Találatok a következő kifejezésre: A kezemen az erek. Mit (39 db)

Van egy problémám ami zavar engem. A kezemen az erek nagyon megduzzadnak ha meleg van, vagy ha focizok, ping-pong stb ( sport közben is) ezt ritkán, de láttam már más embernél is. Ha pedig hideg van akkor szó szerint LILA a kezem. Mit tehetnék?

Sokszor megkérdezték tőlem, hogy mivan a kezemmel én azt válaszoltam, hogy nem tudom. Ez valami betegség? Orvoshoz kell mennem? A neten azt olvastam h lehet az a baj h vékony a bőröm! Szerintetek?

Legjobb válasz: Nekem is ilyen gyerekkorom óta. Azaz közel 40 éve. Ez ilyen, szerintem nem kell orvos ehhez...

Nekem is ilyen gyerekkorom óta. Azaz közel 40 éve. Ez ilyen, szerintem nem kell orvos ehhez...
Láttam sokszor ilyet, nem hinném, hogy betegség lenne.
A kidudorodó erek, a belekben stagnáló széklet jelenlétét jelzik.Nálad nem ez áll fenn. Ha megerõlteted a kezed, az erek kitágulnak, hidegben pedig összehúzódnak, azért lila a kezed. Hideg meleg váltó fürdõ jót tesz neki.
Ilyen ökör válasszal nem értem, hogy lehet 76% az eredményed. Szerinted a vérerek akkor dudorodnak ki a végtagokon ha stagnál a szar valakiben? Nem azért, hogy a nehéz fizikai igénybevételhez elegendõ vért tudjanak szállítani... például benne 1 tonna stagnál 65 évesen, mert látom eres eléggé: http://www.mozogj.com/sylvester-stallone-edzeseerdemes-megne..
Mielõtt leszólsz, nézz utána a google-ban!!!
Mielõtt leszólsz, nézd meg a linkelt videót!!!
Úgy tudom több folyadékbevitel esetén ez nem lesz olyan feltûnõ.

Mit csináljak hogy ne dülledjenek ki a kezemen az erek?

Annyira utálom, olyan bizarr, váá, pedig még nem vagyok öreg .

Legjobb válasz: igyál sok folyadékot én úgy vettem észre ha keveset iszok akkor jön ki

igyál sok folyadékot én úgy vettem észre ha keveset iszok akkor jön ki
A kérdező hozzászólása: köszi hogy ilyen gyorsan válaszoltál és kipróbálom :)
A kérdező hozzászólása: bér amúgy is sokat iszok
A kérdező hozzászólása: *bár
Hûtsd le magad. Az alacsony vérnyomást a nagy hõmérséklet okozza. Attól dagadnak az erek.
A kérdező hozzászólása: oké neked is köszönöm :)
Bocsi az offért, de fiú vagy, vagy lány? :)
A kérdező hozzászólása: lány de miért?
A kérdező hozzászólása: és szerintetek a hidratálókrém jó rá?

Kipirosodott a bőröm a kezemen az ér körül, mi baj lehet? !

A könyökhajlatnál (bal kezem) a vénánál egy piros csík van, feldagadva picit. Nem horzsoltam meg magam, csak ültem az asztalnál, és akkor vettem észre. Már egy órája ilyen, kicsit keskenyebb csíkban piros, de elég fura. Eléggé zsibbad mindkét karom. Okom van aggodalomra?

Legjobb válasz: Pontosan nem tudom de nem lehet hogy valami allergia?

Pontosan nem tudom de nem lehet hogy valami allergia?
A kérdező hozzászólása: Kimutattak allergiát elég sok mindenre, de szedek rá gyógyszert már egy éve. Mostanában nagyon nehezen kapok levegõt, olyan, mintha nem lenne elég levegõm.. Lehet, hogy ez mind az allergia miatt van? :/
Elsõ vagyok. Lehet hogy allergia. Én elmennék orvoshoz, biztos ami biztos...
A kérdező hozzászólása: Nem hinném, hogy allergia miatt van ez.. Már jópár órája piros ott egy csíkban a vénánál, és eléggé zsibbad a bal kezem :S

Nagyon látszik és kidülled az ér a kezemen, és fáj. Mit jelent ez? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Egyrészt akkor szokott látszani jobban az ér, ha kemény fizikai munkát végzel..és hogy mit tehetsz ellene azt nem tudom, de annyit jelent, hogy dolgos vagy...

