Találatok a következő kifejezésre: A kettes miért nem (25 db)

A robogóm miért nem akar kettesbe váltani?

Húzom neki, és csak egyesbe döcög, nem akar kettesbe váltani! Mi lehet a baj? Arra gondoltam hogy a keverékbe túl sok az olaj, vagy a kipufogóba sok trutyi gyűlt össze.

Legjobb válasz: Úristen... Na, a kezdeti sokk után visszakérdezek: milyen robogód van?

Úristen... Na, a kezdeti sokk után visszakérdezek: milyen robogód van?
A prózaibb hiba az, hogy csúszik a kuplung (mert hogy az is van benne ám, csak röpsúlyos!)
A kérdező hozzászólása: Ment zöld!
Pl. rossz tömegû görgõ van a variátorban, és vagy túl kis, vagy túl nagy fordulaton indulna meg a robogód, amikor nincs benne elég erõ, emiatt aztán amíg nem áll be a fordulat megfelelõre, addig olyan lesz, mint a csiga.
A kérdező hozzászólása: De akkor mi lehet a baj, ha pl 100méterig megyek 10-el, aztán pedig begyorsul 60-70-re?
A variátorban nincsenek sebességi fokozatok... Ezért hívják fokozatmentes hajtásnak. Ennek értelmében se magától se ösztönzésre nem vált, ugyanis nincs hova... Így mûködik: http://www.robogo-hangolo.hu/wp-content/uploads/2012/05/2007..
Nah elõször olvass utána, hogy mûködik a variátor, nézz róla videót, és aztán gyere vissza.
A kérdező hozzászólása: Bár a variátor azt jelenti hogy magától vált. Igen, van benne, de ez az hogy nem vált magától csak ritkán
Ez "csak" egy robogó, mint bármelyik más. Fokozat nélküli váltója van (variátor), tehát csak húzod a gázt, vagy a féket. Nem kell kapcsolgatnod, és õ sem kapcsolgat...hagyományos értelemben persze.
A kérdező hozzászólása: Hát fogalmam sincs.
Ööö, izé, az nem variátoros?
A kérdező hozzászólása: Aprilia Atala Hacher
Halgass az elõttem írókra, csak megerõsíteni tudom a véleményüket!

Miért nem akar velem a pasim kettesben kimozdulni?

21 éves vagyok,Õ 25. 3 éve vagyunk együtt,ezalatt az idő alatt ha kb. 2x kimozdultunk csak mi ketten akkor sokat mondok.Nagy baráti társaságba szívesen jön,de ha szóba hozom hogy menjünk el együtt akkor egyből rávágja hogy jó,de hívjuk el még xy-t is stb stb. Szerintem nincs rossz megjelenésem,persze nem vagyok tökéletes,de az igénytelenségemre nem foghatja mert sokak szerint jól nézek ki,meg sokan meg is bámulnak,szóval nem értem hogy mi a baja,megbeszéltük már hogy engem más pasik nem érdekelnek,Õ se törődjön hogy ki bámul vagy ilyesmi. Mindenért könyörögni kell nála,alig van pár közös fényképünk azon is kb. még 10 ember van.Ha ketten kimozdulunk valahová,az úton legalább 5x elmondja hogy jó lenne ha xy is itt lenne meg ilyesmik.Persze azért Õ elvárja hogy menjek vele mindenfelé intézni a dolgait pl.a szervizbe,hivatalba stb. Veletek volt már ilyen? Szerintetek miért ilyen?

Legjobb válasz: Hát ez eléggé olyannak hangzik, mintha unná magát veled. Vagy kettesben szeret veled lenni otthon sokat?

