Találatok a következő kifejezésre: A kineziologus a (41 db)

Segített a kineziológus a gyermekáldás lelki gátjainak feloldásában?

tudom, hogy lelki okai is lehetnek, hogy nem jön a várva várt baba. van, akinek segített az oldás? segített már olyan esetben, mikor orvos szerint nem is lehet babátok természetes úton? (pl. férj csökkent fertilitás)

Legjobb válasz: Nekem nem volt szükségem kineziológusra (az mi?), hanem egyszerûen a feladás segített, amikor teljesen le tudtam mondani a gyerekrõl, és úgy igazán beletörõdtem a gyerektelen életbe. Ez akkor volt, amikor a testvérem kislánya megszületett, ehhez képest a negyedik hónapon belül összejött az én babám.

Nekem nem volt szükségem kineziológusra (az mi?), hanem egyszerûen a feladás segített, amikor teljesen le tudtam mondani a gyerekrõl, és úgy igazán beletörõdtem a gyerektelen életbe. Ez akkor volt, amikor a testvérem kislánya megszületett, ehhez képest a negyedik hónapon belül összejött az én babám.
Egyértelmûen igen! És nem csak ebben segített, én csak ajánlani tudom ezt a módszert, de csak akkor, ha tényleg jó a kineziológus!
Én kb. 2 hónapja voltam kineziológusnál emiatt. Azóta még nem történt semmi. Talán majd ebben a hónapban beérik a gyümölcse. :) Szurkolok neked! :)
A kérdező hozzászólása: nálunk annyiban nehezített a dolog, hogy az orvos szerint a férjemnek csak lombikkal lehet gyereke. abban reménykedem, hogy valami lelki blokk miatt csökkent a spermaszám, s ha ezt sikerül feloldani, talán a spermaszám is megnõ :) tehát nálam a ne görcsölj nem jön össze, mert nem velem van baj. amúgy eddig görcsöltem, de mikor megtudtam, hogy a férjemmel van a bibi, azóta nem görcsölök, hiszen tudom, hogy nem lesz pozitív terhességi tesztem.

Mit segít a kineziológus a terhes kismamáknak?

A n?gyógyászom elküldött kineziológushoz heti 1 alkalommal. Próbáltam utánanézni ennek, de nem találtam ilyet hogy a kinezológia terhesekkel is foglalkozna. Hozzáteszem hogy külföldön élek, lehet hogy itt ez a szokás. Igazából kedvem sincs hozzá, mert nem szeretem az ilyen elvont dolgokat, és semmi panaszom sincs a terhesség alatt. De szívesen venném ha valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban.

Legjobb válasz: Én nem voltam, de a barátnõm igen. Igaz, õ saját önszántából ment, mert érdeklik õt a hasonló dolgok. Röviden annyit mesélt róla, hogy a babával való foglalkozásról volt szó, hogy hogyan kell elaltatni, megnyugtatni, ehhez kapott tippeket, sõt, azt is mondta, hogy ha e szerint gondozza a gyerekét, akkor még hasfájós sem lesz. Nemtom, hogy mennyire jön majd be neki, mert még nem szült meg. Az biztos, hogy a szülésre való felkészülését nem segítette a dolog, mert annyira fél tõle, mint a tûztõl, négy héttel szülés elõtt is legszívesebben már gerincérzéstelenítõvel indítaná a napot, annyira fél, hogy jóslófájásai lesznek esetleg a nap folyamán... Õszinte leszek, nem nagyon kérdezgettem részletesen errõl, nekem ennyi infó bõven elég volt róla.

Én nem voltam, de a barátnõm igen. Igaz, õ saját önszántából ment, mert érdeklik õt a hasonló dolgok. Röviden annyit mesélt róla, hogy a babával való foglalkozásról volt szó, hogy hogyan kell elaltatni, megnyugtatni, ehhez kapott tippeket, sõt, azt is mondta, hogy ha e szerint gondozza a gyerekét, akkor még hasfájós sem lesz. Nemtom, hogy mennyire jön majd be neki, mert még nem szült meg. Az biztos, hogy a szülésre való felkészülését nem segítette a dolog, mert annyira fél tõle, mint a tûztõl, négy héttel szülés elõtt is legszívesebben már gerincérzéstelenítõvel indítaná a napot, annyira fél, hogy jóslófájásai lesznek esetleg a nap folyamán... Õszinte leszek, nem nagyon kérdezgettem részletesen errõl, nekem ennyi infó bõven elég volt róla.

Pontosan mit csinál a kineziológus, és hogyan gyógyít?

Legjobb válasz: Szia! A kineziológus izomteszteléssel megnézi a negativ és pozitiv érzelmi töltésedet. Nem kell semmit sem csinálni csak a karodat enyhén kinyujtani és a kineziológus kérdéseket tesz fel és Te adod meg a válaszokat a karod izmain keresztül. Egy táblázat segitségével megállapitja, hogy melyik negativ érzelemmel kell foglalkozni/pl. bûntudat vagy félelem/ és ezt megbeszélitek. Én 2 éve járok egy kineziologushoz, pánikbetegségem miatt, és elmondhatom hogy abba tudtam hagyni a gyógyszerek szedését és jól érzem magam. Ahova én járok ott 1 óra a kezelés. Én eddig mindegyiket végig sirtam, de ez a jó. Igy tudtam megszabadulni a felgyülemlett stressztõl. Tudom ajánlani, próbáld ki. Bár 1 alkalom általában nem elég.

