Találatok a következő kifejezésre: A kezemen az (3375 db)

Utcai bunyónál lehet kapásból felütéssel ütni, vagy eltörne a keze az illetõnek?

Mert hallottam a leghatásosabb kapásból állcsúcs alá verni igaz?

Legjobb válasz:
Már miért törne el az illetõ keze csak azért, mert felütéssel indított? Ha nem tudsz rendesen ütni, balfék vagy, nem tanultad meg a helyes ütéstechnikát, sérült az öklöd, gyenge a kézcsontod, rosszak az ujjizületeid, stb., akkor persze hogy eltörhet a kezed, de akkor bármelyik ütés során eltörhet, nem kell annak felütésnek lenni feltétlenül! Ezért kell megtanulni precízen ütni és feledzeni valamennyire a bütykeidet! Ha pedig valami más probléma van a kezeddel, akkor tessék elmenni röntgenre! Egyébként eddigi tapasztalataim során se az utcai bunyóimban, se az MMA mérkõzéseimen "nem érte volna meg" felütéssel indítanom! Egy felütés véleményem szerint a belharcban a tökéletes, ahol akár döntõ szerepet is játszhat! Én úgy gondolom, hogy egy igazi felütés akkor kiváló, ha "szûken" tudod kivitelezni gyorsan és könnyedén! A legcélszerûbb akkor, ha az ellenfél egy testre mért támadás során begörnyed, fejét belógatja és gyengül a védelmi rendszere! A verekedés kezdeténél még nem feltétlenül vagy olyan közel az ellenfélhez, hogy pontos felütést tudjál bevinni (ha meg igen, akkor én általában egybõl könyökölni szoktam vagy esetleg klincselni, de ez már részlet kérdése)! Állcsúcsra irányuló támadással nagyon is célszerû indítani, azonban ezt ne felütéssel akard kivitelezni, hanem inkább egy pattanós egyenessel vagy egy csapott horoggal! #USBORNE

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Már miért törne el az illetõ keze csak azért, mert felütéssel indított? Ha nem tudsz rendesen ütni, balfék vagy, nem tanultad meg a helyes ütéstechnikát, sérült az öklöd, gyenge a kézcsontod, rosszak az ujjizületeid, stb., akkor persze hogy eltörhet a kezed, de akkor bármelyik ütés során eltörhet, nem kell annak felütésnek lenni feltétlenül! Ezért kell megtanulni precízen ütni és feledzeni valamennyire a bütykeidet! Ha pedig valami más probléma van a kezeddel, akkor tessék elmenni röntgenre!Egyébként eddigi tapasztalataim során se az utcai bunyóimban, se az MMA mérkõzéseimen "nem érte volna meg" felütéssel indítanom! Egy felütés véleményem szerint a belharcban a tökéletes, ahol akár döntõ szerepet is játszhat! Én úgy gondolom, hogy egy igazi felütés akkor kiváló, ha "szûken" tudod kivitelezni gyorsan és könnyedén! A legcélszerûbb akkor, ha az ellenfél egy testre mért támadás során begörnyed, fejét belógatja és gyengül a védelmi rendszere! A verekedés kezdeténél még nem feltétlenül vagy olyan közel az ellenfélhez, hogy pontos felütést tudjál bevinni (ha meg igen, akkor én általában egybõl könyökölni szoktam vagy esetleg klincselni, de ez már részlet kérdése)! Állcsúcsra irányuló támadással nagyon is célszerû indítani, azonban ezt ne felütéssel akard kivitelezni, hanem inkább egy pattanós egyenessel vagy egy csapott horoggal!#USBORNE
Nem fog eltörni az illetõ keze, nyugodtan indíthatsz felütéssel.

Fiú-lány kéz a kézben az már járás? Vagy én fogok fel valamit rosszul?

Tegnap egy női ismerősöm kéz a kézben jött egy fiúval... mondom ez gyorsan ment, de a nő azt mondta, hogy nem járnak, és csak a pasi érti félre... mégis ölelgeti. Lehet, hogy én fogok fel valamit rosszul?

Legjobb válasz: Ez Finnországban olyan mintha megdugta volna.

Ez Finnországban olyan mintha megdugta volna.
A kérdező hozzászólása: ja és mindenki 25 fölött van
Nekem már annak számítana, de ahány ház, annyi szokás.
nekem is járásnak számítana, de van sok ribnc ismerõsöm aki ezt az összes fiúbarátjával csinálja
Szerintem ha ezt mondta a bnõd, akkor nem járnak..nálam is elõfordult már 2 esetben, hogy nem jártam a fiúval, mégis kézenfogva mentünk:)

Hogyan növeljem a kezemen az izmot?

Nem muszáj, hogy erősebb legyek, csak nézzen ki jól! És pontosan írjátok le légyszíves a gyakorlatot,köszönöm.