Hát ez eléggé olyannak hangzik, mintha unná magát veled. Vagy kettesben szeret veled lenni otthon sokat?
Hmmm... kéne nektek egy hétvége, amikor elhúztok valahová kirándulni, és szépen megbeszéltek mindent. Illetve ha meg tudjátok szerezni, akkor ezt olvassátok el mindketten, a mi kapcsolatunkat szinte a sírból hozta vissza: http://en.wikipedia.org/wiki/Men_Are_from_Mars, _Women_Are_fr..
A kérdező hozzászólása: Felhoztam Neki a témát és azzal jött, hogy mostanában nem tudunk beszélgetni és Õ úgy szeretne elmenni valahová, hogy szóval tart és nem csendben megyünk egymás mellett.
Most ne hagyd, hogy elterelje.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat. Otthon szeret velem együtt lenni.Van amikor napokig ki se mozdulunk otthonról.Csak ez így bosszant hogy legalább havi 1x menjünk el kettesben valahová.Ha csak sétálni is pár utcával arrébb, de már az sem mûködik. Mindenképpen meg fogom vele beszélni, csak azt nem tudom hogyan legyek határozottabb, mert már sokszor mondtam ezt Neki, de mindig elterelte a témát.
Elég unalmas lehet akkor a kapcsolatotok! Bár lehet õ talál téged unalmasnak
Màr elõttem le írtak a tényeket... Egy volt kapcsolatomban a lány a vége felé màr az utcára se ment ki velem kézen fogva... Szvsz kérdezz rá nála hogy mibaja van veled.
Jah, nekem is egybõl az jön le, hogy kettesben veled unalmas neki. Nagy jövõt nem jósolok nektek.
Legalább is nekem volt már olyan, hogy a barátommal már nem igazán volt kedvem kimozdulni a kapcsolatunk végén, mert nem éreztem magam olyan jól vele, és programokat sem volt már kedvem csinálni.
A kérdező hozzászólása: Köszönjük, feltétlenül elolvasom.

Ha a 2. talit is a barátokkal akarja, akkor nincsenek komoly szándékai velem? Vagy miért nem kettesben akar találkozni?

Mikor megismertem,akkor is a haverjaival volt,és azután elkezdtünk beszélgetni facebookon,aztán többször is hívott talira,de mindig ott lettek volna a haverjai is. Végül igent mondtam,elmentem,és bár ott voltak a haverjai is,főleg inkább csak velem foglalkozott,ezért nem zavartak,de azért jobb lenne kettesben,mert így inkább csak hülyülés volt,mint komolyabb beszélgetés,ismerkedés. Most utazok majd abba a városba,ahol ő lakik (50km). Mondani fogom neki,h összefuthatnánk. Ha megint úgy akar találkozni,h a haverjai is ott lennének,akkor nincsenek komoly szándékai velem? Csak barátkozni akar? Mondjuk eléggé úgy tűnt,h flörtölgetett velem,dehát nem tudom. :D 19/L

Legjobb válasz: Mondd meg neki, hogy haverok kizárva. Vagy õvelük foglalkozik vagy veled. Mikor én elõször találkoztam a lánnyal, aki nagyon megtetszett sem õ, sem én nem vittem magammal a barátokat. Kettesben voltunk akkor is és a következõ 2 alkalomkor is. Legközelebb sem lesz harmadik, negyedik, ötödik, stb. ember ott csak mi ketten. 25/F

Mondd meg neki, hogy haverok kizárva. Vagy õvelük foglalkozik vagy veled. Mikor én elõször találkoztam a lánnyal, aki nagyon megtetszett sem õ, sem én nem vittem magammal a barátokat. Kettesben voltunk akkor is és a következõ 2 alkalomkor is. Legközelebb sem lesz harmadik, negyedik, ötödik, stb. ember ott csak mi ketten. 25/F
Mert beszari! (tapasztalat)
beszari.. ennyi:) nekem is volt ilyen srác az életemben, nem mert velem kettesben lenni, mikor már a 3. randira is haverokkal akart menni, akkor eléggé betelt a pohár:)
Szerintem gyáva egy kicsit. Lehet, hogy te leszel az 1. barátnõje. Mondd meg neki, hogy most már csak kettesben szeretnél vele lenni. Ha meg megint jönnek a haverjai, szerintem tedd fel neki a nagy kérdést, hogy akar-e egyáltalán vmit a barátságon kívül. Ne hagyd magad :D 18/L


Miért van az hogy ha barátokkal vagyok akkor sokkal jobb a humorom mint ha egy lánnyal vagyok kettesben? Olyankor miért nem tudom elengedni magam?

