyan, mint az "átlag" , nagyobb a bimbóudvarom, mint a "megszokott". Szerintem ez is olyan, mint az ajkak mérete, formája. Azzal kell foglalkozni, akinek tetszel a hibáiddal együtt, ami lehet nem is hiba, csak Te érzed annak. :)
Ha nem haragszol ide nem írom le, írj privátot és akkor visszaírom a címem. :) )))
na, akkor mitiszunk? msn-ed? :D \ß/
:) ))) V.
:D :D Te meg jó fej vagy, van humorod. :D
Az igaz, hogy õ nagyon szereti a testem, de már jó lenne egy komoly kapcsi, arra értettem.. :) Köszi, Te is csini lehetsz :PP :)
Hát, azért mégis valakié, hiszen írtad, hogy van szeretõd, aki odavan érte. Hmm, milyen érdekes, az én cicanyelves páromnak is így kezdõdik a keresztneve :D (A puncid látatlanban is nagy hódolója :D )
17:37-es vagyok / Veron :) Köszönöm, örülök, hogy így "látatlanba" tetszik. :) Remélem majd így vélekedik a jövendõbelim, mert sajna most még "senkié sem a puncim" :)
Ki nem szarja le?:) Nem ez volt a lényeg.
Ja, és még valami: a farkam tökéletes elfogadottságnak örvend a magam és mások köreiben is :D
Elfogadom, hiszen nekem tökmind1. Én meg veled nem értek egyet a pornóban. Mondjuk én netes oldalakon nézegetek (de semmiféle speciálisat) és csomó olyan van. Bár nekem ez is tökmindegy, nekem nem punci kell, mivel lány vagyokXD
17:37: én írtam elõtted. Nagyon szexi lehet a p.uncid, a kedvesemnek is pont ilyen asszimetrikus, hogy az egyik kisajka kétszer-háromszor akkora lett, mint a másik, és alapállásban (normál helyzet, összezárt lábak, semmi terpesz és izgalom :D) csak az kandikál ki a nagyajkai közül, mintha állandóan a nyelvét nyújtogatná rám pimaszul, és egyszerûen megõrülök a p.inájáért. :D És aztán még jobb, mikor szépen kitárulkozik, láthatóvá válik teljesen, és a kisebbik is kikandikál. Az utánad következõnek meg annyit: senkit nem ostoroztam azért, mert babap.uncija van, a babap.uncit sem szóltam le, de fogadd már el, ha nekem a macskanyelves sokkal erotikusabb és az tetszik. Ez az ízlésem, nem tehetek róla, és attól még nagyon sok jó és kívánatos csaj van, aki babap.uncis, és meg is dugnék (-tam), és szeretni is tudok ilyen lányt is, és nem vágom a fejéhez se, hanem úgy szeretem, ahogy van, és imádom a p.ináját is, de az ízlésem, hogy amaz sokkal õrjítõbb, az azért marad. Amúgy meg egyáltalán nem értek egyet veled: megfigyelésem az, hogy egyre kevesebb a salátás puncis lány a neten, 20-ból egy kábé, ezt onnan tudom, hogy szabályosan felkapom a fejem és megjegyzem magamnak, ha macskanyelvest látok, szóval már eseményszámba megy az ilyen, s hosszasan gyönyörködöm benne, pedig látok p.uncit eleget a neten is. (És most tök átlagos felhozatalról beszéltem, nem salátás puncira szakosodott weboldalról meg galériáról. Hanem normál akt- vagy pornógalik, és azokban az elõfordulás... Hát egyre kisebb.)
Szerintem meg pont, hogy nem nyomatja se a média, se a pornóipar a "zárt puncit"! Felmész egy pornóoldalra kb ugyanannyit látsz a kilógósból is. Ennek semmi köze nincs a pornóhoz, egyszerûen a babapunci esztétikusabb, arányosabb. Ez van. Nem tudom, mit kell ezt túlspirázni és azon nyavajogni, hogy valakinek más. Gondolom a melleid sem teljesen egyformák, sõt az arcod két oldala se teljesen egyforma, azt mért nem kérdezed meg? És attól, hogy a babapunci a legarányosabb és legszerényebb, attól még mért kéne, hogy a többivel baj legyen? És mért kell leszólni itt a "babap*csát", mert valakinek más csajai voltak. Szánalmas egyszerûen. Fogadd el magad, ahogy vagy, ennyi, erre SENKI nem tud más választ adni. És a kedves kettõvel ezelõtti válaszoló is fogadja el magát (mivel fiú a farkát fogadja el), ahelyett, hogy ilyen felháborodott hangnemben osztod a "babap*csát". Szánalom...