Egyrészt akkor szokott látszani jobban az ér, ha kemény fizikai munkát végzel..és hogy mit tehetsz ellene azt nem tudom, de annyit jelent, hogy dolgos vagy...
A vérkeringéseddel lehet probléma.Nem àrtana orvoshoz menned.
birkagyomorral
legyél 1 hétig a szexrabszolgája
nem tudom miért okoz egyeseknek mennyei kielégülést, ha valami szarpoénos választ tudnak adni. hmm, mondjuk csinálhatnál neki cd-t, amin szerelmes, vagy olyan számok vannak, ami összeköt titeket, bár egy hét az nem sok :S esetleg valami poénos dolgot szerintem azt nem várja el, hogy megvedd neki a kacsalábonforgó palotát, fõleg ha felismeri, hogy ég és föld az anyagi helyzetetek, meg egy hét az nem egy nagy intervallum. vagy egy könyv? :D
Én a barátomnak legutóbb egy kispárnát adtam aminek a huzatát én varrtam.:) Szerintem ötletes és biztosan õ is örülne neki.
Vegyél neki egy KUTYÁT!
Ne vegyél ajándékot, hanem csinálj.. Az én barátnõm egy közös képpel, saját rajzával, ami a kettõnk kezét ábrázolja, szerelmes idézetekkel köítve. Gyanítom hasonló ajándékot senki mástól nem fogok kapni, soha..
Vetkozz le... lejjebb!
A kérdező hozzászólása: Mezsaros2008 : sztem a kommented alap egy jó kapcsolatban és mindennapos :P
Be vagy jelentve, vagy feketén nyomod? Nem személyeskedés, de nem mindegy.
Ha azért akarják visszavonatni, mert valami disznóság van az alkalmazásoddal, és nem akarják magukra húzni a zsarukat/munkavédelmet, akkor buktad (vagy õk, ha mégsem vonod vissza).
semikép ne vond visza ha nem te voltál a híbás akkor megnyered a pert
Hát sajnos a problémádat jogi síkon valószínûleg nem lehet megoldani. Feljelentést mindenki tehet, ez benne van a büntetõeljárási törvényben, ehhez munkáltatói hozzájárulás nem kell és a munkáltató nem adhat utasítást a feljelentés visszavonására. A munkáltatód nyilván nem is ezt vitatja, hanem nem akar balhét, mert ezt diktálják a gazdasági érdekei, ezért szeretné, ha visszavonnád. Ha ezt nem teszed meg, akkor konfliktusos helyzetbe kerülsz, sajnos lehet, hogy kicsinálnak, elbocsátanak. Az ilyen okból történt elbocsátás jogellenes lenne, ha be tudod bizonyítani, és a volt munkáltatódnak meg kellene téríteni a károdat, az elmaradt béredet, amíg új állást találsz és több havi összeget a jogellenes felmondásért. Ha erre készülsz, próbálj bizonyítékokat begyûjteni arra nézve, hogy le akartak beszélni a feljelentésrõl. Legyen errõl tanú, netán valami írás. Ezeket kell mérlegelni a feljelentés visszavonásánál.
Magánindítvány sem vonható vissza, feljelentés sem. Nincs lehetõség az eljárás megszüntetésére, maximum, ha közvetítõi eljárás (ha feltételei fennállnak) lefolytatását kezdeményezitek, akkor elkerülhetõ a hivatalos út.
Nem tudom, milyen fokú a sérülés. Ha 8 napon belül gyógyul, akkor vissza lehet vonni, mert csak könnyû testi sértés, ami magánindítványos. Ha 8 napon túl gyógyul, akkor az már nem magánindítványos ügy, amit tényleg nem lehet visszavonni, mert hivatalból folytatni kell a nyomozást.
Feljelentést nem lehet visszavonni.
A kérdező hozzászólása: be vagyok jelentve, 8 napon belüli a sérülés.Ahol alkalmaznak ott ragaszkodnak így nem rúgnak ki.De kllene valamilyen jogszabály
1978:IV tv Btk. magánindítvány nem vonható vissza 31.§ (6) http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=97800004.TV Feljelentésrõl bõvebb info itt: http://net.jogtar.hu/jr/gen/getdoc2.cgi?dbnum=1&docid=998000.. Annyival kiegészíteném, nem írtad az ügy milyen szakaszában van, amennyiben magánvádas eljárás indul/indult és az ügyész nem vette át a vád képviseletét abban az egy esetben van lehetõség a feljelentés visszavonására. Errõl a nyomozó hatóságnál/ügyészségnél lehet érdeklõdni!

A kezemen kidagadtak az erek. Mit tehetek ez ellen?

