Találatok a következő kifejezésre: A kiegészitő érdekelne: mikor, mit adjak-és (1 db)

A kiegészitő táplálás érdekelne: mikor, mit adjak-és függ-e a fogzástól?

Legjobb válasz: Nem írtad,hogy mennyi idõs a babád és hogy szopizik e még?A fogzástól csak akkor függ a kaja ha már a rágófogai is kint vannak(akkor jöhet a "rendes,nem turmixolt,nem apródarabos... étel)Fél éves koráig csak anyatejet javasolnak,aztán jöhet az elsõ gyümölcs(pl:alma,banán,ha van akkor barack)aztán zöldségfélék(krumpli,sárgarépa,brokkoli,cékla...)ebbe jöhet 8 hónapossan a hus,ami elöször szárnyasnak a melle husa fõzve.... Biztos ír még más is nekem ennyi futotta az idõmbõl :)

Nem írtad, hogy mennyi idõs a babád és hogy szopizik e még?A fogzástól csak akkor függ a kaja ha már a rágófogai is kint vannak(akkor jöhet a "rendes, nem turmixolt, nem apródarabos... étel)Fél éves koráig csak anyatejet javasolnak, aztán jöhet az elsõ gyümölcs(pl:alma, banán, ha van akkor barack)aztán zöldségfélék(krumpli, sárgarépa, brokkoli, cékla...)ebbe jöhet 8 hónapossan a hus, ami elöször szárnyasnak a melle husa fõzve.... Biztos ír még más is nekem ennyi futotta az idõmbõl :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan fogjátok az újszülött babát, párnára teszitek? Ha nem teszem párnára kárt okozhatok neki?

6hetesek vagyunk!

6

Mennyi idős volt a babád mikor rád mosolygot?

14

Mit és milyen márkájú készségfejlesztőket vettetek babátoknak? 6-36 hósokra gondolok.

2

2 hetes a kisfiam, de ma csak egyszer volt kaka a pelusban. Normál esetben 4-6x kakil egy nap. Meddig normális a "szünet"?

Csak anyatejes baba

4

Mennyi idős korától lehet a babának 1, 5-ös tejet adni?

2

MIt tud 4, 5 honapos babytek?

8

Mitől van egy kb.1 hónapos baba arca teljesen pirosan kipattogva?

Ma láttam egy babát a buszmegállóban kb. 1 hónapos lehetett és az arca totálisan tele volt apró duzzadt piros kiütésekkel. Szegénynek szinte egy szabad hely sem volt az arcán a sok kiütéstől. Nagyon meglepett mert még nem láttam ilyen babát. Mitől van ez?

9

Milyen az állatkert baba mama szobája?

Leginkább az érdekel, van -e lehetőség bébiétel melegítésre.

1

Van olyan, aki olyan nehéznek érzi/érezte a csecsemőkort, hogy kifejezetten emiatt - és nem a gyerekvárás nehézségei, szülés, dackorszak, anyagiak, saját kora - miatt nem vállal több gyereket?

Mi volt a leginkább kiváltó oka?
Éjszakázás, nagyon sok kötöttség, sírás, tehetetlenségük a mozgás terén stb.?

6

Mikortól adtok a baba lábára cipőt-szandált?

lányom lassan 8 hónapos, bútorok mellett kapaszkodva szép lassan, de már megy. kintre ugye még nem kell neki, mert babakocsizik, de bentre kell neki szandi már? melyiket ajánljátok?
köszönöm!

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!