Találatok a következő kifejezésre: A keksz kevés (3 db)

A keksz reggel, kevés stressz, sok szénhidrát nem mulasztotta el a nagyon erős hányingeremet. Mit tehetek még ellene?

Hányás nincs, de a hányinger nagyon er?s, egész nap tart :(

Legjobb válasz: Sajna van, akinél nincs mit tenni. Ki kell várni a 12.hetet, addigra talán elmúlik, vagy legalább enyhül. Reggel éhgyomorra igyál meg pár korty hideg kólát, de egyébként kerüld a szénsavas üdítõt, igyál este lefekvés elõtt langyos tejet, kerüld a savas ételeket (narancs, mandarin, grapefruit) és a gyüm.leveket. Kitartást!

Sajna van, akinél nincs mit tenni. Ki kell várni a 12.hetet, addigra talán elmúlik, vagy legalább enyhül. Reggel éhgyomorra igyál meg pár korty hideg kólát, de egyébként kerüld a szénsavas üdítõt, igyál este lefekvés elõtt langyos tejet, kerüld a savas ételeket (narancs, mandarin, grapefruit) és a gyüm.leveket. Kitartást!
Próbáld ki a B6 vitamint, nekem a doki ajánlotta.
A b6 vitamin!Bár én 21 hétig nagyon "hányós" voltam.Próbálj reggel langyos citomos vizet inni.
Én is émelygõs voltam egészen a 14hétig akkor meg is látogatott pár hétre a foxi, nos én minden reggel nem kekszet hanem rendes kaját ettem...amennyi jól esett, mondhatom szinte nagyon kevés ment le de az is több mint a semmi, én az elején csak fogytam.Szerintem a kólát hagyd én a szénsavasra rá sem bírtam nézni, öklendeztem tõle, mert egyébként is savat csinál még jobban.ha nagyon nem jó kipróbálhatod a rennie-t szopogatni, az is segített nekem.Agyógyszerészem azt mondta a magne b6 csak hízlal és az igazából arra jó ha valaki az utazási betegségtõl van rosszúl és mint tudjuk a terhesség nem btegség hanem egy más állapot, szval én ezzel nem is kísérleteztem, de megpróbálhatod.Mondjuk én elég hízós vagyok így inkább tûrtem.Ha nagyon rosszul voltam vizet ittam pici kortyokban.Jah és ami segített a dm-ben vettem bio köles golyót vagy a kukit, és azt ettem , hogy felszívja a savat.Na az bejött és nem voltam akkor annyira beteg.
Szia! Az elején én is nagyon rosszul voltam volt mikor "csak" hányingerem volt mikor hánytam. Az egyél de keveset nálam azért nem jött be mert örültem ha megettem két szál ropit reggel. Vettem a gyógynövényboltba gyömbér kapszulát reggel 2-este 2-öt szedtem és jobb lett. A ginger ale is jó, ha meg tudod inni, de a kapszulában sokkal több a gyömbér mennyisége. Jó egészséget!! 26 hetes kismama
sajnos én is émelygõs voltam még a 15.hétig, ha nem ettem reggel azért voltam rosszul, ha ettem volt mit kihányni :( ez sajna ilyen. most a 19.hétben már minden szupi és el is felejtettem azt a nemtúl szép elsõ hónapokat. kitartás, és boldog babavárást!
Kevés. Fiam a dupláját ette. Lányom most 4 hónapos és õ 5-6 X 200 milli tápszert eszik. És csak 5800 gr :(
Igen, ez kevés. Az én kisfiam is kb. a dupláját ette, és nem volt duci egyáltalán, 7, 5 kg volt 6 hónaposan. Kb. 3 óránként evett, és akkor is nagyobb adagokat. Az nem baj, hogy 4 óránként eszik, de elég kis mennyiségeket. Miért csak 10 dkg fõzit meg gyümit eszik? Annyit csinálsz, vagy csak annyit eszik meg? Tápszerbõl sem eszik valami sokat, nálunk 200 ml körül fogyott egy étkezésre.
