Találatok a következő kifejezésre: A kis hogyan lehet (914 db)

Van egy kis bolha gondunk se kutyánk se macskánk nincs de az ismerõseinknek van és talán tõlük van a gond, hogy lehet õket kiírtani? (többi lent)

Próbáltunk már diófaleveleket szétszórni mert nem szeretik a szagát és vizet is raktunk ki hogy majd megfulladnak és hogy a csípés-re mi a jó?

Legjobb válasz: Lehet kapni kisállatkereskedésekben ilyen bolhaírtó port, mi azt használtunk, lehet nem kényelmes, hogy mindenhol ez van, de hatásos, én ezt ajánlom. Csípésre pedig a rossmannban lehet kapni aloevera gélt vagy sprayt(sztem a spray jobb, hamarrabb és jobban beszívódik) egy nap alatt helyrerakja a bõrt.

Lehet kapni kisállatkereskedésekben ilyen bolhaírtó port, mi azt használtunk, lehet nem kényelmes, hogy mindenhol ez van, de hatásos, én ezt ajánlom. Csípésre pedig a rossmannban lehet kapni aloevera gélt vagy sprayt(sztem a spray jobb, hamarrabb és jobban beszívódik) egy nap alatt helyrerakja a bõrt.
A kérdező hozzászólása: Köszi

Fiúk, ti milyen ismerkedésnek örülnétek a legjobban, úgy értem, amiből szexnél több is kisül? Hogyan lehet felkelteni az érdeklődéseteket?

Legjobb válasz: egyszerûen megszólítasz :) és akk úgyse küldenélek el, ha bejössz akk egybõl randiguru üzemmódra váltanék ha nem akkor nemigazán adnám magam.

egyszerûen megszólítasz :) és akk úgyse küldenélek el, ha bejössz akk egybõl randiguru üzemmódra váltanék ha nem akkor nemigazán adnám magam.
Ha egyezik az érdeklõdési körünk. Például, ha én szeretek fotózni, és te is szeretsz. Vagy, ha szereted a metalt, ahogy én is...
Ha már tetszünk egymásnak megvan a szimpátia akor már tuti a randi és a szex. Az h lesz e töb ahoz meg kel ismernünk 1mást
Ahol nincs forgatókönyv meg agyalás a másikon, mivel mind a 2 fél õszintén kimondja avagy egyértelmûen céloz arra hogy mit is szeretne.
Olyan randizósnak! :)

Testvérek kis korkülönbséggel!? Van egy 10 éves nagy fiam, egy 8 hónapos a kislányom és egy picike a pocakban. Hogyan lehet boldogulni egyedül?

A lányka és a Pocaklakó között 16 hónap lesz a korkülönbség! Apa messze dolgozik, eléggé kiszámíthatatlanan munkaidőben, van, hogy hetekig nincs itthon. Egyéb, használható segítségem nem sok van, inkább semmi! Kíváncsi lennék a közlekedésre, hogyan sétáltatok, vásároltatok be? Hogyan zajlott a fürdetés, a kiságy, az alvás, az etetés... a hétköznapjaitok! Köszönöm

Legjobb válasz: Ismerek olyan családot, ahol a 2 gyerek között 11 és fél hónap korkülönbség van. Hidd el, meg lehet oldani, gondolj az ikres anyukákra :)

Ismerek olyan családot, ahol a 2 gyerek között 11 és fél hónap korkülönbség van. Hidd el, meg lehet oldani, gondolj az ikres anyukákra :)
Szerintem is megoldod, muszáj lesz. Nem lesz könnyû, de egy gyerekkel se könnyû.
Szerintem is szegény fiadnak lesz s legrosszabb! 10 év az rengereg korkúlönbség! Fõleg a fiadra figyelj, neki már szinte ciki kategória is lehet! A két kicsi jól el lesz, sõt nekik lesz a legjobb.
Szia! A hárommal nem lesz könnyû. Én tapasztalatot nem tudok írni, de vígasztaljon, hogy nálunk 11 hónap lesz a korkülönbség (37.héten vagyok). Beszéltem már olyannal, aki túlélte. Az elsõ 8 hónap a nehéz, amikor a pici már mászik, hozzátáplált, érdeklõdik könnyebb lesz. Ha tudsz heti néhány órára "vegyél" segítséget.


