Találatok a következő kifejezésre: A karom részén (67 db)

1. csõtop melltartóõánttal 2. rövid ujjú ing + kesztyû

Hogy lehet egy torrentet úgy letölteni, hogy ne menjen 'kárba' egy része se, vagy hogy lehet minimalizálni ezt a kárt?

Legjobb válasz: leginkább sehogy, akkor megy kárba az adat, ha a tracker valamiért rosszul dolgozza fel az adat kapcsolást. szerencsére ez általában max pár mega szokott lenni. Egy megoldás van rá talán, méghozzá a normális torrent oldal használata

leginkább sehogy, akkor megy kárba az adat, ha a tracker valamiért rosszul dolgozza fel az adat kapcsolást. szerencsére ez általában max pár mega szokott lenni. Egy megoldás van rá talán, méghozzá a normális torrent oldal használata
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! Van olyan normális torent oldal, ami ingyenes és nem kell hozzá meghívó? :|
mininova, isohunt, nekem ezek a best-ek...

Az a fajta autós ételmelegítő ami úgy tekeredik az üveg köré mint a várnyomásmérő a karomra, annak a tekeredő része is melegít, vagy csak a műanyag része?

Bocsi a béna megfogalmazásért,edig még csak képen láttam.

Legjobb válasz: nekünk olyan van.melegít a tekeredõs rész.ugy 20-30 perc mire megfelelõ hõmérsékletû lesz.igaz mi csak 1x használtuk eddig.a tescoba láttam múltkor,5-6ezer között volt(campol márkáju-nekem olyan van) /S/

nekünk olyan van.melegít a tekeredõs rész.ugy 20-30 perc mire megfelelõ hõmérsékletû lesz.igaz mi csak 1x használtuk eddig.a tescoba láttam múltkor, 5-6ezer között volt(campol márkáju-nekem olyan van) /S/
A kérdező hozzászólása: Köszi.


A Mythbusters-ben a Kari Byron az egyik részben terhes volt nem?

Legjobb válasz: Igen.Azt a rész én is láttam

Igen.Azt a rész én is láttam
Igen igen, én is láttam. Tényleg az volt.
A kérdező hozzászólása: oks, akkor jó :D XD ...
Nem, nem egy részben volt terhes :D
betudjátok linkelni azt a részt?

Sérülés érte az autómat. Az utcánk földút, nemrég fejezték be a csatornázás egy részét. Rossz az út fõleg esõs idõben. A munkások sok beton darabot hagytak szerte szét. A sár és a betondarabok miatt történt a sérülés. Ki Fizeti meg a káromat?

Voltam az önkormányzat jegyzõjénél hogy panaszt tegyek de nincs bent,családi problémák miatt.Akivel eddig beszéltem csak sajnálkozik.Most akkor ki a felelõs,ki fizeti meg a káromat.Fotókat készítettünk a helyszinen.

Legjobb válasz: Te vagy a hibás, mert nem figyeltél az útra, vagy gyorsabban mentél, mint ahogy az útviszonyok megmengedték volna. A kárt neked kell megfizetni.

Te vagy a hibás, mert nem figyeltél az útra, vagy gyorsabban mentél, mint ahogy az útviszonyok megmengedték volna. A kárt neked kell megfizetni.
Igen. Azt fogják mondani, hogy nem az útviszonyoknak megfelelõen közlekedtél és ennyi.
Ha azt mondanák hogy nem az útviszonyoknak megfelelõen vezetett akkor ezzel az erõvel elküldenék az összes kátyú által megkárosítottat is. Ha a kátyú kárt tesz a kocsiban akkor kérhetõ kártérítés. Ebben az esetben akkor miért ne lehetne panasszal élni? Szerintem az útért az önkormányzat a felelõs, járj a nyakukra.
Illetve az önkormányzat a sár miatt biztos nem fog felelni, de az úton hagyott betondarab már lehet az õ felelõssége.
A kérdező hozzászólása: Az útviszonyok az utcánkban olyanok hogy egyesben alapjáraton lehet közlekedni. Nem is beszélhetünk útviszonyokról.Nem az önkormányzat kötelessége lenne rendben tartani az utat? Ha már az Õ tulajdonok? Miért fizetek súlyadót? Vagy nekem nincs annyi jogom mint a szomszéd utcában lakónak ahol aszfalt van? A véleményekre vagyok kíváncsi! Az nem válasz hogy nem az útviszonyoknak megfelelõen vezettem.Vagy akkor ne járjak autóval?
A kérdező hozzászólása: Szerintem az önkormányzat nem fog fizetni! Akkor mit tehetnék?A jegyzõvel csak hétfõn tudok beszélni! Jogi útra tereljem a dolgot, vagy van más lehetõség is?Mert arra pénzem nincs hogy most megjavíttassam az autót és a számlával utána évekig pereskedjek!!!!
gondolm nincs cascod? akkor ügyvéd( a tanácsadás is jó, olcsóbb, és nem futsz lukra)
A kérdező hozzászólása: Nincs cascom, épp elég a hitelt fizetni! Talán megpróbálom az ügyvédet, de most már meg várom a hétfõt, akkor már lesz jegyzõ! De ha valakinek van valami használható tanácsa azt szívesen fogadom!!!

