Találatok a következő kifejezésre: A kis hogyan (3953 db)

Aki használ fürdető szivacsot a kiskádban, hogyan tartja tisztán?

Legjobb válasz: Fürdés után tiszta vízzel kiöblítettem és megszárítottam,egyébként pedig gyakran cseréltem.Néha beáztathatod ecetes vízbe,az állítólag fertõtlenít.

Fürdés után tiszta vízzel kiöblítettem és megszárítottam, egyébként pedig gyakran cseréltem.Néha beáztathatod ecetes vízbe, az állítólag fertõtlenít.
Szia, pont a múlt héten olvastam egy cikket, hogy a leghatásosabb ha 30 másodpercre beteszed a mikróba a szivacsot, és garantáltan kifertõtleníti. Nem próbáltam ki, mert mégiscsak az ételt melegíti ott az ember, de ezt olvastam, hogy ez a legjobb módja a tisztán tartásnak. ezt olvastam: Szivacsok és törlõrongyok Azért használunk a háztartásban szivacsot és törlõrongyot, hogy minden ragyogjon a tisztaságtól. Éppen ezért elsõre meglepõnek tûnhet, hogy ezekben mennyi baktérium él. De gondolj csak bele: a fel- vagy letörölt szennyezõdéseknek csak egy részét tudod az öblítésnél kimosni a szivacsból, így akkor is tele lesz kórokozókkal, ha azt hiszed, már tiszta a szivacs. Ez a gyakran használt eszköz ráadásul nedvessége és lyukacsos anyaga miatt kifejezetten kellemes lakóhely a - többek között a szalmonella és a coli - baktériumok számára, ahol villámgyors szaporodásba kezdenek. Mi a megoldás? Mindig használj több szivacsot vagy rongyot, legyen külön egy a mosogatáshoz, egy a törléshez, külön a konyhában, a fürdõszobában és az étkezõben. A szivacsokat használat után alaposan mosd ki - az egyszerû öblítés fabatkát sem ér -, és mindig akkor használd újra, ha teljesen kiszáradt. Hetente egyszer érdemes citromlével átitani, és átmelegíteni a mikrohullámú sütõben, így elpusztulnak a baktériumok.

Fürdethetjük úgy a babánkat a kiskádban, hogy teljesen benne fekszik és nem is tartjuk? (eddig ülőkében volt) Nem baj, ha a víz, hab éri a fülét? Hathós baba

Legjobb válasz: Szia én csak pár hónapig fürdettem úgy ahogy te a picidet, aztán teljesen belefektettem,semmi baja nem lesz csak arra figyelj h a szájába ne menjen.mondjuk nekünk nem habzik a viz mert gyógyszertári fürdetõvel fürdetem ,mert kiütéses lett mástól.

Szia én csak pár hónapig fürdettem úgy ahogy te a picidet, aztán teljesen belefektettem, semmi baja nem lesz csak arra figyelj h a szájába ne menjen.mondjuk nekünk nem habzik a viz mert gyógyszertári fürdetõvel fürdetem , mert kiütéses lett mástól.
Én a babaúszás-oktatónktól tudom, hogy így is lehet. Elötte ne töröld ki a fülét, ha zsíros, az védi a víztõl. Utána is csak naggyából a vizet meg a habot a törölközõvel. Ha esetleg rossz neki, odateszi a kezecskéjét fürcsi közben, és ebbõl láthatjátok hogy szereti-e.
szia mi is most kezdtük a nagykádban való fürdést 7 hósak vagyunk. én vettem (baba boltban 900 ft-ért)olyan szivacsot amibe belefeküdve nem éri a víz a fülét.Egy baba alak van kiformázva a fejrész kicsit vastagabb, kb. a popsiáig ér a szivacs hossza. így ha hanyadt fekszik nem kell õt tartani. én nagyon hasznosnak tartom.
Szia!Nem lesz baja az unokahugomat is igy fürdette a hugom.Nálunk a lányom nem szerette ezt.Az utolsotól kérdezném melyik boltban vetted azt a szivacsot?Szeretnék egyet a születendõ fiamnak!Köszi elõre is a választ!Üdv 30 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Na, akkor hajrá ma este! :) Köszi.
Én ülve fürdtetm 9 hós lányom, de mikor konkrétan mosdatom, akkor belefektetem, és semmi baj nincs belõle. Nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: Nekünk is van olyan szivacsunk, de én úgy vettem észre, h minden vizet beiszik, ha beletesszük. Nektek?