És ez gond ha mondjuk neten humorosnak ismer meg valaki vagy egy társaságban, aztán kettesben meg nem annyira vagyok az? 21/f

Legjobb válasz: Éppen azért, mert nem társaságban, ismerõsök, barátok között vagy. Gondolom nincs barátnõd. Ne görcsölj rá, ne akard felszedni, csak ismerkedj, kezeld úgy, hogy egy új barátot szerzel.

Éppen azért, mert nem társaságban, ismerõsök, barátok között vagy. Gondolom nincs barátnõd. Ne görcsölj rá, ne akard felszedni, csak ismerkedj, kezeld úgy, hogy egy új barátot szerzel.
Baráti társaságban nem nehéz felszabadultan és humorosan viselkedni, az mindenkinek megy. Egy idegen csaj, vagy több idegen ember társaságában is hasonlóan viselkedni, na ehhez már kell egy kis tapasztalat. Gondolom még nem volt barátnõd nagyon, és szûz vagy. Ha majd lesz több nõd is, utána már más lesz, meglásd.
Ez természetes, nyilvánvalóan zavarban vagy egy kicsit, ha kettesben vagy a lánnyal. De szerintem nem is olyan gond, hogyha nem olyan nagy a humorérzéked kettesben én pl. nem örülnék hogyha a választottam csak humorosnak ismerne meg. Igaz, én még csak 16 vagyok, de a te korosztályodhoz tartozó nõk nem hinném, hogy arra a bohóc-típusra vágynának. ;)
A kérdező hozzászólása: Igen még nem volt barátnõm, amúgy sokat beszélek csak valahogy nem tudom úgy elengedni magam akkor.

Miért van az, hogy mi ketten a párommal soha nem tudunk elmenni kettesben valahová?

Régen mindig mentünk,de.az utóbbi pár évben õ mindig szervez meg mellénk valakit. A nyaraláson is többen.voltunk,az oké hogy akkor nyilván nem tudunk együtt lenni csak mi ketten,de akkor is legalább egy fél óra séta kettesben,de nemMost is.mondta milyen jó lenne elmenni vhova és kikapcsolódni kicsit,de máris.mondta,hogy majd szólunk másnak is.

Legjobb válasz: ellaposodás nevû jelenség van nálatok sajnos vagy megtudjátok beszélni oldani vagy nem és akkor langyiba folytatjátok vagy ennyi és vége

ellaposodás nevû jelenség van nálatok sajnos vagy megtudjátok beszélni oldani vagy nem és akkor langyiba folytatjátok vagy ennyi és vége
én se szerettem kettesben lenni az exemmel. nem tudtunk beszélgetni és mindig egymás marása és a vérszívás lett a beszélgetések vége. arra én meg nem voltam kíváncsi.
Egy cipoben jarunk. Ellaposodtatok. Nalunk is ez van, de nálunk ha felhozom akkor cicceg es azt mondja ez nem igy van.. Persze latom, hogy szeret meg ragaszkodik, meg sosem volt az a kommunikativ ember, de en azert tobbet szeretnek beszelgetni (foleg, hogy egyedul elek, nekem azert masabb). Szoval legy eros es ulj le vele, mielott rosszabb lesz. Tudnek meg meselni, de hosszu lenne. 21/L
nemi életeteken is érzodik a dolog?
A kérdező hozzászólása: Azon nem, rendszeresen együtt vagyunk

Miért nem meri a barátnőm használni a kreativitását ha kettesben vagyunk?

Legjobb válasz: Mit akarsz, fessen neked valamit? Vagy mire gondolsz? Kifejtenéd?

