Találatok a következő kifejezésre: A kezemen az (3177 db)

Fiú-lány kéz a kézben az már járás? Vagy én fogok fel valamit rosszul?

Tegnap egy női ismerősöm kéz a kézben jött egy fiúval... mondom ez gyorsan ment, de a nő azt mondta, hogy nem járnak, és csak a pasi érti félre... mégis ölelgeti. Lehet, hogy én fogok fel valamit rosszul?

Legjobb válasz: Ez Finnországban olyan mintha megdugta volna.

Ez Finnországban olyan mintha megdugta volna.
A kérdező hozzászólása: ja és mindenki 25 fölött van
Nekem már annak számítana, de ahány ház, annyi szokás.
nekem is járásnak számítana, de van sok ribnc ismerõsöm aki ezt az összes fiúbarátjával csinálja
Szerintem ha ezt mondta a bnõd, akkor nem járnak..nálam is elõfordult már 2 esetben, hogy nem jártam a fiúval, mégis kézenfogva mentünk:)

Hogyan növeljem a kezemen az izmot?

Nem muszáj, hogy erősebb legyek, csak nézzen ki jól! És pontosan írjátok le légyszíves a gyakorlatot,köszönöm.

Legjobb válasz: kezemen xD tenyeredre gondolsz?

kezemen xD tenyeredre gondolsz?
A kérdező hozzászólása: Karomon-t akartam írni, de te pedig nagy nyomorék lehetsz, ha nem bírtál rájönni, is idióta kötekedõs...
A kérdező hozzászólása: De ha már kötekedsz, legalább helyesen írj...
hát figyelj hülye kérdésre hülye válasz hagyd a p*csába ezt a sportot és menj focizni a kisfiúk azt csinálják, gyökér (1.)
súlyzózz+ napi 1kg csirkemell és 1 kg rizs.
szigszalaggal ragassz oda egy zoknit, és járj hosszú ujjú cuccokban.
tömegnövelõ étrend és nincs olyan h helyi zsírégetés és olyan sincs h csak egy testrészed növekedjen meg am is egy héten csak 1x edzünk meg az adott testrészt kivétel has meg vádli UI: eléggé aránytalanul néznél ki

Ha sokszor remeg a kezem, az jelentheti azt, hogy parkinson kór kezd nálam kialakulni?

(17 éves vagyok)

Legjobb válasz: Lehet az izmok túlerõltetése, vagy hanyagolása is. Ha sokat ropogtatod a kezed, ideges vagy, attól is remeghet a kezed. Elvonási (akármilyen) tünet is lehet, nem valószínû a Parkinson. "A betegség akkor bizonyított, ha az elsõdleges tünetekbõl legalább kettõ vagy három egyidejûleg fennáll. A Parkinson-kór diagnózisát teljes bizonyossággal csak a tünetek állandósulásával lehet kimondani."

Lehet az izmok túlerõltetése, vagy hanyagolása is. Ha sokat ropogtatod a kezed, ideges vagy, attól is remeghet a kezed. Elvonási (akármilyen) tünet is lehet, nem valószínû a Parkinson. "A betegség akkor bizonyított, ha az elsõdleges tünetekbõl legalább kettõ vagy három egyidejûleg fennáll. A Parkinson-kór diagnózisát teljes bizonyossággal csak a tünetek állandósulásával lehet kimondani."


Akinek hideg a keze az jó az ágyban? !

Ezt halottam valahonnan: D jó gondolom csak "feltevés", de ezt tényleg szokták mondani? van alapja????: D

Legjobb válasz: Ez már sokszor volt. Amúgy baromság, mert neked mindig egyforma hõmérsékletû a kezed? És csak akkor vagy jó az ágyban amikor hideg a kezed? Érdekes lenne. Amúgy meg ha fel vagy izgulva általában az egész testednek melegnek kellene, hogy legyen... Még egyszer kiírjátok ezt a kérdést...van aki tényleg hisz ebben? Ennek max a humor kategóriában lenne helye, de még annak is gyenge...

