Találatok a következő kifejezésre: A kardió mennyi (11 db)

Egy heten hany pihenonapra van szukseg? Mennyi piheno kell a sorozatok kozott? Egy nap mennyit edzhett az ember? A kardiot es a sulyzos edzest is beleertve

Legjobb válasz: Egy héten mehet 3 edzés nap (osztott edzéstervnél), kardiót súlyzód edzés közben ne csinálj, inkább aerobot tolj edzések után. Felsõtestnél 1 perc pihenõ kel, alsótestnél ha nagyon muszáj mehet 1,5 perc.

Egy héten mehet 3 edzés nap (osztott edzéstervnél), kardiót súlyzód edzés közben ne csinálj, inkább aerobot tolj edzések után. Felsõtestnél 1 perc pihenõ kel, alsótestnél ha nagyon muszáj mehet 1, 5 perc.
Egy héten mehet 6 edzés is simán vagy 7 is ha az aerobot is edzésnek számoljuk. Ha nem akkor elég a 6, 3 küzdõsport/kardió 3 teljes testes edzés (súlyzó, kettlebell, sparrowbag, barbell, saját testsúly, bármi egyéb), Mondjuk akkor sincs baj ha mondjuk ennél több lesz vannak akik napi 2-3szor is edzenek és nincs semmi bajuk, egyén függõ, kinek mi, van akinek a heti 2 is sok van akinek a napi 4 még sima.
Aki napi szinten súlyzózik az vagy kis intenzítással csinálja, vagy koxol.
Nem feltétlenül kokszol. Nekem van egy ismerõsöm aki egy ideig minden nap edzett, szépen le is szálkásodott, csak lett vagy 60 kiló. A végére szinte teljesen elfogyott. Sok értelmét nem látom, én heti 4szer járok. A legideálisabb egyébként az 1nap edzés 1 nap pihi. Így egy héten 3-4 edzése van az embernek.
Mert több izom nem jön vele, viszont drágább lesz az étrended, drágábbat fogsz kakkantani.
Nem baj, csak feleslegestömegelésnél.
A kérdező hozzászólása: ja és tömegelés
A kérdező hozzászólása: miért?
A kérdező hozzászólása: *baj :DD
A kérdező hozzászólása: és csaj ha 200 g fõlé megyek fehérjében?
Kb 150g fehérje legyen nálad naponta.
A kérdező hozzászólása: fehérje is annyi kell?
4-6 gramm/ttkg, ha kardió is van kb 5rõl indulnék.
A kérdező hozzászólása: értem :D

A kardio edzés mennyi kalóriát éget el 30 percenként körübelül?

Legjobb válasz: Sok mindentõl függ,de ezt nézd meg:http://www.lepesrollepesre.hu/_kaloria.html

Sok mindentõl függ, de ezt nézd meg:http://www.lepesrollepesre.hu/_kaloria.html


A Kardio gépek kalória számlálója mennyire pontos?

Van egy futópadom itthon számolja a kalóriákat, de nem tudom, hogy ez vajon pontos adat lehet vagy csak valami átlagot számolhat. Lehet erre alapozni ha azt akarom tudni mennyi kalóriát égettem el?

Legjobb válasz: be kell állítani mindet a te adataidra és akkor tudtommal egész közeli értéket mutat

be kell állítani mindet a te adataidra és akkor tudtommal egész közeli értéket mutat
Attól függ, ha be lehet állítani az adataidat (testsúly, magasság, kor), és a pulzusodat is méri, akkor szerintem egy elég jó közelítõ értéket ad. Ellenkezõ esetben a megtett táv és az eltelt idõ alapján számol, ami egyáltalán nem pontos. Példaként a szobabiciklim szerint egy óra alatt kb 600 kalóriát égetek el. A valóságban szerintem ez az érték lényegesen kevesebb lehet, legalábbis ez a 600 nem tûnik túl valószínûnek.

A kardió edzéstől mennyi idő múlva látható a fogyás?

Most kezdtem a héten járni konditerembe és kardio edzést végzek heti 3 alkalommal!Bringázom és futópadozom!Mikor kezd?dik a látványos változás?