Mit akarsz, fessen neked valamit? Vagy mire gondolsz? Kifejtenéd?
Lehet, mert nem is kreatív...
vezesd rá ..
lehet nem vagy inspiráló... viccet félre téve fejtsd ki bõvebben
légy te a múzsája

Miért úgy akarnak velem találkozni a fiúk, hogy nem kettesben lennénk?

Mióta szingli lettem,azóta sok srác hív találkozni,és van köztük olyan is,akik szóba jöhetnek mint pasijelöltek.:D A gond csak az,hogy mindig olyan helyre "randira" hívnak,ahol nem kettesben lennénk,hanem a haverjai is ott lennének,vagy csak szimplán egy haverja és az ő barátnője. A lényeg,h NEM kettesben. Volt,h én elhívtam valahova aztán az egyik srácot,ahol kettesben lettünk volna,de h*lye kifogással azt mondta,h nem ér rá. Később elhívott egy olyan helyre,ahol ismét ott lett volna a haverja és az ő barátnője,pedig mondtam neki előtte,h kettesben szeretnék vele először találkozni. A mostani kiszemeltem is kétszer hívott már találkozni,de mindkétszer ott lettek volna a haverjai is. Mi lehet az oka?? Talán félnek? Nálam egy randi csak kettőnkről szól. És nem is arról van szó,h nem tetszem nekik,mivel ők hozták fel a tali ötletet is... 20/L

Legjobb válasz: Sajnos a mai 20 évesek ilyenek. A haverok elõtt nagyszájúak, de ha ketten maradtok akkor nem tud mit mondani....

Sajnos a mai 20 évesek ilyenek. A haverok elõtt nagyszájúak, de ha ketten maradtok akkor nem tud mit mondani....
Könnyebben feloldódnak, nem olyan "kínos" a helyzet. Én egy párkapcsolatban élõ barátommal kifejlesztettem egy technikát. A dupla randikon ha beáll a kínos csönd, akkor mond, vagy csinál valami hülyeséget, ami témát ad a beszélgetés folytatásához. Így nem én égetem magam gyökérségekkel, a lány meg azzal van elfoglalva, hogy én hogyan reagálok, úgyhogy tökéletes. Nem fogyunk ki a témákból. Egyszer menj el egy ilyen randira. Nem lesz olyan rossz. :) Kicsit add alá a nyerget, érezze, hogy bejössz neki, aztán a következõ randin ha van egy kis töke már kettesben lesztek.
A kérdező hozzászólása: Na igen, de én is eléggé parázok...akkor vigyem én is a barátnõmet vagy mi? :D Ez nem így mûködik...
A mai világban sokszor már a nõknek kell "tökösebbnek" lenni. De inkább meg se szólalok, mert ha tényleg tetszik egy lány, ebben én is hibás vagyok. :)
A kérdező hozzászólása: vagyis úgy volt h lenyekkent a berugókar ahogy ráléptem
Vagy simán kilazult a berúgókar és lenyeste a menetet, vagy valami belül szállt el. Lenyeste a fogakat, vagy elreccsent a berúgótengely. Milyen Simsonod van? Bár annyira nem lényeg. Szedd le a baloldali deknit és nézd meg, hogy nincs-e valami gáz.
A kérdező hozzászólása: hát a berugókart meghúztam de akkor se lett semmi mert ha erõsebben ráléptem akk megint lenyekkent..am simson s51 n
Pont mint az enyém. Most szedtem szét darabokra csapágycsere miatt. Váltóolaj van benne? Ha igen, akkor engedd le valami edénybe az alján lévõ csavarral, és szedd a le a berúgó és a váltókart, csavard ki a 6 csavart ami tarja a deknit és ott nézz körül.
A kérdező hozzászólása: igen van benne váltóolaj!
A kérdező hozzászólása: utolsó hozzászóló.a tiédnek mi volt a baja?
Nekem csak fõtengelycsapágyat kellett cserélnem, "csak". Amúgy én vagyok az elsõ válaszoló is. Viszont így jobban megtudtam, hogyan is mûködik a berúgószerkezet. annyira sok minden nem szállhat el. Lehet, hogy a fogaskerekek letörtek, de elvileg akkor is mennie kéne. Vagy hátul van a racsni, az is lehet, hogy elkopott. De inkább vidd szerelõhöz, és fizess neki 5-10 ezer forintot, inkább mint tönkretedd. Én is szétszedtem, de összerakást inkább profi szerelõre bízom, nehogy valami gubanc legyen.
A kérdező hozzászólása: hát valójában apumé a motor és õ simsonszerelõ-profi...már csukott szemmel is összerak egy simsont:) köszi mostmár nagyjából vágom én is mi a helyzet vele:)