Szia! A kineziológus izomteszteléssel megnézi a negativ és pozitiv érzelmi töltésedet. Nem kell semmit sem csinálni csak a karodat enyhén kinyujtani és a kineziológus kérdéseket tesz fel és Te adod meg a válaszokat a karod izmain keresztül. Egy táblázat segitségével megállapitja, hogy melyik negativ érzelemmel kell foglalkozni/pl. bûntudat vagy félelem/ és ezt megbeszélitek. Én 2 éve járok egy kineziologushoz, pánikbetegségem miatt, és elmondhatom hogy abba tudtam hagyni a gyógyszerek szedését és jól érzem magam. Ahova én járok ott 1 óra a kezelés. Én eddig mindegyiket végig sirtam, de ez a jó. Igy tudtam megszabadulni a felgyülemlett stressztõl. Tudom ajánlani, próbáld ki. Bár 1 alkalom általában nem elég.
Én is járok kineziológushoz. Akkor kezdtem igazán hinni a kezelésben amikor 1 kezelés után teljesen megszüntette a mensim körüli tüneteket. Tudni kell, hogy amikor megjött mindig rosszul voltam, erõs görcsök hányinger, fejfájás. Mára mindez megszünt. Idõben vissza kellett menni a legelsõ mensimhez és azt beszéltük meg, onnan hoztam a félelmet ami késõbb ezeket a tüneteket okozta. Születésünk elõttrõl is túl sok fájdalmat és félelmet hordozunk magunkban ami kihat mostani életünkre. Ezek feloldásában segit a kineziológus.


A kineziologus gyógyitja a pánikbetegséget?

Legjobb válasz: Igen. A kineziológus mindenben segít (még többen is) amiben egy pszichológus, csak ezerszer hatásosabban, és emberbarátabb módon...

Igen. A kineziológus mindenben segít (még többen is) amiben egy pszichológus, csak ezerszer hatásosabban, és emberbarátabb módon...
Igen! Én kb 2 évvel ezelõtt kerestem fel emiatt egy kineziologust. Addig gyógyszert szedtem, 4 kezelés után el tudtam hagyni a gyógyszereket. Nagyon sok mindenben segitett, csak javasolni tudom ha ilyen problémáid vannak.
érdekelne, hogy mit csinál, és milyen módszereket használ.
itt egy link, jobban nem tudom elmagyarázni.én voltam kineziológusnál, és csodákat tett velem http://www.kineziologus.hu/

Tele a hócipőm! Úgy érzem a kineziológus, akihez járunk rámegy a lóvéra. Túlzottan is, tiszta lehúzás. Már nem bízom benne. Mondjam vagy mutassam?

Legjobb válasz: Én 1x mentem kineziológushoz,de annyira ellenszenves volt,hogy többet nem mentem.Hívogatott egy ideig,hogy hol vagyok,meg mikor megyek,de egy idõ után vette az adást,hogy tojok rá.Tiszta pénzkidobás,legalábbis ez a csaj olyan,hogy pénzpénztpénzt.

Én 1x mentem kineziológushoz, de annyira ellenszenves volt, hogy többet nem mentem.Hívogatott egy ideig, hogy hol vagyok, meg mikor megyek, de egy idõ után vette az adást, hogy tojok rá.Tiszta pénzkidobás, legalábbis ez a csaj olyan, hogy pénzpénztpénzt.
Ne menj hozzá többet, keress másikat. Fontos, hogy megbízz, abban, aki old. Ne hagyd, hogy egy rossz tapasztalat megutáltassa veled a kineziológiát!
Pedig a mentális betegségek-nél valaki folyton ajánlja, nehogy menjünk orvoshoz, inkább kezdjünk kineziológusnál. Lehet, õ maga is az.
Ja, és ha elmegy másikhoz, akkor az elsõ visszaadja a pénzt? Különben mennyibe kerül egy ilyen kezelés, és hogyan lehet bejutni?

A kineziológus segíthet a pánikbetegség leküzdésében?

Úgy néz ki pánikbeteg vagyok. Próbáltam már a pszichologust is de nem lettem t?le jobban. Azt hallottam, hogy a kineziologus tud segíteni. Tudni szeretném érdemes-e hozzáfordulnom? Esetleg van-e valakinek ilyen jelleg? tapasztalata?

