Találatok a következő kifejezésre: A kertünkben egy 6 (9 db)

hernyó
A kérdező hozzászólása: De nem úgy mászott, inkább mint egy normális bogár.
Nünüke?

A kertünkben van egy 6 éves németjuhász kutya. Összeszoktatható egy 8 hetes kiscicával?

(hozzáteszem hogy megpróbáltuk odavinni a cicát a kutyához, a kutya játszott volna, de a cica csak fujtatott)

Legjobb válasz: Hát ha a kutya játszani akart akkor már csak a cicusnak kell megszoknia kutyit....még aránylag fiatal a cicu...akkor sztem hamar hozzázokik.... Hagyjátok hadd fújjon a cica....engedjétek hadd közeledjenek egymáshoz...azért tartsátok szemmel õket...ha a kztyus esetleg(játékból)harapálni kezdené a cicust(vagy bármi rosszat csinálnának) akkor válasszátok szét õket!M.A

Hát ha a kutya játszani akart akkor már csak a cicusnak kell megszoknia kutyit....még aránylag fiatal a cicu...akkor sztem hamar hozzázokik.... Hagyjátok hadd fújjon a cica....engedjétek hadd közeledjenek egymáshoz...azért tartsátok szemmel õket...ha a kztyus esetleg(játékból)harapálni kezdené a cicust(vagy bármi rosszat csinálnának) akkor válasszátok szét õket!M.A
szia! hasonló szituácion mententünk át nem rég.A kutya idõsebb és játékos és kiscicák természetes hogy féltek a kutyától pedig az nem bántotta õket csak játszot volna velük nem kapkodtuk fel a cicákat a kutya elõl hanem hagytuk õket ismerkedni (fontos hogy felügyeld az ismerkedésüket de ne nagyon avatkozz közbe csak ha nagyon szükségét látod) eleinte a cica elszaladt(nem kell félni gyorsabb a kutyánál:) ) de késõbb egyre bátrabban közlekedett kint az udvaron és megszokta a kutya látványát ma már ott tartunk hogy egymás mellett esznek persze mindenki a saját tányérjábõl és aludni is együtt alszanak.

Hogyan szoktassak hozzá egy 6 hónapos labrador németjuhász keverék kutyát arra hogy, ne az első kertbe kakiljon, hanem a kívánt helyre?

sajnos nincs id?m kifigyelni mikor végzi a dolgát, próbálkoztunk már azzal is hogy, oda vittük a kakit ahova kell de sajnos ez sem vált be.

Legjobb válasz: Pedig figyelni kell, hogy mikor fogja a dolgát végezni és amikor látjátok, hogy wcnie kell odaviszitek. Meg lehet olyan sprayt kapni aminek olyan illatavan, hogy a kutyát odacsábítja a kívánt helyre. De semmi kép ne dörgöld bele az orrát a termésébe se kiabáld le mert azon csak rontassz a helyzeten :/

Pedig figyelni kell, hogy mikor fogja a dolgát végezni és amikor látjátok, hogy wcnie kell odaviszitek. Meg lehet olyan sprayt kapni aminek olyan illatavan, hogy a kutyát odacsábítja a kívánt helyre. De semmi kép ne dörgöld bele az orrát a termésébe se kiabáld le mert azon csak rontassz a helyzeten :/
Nálunk az vált be, hogy hátra vittük a kertbe a kakit, ha éppen elõre kakilt. De nagyon hamar megtanulta, hogy hátra, a kertbe kell kakilni. Ne aggódj, meg fogja tanulni. Kitartást :)


Cs1.6 kitiltottak egy szerverről wh gyanújában pedig nem whztam és a weboldalukon kértem unbant és azt mondták, hogy töltsem fel a képet hogy valójában nem whztam?

milyen képet töltsek fel?

Legjobb válasz: Járj más szerverre .. csicskák , 2x lelövik õket azt bann 1.6 új generációja szégyen

Járj más szerverre .. csicskák , 2x lelövik õket azt bann 1.6 új generációja szégyen
A kérdező hozzászólása: hát ez LOL..megtaláltam a képet a cstrike mappában :) )

Egy kertet az apa 3, 5 óra, a fia 6 óra alatt ásná fel egyedül. Mennyi idő alatt készülnek el a kert felásásával, ha mindketten dolgoznak?

