Találatok a következő kifejezésre: A karom részén van (17 db)

Nem lehet belõle semmi károd. Semmi nem kötelez arra, hogy mindent elköltségelj.
Nem túl egyértelmû a kérdésed. Ha árut veszel továbbértékesítési célra, és a számla nincs lekönyvelve, akkor azt az árut nem is tudod eladni, mert nem szerepel a készletedben. Az eladónak nincs ilyen jellegû jelentési kötelezettsége, amit írsz. Ha saját részre veszed, tehát köze nincs a vállalkozási tevékenységedhez, akkor a számlát le sem kell adni a könyvelõnek, mert a vállalkozásodban csak a tevékenységeddel összefüggõ költséget számolhatsz el.
Nincs következménye, de így az Áfa-t sem igényelheted vissza!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
Ha pénztárkönyvet vezetsz (pénzforgalmi szemlélet), nem kell lekönyvelni, mert nem jelent meg kiadásként. Ha kettõs könyveléssel könyvelsz, le kell könyvelni, megtéríted a cégnek, amit szintén lekönyvelsz, így nem keletkeztet adókötelezettséget. Jelentenie nem kell a nagykernek, de ha kap egy tételes ellenõrzést, és valamiért gyanús a számla, kereshetik nálad a "párját".
Ha alanyi adómentes EV-ként vásárolok nagykerben, és a felét megtartom saját használatra, a felét eladom számlával, akkor elég csak azt a részét nyilván tartanom a beszerzésnek, amit el is fogok adni, nem gond, hogy a bejövõ számlán több tétel is szerepel, mint amit eladok? Illetve KATÁs EV-nél nem is kötelezõ a beszerzést nyilván tartani, csak eredet céljából igazolni?

Ha eddzek rendesen a karomra de már nagy részben izom ami rajta van, kőkemény, csak a külső 1 cm max ami ilyen felesleg + a testem többi részén is mindenhol akad felesleg akkor ez eltűnik a karomról ha rendesen csinálom minden 2. napon, formás lesz?

Legjobb válasz: Nem, mivel nincs helyi zsírégetés. Nem onnan megy le, amilyen izom dolgoztatva van. Szálkásító diéta kell és aerob edzés is a súlyzós mellé és MINDENHONNAN történik fogyás. Nem lehet csak az óhajtott területrõl célzottan fogyni!

Nem, mivel nincs helyi zsírégetés. Nem onnan megy le, amilyen izom dolgoztatva van. Szálkásító diéta kell és aerob edzés is a súlyzós mellé és MINDENHONNAN történik fogyás. Nem lehet csak az óhajtott területrõl célzottan fogyni!
Ez probléma. Vannak erre szakosodott emberek és direkt beletört csavarok kiszedésére gyártott szerszámok.


A Bleach melyik részében van az amikor Hitsugaya és Ichigo húga Karin találkoznak?

Legjobb válasz: Az amelyikben fociznak? Az csak egy filler volt. Azonkívül sztem csak az animesorozat befejezésekor találkoztak, mikor Ichigo visszakapta az erejét.

Az amelyikben fociznak? Az csak egy filler volt. Azonkívül sztem csak az animesorozat befejezésekor találkoztak, mikor Ichigo visszakapta az erejét.
Ez az a Kúrószaki Ichigó?? Az osztálytársam folyton róla rizsál, eddig nem tudtam, hogy mi az és honnan jött.

Undorító ha egy lánynak ilyen hájas karja van és hiába súlyzózik egy ideje, nem megy le a konyhásnéni rész?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Ez undorító?? Semmi baj nincs vele, nekem még kell is egy kevés. Nagyon jó alakod van. Amúgy valami gyors mozgást végezz, fuss, attól ég a zsír.