Ha eddzek rendesen a karomra de már nagy részben izom ami rajta van, kőkemény, csak a külső 1 cm max ami ilyen felesleg + a testem többi részén is mindenhol akad felesleg akkor ez eltűnik a karomról ha rendesen csinálom minden 2. napon, formás lesz?

Legjobb válasz: Nem, mivel nincs helyi zsírégetés. Nem onnan megy le, amilyen izom dolgoztatva van. Szálkásító diéta kell és aerob edzés is a súlyzós mellé és MINDENHONNAN történik fogyás. Nem lehet csak az óhajtott területrõl célzottan fogyni!

Nem, mivel nincs helyi zsírégetés. Nem onnan megy le, amilyen izom dolgoztatva van. Szálkásító diéta kell és aerob edzés is a súlyzós mellé és MINDENHONNAN történik fogyás. Nem lehet csak az óhajtott területrõl célzottan fogyni!

Voltam szoliba foltos lett a karom, fehér foltos egy részen mi csináljak?

többet se megyek... az a baj mikor szoliztam megvakartam a kezem és erős volt igy a ujjaimnak a nyoma ott maradt..:/

A karomon kijött egy sárgás-barnás folt, aminek piros egy része, olyan mint mikor valaki beüti, de nem fáj. Olyan 10 cm körüli mi lehet ez? Vmi vérömleny? Pár napja vettek tőlem vért, és kaptam egy penicillin injekciót. Attól lehet?

Legjobb válasz: Ha valamelyik tû helyén van, akkor lehet attól, hogy nem teljesen megfelelõen kaptad az injekciót, illetve vettek tõled vért. Ha teljesen máshol van, akkor lehet, hogy fel se tûnt, de beverted valamikor. Mondjuk éjjel álmodban, amikor forgolódtál megnyomtad, beütötted, ilyenek. Ha azóta nem múlt el, azért nem árt ha egy dokinak is bemutatod.

Ha valamelyik tû helyén van, akkor lehet attól, hogy nem teljesen megfelelõen kaptad az injekciót, illetve vettek tõled vért. Ha teljesen máshol van, akkor lehet, hogy fel se tûnt, de beverted valamikor. Mondjuk éjjel álmodban, amikor forgolódtál megnyomtad, beütötted, ilyenek. Ha azóta nem múlt el, azért nem árt ha egy dokinak is bemutatod.

Torrentel való letöltésnél, ki lehet javítani a kárba veszett részeket?

Konkrétan 10 hash hibát ír. Mit lehet kezdeni velük?

Legjobb válasz: Azokat letölti teljesen magától még egyszer, neked semmit nem kell csinálnod.

Azokat letölti teljesen magától még egyszer, neked semmit nem kell csinálnod.

Megégett egy kis részen a karom. Mit tegyek?

A karomra csöppent a forró víz és egy kb fél cm-szer 2 centis részen leégett a b?r fels? rétege, a hús nem látszik. 15-20 percig víz alatt tartottam, mostmár csak jéggel h?töm. Vízszer? valami borítja a seb felületét. Annyira nem komoly, mintha leforráztam volna magam rendesen, de nagyon fáj. Mit csináljak? Segítsetek lécci.

Legjobb válasz: Ha van otthon aloe vera növény vagy spray,az nagyon jó rá. Jó még az Oxy-spray is.

Ha van otthon aloe vera növény vagy spray, az nagyon jó rá. Jó még az Oxy-spray is.
Szia! Virág vagyok , elsõsegélynyujtó. A 15-20 perc után kösd be sterilen( fertõtlenítõ nélkül) és igyál vizet.Ja és menny orvoshoz.És ne csinálj a hólyaggal semmit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!