Találatok a következő kifejezésre: A kis hogyan lehet (853 db)

Fiúk, ti milyen ismerkedésnek örülnétek a legjobban, úgy értem, amiből szexnél több is kisül? Hogyan lehet felkelteni az érdeklődéseteket?

Legjobb válasz: egyszerûen megszólítasz :) és akk úgyse küldenélek el, ha bejössz akk egybõl randiguru üzemmódra váltanék ha nem akkor nemigazán adnám magam.

egyszerûen megszólítasz :) és akk úgyse küldenélek el, ha bejössz akk egybõl randiguru üzemmódra váltanék ha nem akkor nemigazán adnám magam.
Ha egyezik az érdeklõdési körünk. Például, ha én szeretek fotózni, és te is szeretsz. Vagy, ha szereted a metalt, ahogy én is...
Ha már tetszünk egymásnak megvan a szimpátia akor már tuti a randi és a szex. Az h lesz e töb ahoz meg kel ismernünk 1mást
Ahol nincs forgatókönyv meg agyalás a másikon, mivel mind a 2 fél õszintén kimondja avagy egyértelmûen céloz arra hogy mit is szeretne.
Olyan randizósnak! :)

Testvérek kis korkülönbséggel!? Van egy 10 éves nagy fiam, egy 8 hónapos a kislányom és egy picike a pocakban. Hogyan lehet boldogulni egyedül?

A lányka és a Pocaklakó között 16 hónap lesz a korkülönbség! Apa messze dolgozik, eléggé kiszámíthatatlanan munkaidőben, van, hogy hetekig nincs itthon. Egyéb, használható segítségem nem sok van, inkább semmi! Kíváncsi lennék a közlekedésre, hogyan sétáltatok, vásároltatok be? Hogyan zajlott a fürdetés, a kiságy, az alvás, az etetés... a hétköznapjaitok! Köszönöm

Legjobb válasz: Ismerek olyan családot, ahol a 2 gyerek között 11 és fél hónap korkülönbség van. Hidd el, meg lehet oldani, gondolj az ikres anyukákra :)

Ismerek olyan családot, ahol a 2 gyerek között 11 és fél hónap korkülönbség van. Hidd el, meg lehet oldani, gondolj az ikres anyukákra :)
Szerintem is megoldod, muszáj lesz. Nem lesz könnyû, de egy gyerekkel se könnyû.
Szerintem is szegény fiadnak lesz s legrosszabb! 10 év az rengereg korkúlönbség! Fõleg a fiadra figyelj, neki már szinte ciki kategória is lehet! A két kicsi jól el lesz, sõt nekik lesz a legjobb.
Szia! A hárommal nem lesz könnyû. Én tapasztalatot nem tudok írni, de vígasztaljon, hogy nálunk 11 hónap lesz a korkülönbség (37.héten vagyok). Beszéltem már olyannal, aki túlélte. Az elsõ 8 hónap a nehéz, amikor a pici már mászik, hozzátáplált, érdeklõdik könnyebb lesz. Ha tudsz heti néhány órára "vegyél" segítséget.
Be kell raknod gmail fiókon keresztül.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)


A fitymámon fehér pöttyök vannak. Elég sok de csak kis részen. Mi ennek a neve? Hogy lehet eltávolítani? és zavaró szexuális életben?

Legjobb válasz: Ha nem gombafertõzés, akkor zsírmirigyek, semmi gond ezekkel, másnak is vannak. Nem lehet és nem kell eltávolítani,és nem zavaró a szekszuális életben.

Ha nem gombafertõzés, akkor zsírmirigyek, semmi gond ezekkel, másnak is vannak. Nem lehet és nem kell eltávolítani, és nem zavaró a szekszuális életben.
Kedves Kérdezõ! Látatlanban ezt nem lehet megmondani. Vagy keress fel orvost, vagy küldj éles képet a privát e-mail címemre! üdv: dr. Szalai Krisztián
A kérdező hozzászólása: köszi.még szûz vagyok fertõzés lehet szex nélkül? és ha meglátja éppen orál közben meglátja a csaj nem undorodik el?