Miért? Nem értem. Elmúlt 18, és végre kettesben lehetnénk, erre elmegy a családjával valamerre. Mostanra terveztük az első együttlétet, de lehet csak én terveztem.

Máskor is lemondta már a progikat. Még nem feküldtünk le, azt mondta, megvárja, míg 18 lesz. Erre fel itt lenne az alkalom, erre meg elmegy. 20 hónapja várok rá.18 ff vagyok. Csak szórakozik velem és nem akarna semmit?

Legjobb válasz: Igen szerelem, az egyik részérõl biztos. És minek szolgáltassa ki magát szerencsétlen ha a csaj szarik a fejére? Szûz csaj, bár az is lehet hogy mással kefél, és csak azért van a sráccal hogy legyen valakivel...

Igen szerelem, az egyik részérõl biztos. És minek szolgáltassa ki magát szerencsétlen ha a csaj szarik a fejére? Szûz csaj, bár az is lehet hogy mással kefél, és csak azért van a sráccal hogy legyen valakivel...
Nem kell itt rosszra gondolni lehet, hogy csak túlparázza a dolgot. Ezek szerint még mindig nem kész rá.... Próbáld TE megoldani a helyzetet...szervezz olyan találkozót, amikor nincs otthon senki...add meg a módját!! Fontos, hogy beszéljetek errõl! Sokat! Rajtad múlik, hogy le tudja-e gyõzni a félelmét. És nem vagy balfék! De, ha nem tudsz rá várni, akkor nem is szereted igazán... 17/l
Jó, azért le lehet állni, attól még, hogy nem akarta az elsõ héten megdönteni, nem barom. Szerintem dícséretes, de komolyan beszélgess el a barátnõddel, én sem vagyok egy k*rva, és két héttel a 16. születésnapom elõtt, öt hónap járás után megtörtént az esemény nálunk. Pedig alapvetõen egy évet terveztem, mivel nagyon nehezen tudok megbízni az emberekben... Szerintem itt van valami gond. Oké, hogy várni kell, de 20 hónap szerintem minden esetben nagyon sok... Az majdnem két év...
Ez nem balfékség, hanem szerelem, kedves 12:12-es válaszoló. Én örülnék, ha ilyen barátom lenne, ez azt mutatja, hogy nem csak arra kell neki a lány, hanem komolyan gondolja a kapcsolatot. Kedves kérdezõ! Nehogy már azon bukj ki, hogy nyaralni ment a hölgy, persze, hogy nyaral, hiszen nyár van! Ez még nem jelenti azt, hogy nem akar semmit, lehet, hogy csak rosszul jöttek össze neki a programok. Az is lehet, hogy a barátnõd egyszerûen nem érzi még késznek magát a szexre. 18 évesen ez nem csoda, én is 20 voltam, mikor lefeküdtem a párommal, pedig 15 éves korunk óta járunk. A lényeg, hogy semmiképp se erõltesd a témát, ha majd felkészült, és õ is akarja, biztosan meg fog történni. Ha eddig kibírtál 20 hónapot, akkor még egyet vagy kettõt kibírsz, nem?
Kedves 12:18-as. Ha szereti akkor vár...szerintem. Mert nem számít meddig kell várnia, ha nem csak "arra" kell neki... Nem mindenki tud olyan könnyen megbarátkozni a gondolattal, hogy megtörténik...fel kell olvasztani a csajt... :) Mi kb. 1 évet vártunk... és Õ várt rám, nem erõltette, foglalkozott velem anélkül is... Remélem érted... Amúgy a kérdezõnek üzenném, hogy ne itt akarja megtudni a választ, hanem menjen és bátran beszéljenek kettesben errõl!! Meg kell tudni az ilyesmit is beszélni, közösen..felnõtt módjára! 17/l