Mit jelent az a kifejezés, hogy ". elszórtam egy kis morzsát"?

Legjobb válasz: azt hogy kenyeret ettél és elszórtál egy kis morzsát. egyébként el tudom képzelni hogy azt jelenti: hatással voltam valamire, befolyásoltam az kis fokon valamit

azt hogy kenyeret ettél és elszórtál egy kis morzsát. egyébként el tudom képzelni hogy azt jelenti: hatással voltam valamire, befolyásoltam az kis fokon valamit
Legjobb, ha elolvasod a Jancsi és Juliska mesét. Abból van. http://www.mese.abbcenter.com/?id=32753&cim=1 Azt jelenti, hagy valami nyomot, amin elindulhatsz. Persze nem túl jó hasonlat, mert a madarak megették a morzsát. :)
Amikor valaki ezt mondja akkor az általában szándékosságot is tartalmaz. Tehát azért szórta el a morzsát (azért hagyott nyomokat) hogy legyen mit követi. Gyakran elõfordul, hogy hamis nyomokról van szó és a morzsát szóró személy célja a morzsákat követõ személy(ek) tõrbe csalása. De egyébként szándékosság nélküli változat is létezik.

Mit gondoljak akkor, ha a pasim amiatt szakított velem, hogy kis dolgokon megsértődtem! Pedig azok a kis dolgok nekem fontosak! Maradjak vele?

Azóta már visszakönyörögte magát,de ez már a második eset,h vissza akart jönni!én hülye,megint hittem neki,de úgy érzem,h megint akármikor megteheti!

Legjobb válasz: Ezt neki kellene elmondanod ,hogy ami neki kis dolog az neked igenis sokat jelent.

Ezt neki kellene elmondanod , hogy ami neki kis dolog az neked igenis sokat jelent.
HA EDDIG NEM VETTE FIGYELEMBE A TE "APRÓ" DOLGAIDAT AKKOR MI LESZ KÉSÕBB?AZ ILYEN PASINAK CSAK A SAJÁT IGÉNYEI A FONTOSAK.ÉS KÜLÖNBEN IS HA EGY PÁR VAGYTOK ÚGYANÚGY ELVÁRHATNÁD TÕLE, HOGY ODAFIGYELJEN RÁD MINT AHOGY TE ODAFIGYELSZ RA.
Bocs de akkor a férfiba van a hiba!!Önzö.Ha a kis dolgaid neki fontosak akor azok nagy dolgok amiket a férfi nem akar változtatni mert :lusta, fel se fogja miröl beszélsz, más a családi mintája és nem érti a te fontossági ranglétrádat, nem vagy neki emberileg fongos, csak a szex kell neki és ezért könyörgi vissza magat. A felettem levö válaszadónak is igaza lehet.Higgadtan gondold végig hogy hol az igazság.Sok sikert!
Ha vannak ilyen kis dolgok, amik neked fontosak, akkor ne megsértõdj miattuk, hanem nyugodt hangon próbáld megbeszélni a barátoddal. Szerintem az zavarta, hogy megsértõdsz, és nem maguk a kifogásolt dolgok. Az minden fiút zavar, ha egy lány saját magát felpiszkálja, és nem lehet vele rendesen beszélni. Tudom, mert én is ebbe a típusba tartozom, és nagyon kell figyelnem magamra, hogy ne kezdjek el hisztizni minden apróságon.
én is így kezdtem, de megváltoztam tudod a pasik nem szeretik a duzzógó és sértõdékeny nõket. ha valami problémád van beszéljétek meg hidd el nem lehetetlen.
húzd ki, tedd vissza ha nem megy akkor húzd ki, pc restart, dugd be
A kérdező hozzászólása: próbáltam de semmit nem csinál.az F meghajtón volt de ha most rákattintok akkor azt írja ki hogy tegyen be egy cserélhetõ lemezt fogalmam nincs mit csináljak.most akkor dobhatom ki az egészet?

