Találatok a következő kifejezésre: A kijelentkező eltünt (2 db)

Firefoxot használok, és amikor kijelentkezek, eltűnik az e-mail cimem a mezőből! Mindig irhatom újra. Miért van ez és mit tehetek ellene?

hosszú mindig beütni,és hiába pipálom ki a kis mez?t alatta

Legjobb válasz: bekelentjezési lapon az email és jelszó alatt nincs olyan lehetõség (kérdés) hogy: megjegyezze ez a lap az email és jelszó . és a kérdés elött egy négyzett amibe pipát lehet rakni?

bekelentjezési lapon az email és jelszó alatt nincs olyan lehetõség (kérdés) hogy: megjegyezze ez a lap az email és jelszó . és a kérdés elött egy négyzett amibe pipát lehet rakni?
vagy egy ilyen szöveg hogy: Megjegyzés ezen a számítógépen, és elötte egy négyzet, abba rakj pipát
vagy így nézd meg: Töröld az oldalt a kivételek közül. Windowsban: Firefox->Eszközök /Beállítások/Biztonság/Web jelszavak mentése/kivételek.
A kérdező hozzászólása: a pipát próbáltam, de akkor is eltûnik mindig, és én CSAK az email cimemet szeretném hogy megjegyezze!!
akkor amiket még fentebb irtam azokat probáld meg. Én operát használok, nekem az teljesen bevált,
A kérdező hozzászólása: próbáltam, és akkor sem marad ott az email cimem! de azért köszi a segitséget! :)

A kijelentkező képernyőről eltünt a hibernálási és készenléti ikon. Hogyan hozhatom elő?

Probléma adódott a net-re belépéssel , ezért a helyreállitó lemezt lefuttattam. Azóta változott meg néhány dolog. Próbálkoztam az energia gazdálkodási módoknál, de nem is adja fel lehet?ségként a hibernálást.

Legjobb válasz: Kevés az info, de szerintem próbálkozz az alaplap driverek újboli telepítésével, mert lehet, hogy azt szedte szét a helyreállító lemez. Szerezz be egy Evereset, az megmondja, hogy milyen komponensek vannak a gépeden és hol találsz neten drivert...

Kevés az info, de szerintem próbálkozz az alaplap driverek újboli telepítésével, mert lehet, hogy azt szedte szét a helyreállító lemez. Szerezz be egy Evereset, az megmondja, hogy milyen komponensek vannak a gépeden és hol találsz neten drivert...
A kérdező hozzászólása: Nekem ez nagyon kinai. Nem lehetne egyszerûbben megfogalmazni?
Én nem vagyok számítógépes szakember, de nekem bejött: START >> Súgó és támogatás >> Válasszon feladatot: >Rendszer visszaállítás ! (egy korábbi, azaz még a hiba jelentkezési ideje elõtti idõpontra)
Az elsõ válaszoló vagyok: ha van a gépedhez bármilyen CD, amit akkor kaptál, amikor vetted és nem Windows van rajta, akkor azokat ted be mégegyszer és telepítsd, ha felkínálja. Keress rá google-n az Everest nevû programra és tölts le egy ingyenes verziót. Magyar nyelvû, s bár neked kínai lesz, de a játék lényege, hogy keresni kell a bal oldali menük kibontogatásával a sárga felkiáltójeleket/kérdõjeleket és az ott felkinált megoldási alternatívák szerintem menni fognak. (veblapot fog megadni, ahonnan driver tölthetõ le. ezt telepítsd! Tök legális és biztonságos)
A kérdező hozzászólása: Kösz, megpróbálkozom vele.
Vezérlõpult -> Energiaellátás -> Hibernálás fül -> beikszel Ekkor ha a Shift gombot nyomod, a Standby átváltozik Hibernate-ra.
...helyesen: "Energiagazdálkodási lehetõségek".


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!