Találatok a következő kifejezésre: A kimaradt napjától (3 db)

Mikor mutat a terhességi teszt 100%ra biztos eredményt? A kimaradt menzesz hányadik napjától?

Legjobb válasz: A negatív teszt nem 100% addig, amíg meg nem jön a menstruáció, a pozitív teszt pedig 99% hogy babát jelent, igen ritka pajzsmirigybetegség, és néhány cisztaféle okozhat + tesztet baba nélkül, de ez tényleg irtó ritka.

A negatív teszt nem 100% addig, amíg meg nem jön a menstruáció, a pozitív teszt pedig 99% hogy babát jelent, igen ritka pajzsmirigybetegség, és néhány cisztaféle okozhat + tesztet baba nélkül, de ez tényleg irtó ritka.
A kérdező hozzászólása: x-epillel, de aztán csináltam gabriellel is és az is nega....szal feladom..:(
mivel teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Na itt vagyok..ma reggel teszteltem egyet és olyan negatív lett, hogy úúristen...csak úgy vakított az az egy csík szóval most totálisan levagyok hangolva. Ma van az 5. napja, hogy késik...ha baba lett volna akkor azt már kimutatta volna a teszt...:(((
izgulok érted
A kérdező hozzászólása: Rendben, majd még jelentkezem....remélhetõleg pozitív teszttel:) ))))
Lehet, hogy 20-án volt a beágazódás. Kíváncsi vagyok. Majd írd ki, mi volt!
A kérdező hozzászólása: Hát, kiváncsi leszek:) ))
Minden teszt ugyanazon az elven mûködik. Az árbeli különbség leginkább a csomagoláson múlik. A gyógyszertári tesztek biztos hogy mind megbízhatóak. A drogériákban kaphatók is jók, én egyszer vettem Auchanban, az is tökéletes volt.
A kérdező hozzászólása: Melyik a legmegbízhatóbb teszt szerintetek?:)
A kérdező hozzászólása: Holnap reggel tesztelek majd, ha pozítiv ha negatív akkor is jövõhéten megyek majd dokihoz. Múltkor lebaszást kaptam mert a késés 4. napján mentem..(mondjuk utána meg is jött)..aztmondta, hogy várjak 2 hetet...ha addig nem jön meg akkor menjek....
Holnap reggel is tesztelj egyet. Ez még kétesélyes. Én azt szoktam javasolni, hogy két naponta érdemes tesztelni reggeli elsõ pisibõl, és ha több mint egy hetet késik, de amúgy rendszeresek a ciklusok (20-40 nap közöttiek), akkor doki.
A kérdező hozzászólása: Azóta nem csináltam újabb tesztet, holnap reggel fogok majd. Remélem két csík jelenik majd meg:) ))
Azóta nem csináltál tesztet? Lehet érdeme lenne újra tesztelni, lehet, hogy csak nem mutatta még ki.
Nem jól írtam a végét: Szóval ha negatív a teszt, az NEM 100%-ig biztos.
A kérdező hozzászólása: 22én kellett volna megjönnie de 20án volt egy nagyon kevés rózsaszínes valami....1napig tartott csak és nem is élénk piros volt hanem csak halvány rózsaszín...ez mi volt szerintetek? azóta sem jött meg viszont 23-án csináltam tesztet és negatív...viszont, hányinger, hányás, szagundor van...és egyáltalán nincs olyan érzésem, hogy megfog jönni. Szerintetek ez terhesség?:)
Már a kimaradt napján általában pozitív lesz a teszt, ha baba van, fõleg reggeli vizeletbõl. Több napos késésnél már a nap bármely szakában. Ha viszont több napos késésnél még mindig negatív a teszt, akkor valószínüleg nincs baba, de még mindig belejátszik, hogy esetleg eltolódott a peteérés, és azért nem jelzi még ki. Szóval vehetjük úgy végül is, hogyha negatív a teszt, akkor az 100%-ig biztos.
A kérdező hozzászólása: Na vannak fejlemények...voltam tegnap dokinál..csinált ultrahangot, azt mondta, hogy egyenlõre terhességet nem lát de õ mégis arra gyanakszik...elküldött tesztre, aztán visszakell majd mennem..:) Ja és azt mondta, hogy a tesztekbe ne bízzak, sokszor mutat téves pozítiv/negatív eredményt:) Hát, talán mégis van remény?!:)

A kimaradt mensi napjától igaz, hogy mégjobban megemelkedik a reggeli hő?

Legjobb válasz: Én azt olvastam, ha megtörténik a beágyazódás, akkor a hõ mégjobban megemelkedhet, mert még több progeszteront termel a szervezet.

Én azt olvastam, ha megtörténik a beágyazódás, akkor a hõ mégjobban megemelkedhet, mert még több progeszteront termel a szervezet.
Én errõl még nem hallottam, de nem is tapasztaltam magamon.

Kb öt éve szedem a gracial tablettát, folyamatosan. Most januárban anyagi okok miatt, kimaradt eza hónap, most már van gyógyszerem szedném, csak újból megkell várnom a havivérzést, éselső napjától szedjem? és mikor alakul li újból a védettség?

Legjobb válasz: Szia, én is azt szedem. Ha pontosan kezded szedni, a menstruációd elsõ napjától kezdve már az elsõ héten védettséget nyújt. De szerintem a tuti 100% miatt várj egy hetet. Úgy már 100%, hogy nem lehet semmi gond :)

Szia, én is azt szedem. Ha pontosan kezded szedni, a menstruációd elsõ napjától kezdve már az elsõ héten védettséget nyújt. De szerintem a tuti 100% miatt várj egy hetet. Úgy már 100%, hogy nem lehet semmi gond :)
Jaa, egyébként van benne egy tájékoztató a dobozban, olvass csak utána nyugottan, ott úgy van h azonnal véd (ha az elsõ naptól szeded), de jobb megvárni az elsõ hetet, csak 7 nap :)
Én is ezt szedem, várd meg a köv. mensidet és akkor kezd el szedni! Ha most belekezdenél, csak bekavarna! És az elsõ szemtõl amúgy is védett leszel!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!