Legjobb válasz: két nap, mert együtt elpofázzák az idõt, aztán ebédidõben elmennek kocsmázni, és utána már aznap nincs meló

két nap, mert együtt elpofázzák az idõt, aztán ebédidõben elmennek kocsmázni, és utána már aznap nincs meló
A kertet akármekkorának vehetjük, legyen a kert 42 m2-es, mert akkor könnyû számolni. Akkor apuci óránként felás 42/3, 5-et=12 A gyerkõc óránként 7-et. Ketten együtt óránként 19-et. Ebbõl próbáld kiszámolni egyedül, hogy a 42 m2 az mennyi idõbe telik. (Általánosságban meg apuci óránként1/3, 5-öd rész. GYerek 1/6-od rész óránként. Ketten együtt 1/3, 5+1/6-od rész. Ez legyen X. Akkor az idõ 1/X. És pont ugyanannyi fog kijönni, mintha 42-vel számolnám, ahogy a zárójel elõtt.)
Egyenlettel fel tudnátok nekem ezt írni?
Szia! Fel tudom írni neked egyenlettel, ha adsz nekem egy közös nevezõt a 230-ra és a 360-ra!
Küldesz írásbeli mailt, hogy elálsz a vásárlástól és egy munkanap kivárás után megrendeled máshonan.

Kerti 6 hónapos németjuhász kiskutyát hogyan tudnám arra rászoktatni, hogy csak az kert egyik szegletébe végezze a dolgát?

Legjobb válasz: Ha sikerül rajtakapnod akkor ha rossz helyen végzi a dolgát leszidod, ha jó helyre megy akkor jutalmazod. Egyszerûen hangzik, de igazából nem olyan könnyû egész nap a kutya s*ggében lenni, hogy éppen mikor, hova...

Ha sikerül rajtakapnod akkor ha rossz helyen végzi a dolgát leszidod, ha jó helyre megy akkor jutalmazod. Egyszerûen hangzik, de igazából nem olyan könnyû egész nap a kutya s*ggében lenni, hogy éppen mikor, hova...
Mondjuk naponta többször kéne sétáltatni és a végterméket felszedni.
Áááá, most olvasom (az elsõ beírásban), hogy ezt leginkább a külföldi szervek kérik...
Nem értem, minek kell külön beleegyezõ nyilatkozat, hiszen a kiskorúak csak akkor kaphatnak útlevelet, ha MINDKÉT SZÜLÕ SZEMÉLYESEN megjelenik az okmányirodában, és együtt kérvényezik a gyerek útlevelét! Mindkét szülõnek ALÁ KELL ÍRNIA az útlevélkérõ lapot!... Ez már önmagában beleegyezés mindkét fél részérõl, hogy hozzájárul a gyerek külföldi utazásához!
Ezen az oldalon megtalálod, minek kell benne lenni a nyilatkozatban: http://www.police.hu/print/utravalo/jotudni.html "A nyilatkozat tartalmazza a kiskorú, a kísérõ és a szülõ(k) adatait, a kiskorú úti okmányának számát, a külföldi tartózkodás célját, helyét, a meglátogatni kívánt személy vagy intézmény adatait, elérhetõségét. A külföldi rendõrizeti szervek különösen akkor vizsgálhatják a hozzájárulás meglétét, ha felmerül annak a gyanúja, hogy a gyermek jogellenes külföldre vitelérõl, gyermekkereskedelemrõl vagy a kiskorú érdekeinek másfajta veszélyeztetésérõl van szó. E szabályok államonként eltérõek lehetnek, ezért javasolt az elõzetes tájékozódás, amely az adott állam külképviseletén megtehetõ. "
Igen, valóban igazad van az útleveles dologban. De az útlevél elég hosszú idõre szól, s közben megváltozhatott sajnos olyan csúnyán a viszony pl. a szülõk közt, hogy felmerül, az egyik el akarja vinni a gyereket a másik tudta nélkül külföldre... És hát igen, a külföldi szervek miatt is kell.
Csodálom, hogy a két alatt most kérték elõször...
2: azért nem mindegy, hogy a másik szülõ csak pl. egy egy hetes horvátországi nyaralásba egyezett bele, vagy abba, hogy a gyerekkel lelépjenek a világ másik felébe....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!