Utolsó: Miért gondolod, hogy valakinek 20 hónapokat kellene várnia a másikra? Szerinted ez átlagos és ésszerû dolog?
Barátom te hülye vagy xDD Másfél hónapot, talán még valahogy okés lenne hogy vársz, de 20 hónapot??? xDDD Balfék vagy, sajnálom :)
Szerintem is szimplán csak fél, vagy azt hiszi, ez egy kapcsolat betetõzése, innen már lefelé vezetne az út. Ha tényleg szereted, akkor várni fogsz, nem azt mondom, hogy egy örökké valóságig, de egy darabig még talán. Mert ha kényszerbõl csinálja, akkor nincs semmi értelme. Egy lány életében az elsõ ilyen alkalom nagyon fontos, tehát rajtad áll, hogy jól élje meg, mert az egész életére ki fog hatni. Bár, a helyében tizennyolc évesen már nem halogatnám tovább...
AZ nem baj hogy vártatok, de szerintem túl sokat. Sajnos szerintem Õ nem szerelmes beléd már, mert akkor nem utasítana ennyire vissza. A kezdeti lángoló idõszak már elmúlt köztetek, akkor nem problémázott volna annyira, csak megtörtént volna.
Ha már 20 hónapot elb*szott az életedbõl akkor tartozik annyival, hogy lefekszik veled EGYSZER. Ez a legkevesebb. Ha nem akkor erõszakold meg a p*csába.
Utolsó hozzászóló, mi az h erõszakolja meg? Te egy barom állat vagy...
(Én vok az elõzõ megint) Egyébként a kérdezõ rendes srácnak tûnik, ha igazán akarja a csaj, akkor hamarosan meglesz, szerintem próbáld még meg kibírni, biztos nagyon rossz, de én csaj vagyok és pont így érzek...17 éves vagyok és az elkövetkezendõ néhány évben nem akarom ebben biztos vagyok...
A kérdező hozzászólása: mindig mikor kettesben lehetnénk, van valami. a múlthéten nyaralt a tesójánál, most ez. mintha direkt késleltetné...és õ azt állítja akarja. ha annyira akarná, akkor megoldotta volna már, nem?
A kérdező hozzászólása: jóvan. elkövetkezednõ évben. én meg nem cölibátust fogadtam... +hülye sem vagyok. h nem tudják a csajok értékelni az ilyen fijút? mindenki csak hülyére vesz. mi kell a nõknek? hogy ne foglalkozznak velük és hagyni kell õket, hagy fussanak a fiúk után....akkor megkaojátok...msotantól még egy emberrel több, aki majd csak azt akarja. congratulation!
szerintem cnem keszult fel ra. de megprobalhatod h athivod filmezni pl es 1 gyertyaval teli szobaval fogadod vagy rozsaszirmok vagy akarmi ami bejon neked. vedd le a labarol s megadja magat ;) vszinuleg csak parazik de ezen tul kell tegye magat. ha meg tenyleg ennyire nincs felkeszulve.... beszeljetek meg!!!! legy megerto, ne kenyszeritsd, h ha nem fekszel le otthagylak, de ereztesd vele h szereted es 20 honapja varsz ra.....
Hát, de... Én vagyok a 17 éves lány, aki két héttel a szülinapja elõtt vesztette el. Most vagyunk együtt 14 hónapja, és tudni kell rólam, hogy iszonyat bizalmatlan vagyok, nem veszem fel a telefont, ha idegenek hívnak, kicsit fóbiás vagyok... De a barátomban, ha azt nézzük, már két hónap után meg tudtam bízni (petting), pedig az elõzõ partnereimmel kapcsolatban irtóztam a dologtól... Szóval szerintem beszélgess vele, de komolyan.
A kérdező hozzászólása: pedig aki eddig várt rá, tudhatná, h vigyázna rá!!! de nem?
