Találatok a következő kifejezésre: A kiegészitő érdekelne: mikor, (2 db)

Mi lesz a divat 2010 őszén? Ruhák, cipők, kiegészítők érdekelnének.

El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: csonadrag marad, miniszoknya, converse, magassarku, erosen sokat nem valtozhat

csonadrag marad, miniszoknya, converse, magassarku, erosen sokat nem valtozhat
skótszoknya csíkos térdziknival, hálós toppal melltartó nem divat alá. ez lesz, úgyhogy kezdhetsz így öltözni már akár holnap is
A kérdező hozzászólása: színek, anyagok, szabások is jöhetnek:D

A kiegészitő táplálás érdekelne: mikor, mit adjak-és függ-e a fogzástól?

Legjobb válasz: Nem írtad,hogy mennyi idõs a babád és hogy szopizik e még?A fogzástól csak akkor függ a kaja ha már a rágófogai is kint vannak(akkor jöhet a "rendes,nem turmixolt,nem apródarabos... étel)Fél éves koráig csak anyatejet javasolnak,aztán jöhet az elsõ gyümölcs(pl:alma,banán,ha van akkor barack)aztán zöldségfélék(krumpli,sárgarépa,brokkoli,cékla...)ebbe jöhet 8 hónapossan a hus,ami elöször szárnyasnak a melle husa fõzve.... Biztos ír még más is nekem ennyi futotta az idõmbõl :)

Nem írtad, hogy mennyi idõs a babád és hogy szopizik e még?A fogzástól csak akkor függ a kaja ha már a rágófogai is kint vannak(akkor jöhet a "rendes, nem turmixolt, nem apródarabos... étel)Fél éves koráig csak anyatejet javasolnak, aztán jöhet az elsõ gyümölcs(pl:alma, banán, ha van akkor barack)aztán zöldségfélék(krumpli, sárgarépa, brokkoli, cékla...)ebbe jöhet 8 hónapossan a hus, ami elöször szárnyasnak a melle husa fõzve.... Biztos ír még más is nekem ennyi futotta az idõmbõl :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!