Találatok a következő kifejezésre: A kezemen az erek (119 db)

Van egy problémám ami zavar engem. A kezemen az erek nagyon megduzzadnak ha meleg van, vagy ha focizok, ping-pong stb ( sport közben is) ezt ritkán, de láttam már más embernél is. Ha pedig hideg van akkor szó szerint LILA a kezem. Mit tehetnék?

Sokszor megkérdezték tőlem, hogy mivan a kezemmel én azt válaszoltam, hogy nem tudom. Ez valami betegség? Orvoshoz kell mennem? A neten azt olvastam h lehet az a baj h vékony a bőröm! Szerintetek?

Legjobb válasz: Nekem is ilyen gyerekkorom óta. Azaz közel 40 éve. Ez ilyen, szerintem nem kell orvos ehhez...

Nekem is ilyen gyerekkorom óta. Azaz közel 40 éve. Ez ilyen, szerintem nem kell orvos ehhez...
Láttam sokszor ilyet, nem hinném, hogy betegség lenne.
A kidudorodó erek, a belekben stagnáló széklet jelenlétét jelzik.Nálad nem ez áll fenn. Ha megerõlteted a kezed, az erek kitágulnak, hidegben pedig összehúzódnak, azért lila a kezed. Hideg meleg váltó fürdõ jót tesz neki.
Ilyen ökör válasszal nem értem, hogy lehet 76% az eredményed. Szerinted a vérerek akkor dudorodnak ki a végtagokon ha stagnál a szar valakiben? Nem azért, hogy a nehéz fizikai igénybevételhez elegendõ vért tudjanak szállítani... például benne 1 tonna stagnál 65 évesen, mert látom eres eléggé: http://www.mozogj.com/sylvester-stallone-edzeseerdemes-megne..
Mielõtt leszólsz, nézz utána a google-ban!!!
Mielõtt leszólsz, nézd meg a linkelt videót!!!
Úgy tudom több folyadékbevitel esetén ez nem lesz olyan feltûnõ.

Mit csináljak hogy ne dülledjenek ki a kezemen az erek?

Annyira utálom, olyan bizarr, váá, pedig még nem vagyok öreg .

Legjobb válasz: igyál sok folyadékot én úgy vettem észre ha keveset iszok akkor jön ki

igyál sok folyadékot én úgy vettem észre ha keveset iszok akkor jön ki
A kérdező hozzászólása: köszi hogy ilyen gyorsan válaszoltál és kipróbálom :)
A kérdező hozzászólása: bér amúgy is sokat iszok
A kérdező hozzászólása: *bár
Hûtsd le magad. Az alacsony vérnyomást a nagy hõmérséklet okozza. Attól dagadnak az erek.
A kérdező hozzászólása: oké neked is köszönöm :)
Bocsi az offért, de fiú vagy, vagy lány? :)
A kérdező hozzászólása: lány de miért?
A kérdező hozzászólása: és szerintetek a hidratálókrém jó rá?
Sokat recsk... járunk Recskre.
Aah, az tiszta férfias:P Szõrös kar, meg nagy tenyér is:P
hát nekem attól hogy izmos, ha pedig vékony a gyerek, akkor azért mert nincs rajta semmi zsír
nekem csak akkor eres ha lógatom.
Nekem is tetszik. Tök szexi. : )
Nekem is tetszenek a kidagado erek egy fiu karjan.
Munka, izom, kevés zsír. Ha dolgozik a kéz, akkor a vér baromira szállítja a dolgokat, ilyenkor kidagad. Valószínû alvás közben senkinek nem dudorodnak, míg kapálás vagy sulyzózás, vagy bármi fizikai munka közben igen. nA, MOST SZARUL FOGALmaztam, meg a kapszlokot is úgy hagytam, de nincs kedvem, na.
Hugom is odaig van az ilyen kezü pasikert. :D


sokat dolgozott, vagy gyúrt.

Kipirosodott a bőröm a kezemen az ér körül, mi baj lehet? !

A könyökhajlatnál (bal kezem) a vénánál egy piros csík van, feldagadva picit. Nem horzsoltam meg magam, csak ültem az asztalnál, és akkor vettem észre. Már egy órája ilyen, kicsit keskenyebb csíkban piros, de elég fura. Eléggé zsibbad mindkét karom. Okom van aggodalomra?

Legjobb válasz: Pontosan nem tudom de nem lehet hogy valami allergia?

Pontosan nem tudom de nem lehet hogy valami allergia?
A kérdező hozzászólása: Kimutattak allergiát elég sok mindenre, de szedek rá gyógyszert már egy éve. Mostanában nagyon nehezen kapok levegõt, olyan, mintha nem lenne elég levegõm.. Lehet, hogy ez mind az allergia miatt van? :/
Elsõ vagyok. Lehet hogy allergia. Én elmennék orvoshoz, biztos ami biztos...
A kérdező hozzászólása: Nem hinném, hogy allergia miatt van ez.. Már jópár órája piros ott egy csíkban a vénánál, és eléggé zsibbad a bal kezem :S

Miért nagyobbak a bal kezemen az erek?