A kérdező hozzászólása: igen. tudom. ha szeretne, elviselné. de konok kis hisztis csaj:S szeretem meg minden, de néha úgy fel tud húzni:( mostanában olyan érzésem van, mintha mindenhová menne, csak h ne legyen velem kettesben. mintha kerülné ezeket.:S
Már írtam párszor, de nem láttam az egyik kommentedet. Azért az durva, hogy egy pettinget sem tud hogyan megoldani. Nem azt mondom, hogy rögtön szexszel kell kezdõdnie egy kapcsolatnak, meg mindenki más, de szerintem ott van valami gáz, hogy egyáltalán nem is kíván...Milyen gyakran pettingeltek? Ha kívánna, akkor megoldaná valahogy, mondjuk nem foglalkozna anyukáddal, vagy ilyesmi. Köszönne, bemenne a szobádba, és kész. Én a saját anyámmal nem vagyok jóban, mégis valahol laknom kell :D
Akkor szépen te meg mond meg neki, hogy neked meg vannak igényeid és szükségleteid. Ha nem kapod meg tõle, akkor mész oda ahol megadják. Érteni fog a szóbol, és rá fog ébredni, hogy nem játszadozhat veled.
Hogy TE elbénázod? Már ne is haragudj, de a barátnõd egy tapló. Szerintem ez kicsinyes, hogy a saját félelmeinek magyarázatára olyan dolgot hoz fel, ami rád nézve sértõ... Nem akarlak megbántani, de ez hülye. Szerintem sem kell az örökkévalóságig várnod rá, fõleg, ha ilyen bunkón áll hozzá...
A kérdező hozzászólása: igen, kíbírok. de az utolsó hónapok a legnehezebbek. mert mellé nem kapom meg azt, amivel kárpótolna. pl. petting. sokszor mondjuk azért, mert nem alkalmas az idõzítés és ez így rossz. kívánod, de nem lehet. hozzám nem akar jönni, mert nem bírja anyumat. náluk meg lehetetlen ...öcsi...anyu..apu....mint egy rossz filmben:S
A kérdező hozzászólása: igen, nem mondhatjátok rám, h csak azt akarom. szeretem és igen, tudok várni rá. de a fiatalságom elszalad és rajta még mindig az látom, h nem igazán akarja. ha akarná, akkor most hétvégén megtörténne. beszéltünk róla és fél tõle, h fájni fog, meg h "elbénázom". azért a bizalom is megvan.
Emiatt az agyilag éretlen p*csa miatt ne legyél ilyen. Nem azért mondom, hogy éretlen, mert nem akar veled lefeküdni, hanem mert hazudozik össze-vissza, meg kibújik minden alól...

A férfi, akivel "nagyon jóban vagyunk" (hivatalosan nem vagyunk együtt), amikor kettesben van velem egyszerűen egy tündér. Annyira édes tud lenni, hogy az már fáj. A barátai előtt azonban már más a helyzet. Miért?

A legközelebbi barátai el?tt, akik azélrt sejtenek vcalami kett?nkr?l, normális, de mások el?tt nemhogy nem túl kedves, de iszonyatosan bunkó! NAgyon csúnyán beszél velem, durva és nem egyszer megalázott már nem is kicsit. Miért teszi ezt? :\'( Én szeretem ?t, és így még jobban fáj.

Legjobb válasz: Nem mer Téged vállalni a többiek elõtt! De ez idõvel változhat, szerintem várd ki, jó lehet ez még!

Nem mer Téged vállalni a többiek elõtt! De ez idõvel változhat, szerintem várd ki, jó lehet ez még!
Mert bunkó!
Szerintem keress mást, de gyorsan. Ez a férfi nem szeret igazán!!!
Ha nem mer vállalni - sõt bunkó - NAGYON HAMAR hagyd ott!!! Késõbb csak rosszabb lesz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!