nem kevés. gondolom, hízik rendesen. az enyém 6, 5 hónapos és kevesebbet eszik 5ször 130-150 ml tápszer és 1szer 5 kiskanál valami, ami kb. 20 gramm:) Elsõ gyerekem ennyi idõsen: (kapaszkodj meg) 50-70 ml tápszer!!!!!! és 2szer 40-50 gramm fõzelék!!!!!mondjuk õ nem hízogatott, de a második babaám szépen hízik.
de jó fejek vagytok.... miért csak 10 dkg-t eszik meg?! hát vajon miért?! 10 dkg az 100 g, az nem kevés. egy bébiétel 160 g. 100 g gyümölcs keksszel azért az elég tömény! és akkor mit szóltok az én 20!!!!! grammomhoz?! pedig sokfélét kipróbáltam már a babámnál, és már 5 hónapos korában elkezdtem a hozzátáplálást!!!!
A kérdező hozzászólása: Nem 10 dkg fözit csinálok, de nem hajlandó többet enni. 2800 gr-mal született, most 6500 gr., és 65 cm. A doki szerint picit az átlag alatt van. Néha elkeseredek, hogy nem eszik.
Már bocsánat, de nem kéne beszólogatni másnak, csak mert nem egyezik a véleményünk. Kérdezte, hogy nem kevés-e, mert õ is érzi, hogy az, nekem meg az a véleményem, hogy igen, kevés. Nem bántásból írtam, de ezt gondolom. Neked is csak azért más a gondolkodásod, mert a te babád még ennyit se evett. Persze, ahhoz képest nem kevés, de a normálishoz képest igenis az. Nem kell degeszre ennie magát a gyereknek, és minden gyerek más, más étvággyal, de azért 4 óránként 100g étel, vagy 120ml tápszer tényleg nem sok. A Bébiétel pedig csak az Univer esetében 160g, az összes többi 190g. De még a 160g is jóval több, mint a 100g, fõleg, hogy nem is sûrû idõközönként eszik.
Figyi már! Te mondod, hogy nem kéne beszólni aztán meg Te osztod itt az észt? NEM!!!!! Nem kevés! Ha a gyereknek kínálják az ételt, de neki csak annyi esik jól, amennyit megeszik, azért nem kell megtömni és hízót csinálni belõle! Egészséges a picid kérdezõ? Szerintem igen! Azért, mert a Te kislányod nem volt 6 hónaposan 10 kg az nem baj! Egészségesen táplálod és ennyi! Arról nem is beszélve, hogy a válaszolók nagy része egy aprócska kis dolgot figyelmen kívül hagyott. Mégpedig azt, hogy KISLÁNYOD VAN! A válaszolók nagy része kisfiúkról beszéltek és bizony a fiúk többet esznek, na meg ha Anya eldönti, hogy hozni kell a könyv szerinti átlagot, akkor bizony nincs apelláta! Gondolom azóta már szép és egészséges 1, 5 éves kislányod van és megnyugodtál, hogy minden rendben! Szépen evett és kész!
Utolsó tanulj meg számolni! Már 2 éves

A Szűztea keksz tényleg ilyen kevés kalóriát tartalmaz?

100 g 95, v 98 kalória, már nem tudom pontosan..és egy csomag 120 g.Létezik ez?Isteni finom a keksz, imádom, de nagyon lelombozódnék, ha kiderülne, h több száz kalóriát tömtem magamba, mert hittem a csomagoláson lév? adatoknak.Lehet, hogy esetleg nem valósak?Vagy ez kizárt?

Legjobb válasz: A gyártónak valós adatot szoktak írni a csomagolásra. De 100g-ban kb 98kcal az relatíve nem olyan kevés, ne becsüld le.

A gyártónak valós adatot szoktak írni a csomagolásra. De 100g-ban kb 98kcal az relatíve nem olyan kevés, ne becsüld le.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!