Találatok a következő kifejezésre: A kezemen az erek. Mit tehetek (2 db)

Van egy problémám ami zavar engem. A kezemen az erek nagyon megduzzadnak ha meleg van, vagy ha focizok, ping-pong stb ( sport közben is) ezt ritkán, de láttam már más embernél is. Ha pedig hideg van akkor szó szerint LILA a kezem. Mit tehetnék?

Sokszor megkérdezték tőlem, hogy mivan a kezemmel én azt válaszoltam, hogy nem tudom. Ez valami betegség? Orvoshoz kell mennem? A neten azt olvastam h lehet az a baj h vékony a bőröm! Szerintetek?

Legjobb válasz: Nekem is ilyen gyerekkorom óta. Azaz közel 40 éve. Ez ilyen, szerintem nem kell orvos ehhez...

Nekem is ilyen gyerekkorom óta. Azaz közel 40 éve. Ez ilyen, szerintem nem kell orvos ehhez...
Láttam sokszor ilyet, nem hinném, hogy betegség lenne.
A kidudorodó erek, a belekben stagnáló széklet jelenlétét jelzik.Nálad nem ez áll fenn. Ha megerõlteted a kezed, az erek kitágulnak, hidegben pedig összehúzódnak, azért lila a kezed. Hideg meleg váltó fürdõ jót tesz neki.
Ilyen ökör válasszal nem értem, hogy lehet 76% az eredményed. Szerinted a vérerek akkor dudorodnak ki a végtagokon ha stagnál a szar valakiben? Nem azért, hogy a nehéz fizikai igénybevételhez elegendõ vért tudjanak szállítani... például benne 1 tonna stagnál 65 évesen, mert látom eres eléggé: http://www.mozogj.com/sylvester-stallone-edzeseerdemes-megne..
Mielõtt leszólsz, nézz utána a google-ban!!!
Mielõtt leszólsz, nézd meg a linkelt videót!!!
Úgy tudom több folyadékbevitel esetén ez nem lesz olyan feltûnõ.

A kezemen kidagadtak az erek. Mit tehetek ez ellen?

Legjobb válasz: sokat erolteted magad'vagy sokat sportolsz,vagy fizikai munkat vegzel'ez nem betegseg!

sokat erolteted magad'vagy sokat sportolsz, vagy fizikai munkat vegzel'ez nem betegseg!
probáld meg kicsit pihentetni.
Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Ha esetleg nem végeztél nehéz fizikai munkát elõtte, akkor lehet hogy megnõtt a vérnyomásod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!