Legjobb válasz: kezemen xD tenyeredre gondolsz?

kezemen xD tenyeredre gondolsz?
A kérdező hozzászólása: Karomon-t akartam írni, de te pedig nagy nyomorék lehetsz, ha nem bírtál rájönni, is idióta kötekedõs...
A kérdező hozzászólása: De ha már kötekedsz, legalább helyesen írj...
hát figyelj hülye kérdésre hülye válasz hagyd a p*csába ezt a sportot és menj focizni a kisfiúk azt csinálják, gyökér (1.)
súlyzózz+ napi 1kg csirkemell és 1 kg rizs.
szigszalaggal ragassz oda egy zoknit, és járj hosszú ujjú cuccokban.
tömegnövelõ étrend és nincs olyan h helyi zsírégetés és olyan sincs h csak egy testrészed növekedjen meg am is egy héten csak 1x edzünk meg az adott testrészt kivétel has meg vádli UI: eléggé aránytalanul néznél ki


Ha sokszor remeg a kezem, az jelentheti azt, hogy parkinson kór kezd nálam kialakulni?

(17 éves vagyok)

Legjobb válasz: Lehet az izmok túlerõltetése, vagy hanyagolása is. Ha sokat ropogtatod a kezed, ideges vagy, attól is remeghet a kezed. Elvonási (akármilyen) tünet is lehet, nem valószínû a Parkinson. "A betegség akkor bizonyított, ha az elsõdleges tünetekbõl legalább kettõ vagy három egyidejûleg fennáll. A Parkinson-kór diagnózisát teljes bizonyossággal csak a tünetek állandósulásával lehet kimondani."

Lehet az izmok túlerõltetése, vagy hanyagolása is. Ha sokat ropogtatod a kezed, ideges vagy, attól is remeghet a kezed. Elvonási (akármilyen) tünet is lehet, nem valószínû a Parkinson. "A betegség akkor bizonyított, ha az elsõdleges tünetekbõl legalább kettõ vagy három egyidejûleg fennáll. A Parkinson-kór diagnózisát teljes bizonyossággal csak a tünetek állandósulásával lehet kimondani."

Akinek hideg a keze az jó az ágyban? !

Ezt halottam valahonnan: D jó gondolom csak "feltevés", de ezt tényleg szokták mondani? van alapja????: D

Legjobb válasz: Ez már sokszor volt. Amúgy baromság, mert neked mindig egyforma hõmérsékletû a kezed? És csak akkor vagy jó az ágyban amikor hideg a kezed? Érdekes lenne. Amúgy meg ha fel vagy izgulva általában az egész testednek melegnek kellene, hogy legyen... Még egyszer kiírjátok ezt a kérdést...van aki tényleg hisz ebben? Ennek max a humor kategóriában lenne helye, de még annak is gyenge...

Ez már sokszor volt. Amúgy baromság, mert neked mindig egyforma hõmérsékletû a kezed? És csak akkor vagy jó az ágyban amikor hideg a kezed? Érdekes lenne. Amúgy meg ha fel vagy izgulva általában az egész testednek melegnek kellene, hogy legyen... Még egyszer kiírjátok ezt a kérdést...van aki tényleg hisz ebben? Ennek max a humor kategóriában lenne helye, de még annak is gyenge...
Jéghideg a kezem, lában, fenekem, combom, mellem. Majdnem mindenem..Ééés jó vagyok az ágyban:>
Edward Cullen? :$ Amúgy nem értem milyen összefüggés lenne, ugyanis ha valakinek rossz a vérkeringése, elég valószínû, hogy nem tud lenni 100%-os merevedése sem. Szóval szerintem NEM. Csak valaki a véletlen tapasztalataira alapozott.
A kérdező hozzászólása: Mindenki a vérkeringéssel jön mindiig?: D az egy dolog, hogy MIÉRT hideg a kéz, de én azt kérdeztem hogy akkor annak mi a KÖVETKEZMÉNYE nem egészen komolyan: ) még ha attol is hideg a kéz....attol még lehet pont azért vki jo az ágbyan mert pl rossza vérgeringése...min1 ez csak egy példa volt h mikro vki ezt kérdezni nem azt5 kérdezi MITÖL hideg a kéz.
Nekem örökké hideg volt a kezem, és nem volt rám panasz, sõt.
annak rossz a vérkeringése.
ezt én hallotam meg hogy pisilnie kell az illetõnek.:) )Szerintem ez hüyleség.Nekem a kezem lábam örökké jég hideg és még sem pisilek sokszor.:)
Nekem nem csak a kezem a lábam és a mellem is hideg állandóan. És jó vagyok az ágyban:-)
A kérdező hozzászólása: persze igazad van, arra voltam kiváncsi vannake tapasztalatok. Amúgy meg az a véleményem az yilen dolgokkal kapcs. hogy ha az ember elhiszi h hideg a keze ezért jó az ágyban, akkor jó az agyában: D ez így mûködik.
nekem meg meleg kezem lábam mindenem és jó vagyok az ágyban.Szal nem ettõl függ.100% hogy hideg kezû találta ki.
Biztos fázik a keze! :D
XD Azt jelenti teccöl neki, vazzeg.
elfaradt a sajatja es segitseget ker

Beszélgetés, tanácskozás közben ha többször hozzám ér, megérint, megsimítja a kezem, az jelent valamit? Lehet ez valami jelzés?