Legjobb válasz: sokat erolteted magad'vagy sokat sportolsz,vagy fizikai munkat vegzel'ez nem betegseg!

sokat erolteted magad'vagy sokat sportolsz, vagy fizikai munkat vegzel'ez nem betegseg!
probáld meg kicsit pihentetni.
Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Ha esetleg nem végeztél nehéz fizikai munkát elõtte, akkor lehet hogy megnõtt a vérnyomásod.

Tom, h sokan beszólnak majd, de engem akkor is foglalkoztat ez a probléma. Szal az a baj, h vh olyan csúnyák a kezeim. Nagyon látszanak az ereim, volt 1 szemölcsöm is és most szégyenlem őket. Mivel szépíthetném?

Legjobb válasz: Ereket nem lehet eltuntetni. Szepitsd ugy kezedet, hogy mindig legyen kormod szepen kimanikurozve. Korom formaja legyen hangszinbe a kezed formajaval. zlegyen mindig puha, ude, hasznalj gumikesztyut takaritaskor, mosogataskor. Vedd kezeidet. Amugy hogy erek eltunjenek, csak feltoltes hasznalna. Nem olcso mulatsag, es nem is olyan egyszeru.

Ereket nem lehet eltuntetni. Szepitsd ugy kezedet, hogy mindig legyen kormod szepen kimanikurozve. Korom formaja legyen hangszinbe a kezed formajaval. zlegyen mindig puha, ude, hasznalj gumikesztyut takaritaskor, mosogataskor. Vedd kezeidet. Amugy hogy erek eltunjenek, csak feltoltes hasznalna. Nem olcso mulatsag, es nem is olyan egyszeru.
Nekem is átlátszanak az erek a kezemen, sõt a karom belsõ részén is. Most már megtanultam élni vele. (egyébként az arisztokratákat azért nevezik kékvérûeknek, mert átütöttek az erek a kezeiken :D... szval azzal vigasztalom magam, hogy arisztokrata vagyok :D).

Milyen az az erõs vezetõ? Mit jelent a kemény kéz?

Legjobb válasz: ,,Mit jelent a kemény kéz?" Szigorú, konzervatív törvények. ,,Milyen az az erõs vezetõ?" Szerintem ez szubjektív, emiatt nincs rá konkrét válasz.

, , Mit jelent a kemény kéz?" Szigorú, konzervatív törvények. , , Milyen az az erõs vezetõ?" Szerintem ez szubjektív, emiatt nincs rá konkrét válasz.
A kérdező hozzászólása: de biztosan van egy általánosan el fogadott nézet.

Van cigaretta töltõ berendezés 5000ft-ért, és van 30000ft-ért. Mi a különbség azon kívül hogy az egyik kézi, a másik elektromos?

Legjobb válasz: Én 1500-ért vettem, és tökéletesen mûködik. Az elektromossal gyorsabban, és egyforma cigiket tudsz gyártani, és gondolom, tömöttebbet is.

Én 1500-ért vettem, és tökéletesen mûködik. Az elektromossal gyorsabban, és egyforma cigiket tudsz gyártani, és gondolom, tömöttebbet is.
A kérdező hozzászólása: De elektromos is van 10 ért és 30 ért. Azt írják a 30 ezreshez hogy nem spirálos töltésû, ezért nem esik ki a parázs. Akkor az olcsóbb töltõvel töltöttbõl kiesik?
Szüleim is 1500-ért vettek, semmi panaszuk nincs rá.
Én 600FT-ért vettem töltõt, hibátlan.
Én kézivel töltöm de az ismerõsöm vett olcsóbb elektromos töltõt és azt mondja a spirál miatt csomós a betöltött dohány.Ezért elõfordul hogy akkor és ott esik ki a parázs ahol nem is számít rá az ember.Jól töltött cigi végig ég ha leteszed közben és megáll rajta a hamu.Nekem nem éri meg hogy 10 perc alatt x darabot megtöltsek valahogyan.Inkább míg nézem a tv.t s közben töltögetek olyat ami nekem megfelel.
A kérdező hozzászólása: A kézi töltõ nem spirálos? A kézi töltõvel jobban lehet tölteni?
Kézi töltõnél elõbb utóbb kitapasztalod hogy mennyi az az ideális dohánymennyiség amit gond nélkül belevisz a hüvelybe. Itt nincs spirál csak egy dohánytároló félkör alakú lemez ami bekíséri a hüvelybe a dohányt mikor elhúzod felette a fedelet.Az évek alatt sokféle kézi töltõt kipróbáltam még 100mm.es cigire átállíthatót is.Mindig a leginkább kézhez állót használom.Eleinte én is megkínlódtam, még a régi fajta szétnyithatós tömõrudast is kipróbáltam.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!