Találatok a következő kifejezésre: A kevés váladék mire (5 db)

A kevés krémes váladék mire utal mensi késénél?

3.-ik napja késik de a reggeli teszt negatív volt! pár napja úgy érzem megjön de csak krémes váladékom van! van tapasztalatotok?

Legjobb válasz: A krémes váladék elég jellemzõ tünet menzesz elõtt, szerintem csak kissé kitolódik most valami miatt. Nem voltál megfázva, vagy vizsga, vagy egy újfajta gyógyszer? Elég sok mindentõl alakulhat így.

A krémes váladék elég jellemzõ tünet menzesz elõtt, szerintem csak kissé kitolódik most valami miatt. Nem voltál megfázva, vagy vizsga, vagy egy újfajta gyógyszer? Elég sok mindentõl alakulhat így.
gonolom még nem volt neked ilyen, azért kérezted.én a terhességre tippelek!!!!!vegyél nagyon érzékeny tesztet(qupido nagyon tuti!!)és az már nagyon hamar kimutatja. szorítok neked!
Bõrgyógyász addig is a kamillatea segít.
Több mint egy óra? Az rengeteg. Én is RefectoCil-t használok, és max. 15 percig hagyom rajta. Máskor erre nagyon figyelj! Addig pedig kamillateázd és bõrnyugtató krémmel kenegesd. Jobbulást! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, máskor figyelek az idõre, jelenleg már csak a pirossága látszik, de már halványan.
Fertõzés, menj el nõgyógyászhoz
mondjuk tripper, vagy közismert nevén kankó
A hüvely normális pH-ja 4, 2 körül van. Ez savas, tehát az íze is olyan.
szerintem nem kell trippertõl tartanod, "megúsztad" egy hüvelygombával. doki, kapsz kúpot v gyógyzsert rá, párod krémet
Nem kell annyira megijedni, nekem is volt ilyen.Attól függ milyen a folyás.Ha sûrû fehé és túrós állaga van, az tuti gomba.Ha ságás fehéres, lehet csak egy kis gyulladás, amit felfázás okozhat.Ha kellemetlen szaga is van, biztosan gyulladás.De mind a kettõt kezelni kell, úgyhogy mindenképpen fordulj orvoshoz és míg el nem múlik, ha lehet mellõzd a nemi életet! Jobbulást!


Kisfiam megharapta a mellem szoptatás közben úgy, hogy vérzett. Azóta fáj ha szopik és kevés váladék is jön belőle. Estére be is keményedett. Történt mással is ilyen? Mivel kezeltétek? Köszi. Lehet, hogy be fog gyulladni?

Legjobb válasz: szia! Mennyi idõs a baba?? Gondolom,hogy most te is félsz tõle,szoptatni ugye?nekem nem a mellemet csak a vállamat harapta meg egyszer nagyon foggal de utána hetekig féltem,hogy megharap..sztem muszáj legyõzni ha szoptatni akarod és jajgattam egyet neki meg szisszegtem és tudta,hogy fáj,és sírni kezdett de õ már 10hónapos elmúlt ekkor..

szia! Mennyi idõs a baba?? Gondolom, hogy most te is félsz tõle, szoptatni ugye?nekem nem a mellemet csak a vállamat harapta meg egyszer nagyon foggal de utána hetekig féltem, hogy megharap..sztem muszáj legyõzni ha szoptatni akarod és jajgattam egyet neki meg szisszegtem és tudta, hogy fáj, és sírni kezdett de õ már 10hónapos elmúlt ekkor..
A kérdező hozzászólása: 1éves múlt.Hát igen, félek minden szoptatásnál azóta, de muszáj...még az is aggaszt, hogy nehogy elfertõzõdjön.
Szopi után anyatejet hagyod rászáradn. Bioptron lámpa 10 percig minden szopi után, ha van. Utána körömvirág krém. 2 nap alatt begyógyult nekem. Azért keményedik be, mert nem üríti ki a gyerek. Próbáld kifejni (nekem nem sikerült...)
A kérdező hozzászólása: Köszi.

7 napja Ivartalanították a szuka kutyám. Most néztem a sebhelyét: kicsit duzzadt, meg elég pirosas itt. Meg mintha a varrás mentén egy nagyon kevés fehéres váladék is lenne (ami lehet, hogy nyál, mivel áll. nyalogatja). Baj lehet vele?

Amúgy teljesen jól van. Ugyanolyan, mint m?tét el?tt.

Legjobb válasz: igen, én is most olvastam utána, hogy gallér kellett volna rá. Nem mondta a doki. Rakott rá kötést, azt mondta, hogy úgyis le fogja szedni. Holnap megkérdezem. De nem tudom... 3 nap múlva úgyis varratszedés.

A kérdező hozzászólása: igen, én is most olvastam utána, hogy gallér kellett volna rá. Nem mondta a doki. Rakott rá kötést, azt mondta, hogy úgyis le fogja szedni. Holnap megkérdezem. De nem tudom... 3 nap múlva úgyis varratszedés.
Miért nyalogatja? Nem szabadna még neki. Menj vissza az állatorvoshoz, mutasd meg neki a sebet és kérj a kutyusra egy gallért, hogy ne tudja nyalogatni a sebet. Mikor az én kutyámnak a szemét mûtötték akkor is ilyen gallért tettek rá, hogy ne tudja kaparni.
Gallér helyett én lepedõbõl vágtam ki kis "ruhát", ami a hasát takarta (a hátán megkötöttem). Igaz 1 nap alatt leszedte magáról, de egy régi lepedõt érdemes erre feláldozni, és mindennap tisztát rakni rá. Ez nem zavarta annyira, mint a gallér, mégsem fért hozzá a sebhez. Egy hét után még lehet piros a seb, de tényleg nem tesz jót neki, ha nyalogatja.
nálunk is ez volt s sztori, csak kannal:) rajta volt a gallér, benn volt velünk. annyira látványosan szenvedett tõle, csak vergõdött .(hatalmas színész) aztán levettük, de a sebét szétnyalta, nem gyõztem éjszaka felugrálni hozzá.aztán egy hosszú pólót raktunk rá, amire csináltunk lyukakat, így nem tudta nyalogatni :) de varratszedés elõtt 1-2nappal kikapta magából a csövet is, de szerencsére nem lett baj. kapott viszont egy fekete zselé szerû anyagot, amit a sebre kentünk, így kevesebbet nyalogatta, mert rosszízû. igazából csak az állandó odafigyelés segít, mert ezek a kis dögök imádják nyalogatni, de evvel sajnos feláztatják, és el is fertõzõdhet.. kitartás :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!