Be kell raknod gmail fiókon keresztül.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Nem tudom, hogy mivel van a baj, de akármikor akármelyik játékot elindítva a képernyő kis téglalapokra osztódik és teljesen hibásan jeleníti meg a programot, mi lehet a baj? Hogyan lehet megjavítani?

Legjobb válasz: nekem egy sapphire 1950-es kártyával csinálta ezt, aminek a hûtõje szériahibás volt - a videokártya túlmelegedett.

nekem egy sapphire 1950-es kártyával csinálta ezt, aminek a hûtõje szériahibás volt - a videokártya túlmelegedett.

A Videán hogy lehet az apro kis betüket naggyá tenni?

El lett nyomva.

Legjobb válasz: Ctrl + egér görgõ és máris nagyobbak a betûk :)

Ctrl + egér görgõ és máris nagyobbak a betûk :)

A fitymámon fehér pöttyök vannak. Elég sok de csak kis részen. Mi ennek a neve? Hogy lehet eltávolítani? és zavaró szexuális életben?

Legjobb válasz: Ha nem gombafertõzés, akkor zsírmirigyek, semmi gond ezekkel, másnak is vannak. Nem lehet és nem kell eltávolítani,és nem zavaró a szekszuális életben.

Ha nem gombafertõzés, akkor zsírmirigyek, semmi gond ezekkel, másnak is vannak. Nem lehet és nem kell eltávolítani, és nem zavaró a szekszuális életben.
Kedves Kérdezõ! Látatlanban ezt nem lehet megmondani. Vagy keress fel orvost, vagy küldj éles képet a privát e-mail címemre! üdv: dr. Szalai Krisztián
A kérdező hozzászólása: köszi.még szûz vagyok fertõzés lehet szex nélkül? és ha meglátja éppen orál közben meglátja a csaj nem undorodik el?

Két kis fehér kp-û "pattanás", amik fájnak a megnõtt, piros Bartolini cisztán a hüvelybemenetnél. Hogy lehet eldönteni, hogy ez herpes genitalis vagy a bartolini mirigy gyulladt be?

Nagyon furcsa nekem ez az egész, mert már 2odszor fordul elõ, h én sem tudom eldönteni és különbözõ szakemberek is mást mondanak. Ezért TAPASZTALATOKAT MONDJATOK légyszi! A lényeg, h napok óta húzódik, fáj, feszít ott, a Bartolini mirigyem sok éve megvan, hol kicsit megnõ, aztán magától leapad, hol nyugiban van. és most másodszor van rajta ilyen dolog. Nem tudom ez a két fehér kp-û (nem olyan áttetszõ hólyag, mint a szájherpesznél, amim sose volt)pattanás közel egymáshoz akkor a Bartolini ciszta része, esetleg az az eltömõdött kijárata? vagy halmozódnak a bajaim és herpesem kezdõdik, csak pont a ciszta területén, ami ettõl megnagyobbodik? Csak azért rohadtul nem mind1, mert az egyikre ugye antibitikum a másikra meg vírusölõ kell, hát az asszem pont a két ellentétes terápia. A nõdokim se tûnt túl biztosnak, mikor azt mondta, szte bartolini gyula kezdõdik, kenjem jódos fertõtlenítõvel. Kenem is (elõtte azt hittem herpes, akkor zovirax-szal kentem 1 napig, estére már nagy volt a bartolini és fájt az egész de fõleg a 2 "pati". Plusz beszedtem este, reggel 500mg erõs antibiot (ciproxin) és talán ettõl, de minha lejjebb ment volna, meg a 2 pati is elhalványodott volna. Csak azt nem értem, h a bartolini mirigynél soha senki nem melít ilyen fehér kp-û, fájó pattanásokat. Viszont herpesesnél olvastam arról, h így kezdõdött. akkor most melyik lehet? hogyan derítsem ki? ja és ráadásul holnapra (nem) várom a mensim legkésõbb, nem tudom tampont feltehetek-e majd