Hivatalban dolgozunk, én 22/N ő 30/F...

Legjobb válasz: Ahova egy pasi gondolata, tekintete elér, elõbb-utóbb a keze is odatéved! :)) Tetszel neki! Aki nem szimpatikus azt eszünkbe sem jut megérinteni, simogatni...

Ahova egy pasi gondolata, tekintete elér, elõbb-utóbb a keze is odatéved! :) ) Tetszel neki! Aki nem szimpatikus azt eszünkbe sem jut megérinteni, simogatni...
egyetértek az elsõvel.
A kérdező hozzászólása: Nagyon örülnék ha igazatok lenne :)

Van egy problémám ami zavar engem. A kezemen az erek nagyon megduzzadnak ha meleg van, vagy ha focizok, ping-pong stb ( sport közben is) ezt ritkán, de láttam már más embernél is. Ha pedig hideg van akkor szó szerint LILA a kezem. Mit tehetnék?

Sokszor megkérdezték tőlem, hogy mivan a kezemmel én azt válaszoltam, hogy nem tudom. Ez valami betegség? Orvoshoz kell mennem? A neten azt olvastam h lehet az a baj h vékony a bőröm! Szerintetek?

Legjobb válasz: Nekem is ilyen gyerekkorom óta. Azaz közel 40 éve. Ez ilyen, szerintem nem kell orvos ehhez...

Nekem is ilyen gyerekkorom óta. Azaz közel 40 éve. Ez ilyen, szerintem nem kell orvos ehhez...
Láttam sokszor ilyet, nem hinném, hogy betegség lenne.
A kidudorodó erek, a belekben stagnáló széklet jelenlétét jelzik.Nálad nem ez áll fenn. Ha megerõlteted a kezed, az erek kitágulnak, hidegben pedig összehúzódnak, azért lila a kezed. Hideg meleg váltó fürdõ jót tesz neki.
Ilyen ökör válasszal nem értem, hogy lehet 76% az eredményed. Szerinted a vérerek akkor dudorodnak ki a végtagokon ha stagnál a szar valakiben? Nem azért, hogy a nehéz fizikai igénybevételhez elegendõ vért tudjanak szállítani... például benne 1 tonna stagnál 65 évesen, mert látom eres eléggé: http://www.mozogj.com/sylvester-stallone-edzeseerdemes-megne..
Mielõtt leszólsz, nézz utána a google-ban!!!
Mielõtt leszólsz, nézd meg a linkelt videót!!!
Úgy tudom több folyadékbevitel esetén ez nem lesz olyan feltûnõ.
Amennyiben mozgatni is nehezen tudod, esetleg dagadt is, izületi gyulladás.
A kérdező hozzászólása: Nem, nincs bedagadva, és mozgatni is tudom. Csak kicsit nehezen, a fájdalom miatt. De már kezd elmúlni. kb 4 napja volt ilyen, de 2 napon belül elmúlt. Most pedig újra fáj, de már nem anyyira. (kösz a választ)
Igen, ez lehetséges hogy attól van, sõt valószínû. És azt ajánlom fejezd be, mert ha igy fojtatod, akkor nem csak fájni fog ott a csontod, hanem folyamatosan remegni fog a kezed pár év mulva.
persze, hogy lehet attól. Nem mondták még, hogy izületes leszel, amikor ropogtatod az ujjadat?
utalj rá, hogy nem szeretnéd, ha ennyibe maradna!
Valószínûleg azt hiszi ez miatt, hogy nem érdekel téged. Hogy nyújtotta a kezét?Minek?Kézcsókra? Kézfogásra?
A kérdező hozzászólása: mintha meg akarta volna fogni... nagyon bánom h nem fogtam meg neki hirtelen...félek h ezzel el csesztem:S:(
hát tudja legalább az etikettet. csak bemutatkozni akart egy kézfogással, ez a tisztelet jele. én pl haverom haverjának, a csaját elõször láttam, de nem randi vagy ilyesmi. simán nyújtottam a kezem és bemutatkoztam, õ meg egy odarántott és puszit is adott. :D semmi nincs abban, nem a melled akarja markolászni :D de gondolom azóta már haladtatok valahova. mesélj :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!