Találatok a következő kifejezésre: A karom részén van egy (5 db)

A jobb karom belső részén van egy nagy folt ami nem tud lebarnulni és mindig fehér. Ez valamilyen bőrbetegség lehet?

Télen nem látszódik, de most nyáron igen és szerintem egyre nagyobb rész nem barnul.

Legjobb válasz: Vitiligo http://hu.wikipedia.org/wiki/Vitiligo

Az bizony vitiligo. Nem kell megijedni azért, nekem is van egy ilyen foltom, ha növekszik érdemes megnézetni.
A kérdező hozzászólása: de az állandó nem? meg teljesen fehér. Nekem rendes bõr színe van csak ha lebarnulok akkor ott nem barnul.
Van egy gomba, ami ilyesmit okoz, de az több kerek foltban szokott jelentkezni, és télen sötétebb a többi bõrnél. Ha aggódsz, nézesd meg orvossal.

A karom felső részén van egy kis plusz felesleg, mivel tudnám leszedni?

Szerintem csunya ahogy csinálok képeket ismerösökkel sokszor látszódik a plusz súly, ami engem eléggé irritál... Help nekem...

Legjobb válasz: AZ égegyadtavilágon semmivel sem!! Külön a testrészt nem lehet "zsírtalanítani". Nincs lokális zsírégetés. Csak komplex teljes zsírégetés, tehát zsírt csak diéta + súlyzós edzés + aerob edzéssel lehet. Tovább infó: olvasd végig !! http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_04_91_elsosegely_zsireg..

AZ égegyadtavilágon semmivel sem!! Külön a testrészt nem lehet "zsírtalanítani". Nincs lokális zsírégetés. Csak komplex teljes zsírégetés, tehát zsírt csak diéta + súlyzós edzés + aerob edzéssel lehet. Tovább infó: olvasd végig !! http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_04_91_elsosegely_zsireg..
súlyzóval
viszont amikor abbahagyod a súlyzózást, még rosszabb lesz/tapasztalat/ez nem azt jelenti hogy nem jó, 5 csepp fahéjolaj jojobaolajba-bekened-befóliázod 2-3 óráramajd 2-3 hétig naponta megcsinálod és lesz eredménye
Nincs helyi fogyás, térj át egészséges étrendre és mozogj. Mást nem tudsz tenni, ez meg magától értetõdik.
hogy az "integetõhájt" eltüntesd, tricepszre kell dolgoznod. én a pilatest ajánlanám, ha rendszeresen csinálod, tökélestes alakod lehet(youtube-on "blogilates" néven találsz hasznos videókat)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)


Vályogház bontásából származó vályog törmelékkel érdemes feltölteni szerintetek egy építési telek olyan részét, ahol egy nagyobb mélyedés van? Okoz-e kárt a föld minőségében, ha a vályog belekerül?

Lebomlik-e a vályog és amennyiben igen, akkor mennyi idő alatt? Használható lenne-e a föld a későbbiekben veteményezéshez, faültetéshez?

Legjobb válasz: A vályog agyagos föld és szalma. Minek kellene abban lebomlania? Ha nagyon szuper akarsz lenni, akkor a tetejére hozass erdei földet.

A vályog agyagos föld és szalma. Minek kellene abban lebomlania? Ha nagyon szuper akarsz lenni, akkor a tetejére hozass erdei földet.
Nem. Vízzáró réteget képez és hiába hozatsz bármit rá, minden esõ után lesz egy kerti tavad. Viszont ha vékonyan teríted (nem csak a mélyedésbe hanem nagyobb területen) majd összeszántod, az a kevert föld már alkalmas lesz a mélyedés feltöltésére.

Ha egy férfi otthon súlyzózik, és már vannak "szép formás" mellizmai, karja stb, akkor is előfordulhat hogy a mell barna része kicsit kidudorodik?

Tehát olyan mintha lenne rajta egy kis felesleg és "el?rejön". Lehet ilyen? Alkatilag ilyen az ember vagy még kell rá dolgoznia?

Legjobb válasz: hat nem hinnem hogy nagyon de lehetseges hogy kidudorodik!nem mind1ik ferfinal van ez igy!

hat nem hinnem hogy nagyon de lehetseges hogy kidudorodik!nem mind1ik ferfinal van ez igy!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!