Próbálgattam az óvszert, a végén van az a kis dudor meghagyva az ondónak, de amikor jól ráfeszítettem, abba belecsúszott a péniszem vége. Ennek hogy kéne működnie?

Mert nem teljesn értem hogy mit lehet csinálni az ondolm nemjó hogy oda rácsúszik meg össze is szorította a végét. Vagy nem szabad annyira ráhúzni? De ha ráfeszülne menet közben annyira magától? Vagy hogy megye ez? Egyébként 17 éves vagyok és 13 cm.

Legjobb válasz: Az a kis rész azért van, hogy majd oda tudjon ürülni az ondó. Ezért amikor felhúzod, azt a kis csücsköt el kell csípni, hogy ne legyen benne levegõ. -de a használati utasításban ez le van írva :D Szóval nem kell beleerõszakolni abba a kis részbe a pélódat...

Az a kis rész azért van, hogy majd oda tudjon ürülni az ondó. Ezért amikor felhúzod, azt a kis csücsköt el kell csípni, hogy ne legyen benne levegõ. -de a használati utasításban ez le van írva :D Szóval nem kell beleerõszakolni abba a kis részbe a pélódat...
Nem tudom, hogyan próbálkoztál, de így valóban nem jó. Elõször befogod azt a kis tartályt, hogy ne menjen bele levegõ, majd ráteszed a péniszed tetejére, és elkezded legörgetni a gumit a tövéig, de közben végig befogva tartod a tartályt. A görgetéssel lehet jókat szenvedni, én inkább ráerõszakolásnak nevezném. Lényeg, hogy a tartálykába ne menjen levegõ, különben a súrlódás hatására kilyukadhat.
A kérdező hozzászólása: Én is igy csináltam, de utána "próbálgattam" hogy üzem közben hogy menne a dolog és akkor csúszott bele.
Azért van némi különbség (gondolom) a kezed és egy nedves punci között. Kisebb a súrlódás.

Hogy hívják azokat a kis malackákat amik soha nem nőnek meg, és ilyen kis bébi malacok maradnak örökkön-örökké?

Egy csomó helyen láttam már ilyet,és elvileg ezek gén kezelt malacok...de pontosan nem tudom.

Legjobb válasz: neeem,mert azok is megcsúnyulnak és megnõnek. Olyan malacka mint mondjuk pl.a Nagy dumás kis csajok c. filmben van.

A kérdező hozzászólása: neeem, mert azok is megcsúnyulnak és megnõnek. Olyan malacka mint mondjuk pl.a Nagy dumás kis csajok c. filmben van.
Azt hiszem, hogy a vietnámi törpe malacokra gondolsz...
Törpemalac, vagy minimalac. Számos fajtája létezik a törpemalacnak, pl. vietnámi csüngõhasú, müncheni, skandináv, Yucatan-törpemalac stb. http://www.haziallat.hu/nagyemlos/egzotikus-fajok/jol-van-ma.. Van a neten több eladó is meghirdetve, de vigyázni kell, mert sok köztük az olyan, ami nem igazi minimalac és megnõ!
A kérdező hozzászólása: na, én pont olyanra gondoltam mint ami az elsõ képen van.És annál nagyobbra ne is nõjön.

A 11 napos kisbabám köldökcsonkja három napja leesett, de maradt benne egy kis száraz, véres maradék. Ma reggelre pedig kicsit vérzett is, kicsit mintha megtelt volna és teljesen rá van száradva a kis köldökére. Ez normális? Hogyan kell ezt kezelni?

Legjobb válasz: kis száraz véres maradék az én kisbabámnak is maradt, bár nem vérzett. Én egészen addig kékszeszeztem és hintõporoztam, míg az is le nem kopott. De ha megtelt gennyel, hát nem tudom... én felhívnám a gyermekorvost és megkérdezném