Ez undorító?? Semmi baj nincs vele, nekem még kell is egy kevés. Nagyon jó alakod van. Amúgy valami gyors mozgást végezz, fuss, attól ég a zsír.
Nem értem mi a bajod a karoddal? Ez nagyon jól néz ki!
A kérdező hozzászólása: Nincs rajtam mindenhol pici túlsúly, csak a kép talán egy kissé csalókán lett levágva:) Nem akartam olyan képet feltenni ami egész alakos, nehogy jöjjenek a "jaj csak itt várod a bókokat, hogy milyen jól nézel ki. Fúúúúúj de utálom az ilyet, pfüjjj, ribanzc" típusú megjegyzések.:) Minden más testrészem kitûnõen feszes állapotú, az izmaim nyugalmi helyzetben kellõen tónusosak:)
Hát súlyzózással sokra mész. Mint aki felüléstõl várja hogy eltûnnek a hurkái a hasáról. Ahogy a képet nézem pici túlsúly van rajta mindenhol de arányosan oszlik el így szexi. Ha a karodból akarsz fogyni akkor mindenhonnan kell ami kardióval és diétával érhetõ el. Futás, bicikli, ugrálókötél
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi. Megpróbálok több mindent fehérjére cserélni az étrendemben. A megfelelõ folyadékbevitel a másik legnagyobb problémám. Gondolom az is fontos lenne.:/
Nincs helyi zsírégetés, sem fogyasztó gyakorlatok. Az izommunka nincs hatással az izom felett levõ zsírra. Zsírból fogyáshoz megfelelõen összeállított szálkásító diéta, és valami aerob mozgás kell. A zsírleadás helyére nem tudsz hatni, a tested dönti el, honnan milyen ütemben fogysz. Remélem segítettem.
A súlyzózással inkább izmot építhetsz.Inkább szerintem is valami gyorsabb mozgást végezz pl.: futás, ugrókötél
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok már húsz éves, közelebb a harminchoz:D
attól is függ hány éves vagy.. nekem konkrétan bejön az ilyesfajta testalkat, de ízlések és pofonok.
A kérdező hozzászólása: De löttyedt. Felemelem a karom és rögtön Juci néni jut eszembe még általános iskolából a menzáról, mikor merõkanállal merte a kondérból a borsófõzeléket. Meghíztam kissé, mostanában edzek, kipróbáltam már sok mindent. Például ellipszis trénert is használok, de a karom semmit nem hajlandó fogyni. Azért is zavar, mert abszolút nem illik az összképhez.
vízhajtó. az nem háj-->zsír hanem víz.
Nem, szerintem szexi.. Most ki is verem erre a képre :D
Jaj csak itt várod a bókokat, hogy milyen jól nézel ki. Fúúúúúj de utálom az ilyet, pfüjjj, ribanzc! Csak vicc, szerintem ne csinálj semmit, így vagy jó ahogy vagy :) Legalábbis jobb egy ilyen kart simogatni mint egy csontvékony kart :)

A jobb karom belső részén van egy nagy folt ami nem tud lebarnulni és mindig fehér. Ez valamilyen bőrbetegség lehet?

Télen nem látszódik, de most nyáron igen és szerintem egyre nagyobb rész nem barnul.

Legjobb válasz: Vitiligo http://hu.wikipedia.org/wiki/Vitiligo

Az bizony vitiligo. Nem kell megijedni azért, nekem is van egy ilyen foltom, ha növekszik érdemes megnézetni.
A kérdező hozzászólása: de az állandó nem? meg teljesen fehér. Nekem rendes bõr színe van csak ha lebarnulok akkor ott nem barnul.
Van egy gomba, ami ilyesmit okoz, de az több kerek foltban szokott jelentkezni, és télen sötétebb a többi bõrnél. Ha aggódsz, nézesd meg orvossal.
Nincs helyi fogyás, térj át egészséges étrendre és mozogj. Mást nem tudsz tenni, ez meg magától értetõdik.
hogy az "integetõhájt" eltüntesd, tricepszre kell dolgoznod. én a pilatest ajánlanám, ha rendszeresen csinálod, tökélestes alakod lehet(youtube-on "blogilates" néven találsz hasznos videókat)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)

A felkarom külsõ részén apró, piros, pattanáshoz vagy szõrtüszõ-gyulladáshoz hasonló pöttyök vannak. Mik lehetnek ezek? Tavaly leborotváltam a karom, (víz, borotva hab nélkül:s) és azóta vannak.

Nem merek fel venni rövid ujjút se. Nyáron 2 hónapig kentem alapozó krémmel, de ez el fogyott Augusztusra, és onnantól kezdve nem kentem és elég jól eltûntek ezek. Mert a nap le szárítja. De amikor már nem jut a karom napfényhez, mert már nincs olyan meleg, akkor újra elõjönnek. Azt olvastam hogy 12 és 18 éves kor között ezek elõfordulnak. Én 12 vagyok...

Legjobb válasz: A ruha is okozhatja a dörzsölés.De érdemes hidratáló krémmel kenni.

A ruha is okozhatja a dörzsölés.De érdemes hidratáló krémmel kenni.

A karom felső részén van egy kis plusz felesleg, mivel tudnám leszedni?

Szerintem csunya ahogy csinálok képeket ismerösökkel sokszor látszódik a plusz súly, ami engem eléggé irritál... Help nekem...

Legjobb válasz: AZ égegyadtavilágon semmivel sem!! Külön a testrészt nem lehet "zsírtalanítani". Nincs lokális zsírégetés. Csak komplex teljes zsírégetés, tehát zsírt csak diéta + súlyzós edzés + aerob edzéssel lehet. Tovább infó: olvasd végig !! http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_04_91_elsosegely_zsireg..

AZ égegyadtavilágon semmivel sem!! Külön a testrészt nem lehet "zsírtalanítani". Nincs lokális zsírégetés. Csak komplex teljes zsírégetés, tehát zsírt csak diéta + súlyzós edzés + aerob edzéssel lehet. Tovább infó: olvasd végig !! http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_04_91_elsosegely_zsireg..
súlyzóval
viszont amikor abbahagyod a súlyzózást, még rosszabb lesz/tapasztalat/ez nem azt jelenti hogy nem jó, 5 csepp fahéjolaj jojobaolajba-bekened-befóliázod 2-3 óráramajd 2-3 hétig naponta megcsinálod és lesz eredménye


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!