A bal kezemen lényegesen vastagabbak az erek, mint a jobb kezemen, és érdekel, hogy ennek lehet valami oka, vagy ez csak afféle aszimmetria?

Legjobb válasz: Szerintem azt a kezed erõlteted.

Szerintem azt a kezed erõlteted.

Az Avent elektromos mellszívó erősebben/jobban szív mint a kézi? Melyik éri meg jobban? (pénz van rá) Milyet vegyek?

Legjobb válasz: Nekem kézi volt, teljesen jól bevált. Én irányítottam, ha kellemetlen volt abbahagytam. Igaz volt hogy elfáradt a kezem, de semmi egyéb. Ismerõseim többségének elektromos volt, és csak rosszat mondtak róla.

Nekem kézi volt, teljesen jól bevált. Én irányítottam, ha kellemetlen volt abbahagytam. Igaz volt hogy elfáradt a kezem, de semmi egyéb. Ismerõseim többségének elektromos volt, és csak rosszat mondtak róla.
NE vegyél elektromos mellszívót, aventeset NE!!!! nem is csinál vákumot, én kaptam a páromtól, mert már inhüvelygyulladásom volt a kézitõl, de annyira nem szívta le a tejem, hogy szinte el is apadt és begyulladt a mellem. a kézi tökéletes. állítólag az elektromosban a medela jobb, de ott is csak a drága több fokozatú modell. most a kéziben egy újat fogok kipróbálni a következõ babámmal, aki egy hónap múlva születik. a csöpi egyszerû gyógyszertári is nagyon jó és csak 1000 valamenniybe kerül, keress rá, jókat írnak a kismamák. nem mindig a drága a jó.
Szia! Nekem avent elektromosom van. Én csak ajánlom, magadnak állítod be a szívási erõsséget kézzel. Nem zsibbad le a kezed és szerintem kiszív indent. Amúgy adnak hozzá kézi kart is, így kézi fejõként is tudod használni. 5 hónapos a babmám és még mindig szoptatok, nem is kap mást a tejen kívül. Az elsõ 5 hétben inden szopi után fejtem, ezzel lényegesen kényelmesebb és gyorsabb volt. A mai napig használom, ha érzem, hogy kevesebb a tejem, vagy ha nem szopizik ki mindnet a fiam. Szóval én csak ajánlani tudom!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Szerintem akkor beruházok egyre, mert tényleg egyszerûbb lehet mint a kézi, pénz van rá félretéve.
Kedves Kérdezõ! Én is csak ajánlani tudom!! Próbáltam a kézi Aventet, nagyon fárasztó. Vettem elektromos Madelát(több fokozatú)...háát piszok hangos!!Féltem, hogy még az utca végén is meghallják a szomszédok :) Meg a szívása is eléggé gáz, erõs vákumot képez és nem túl kellemes, ha meg lejebb vettem nem szívta ki rendesen. Én is itt olvastam után és meggyõztek a válaszok. Azóta elektromos Aventesem van és ez maga a mennyország! A legjobb és leghasznosabb dolog amit eddig vettem a babámnak! Nekem bármennyit megért volna. De én itt találtam meg a legolcsóbbat: nem reklám, csak segítségképp... http://www.e-bababolt.hu/babaapolas/elektromos_mellszivo/ele.. Sok sikert!!

Beszélgetés, tanácskozás közben ha többször hozzám ér, megérint, megsimítja a kezem, az jelent valamit? Lehet ez valami jelzés?

Hivatalban dolgozunk, én 22/N ő 30/F...

Legjobb válasz: Ahova egy pasi gondolata, tekintete elér, elõbb-utóbb a keze is odatéved! :)) Tetszel neki! Aki nem szimpatikus azt eszünkbe sem jut megérinteni, simogatni...

Ahova egy pasi gondolata, tekintete elér, elõbb-utóbb a keze is odatéved! :) ) Tetszel neki! Aki nem szimpatikus azt eszünkbe sem jut megérinteni, simogatni...
egyetértek az elsõvel.
A kérdező hozzászólása: Nagyon örülnék ha igazatok lenne :)
utalj rá, hogy nem szeretnéd, ha ennyibe maradna!
Valószínûleg azt hiszi ez miatt, hogy nem érdekel téged. Hogy nyújtotta a kezét?Minek?Kézcsókra? Kézfogásra?
A kérdező hozzászólása: mintha meg akarta volna fogni... nagyon bánom h nem fogtam meg neki hirtelen...félek h ezzel el csesztem:S:(
hát tudja legalább az etikettet. csak bemutatkozni akart egy kézfogással, ez a tisztelet jele. én pl haverom haverjának, a csaját elõször láttam, de nem randi vagy ilyesmi. simán nyújtottam a kezem és bemutatkoztam, õ meg egy odarántott és puszit is adott. :D semmi nincs abban, nem a melled akarja markolászni :D de gondolom azóta már haladtatok valahova. mesélj :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!