Szerintem undorító, blöe
Úgy történt.
én is imáááádnáám!!! sok ilyen rajongói oldal van!
Nekem nagyon tetszene. Imádnám.
Nekem nagyon bejön. Nemhogy nem gáz, hanem egyenesen ez a jó.
Dehogy baj, nagyon szexi, nyalásnál remekül el lehet vele játszadozni, ne aggódj ha olyanod van :) 19F
Semmit nem szólnék, nem gáz, és szerintem nekem fel se tûnne. Ez a kérdés már többször volt, és ott is mindenki ezt írta.
Leharapnám. :D Egyébként nem gond ez.
Hát talán nem a legszebb látvány, de egyáltalán nem gáz :)
hidd el hogy jó! :) Nincs vele semmi baj! Sõt én örülök neki! ;)
A nõk több, mint a fele ilyen. Szerinted õk nem találnak párt?
az ilyen a legjobb!!!!
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek :) így már nem is zavar :)

Az gáz ha a kisajkaim kicsit nagyobbak mint kellene? :s . Nemannyira. Csk hogymagyarázzamel. XD " kilógnak " .

ár pasim még nem mondott semmit mégis szégyenlem magam kicsit xD pedig nemel?ször vagyunk együtt. : )

Legjobb válasz: Nekem is olyan nyugi. Egy pasim se panaszkodott meg ra. nem fog zavarni senkit szerintem, foleg nem a baratodat

Nekem is olyan nyugi. Egy pasim se panaszkodott meg ra. nem fog zavarni senkit szerintem, foleg nem a baratodat
Rengeteg lánynak ilyen, köztük nekem is. Barátom észre sem vette, ha igen nem mondta azaz nem zavarja. Ha szeret egy srác ne a puncidért szeressen hanem azé aki vagy!
nem fogja érdekelni..sok lánynak ilyen állítólag....:) nyugi...és engedd el magad:) 17/L
Nehogy megmûttesd! Én is és a haveri körömben is többen a húsos puncira szavazunk.
Extragáz, vagy inkább puncigáz?
Vicces, hogy pár féltékeny p*csa hogy kerestbe tenne a kiscsajnak:-D Gondolom, amikor nekik volt valami sürgõs mandula-, vagy egyéb mûtét, akkor futottak a beavatkozásra. Én is a mûtétre szavazok, az, hogy pár nagyszájú roller osztja az észt, nem soakt számít. Ja, és igen: fitymaszûkületem volt, de megcsináltattam. És nem azért, mert olthatatlan vágyat éreztem, hogy pénzt perkáljak valakinek, hanem, mert nem akartam, hogy gond legyen belõle.
te mekkora agyatlan hülye vagy
Hogy jön össze a kisajak nagyobbodás a fitymaszûkülettel? Mi közük egymáshoz. Miért nem a vakbélhez hasonlítod? A fitymaszûkületet ha nem "mûtteted", hogy használod élvezettel a szerszámod? A kisajak mûtét nélkül "eredetben" a legjobb! :D
LOL. Ez butaság. Sokkal izgatóbb egy ilyen punci, mint egy olyan, ami úgy néz ki, mintha csak egy sávot vágtak volna a hölgyemény lába közé. Szóval ez csak akkor lehet zavaró, ha nagyon extrém méretû a kisajkad, különben mint mondtam: kifejezetten szeretjük az olyat. :) 21f
Ismét LOL! 23.33-as. Te láttál már pinát élõben? Kétlem. De szánalmas vagy, hogy mûtéttel vagdalózol itt, amikor látszik hogy fogalmad sincs semmirõl. Egy fitymaszûkületet meg mandula mûtétet nem lehet ehhez hasonlítani!! Uramég...