Nem tudom, hogy mivel van a baj, de akármikor akármelyik játékot elindítva a képernyő kis téglalapokra osztódik és teljesen hibásan jeleníti meg a programot, mi lehet a baj? Hogyan lehet megjavítani?

Legjobb válasz: nekem egy sapphire 1950-es kártyával csinálta ezt, aminek a hûtõje szériahibás volt - a videokártya túlmelegedett.

nekem egy sapphire 1950-es kártyával csinálta ezt, aminek a hûtõje szériahibás volt - a videokártya túlmelegedett.

A Videán hogy lehet az apro kis betüket naggyá tenni?

El lett nyomva.

Legjobb válasz: Ctrl + egér görgõ és máris nagyobbak a betûk :)

Ctrl + egér görgõ és máris nagyobbak a betûk :)

Mit csináljak ha letöltöttem egy FBSkin hátteret, de nem jelent meg felül a beállítás, profilom, kezdőlap felírat + az olyan kis ikonok mint az üzenet vagy az ismerősnek jelölés + a keresősáv? Hogy lehet törölni?

Az egészet úgy csináltam ahogy kell. Regisztráltam aztán kiválasztottam a nekem tetsző hátteret. Letöltöttem, de ezzel eltüntettem a felülső csíkot ezekkel a fontos dolgokkal. Most nem tudok se keresni, se kilépni, se semmit se csinálni! Kérlek segítsetek! U.í.: A letöltés közbeni képnél volt ilyen felső csík és csak nekem nem jelent meg...

Legjobb válasz: Távolítsd el a böngészõdbõl a plugint.

Távolítsd el a böngészõdbõl a plugint.

Milyen gyakorlatok vannak amik szálkásítják a hasizmot, illetve a csípőről hogyan lehet gyorsan és eredményesen leadni a kis felesleget?

Legjobb válasz: ja hozzátenném hogy rendszeresen mozgok de valahogy onnan mégsem akar lejönni:(

A kérdező hozzászólása: ja hozzátenném hogy rendszeresen mozgok de valahogy onnan mégsem akar lejönni:(
Neeeem létezik lokális zsírégetés azaz célzott fogyás.
Semmilyenek. Diétázz.
A kérdező hozzászólása: én nem diétázok de egészségesen eszek!! én olyan gyakorlatra gondoltam ami a has oldalsó izmait edzi !! de azért köszi
Ha az izmodat akarod edzeni, akkor: http://body.builder.hu/edzesek_csoport.htm4?id=15 Itt van egy rakat gyakorlat leírással, ábrával.
1: Nincs Helyi zsírégetés !!! 2: Nem gyakorlatok kellenek , hanem diéta . Az ilyen "egészségesen eszem" nem elég ide diéta és mozgás kell .
A kérdező hozzászólása: de itt nem 3 vagy 5 kiló feleslegrõl vanszó , csak oldalt a csípõmön van egy kicsi ! Nem értem sokan miért esnek nekem ?:S Gyerek korom óta sportolok , ma is rendszeresen futok néha úszok párommal sqash-olni szoktunk , és most kezdtem el jobban a hasi tájékomra edzeni és én csak gyakorlati tanácsot kértem volna:(

A Title szöveg fölött van egy kis képecske a honlap loholya általába azt a képet hogyan lehet berakni és mekkora méretűnek kell lenni?

Legjobb válasz: Itt tudsz készíteni: http://www.favicon.cc/ Ezt kell a HEAD -ba beilleszteni(értelemszerûen a href-et átírni a saját fav icon-od éra amit csináltál :)) <link rel="icon" type="image/png" href="/somewhere/myicon.png" />

Itt tudsz készíteni: http://www.favicon.cc/ Ezt kell a HEAD -ba beilleszteni(értelemszerûen a href-et átírni a saját fav icon-od éra amit csináltál :) ) <link rel="icon" type="image/png" href="/somewhere/myicon.png" />


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!