kis száraz véres maradék az én kisbabámnak is maradt, bár nem vérzett. Én egészen addig kékszeszeztem és hintõporoztam, míg az is le nem kopott. De ha megtelt gennyel, hát nem tudom... én felhívnám a gyermekorvost és megkérdezném
Ugyan úgy!Alkohol, és hintõpor amíg be nem gyógyul az is és szép lesz!Ahogy a védõnõm mondaná:Olyan nem lesz mint az én köldököm! :)
Az én fiamnak ugyanilyen volt, a doki azt mondta, ez normális, kezeljem minden pelenkázásnál tovább alkohollal, amíg nem váladékozik már. Cseppents alkoholt a fültisztítóra, és ha pelenkázod, mindig töröld ki, gyorsan elmúlik! Jó babázást! ҝ
Ez normális. Miután leesett a köldökcsont, még utána is csepegtetni kell a köldökbe H-peroxidot napi egyszer, egészen addig, amíg az egy kicsit is pezseg. Majd ha már egyáltalán nem pezseg, akkor lesz jó.
Ez még jó pár nap, mire ez a köldök seb is begyógyul! Ugyan úgy ápold ezt is, mint a csonkot.
Napi 1x-2x csepegtess bele H-peroxidot, majd töröld ki belõle steril gézdarabbal. Ezt csináld addig, amíg kicsit is pezseg. Max egy hét, és tökéletes lesz a babád köldöke.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!! Attól ijedtem meg..tudom, hogy butaság..hogy hatha van még valami luk ott bent és hátha belülrõl vérzik. Tudom, hogy képtelenség, de az elsõ babám és persze mindig ilyen hülye horror történetek jutnak eszembe. Kezelni fogom, ahogy írtátok, holnap úgyis megyünk orvoshoz.

Miért van az, hogy azt mondják a lányok, hogy a páwák nem férfiasak, aztán mindegyik mellett egy kis csaj?

Általában ezt hallom egy csajtól, hogy "fuj, azok hogy néznek már ki?" Aztán minden páwa gyerek mellett egy csaj feszít...

Legjobb válasz: Igen, pontosan, "egy kis csaj". Lányka, kisgyerek, éretlen p--csa. Igen, hát ha neked ilyen lány kell, vess magadra.

Igen, pontosan, "egy kis csaj". Lányka, kisgyerek, éretlen p--csa. Igen, hát ha neked ilyen lány kell, vess magadra.
Attól még, hogy van nõjük ezeknek a a díszb**iknak még rohadtul nem férfiasak.
Mert õk nem besült gyerekek, mint valószínûleg te vagy.
Küldjetek már nekem egy olyan lányt, akinek bejönnek a páwák?!! Én egyet sem találok a 165centimmel és 50kilómmal. :( Bár néha megnéztek kislányok, de nem adtak egyértelmû jeleket. :/
Nyilván nem azok a lányok oltják õket, akik mellettük feszítenek. :D
Kedves utolsó, kábé mint a munka és vagyon nélküli ronda nõk. Nem kell ezt egy nemre korlátozni, mindkét nem megnézi a külsõt is. Nyilván. Van, akinek ez tetszik, van, akinek az. A legtöbben nem azzal az ideális bomba pasival vagy csajjal jönnek aztán össze, akirõl fiatalon álmodoztak, de attól még szerethetik õszintén.
Jó, most ez olyan, h a nõk állítják, h nem számít a pénz, nem számít a méret, nem számít, h jóképû-e stb. Aztán szét kell nézni a világban, h a munkanélküli, ronda pasik mennyire kelelendõek:)
Na jött még egy.
mert vkinek bejönnek
Utolsó: Ilyen alacsony testtel és kevés súllyal te bóbitás veréb vagy, nem páva.

Hogyan beszéljem rá a páromat, hogy vegyünk egy olcsó, kis házat?

Legjobb válasz: Kedves xy vegyünk egy kis házat. valahogy így. Mi a gond egyébként? Nem akar házat?

Kedves xy vegyünk egy kis házat. valahogy így. Mi a gond egyébként? Nem akar házat?
mondd neki, hogy ha nagy házat akar, akkor segitsen a takaritásban, eltartásban.biztos elmegy a kedve a nagy háztól :D
nyilván észérvekkel. talán ha ráébreszted, hogy a nagy házzal ezentúl a bárd lebegne a feje fölött akár évtizedekig, nem vágyna rá annyira. költözzetek kicsibe, ott még mindig folytathatjátok a gyûjtögetést, ha olyan nagyok az igények. mert nem mindegy ám, hogy te fizeted a kamatot a hitelre, vagy nektek fizetik a kamatot a megtakarításra...
A kérdező hozzászólása: Õ egy nagyot szeretne de arra nincs pénzünk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!