:DDD A fitymaszûkület, az valóban rendellenesség, hiszen nem , vagy csak nehezen tudod hátrahúzni a makkodon a bõrt... Még jó, hogy mindenki megmûttetné... Kishaver itt punciról van szó, ráadásul egy természetes jelenségrõl...gyermekkorban a nagyajkak rázárulnak a kisajkakra, ami felnõtt korban picit megnyílik, ezzel jelezve, hogy ivarérett egy nõ...És, ha kilóg a kisajka, akkor kilóg... Szerintem szexi!!! Legalábbis engem felizgatna már maga a látványa is, arról nem beszélve milyen édesen el tudnék vele játszadozni... ;)
Mi az, hogy nagyobb, mint "kellene"? Mekkorának "kellene" lennie? Van erre valami elhallgatott kötelezõ méret, vagy mi a szösz? :)
Van aki a mellét tartja túl kicsinek vagy éppen lógósnak, Õ a kisajkaival van elfoglalva... Én nem értem... Lehet velem van a gond, de miért van az, hogy minden nõ talál magán(még akkor is, ha nincs) szépséghibákat, ami frusztráltsághoz vezet?! Miért nem tudják elfogadni a testüket és az adottságaikat?! Mi a bánatos [email protected]ért marcangolják saját magukat és kínozzák a barátjukat/férjüket a hülyeségeikkel?! !Jaj a mellem lóg ugye?! Nézd, itt van egy milligramm hájam, szerinted is gáz?! Ha nagyobb lenne a mellem biztos jobban szeretnél! Tudod milyen fárasztóak vagytok néha?
Istenem, szánalmas egy világban élünk az tuti. Ez NEM rendellenesség. Ki mondta, hogy az Úr nem ilyenre tervezte, és ki mondta hogy nem az a rendellenes ha nem lóg ki? Ne legyünk már ekkora szamarak. Mûtét? Idióták, szívem szerint az ilyen majmok agyát mûteném meg. Jobban mondva az agya helyére tennék be egy új agyat, mert hogy nekik nincs az tuti! Kérdezõ, te pedig ne legyél már hokimoki pls. Teljesen jól vagy úgy. Sõt, jobbat mondok, nekem baromira bejönnek a kilógó kisajkak, bár találkoznék olyan csajjal akinek olyan.
Használd arra amire kell...Jól leszopni mindenkit. Egy csaj szája mi másra való? XD
Éretlen kis suttyó!!! Nem a szájáról beszél a kérdezõ...
"Szerintem meg nagyon szexi, sokkal szexibb mintha semmi nem lógna ki. Az enyémek is ilyenek és szerintem szép, nekem legalábbis tetszik és más nõkön is ilyen, és sok pasi szereti mert jól lehet velük játszadozni, meg nyalogatni, szopogatni, és érzékenyek is ha felizgulsz, segítenek az élvezésben, legalábbis nálam, úgyhogy én csak örülök nekik, nem adnám semmiért õket, nemhogy késsel beléjük kaszaboljak, na még csak az kéne..." Idézem az elõttem szólót. Maximálisan igaza van. Ha frigid akarsz maradni nosza rajta itt a nagy esély, kést neki és pénzt a szabász dokinak. Ha nem fáj minek átszabatni. Én szívesen gyönyörködnék benne..... :D
hogy lehet valaki ilyen köcsög orvos, hm???...látszik, hogy férfi, és látszik hogy mennyire ért a pi.ákhoz, nagyon sok nõnek ilyen, mégsem foglalkoznak baromságokkal, te jó ég, ez a pénz már elvette az emberek ítélõképességét is
Szerintem meg nagyon szexi, sokkal szexibb mintha semmi nem lógna ki.Az enyémek is ilyenek és szerintem szép, nekem legalábbis tetszik és más nõkön is ha ilyen, és sok pasi szereti mert jól lehet velük játszadozni, meg nyalogatni, szopogatni, és érzékenyek is ha felsizgulsz, segítenek az élvezésben, legalábbis nálam, úgyhogy én csak örülök nekik, nem adnám semmiért õketnemhogy késsel beléjük kaszaboljak, na még csak az kéne...