Ez már sokszor volt. Amúgy baromság, mert neked mindig egyforma hõmérsékletû a kezed? És csak akkor vagy jó az ágyban amikor hideg a kezed? Érdekes lenne. Amúgy meg ha fel vagy izgulva általában az egész testednek melegnek kellene, hogy legyen... Még egyszer kiírjátok ezt a kérdést...van aki tényleg hisz ebben? Ennek max a humor kategóriában lenne helye, de még annak is gyenge...
Jéghideg a kezem, lában, fenekem, combom, mellem. Majdnem mindenem..Ééés jó vagyok az ágyban:>
Edward Cullen? :$ Amúgy nem értem milyen összefüggés lenne, ugyanis ha valakinek rossz a vérkeringése, elég valószínû, hogy nem tud lenni 100%-os merevedése sem. Szóval szerintem NEM. Csak valaki a véletlen tapasztalataira alapozott.
A kérdező hozzászólása: Mindenki a vérkeringéssel jön mindiig?: D az egy dolog, hogy MIÉRT hideg a kéz, de én azt kérdeztem hogy akkor annak mi a KÖVETKEZMÉNYE nem egészen komolyan: ) még ha attol is hideg a kéz....attol még lehet pont azért vki jo az ágbyan mert pl rossza vérgeringése...min1 ez csak egy példa volt h mikro vki ezt kérdezni nem azt5 kérdezi MITÖL hideg a kéz.
Nekem örökké hideg volt a kezem, és nem volt rám panasz, sõt.
annak rossz a vérkeringése.
ezt én hallotam meg hogy pisilnie kell az illetõnek.:) )Szerintem ez hüyleség.Nekem a kezem lábam örökké jég hideg és még sem pisilek sokszor.:)
Nekem nem csak a kezem a lábam és a mellem is hideg állandóan. És jó vagyok az ágyban:-)
A kérdező hozzászólása: persze igazad van, arra voltam kiváncsi vannake tapasztalatok. Amúgy meg az a véleményem az yilen dolgokkal kapcs. hogy ha az ember elhiszi h hideg a keze ezért jó az ágyban, akkor jó az agyában: D ez így mûködik.
nekem meg meleg kezem lábam mindenem és jó vagyok az ágyban.Szal nem ettõl függ.100% hogy hideg kezû találta ki.

Beszélgetés, tanácskozás közben ha többször hozzám ér, megérint, megsimítja a kezem, az jelent valamit? Lehet ez valami jelzés?

Hivatalban dolgozunk, én 22/N ő 30/F...

Legjobb válasz: Ahova egy pasi gondolata, tekintete elér, elõbb-utóbb a keze is odatéved! :)) Tetszel neki! Aki nem szimpatikus azt eszünkbe sem jut megérinteni, simogatni...

Ahova egy pasi gondolata, tekintete elér, elõbb-utóbb a keze is odatéved! :) ) Tetszel neki! Aki nem szimpatikus azt eszünkbe sem jut megérinteni, simogatni...
egyetértek az elsõvel.
A kérdező hozzászólása: Nagyon örülnék ha igazatok lenne :)

Van egy problémám ami zavar engem. A kezemen az erek nagyon megduzzadnak ha meleg van, vagy ha focizok, ping-pong stb ( sport közben is) ezt ritkán, de láttam már más embernél is. Ha pedig hideg van akkor szó szerint LILA a kezem. Mit tehetnék?

Sokszor megkérdezték tőlem, hogy mivan a kezemmel én azt válaszoltam, hogy nem tudom. Ez valami betegség? Orvoshoz kell mennem? A neten azt olvastam h lehet az a baj h vékony a bőröm! Szerintetek?

Legjobb válasz: Nekem is ilyen gyerekkorom óta. Azaz közel 40 éve. Ez ilyen, szerintem nem kell orvos ehhez...

