Találatok a következő kifejezésre: A kis tartozekait is (3 db)

A kis agy tartozekait is ki kell mosni? (paplan, lepedo, parna, huzatok stb)?

33 hetes kis mama.

Legjobb válasz: Szerintem igen. Én biztos ki fogom mosni.

Szerintem igen. Én biztos ki fogom mosni.
Én is kimostam mindent, még a matrac huzatát is. Igaz ez már használt. Sõt, ki is vasaltam mindet. Szintén 33 hetes kismama. :)
A kérdező hozzászólása: koszonom en is igy gondoltam jo babazast
A kérdező hozzászólása: igen szoktam mosni sott pont most is megy a mosogep... koszike
Szia! Hát most még a jó idõben ha egyszer kimosod, akkor még megszárad, de én nem mostam ki és nem lett baja! Csak a huzatokat szerintem meg a pokrócait mosd ki! 3 hónapos kislány anyukája
ha mosható a párna, paplan én az ki mosnám.a matracot persze nem.
A kérdező hozzászólása: igen de akkor a parnat paplant matracot nem kell ?? csak a huzatokat eleg?? ( minden le van szidzsilalva es igy nem rei a por es semi)
magatoknak szoktad mosni? minden új ruhát, ruhanemût moss ki. nem csak babának , a tieteket is! boldog babavárást
én kimostam a huzatokat, lepedõket és a matrac huzatát.
A kérdező hozzászólása: koszike es szep es nyugott baba varast neked.
nincs olyan hogy határ, 20. hal, 21. kos bár én nem hiszek ilyenekbe
A 20. még hal. 21 már kos. Nincs olyan hogy mindkettõ mert a határnál van. Én ennyi erõvel lehetnék rák meg oroszlán is mert 22-én születtem. A haverom aki utánam egy nappal született meg 00:03 perckor õ már oroszlán. De hogy õszinte legyek én sem hiszek az ilyenekbe. persze elszoktam olvasni unalmamba hogy mit állítanak mert kíváncsi vagyok hogy bejön-e a dolog de hogy bejöjjön tenni kell érte. Tehát csak úgy magától nem teljesül.
A kérdező hozzászólása: haha énis rák vagyok:) köszi a váalszoat
nézd meg a védikus horoszkópot is melyikbe v besorolva
Szerintem egy kicsit számít. Akik a "határokhoz" közel vannak, hordoznak valamennyi igazán jellemzõ tulajdonságot a következõ vagy elõzõ jegybõl.

Van egy kutyánk, kis testű, 3 macskánk is van benn kinn is tartózkodnak. Próbálok egyformán foglalkozni az állatokkal. Ha a macskákkal játszom, néha féltékeny. A szobánkba van, feljön az ágyra, ahol a pléd szélét bekapja, mi az oka a pléd rágásának?

Legjobb válasz: Az én kutyám is rágja a pléd szélét, ha ez vígasztal. Bár nekem is van 2 benti macskám akivel rühellik egymást, nem hinném hogy ez lenne az oka a plédrágásnak.

Az én kutyám is rágja a pléd szélét, ha ez vígasztal. Bár nekem is van 2 benti macskám akivel rühellik egymást, nem hinném hogy ez lenne az oka a plédrágásnak.
Akkor rágja a plédet, amikor a macskákkal játszol, vagy akármikor, ha õ úgy gondolja? Az alapvetõ probléma a neveletlenség, esetleg a mozgáshiány (túlzott feszültség, energia).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!