Találatok a következő kifejezésre: A kiságyba fejvédőt érdemes (1 db)

A kiságyba hány fejvédőt érdemes rakni és pontosan hova kell azt rakni? A baba ugye nem vánkuson alszik hanem egy leteritett textilpeluson?

Legjobb válasz: Jól gondolod. A baba feje alá semmit nem szabad tenni, max egy pelust, hogy ha bukik , ne a lepedõt kelljen cserélni, csak a pelust, ezt én is így csinálom. Fejvédõ-mármint rácsvédõ 3 darab tartozik egy garnitúrába, a feje fölé, és 2 oldalra egy-egy. A baba lábánál nincs. Én az egyik oldalra nem tettem fel, hogy belássak a kiságyba, így csak 2 dbot használok belõle (a feje felett és az egyik oldalon)és látom a kicsit is.

Jól gondolod. A baba feje alá semmit nem szabad tenni, max egy pelust, hogy ha bukik , ne a lepedõt kelljen cserélni, csak a pelust, ezt én is így csinálom. Fejvédõ-mármint rácsvédõ 3 darab tartozik egy garnitúrába, a feje fölé, és 2 oldalra egy-egy. A baba lábánál nincs. Én az egyik oldalra nem tettem fel, hogy belássak a kiságyba, így csak 2 dbot használok belõle (a feje felett és az egyik oldalon)és látom a kicsit is.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a segitséget.a mi garnituránkban 1 fejvédõ van de rendeltem hozzá még egyet.akkor ez igy elég is.
Én csak a feje fölé tettem fejvédõt.A feje alá meg textilpelus.De az mindenhol van neki.(babakocsi, hordozó stb.)az elején hajlamos volt többet bukni.Ma már ott tartunk, 11 hetesen, h mindenhova vinni kell vele egy pelust, amit bmikor a szájába tömhet, gyürködhet stb.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Babakocsiban milyen vastagon kell öltöztetni egy 3 hetes babát 16 fokban?

5

2, 5 hónapos babám miért rágcsálja az öklét?

Tudom (vagyis gondolom) hogy ez a kor velejárója, minden 2 hónapos rágja az öklét. De mi ennek az oka? Az ínye viszket a fogcsírák miatt, vagy csak úgymond ismerkedik az öklével, vagy mi az oka ennek az örökös ököl rágcsálásnak? Gondolom nem éhes, mert közvetlenül evés után is már rágcsálja. És vegyem ki a szájából az öklét, vagy hagyni kell had rágcsálja amennyit csak akarja? Köszönöm a válaszokat.

5

20-22 hónapos picurodnak milyen napirendje van?

Érdekelne még, hogy mikkel játszik, beszél-e már?

2

A nagymellu mamiknak az elektromos vagy a kezi mellszivo valt be? Vagy nem ettol fugg? Surgosen vennem kell de nem tudom melyiket, nagyon nagy melleim vannak

12

Két hónapos babám evés után szinte mindig nagyon sokat csuklik. Hogyan segítsek ezen?

Kicsit rutintalan vagyok még,és aggódom.Büfizni is csak kettőt szokott,azt is nagyon sokára.Próbáltam hasra is fektetni,de nem tud úgy maradni,és már nem tudom mit csináljak.

5

A 40. hetre született babáknál nagyobb az esélye, hogy rosszalvó legyen?

Hogy s korábban született babák jobb alvók, mivel a méhben el nem töltött időt kint átalusszák és ezért jobban hozzászoknak. Vagyis megtanulnak aludni.

Szerintetek?

egy 4gyermekes anyuka mondta nekem. Mint tapasztalat. Amugy egy kedves nő, egyáltalán nem akart ijesztgetni.

12

Miért húzogatja/tépi az 5 hónapos babám a fülét?

11

Ti ehhez mit szóltok? Pelus ügy!

Voltam ma a barátnőmnél.Van egy 10 hós kislánya.
Elmentünk tisztába tenni,mert pisis volt.Aztán játszott a szobába,alig telt el 10 perc és bekakilt.Kivittük újra tisztába tenni.Teljesen száraz volt még a pelus,nem volt benne pisi.A barátnőm pedig kivette csak a pelusból a kakit,ilyen golyós volt,megtörölte a fenekét,és visszacsatolta a pelenkát.Mert hogy minek vegye le róla a teljesen száraz pelust,minek dobja ki.
Ti mit szóltok ehhez?Csináltok ti ilyet?

16

Anyukák akiknek a babája kézben aludt el, ringatva azoknak mikor szokott le róla a babájuk? Hány honaposan és hogyan?

9

Julbo vagy miraflex szemüvegkeret? (1 évesnek)

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!