Legjobb válasz: Nekem volt hasonló, és a nõgyógyász azt mondta, herpesz, de szerintem mirigygyuszi volt, mert nemi izgalom hatására nõtt meg mindig. Volt, mikor úgy megduzzadt, hogy sikerült neki kipukkadni, és véres váladék jött belõle. Vagy két évig vacakolt, aztán elmúlt.

Nekem volt hasonló, és a nõgyógyász azt mondta, herpesz, de szerintem mirigygyuszi volt, mert nemi izgalom hatására nõtt meg mindig. Volt, mikor úgy megduzzadt, hogy sikerült neki kipukkadni, és véres váladék jött belõle. Vagy két évig vacakolt, aztán elmúlt.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, de nem teljesen értem, h mi volt neked hasonló? mert önmagában a bartolini ciszta gyulladása elég hétköznapi, de néztem róla képeket neten és sehol nem látszott olyan, amin ilyen fehér közepû kis patik lennének. Neked voltak ilyenek is? vagy hólyagok? vagy csak a duzzanat?

Hogy kell megnézni az xp-s számítógépen az elõzményeket haott fent oldalt nincsott az a kis csillag mert mozilla lett rajta google helyett, szóval a mozillánál hogy lehet megnézni az elõzményeket?

Legjobb válasz: CTRL+H billentyûkombinációval szoktam megnézni az elõzményeket. De légyszi legközelebb a magyar nyelvtan szabályai szerint írjál, mert alig bírtam elolvasni mi van.

CTRL+H billentyûkombinációval szoktam megnézni az elõzményeket. De légyszi legközelebb a magyar nyelvtan szabályai szerint írjál, mert alig bírtam elolvasni mi van.
A kérdező hozzászólása: OK!Köszi azért írtam olyan hülyén mert telón voltam és most is azon vagyok!Eléggé nehéz pontosan írni!
A legfelsõ sorban van olyan, hogy "Elõzmények"! Nem tûnt eddig fel?
A kérdező hozzászólása: NINCS!Ne nézzél már ennyire hülyének
Nálam van: [link]
Az új Firefox-ban a Kezdõoldalon, alul van az Elõzmények.

Svájcba szeretnék kivinni 5 db 3 hónapos kis spitz kutyust. Milyen papírok és következménye van a dolognak, hogy lehet odakint eladni õket számla, orvosi igazolás? Minden érdekelne ezzel kapcsolatban!

Értékesíteni szeretném õket! Bejelentett tenyésztõ vagyok!

