Találatok a következő kifejezésre: A kerámia tesz (2 db)

A kerámia hajvasaló tesz kárt a hajban?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy ha sokat használod akkor nagyon kiszárítja a hajat...

Én úgy tudom, hogy ha sokat használod akkor nagyon kiszárítja a hajat...
Persze, mint minden "durva" és fõleg meleg beavatkozás.
minden hajvasaló árt a hajnak mert szárítja és megtöri a szálakat fõleg ha sûrûn használod
a hajvasaló tönkreteszi a hajat egyszerübb és tartósabb ha hajmosás után kifésülöd egy sûrû fogu kefével a hajad és igy szárítod meg a hajad sima lessz és nem megy úgy tönkre
tegyél rá vasalás elõtt hõvédõt, akkor nem annyira károsít.
Én egy dolgot tudok neked ajánlani, ha sokat vasalod a hajad. Én tegnap vettem egy Remington S9950-et (shine therapy) a barátnõmnek meg már egy hónapja van. Valóban vitaminos mert mikor melegszik enyhe avokádó illata van:) És bnõm is és énis sokat vasaljuk a hajunkat és nem használunk semmien krémet, ettõl valóban szebb lett barinõm haja is és erõsebb is:) az enyém meg 2 használat után selymesebb lett. Ennyire kellemesen nem csalódtam még hajvasalóban, mert énis azt hittem elõször hogy kamu ez a vitaminos hablaty:) Érdemes beruházni rá. 13.590 a Remington szaküzletében ha elõre megrendeled a neten, és még ajándék bögrét is kapsz mellé.:) (sry ha kicsit reklám feeling a dolog, nem annak indult.) Visszatérek még a kérdéshez. Sima vasalóval ha hõvédõ nélkül kezeled a hajad valóban tönkre teheti

Egy kerámia hangszedõnél mi az ideális tû Nyomása? Enyém 6g ot nyom. Ezen lehet e változtatni? Hány gramm ami még jó és szépen szól és a lemezeket se teszi tönkre?

Legjobb válasz: Feltehetõen a piezoelektromos féldrágakõ tûs hangszedõre gondolsz. Ennek a helyes használata: kiveszed és örökre elfelejted, de jó esélyed van arra, hogy már tönkre vágta minden LP-det. És 6 grammal ez szinte garantált. Egyáltalán milyen gyalugéped van?

Feltehetõen a piezoelektromos féldrágakõ tûs hangszedõre gondolsz. Ennek a helyes használata: kiveszed és örökre elfelejted, de jó esélyed van arra, hogy már tönkre vágta minden LP-det. És 6 grammal ez szinte garantált. Egyáltalán milyen gyalugéped van?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!