Õ a pasid, nem is fog cikizni emaitt, ha normális. Viszont sajnos el kell szomorítsalak, ez nem normális, s én megfontolnék ott egy szépészeti mûtétet!
A kérdező hozzászólása: demár elõtteis mondták hogy sokaknak ilyen o.O miértkéne mûteni o.O
Jajj te tök hülye vagy :) Senki nem tökéletes, attól még miért kéne megmûteni?
A kérdező hozzászólása: kössz emberek :)
Ezt nem értem. Most akkor miért írtál ide? Attól, hogy egy korodbeli lány leírja, attól még nem így van. Genderplasztikával foglalkozom, egyértelmû a mûtét. Ne ijedj meg, rutinbeavatkozás, nem is fájdalmas, nem is hosszú a procedúra, de, ha a késõbbiekben nem akarsz ebbõl gondot, akkor csináltasd meg! Fiúknál a fitymaszûkülettel kapcsolatban terjed hasonló tévhit, pedig azt is emg kell csináltatni elõbb-utóbb.
A kérdező hozzászólása: mien gond lehet ebböl? xd
Hát én ennyire nem értek hozzá, de sztem ez azért nem olyan súlyos, mint egy fitymaszûkület, mert ez "csak" szépészeti dolog. Ha senkit nem zavar (ugy értem téged, meg a barátodat se) akkor mért kéne mûteni!?
ez abszolút normális és nincsen semmi okod szégyenkezni miatta ki ilyen ki olyan senki sem egyforma. aki meg a mûtétet írta elég idióta.
Idõsebb vagyok már, de tudom, mit jelent az xd. Úgyhogy felesleges tanácsot adnom, mondjuk ez nem is szakmai oldal. Amennyiben meggondolod magad, a koörúti orvoscentrumban DPI-tesztet el tudunk végezni. http://www.korutiorvosicentrum.hu/plasztikai-sebeszet/intimp.. Még egyszer mondom, nem az a aléyneg, hogy msot gondod van-e belõle, hanem, hogy késõbb lesz.
Nincsen semmi bajod, csak a plasztikai sebész le szeretne gombolni rólad egy kis pénzt... Amíg szexuálisan teljesen aktív vagy, addig a kisajkaid kilóghatnak, ami férfiszemmel még izgató látványt is nyújt... Amikor már nem leszel aktív, akkor meg már tök mindegy... Addig amíg nem cintányérozik a comboddal nem kell megmûteni, teljesen normális...
Igen, a plasztikai sebesz le akar nyulni. en meg nem hallottam arrol, hogy ebbol gond lenne! Most nehogy alabb hagyjon az onbizalmad! Nekem is olyan egyebkent es egesz jol megvagyok, nem fog tobb fiu szeretni, vagy egy fiu jobban szeretni mert nem log ki...
Nekem is olyan és még egy férfit sem zavart. Méghogy nem normális és plasztikázni kéne... No comment.
Nekem is olyan, de engem nagyon zavar. Nem kicsit lóg, hanem nagyon sztem, és ettõl kevés az önbizalmam, még egy sráccal sem jutottam el odáig... Megnéztem ezt a belinkelt oldalt is, de nem hiszem, h megcsináltatnám. Azért az is milyen gáz már, h több orvos nézegeti OTT, és csomószor visszamenni, ellenõrizni. Egyébként lehetne elõtte-utána kép! Mert az ilyen szépészeti beavatkozásoknál kell. Pl orrplasztikánál is van, h hogy nézett ki elõtte és hogy utána és engem érdekelne, hogy mennyivel lett szebb vkinek utána, h megmûtette a kisajkait.
Nekem is megvan gyûlve ezzel a bajom, nezegetek más nõi képeket, hogy lássam hogy másoknak milyen, van akinek ilyen, van akinek más, levágatnék belõle én is de igy marad, van olyan férfi aki direkt ezt szereti, mint ahogy itt is irták, még senki sem mondta hogy nem tetszem, ezért nyugodj meg te is kedves kérdezõ, tudom mit érzel, de ez van. Akinek igy nem tetszel, az keressen mást, de nem lesz olyan. És ettõl más bajod soha nem lesz, mint a másiknak a fitymaszükülettõl...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!