Legjobb válasz: Szia! Én szerdán voltam elõször kineziológusnál pánikbetegség és szorongás miatt. Kb 4 hete nagyon befordultam, nem volt kedvem semmihez, és hát kb. 5 kg-ot fogytam. Undorodtam a kajáktól. Nekem elsõre nagyon jó volt a kineziológus. A bennem gyülemlõ összes feszültség eltünt, az étvágyam is jobb lett és hát másképp látok és gondolok dolgokat. Teljesen kicserélõdtem. Megtanított a "dr. nõ", hogy hogy kell a rossz dolgokat "kidobni" magamból és, hogy igenis el kell fogadnom magamat, olyannak amilyen vagyok. Még írhatnék sokat, ha gondolod nagyon szívesen válaszolok kérdéseidre priviben. Én ajánlani tudom Neked. Sok sikert hozzá. 30 éves anyuka

Szia! Én szerdán voltam elõször kineziológusnál pánikbetegség és szorongás miatt. Kb 4 hete nagyon befordultam, nem volt kedvem semmihez, és hát kb. 5 kg-ot fogytam. Undorodtam a kajáktól. Nekem elsõre nagyon jó volt a kineziológus. A bennem gyülemlõ összes feszültség eltünt, az étvágyam is jobb lett és hát másképp látok és gondolok dolgokat. Teljesen kicserélõdtem. Megtanított a "dr. nõ", hogy hogy kell a rossz dolgokat "kidobni" magamból és, hogy igenis el kell fogadnom magamat, olyannak amilyen vagyok. Még írhatnék sokat, ha gondolod nagyon szívesen válaszolok kérdéseidre priviben. Én ajánlani tudom Neked. Sok sikert hozzá. 30 éves anyuka
Pánikbeteg vagyok igaz csak egyszer voltam kineziológusnál, engem nem gyõzött meg, elmentem pszichiáterhez, annak a kezelése viszont igen.

Mi a különbség a pszichológus és a kineziológus között?

Miben más a munkájuk, esetleg mennyivel keresettebbek, mennyivel többet/kevesebbet keresnek?

Legjobb válasz: A pszichológusok bölcsészkaron diplomáznak, a kineziológusok tanfolyamokon szerzik tudásukat. Az utóbbi inkább alternatív módszer, az izmok mozgását vizsgálja. Hogy melyik mennyivel keresnek többet, azt nem tudom, akiknek én olvastam a hirdetését, azok nagyjából ugyanannyit kértek.

A pszichológusok bölcsészkaron diplomáznak, a kineziológusok tanfolyamokon szerzik tudásukat. Az utóbbi inkább alternatív módszer, az izmok mozgását vizsgálja. Hogy melyik mennyivel keresnek többet, azt nem tudom, akiknek én olvastam a hirdetését, azok nagyjából ugyanannyit kértek.

A kineziológus segíthet?

Májusban volt missed-ab,mert 9 hetesen elhalt a magzat! Azóta nagyon sokat stresszelek,aggódom! Nem tudom feldolgozni! Mit tegyek? Kihez fordulhatnék segítségért?

Legjobb válasz: Igen, egy jó kineziológus biztosan tud segíteni. Nagyon sajnálom, ami történt Veled, õszintén együttérzek. Akkor tudsz továbblépni, ha valahogy lezárod magadban a történteket. Legtöbb esetben genetikai probléma okozza a missed ab-t is, ami azt jelenti, hogy bármennyire is fájdalmas, azonban ez a természet rendje szerint történt, ami Veled történt. Sajnos elég gyakori is. A helyedben én megpróbálnám kicsit "elkényeztetni" magamat, hogy helyrebillenj fizikailag és lelkileg is. Nézzél vígjátékokat, kirándulj, táplálkozz egészségesen, szedjél vitaminkészítményt. Ha pozitívan gondolkodunk, bevonzuk a pozitívat az életünkbe, és néha csak bízni kell benne, hogy minden rendben lesz. Minden jót kívánok!

Igen, egy jó kineziológus biztosan tud segíteni. Nagyon sajnálom, ami történt Veled, õszintén együttérzek. Akkor tudsz továbblépni, ha valahogy lezárod magadban a történteket. Legtöbb esetben genetikai probléma okozza a missed ab-t is, ami azt jelenti, hogy bármennyire is fájdalmas, azonban ez a természet rendje szerint történt, ami Veled történt. Sajnos elég gyakori is. A helyedben én megpróbálnám kicsit "elkényeztetni" magamat, hogy helyrebillenj fizikailag és lelkileg is. Nézzél vígjátékokat, kirándulj, táplálkozz egészségesen, szedjél vitaminkészítményt. Ha pozitívan gondolkodunk, bevonzuk a pozitívat az életünkbe, és néha csak bízni kell benne, hogy minden rendben lesz. Minden jót kívánok!
Szívesen! :o)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszodat!

Mennyit keresnek átlagosan a kineziológusok?

Kineziológusokat kérdezek elsősorban, hogy meg lehet e belőle élni? Kb mennyit keres? Köszönöm

A kineziologus segitsegevel valoban helyre lehet allitani egy hazassagot ami teljesen menthetlennek tunik?

Kineziologushoz szeretnek fordulni hazassagi problemainkkal. valakinek van tapasztalata errol. valoban helyreall a kapcsolat vagy csak par honapig fog ugy tunni hogy minden rendben van?

Legjobb válasz: Miért nem nyugszol?

Miért nem nyugszol?
A kérdező hozzászólása: hat te ki vagy??


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!