Nekem is ilyen gyerekkorom óta. Azaz közel 40 éve. Ez ilyen, szerintem nem kell orvos ehhez...
Láttam sokszor ilyet, nem hinném, hogy betegség lenne.
A kidudorodó erek, a belekben stagnáló széklet jelenlétét jelzik.Nálad nem ez áll fenn. Ha megerõlteted a kezed, az erek kitágulnak, hidegben pedig összehúzódnak, azért lila a kezed. Hideg meleg váltó fürdõ jót tesz neki.
Ilyen ökör válasszal nem értem, hogy lehet 76% az eredményed. Szerinted a vérerek akkor dudorodnak ki a végtagokon ha stagnál a szar valakiben? Nem azért, hogy a nehéz fizikai igénybevételhez elegendõ vért tudjanak szállítani... például benne 1 tonna stagnál 65 évesen, mert látom eres eléggé: http://www.mozogj.com/sylvester-stallone-edzeseerdemes-megne..
Mielõtt leszólsz, nézz utána a google-ban!!!
Mielõtt leszólsz, nézd meg a linkelt videót!!!
Úgy tudom több folyadékbevitel esetén ez nem lesz olyan feltûnõ.
Amennyiben mozgatni is nehezen tudod, esetleg dagadt is, izületi gyulladás.
A kérdező hozzászólása: Nem, nincs bedagadva, és mozgatni is tudom. Csak kicsit nehezen, a fájdalom miatt. De már kezd elmúlni. kb 4 napja volt ilyen, de 2 napon belül elmúlt. Most pedig újra fáj, de már nem anyyira. (kösz a választ)
Igen, ez lehetséges hogy attól van, sõt valószínû. És azt ajánlom fejezd be, mert ha igy fojtatod, akkor nem csak fájni fog ott a csontod, hanem folyamatosan remegni fog a kezed pár év mulva.
persze, hogy lehet attól. Nem mondták még, hogy izületes leszel, amikor ropogtatod az ujjadat?
utalj rá, hogy nem szeretnéd, ha ennyibe maradna!
Valószínûleg azt hiszi ez miatt, hogy nem érdekel téged. Hogy nyújtotta a kezét?Minek?Kézcsókra? Kézfogásra?
A kérdező hozzászólása: mintha meg akarta volna fogni... nagyon bánom h nem fogtam meg neki hirtelen...félek h ezzel el csesztem:S:(
hát tudja legalább az etikettet. csak bemutatkozni akart egy kézfogással, ez a tisztelet jele. én pl haverom haverjának, a csaját elõször láttam, de nem randi vagy ilyesmi. simán nyújtottam a kezem és bemutatkoztam, õ meg egy odarántott és puszit is adott. :D semmi nincs abban, nem a melled akarja markolászni :D de gondolom azóta már haladtatok valahova. mesélj :D
kezeim 22/N
Mikor kisebb voltam akkor a fejem volt az elsõ, mot már a kezem:) 15/L
Nekem is a fejem. :) Ha a kezemet dugom bele elõször, akkor olyan elcsavarodottnak érzem a karomon a pulcsi ujját. 20L
fejem L
fejem:)
Mindig a Kezeim :D n17
bocsi lemaradt 19/L
kezem. f
a fejem ...:D pont mint az ovisoknak :D:D:D
A kezein, De az elég népes családomban megfigyeltem, hogy a nõk mindig a fejüket dugják bele elõször, a férfiak pedig a kezüket.
Fejem. 27/L
A kérdező hozzászólása: úgy jutott eszembe hogy én a fejem a férjem a kezét teszi elöször de õ még miután a fejét áthúzta a pulcsi ujjait hátradobja a vállán és csak utána dugja bele a kezét, ezen mindig jót mosolygok és kíváncsi voltam hogy ffi vagy nõ különbség van e. köszi a válaszokat
A fejem. f/16
fejem:) 17 L
Kezem. :D 15/l
Hogy jutott eszedbe ez a kérdés?xD Egyébként elõször a fejemre húzom rá:D 16/L
kezem 17/L
A kezem az elsõ. Amúgy a kéz páros szerv, így nem használjuk a többesszámát egy személy "kezeire". [Nem kioktatásként, csak rossz "olvasni" a kezeim szót.]
én is megcáfolom nagycsaládos barátunk tapasztalatát, és társulok a kezes csapathoz lány létemre
változó, de legtöbbször a kezem 19/L
Kezeim :D 12/L

Szeretnék tetoválást a kezemre (az ujjaimra) hol lenne érdemes megcsináltatni?

Az ujjaimra szeretném, két 4 betûs szót, úgy hogy 1 ujj-1 betû. Kit ajánlotok hozzá? Milyen áron lenne körülbelül? Elsõ tetkóm lenne, nagyon fájdalmas ezen a részen?

Legjobb válasz: azt kihagytam, az ujjaim elsõ felére szeretném, hogy ha ökölben van a kezem, akkor ki lehessen olvasni :)

A kérdező hozzászólása: azt kihagytam, az ujjaim elsõ felére szeretném, hogy ha ökölben van a kezem, akkor ki lehessen olvasni :)
Szinte tök mindegy hova mész, a lényeg csak az hogy szalonba, ez egy olyan egyszerû minta hogy szerintem bármelyik normális szalonba megcsinálják. Árban úgy számolhatsz hogy 1 óra 5000 ft kb, ez szerintem mindennel együtt egy 2-3 órás meló, szóval szerintem olyan 10-15.000 ft lesz. Igen, az új az elég fájdalmas rész, most mondhatnám azt h nekem a vállamon van, és nekem szinte egyáltalán nem fájt, de ez egyénfüggõ, nekem pl alapból piszok magas a fájdalom-tûrõképességem... Amit én éreztem, leginkább ahhoz bírnám hasonlítani mintha karcolgatnának egy Rotring ceruzával... :)
Elõzõ vagyok! :) Félre ne értsd, én egyáltalán nem ellenzem a tetoválást, de azért azt gondold át hogy biztosan jó helyen lesz-e ott, a késõbbiekben nem lesz-e olyan munkaköröd, illetve nem akarsz e olyan pozíciót betölteni ahol ez hátrányt jelenthet....
itt nálunk ingyen.
elõzõ vagyok. komolyan mondtam, csak privátba, hogy honnan valósi vagy,
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget! Westend Tattoo-nak írtam, azt írták 20-25e ft lenne, annyit kicsit soknak tartok 8 betûért+elég messze is van Pest(kb 150-200 km) úgyhogy... :/ Fájdalomtûréssel szerintem nincs nagy gondom, de kiderül hogy bírom... :D Esetleg Bács-Kiskun megyében van valahol szalon? Köszi mégegyszer! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!