Legjobb válasz:
Ehhez amit te kérdezel nem tudok konkrétan hozzászólni, de Szerintem nem fogsz tudni kint eladni ekkora kutyákat. Svájcban a kutyázás kutyavétel nem úgy mûködik mint nálunk, hogy kimegyek a piacra és veszek egyet... Ha jól tudom engedélyt kell minden kutya elõtt kérni a szomszédoktól. Ami bonyolítja a dolgokat. Minden szomszéddal beszélsz stbsbt, vannak még egyéb elõírások is be kell nyújtani papírokat.. Azaz arra akarok utalni hogy úgy nem mûködik a dolog hogy kimész elpaszolod a kicsiket délutn és haza jössz. mindenképpen több hetes project amíg ott kell lenned és akkor szerencséd volt ha nem vagy kint egy hónapig :D Én voltam többször svájcban, 5kutya eladása nem fogja az étkezésedet sem kihozni nullára nem hogy a szállást (amit nem is tudom hogy hogy tudsz megoldani 5kutyával az elõbb említettek miatt :)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ehhez amit te kérdezel nem tudok konkrétan hozzászólni, de Szerintem nem fogsz tudni kint eladni ekkora kutyákat. Svájcban a kutyázás kutyavétel nem úgy mûködik mint nálunk, hogy kimegyek a piacra és veszek egyet... Ha jól tudom engedélyt kell minden kutya elõtt kérni a szomszédoktól. Ami bonyolítja a dolgokat. Minden szomszéddal beszélsz stbsbt, vannak még egyéb elõírások is be kell nyújtani papírokat.. Azaz arra akarok utalni hogy úgy nem mûködik a dolog hogy kimész elpaszolod a kicsiket délutn és haza jössz. mindenképpen több hetes project amíg ott kell lenned és akkor szerencséd volt ha nem vagy kint egy hónapig :D Én voltam többször svájcban, 5kutya eladása nem fogja az étkezésedet sem kihozni nullára nem hogy a szállást (amit nem is tudom hogy hogy tudsz megoldani 5kutyával az elõbb említettek miatt :)
És ismét csak a közönség kedvéért: Tenyésztõnek meri titulálni magát, de még törzskönyve sincs a kölyköknek. Megkérdeztem, nem a hasamra csaptam.
Nem is kell foglalkozni velünk, de leginkább a kutyákkal nem kéne. Mocskos szaporító vagy, aki kiáll az utcára és vigye bárki a kölyköt, csak fizessen érte. Nem is azért írom, hogy tanulj belõle, mert az ilyennek semmi lelkivilága, úgysem lehet rá hatni. Hanem, hogy aki véletlen idetéved és elolvassa, az lássa, milyen alja emberek vannak.
A kérdező hozzászólása: Hát öreg a tiéd volt a legértelmesebb, megtudtam mindent kösz :S Ha meglátnád, hogy a kutyák milyen körülmények közt vannak, lehet te is kérnél egy kis kaját... Büdös szaporító? :) ez a fajfenetartás és mivel törzskönyves, hiteles, de elég belõled amatõrökkel és hozzá nem értõkkel nem foglalkozom..
Értelmes válaszokat kaptál. Ennél értelmesebben (és pláne finomabban) nem tudjuk megfogalmazni, hogy elítéljük az ilyen büdös szaporítókat.
A kérdező hozzászólása: MInek szólsz bele olyan dologba amihez semmi eszed? tipikus Magyar mentalitás. Lehet neked keverékek vannak, de nekem törzskönyves kutyák amik többet érnek a te kis parányi életednél öcsi.. :) Igen kinéztem a leggazdagabb országot és? Te dolgod? Nem ezért írtam ki a kérdést, hogy te itt kritizáld.. hanem hogy ÉRTELMES válaszokat kapjak, de köszi megoldom. Nem büdös a munka mert mellette melózok csak nem akarok por lenni.. Többre akarom vinni minthogy kritizáljak hülye oldalakon... kösz az értelmetlen kommented..
bejelentett tenyésztõ :D hát mindjárt én is bejelentem magam a navnál, hogy eladom a keverék kutyám kölykét, aztán fizetnék nekik is egy kicsit. kinézted a leggazdagabb országot vagy mi a fene? büdös a munka? :D nevetséges.
De ugyanaz a szaporító kategória vagy. Egyébként Svájcban még jól meg is büntetnek, ha elkapnak, hogy utcán vagy piacon árulsz kutyát.
A kérdező hozzászólása: Elsõ köszi! 2. igen a Navhoz nem is a copphoz.. :S igen csak Gyálon nem kapok annyit érte..
Bejelentett tenyésztõ? Hova? Remélem a NAV-hoz. Ennyi erõvel a gyáli piacra is kiviheted, semmi különbség, csak megspóroltad az útiköltséget meg az útlevelet.
ezt mondjuk a NAVos válasz után már sejtettem :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!