Legjobb válasz: Ne egyél annyit! :P

Ne egyél annyit! :P
Nem biztos, hogy rögtön a fogyás lesz az, ami majd meglátszik rajtad. Lehet, hogy a súlyod marad csak változik a tested aránya, ahogyan izmokat növesztesz. Kb. két hét mialatt beindul a változás.
Nos, csak a kettõvel elõttem írónak a szavait tudnám ismételni, igaza van. Egyébként a kardió alatt mit értesz?? mert ezt sokan tévesen keverik. Az aerob tartományú edzéstõl fogsz zsírt égetni jobban. legalább egy órát , heti 7 nap nyugodtan. A Heti három alkalom édeskevés, még megfelelõ szigorú diéta mellett is. Amúgy egy hónap után már annyira látványos, hogy utánna már azért nem hagyod abba, nálam úgy volt. tedd azt amit a kettõvel ezelõtti barátom írt, na õ vágja a témát szerencsére, végre valaki más is rajtam kívül :DDDD Kardió = magas pulzusszám <120-30, futás pl intenzíven, Aerob = közepes állandó pulzusszámú edzésforma, tempós monoton gyaloglás 110-120 as pulzusszámmal, egy órán át, nem kell mérni a pulzust, ha fél óra után ásítani kezdesz akkor jól csinálod, mert bealszik tõle az ember, a lényeg hogy folyamatosan tempós legyen, pl három lépes /másodperc nálam, de a szobabiciklizés is jó, lényeg, hogy a láb be legyen kapcsolva a mozgásba, úszás nem jó!!!! hogy miért azt most hadd ne kelljen elmondanom, nem jó és kész!
nem egyböl látszik, hanem pár hónap mulva.
Kardiótol izomnövekedés? Ez kicsit meredek. Azt ajánlom, eleinte hagyd a kardiót, mert edzetlenül egyszerüen képtelen vagy olyan intenzitással edzeni, ami hasznos lenne. Igenis sulyzót kell használnod, összetett alapgyakorlatokat végezned ( kérj programot az edzõtõl a teremben)Mindig teljes testre edzeni, kevés pihenõvel, közepes ismétlésszámmal. Napi 5-6 étkezés , sok fehérje, közepes zsír , alacsony szénhidrát bevitel (cukor csak edzés után visszatöltésnek, amúgy tilos!) És kardió kiegészítés képpen heti 3x, (Bicikli helyett lépcsõzõ!) az erõedzéstõl elkülönítve. Ajánlott még napi 2-3 gramm L-karnitin bevitele, 1 g edzés elõtt, többi elosztva evés elött. Dióhéjjban ennyi.
az elején én ugy észleltem magamon h nem indul meg azzonnal a fogyás egy 2-3 hét mulva indult nálam meg de utána elég látványosan majd felvette a ritmust és annak arányában fogytam h mennyit ettem

Használt már valaki flabélost? Infraszaunát? Finnszaunát? Mi a véleményetek, mennyire hatásosak diéta és kardió mellett, ha együtt alkalmazom őket? Feszesítés, a fogyás mértékének növelése és méregtelenítés lenne a cél.

(Most láttam egy n?i fitnessbe, hogy van korlátlan flabi+infra,-és finnszanuna+edz?terem+szoli bérletük, amit diák kedvezménnyel 9000-ért meg tudnék venni. Szerintem nagyon megérné, mert külön-külön sokkal többe kerülne.)

Legjobb válasz: 9000 ft-ért már bárhol egy hónapig Tai-chizhatsz. így egy igen egészséges edzést, harcmûvészetet lehet tanulni, olcsóbban is egyébként. szemben a divatos valagvibráltatással.. nem, nincs jó hatása a flabélosnak, ha nem annyi, hogy az emberek kimozdulnak otthonról. amúgy 100% kamu. a szaunának azért tartják a jó hatását, nem mondok róla rosszat, mert ahhoz bevallom nem értek.

A kérdező hozzászólása: És mivel nem is tudtad, h mirõl beszélek, gondolom nem rendelkezel tapasztalattal a témát illetõen. :)
9000 ft-ért már bárhol egy hónapig Tai-chizhatsz. így egy igen egészséges edzést, harcmûvészetet lehet tanulni, olcsóbban is egyébként. szemben a divatos valagvibráltatással.. nem, nincs jó hatása a flabélosnak, ha nem annyi, hogy az emberek kimozdulnak otthonról. amúgy 100% kamu. a szaunának azért tartják a jó hatását, nem mondok róla rosszat, mert ahhoz bevallom nem értek.
a flabélos gyakorlatilag nem éget kalóriát, ezért a fogyáshoz nincs köze. az izmokat stimulálhatod vele nagyon enyhén. szóval ha valaki fekvõ beteg volt huzamosabb ideig, vagy kómából tért magához 1 év után, neki kiváló rehabos edzést tud biztosítani. a szauna meg élettanilag hatásos, de az sem "fogyaszt". viszont a hûtõkamra, ha már csak divatos edzésben tudsz gondolkodni, azt tényleg égeti a kalóriát, mert a mínuszban minden izmod összerándul, és aktívan dolgozik is a remegés miatt.
De azért te sem hiszed el hogy attól hogy erre ráállsz 10 percre akkor most 50 percnyi súlyzós edzést váltasz ki? :D
Fogyásban semmit nem segítenek, szaunában is csak vizet vesztesz és ha iszol az azonnal visszakerül a szervezetbe. De méregtelenítés szempontjából meg jó.De a fogyásod nem fogja meggyorsítani.
A kérdező hozzászólása: Szerintem valamivel kevered, ezt nem billegésnek nevezném. http://www.mediwel.hu/OTO_flabelos.html
Akkor megint valami baromság amivel meg lehet bolondítani a nõket.
ráállsz egy gépre, ami billeg a 2 lábad alatt, és ahogy egyensúlyozol úgy közben a világ leghatékonyabb edzését végzed xD
Mondjuk ezt a flabélost fogalmam sincs hogy micsoda.
ha nem eszik normálisan, égethet hûtõkamrában kalóriákat.. pár 100-at? hû ha.. a test kompenzálja lassabb anyagcserével, ennyi. igen, a flabélost nevezem billegésnek.
A kérdező hozzászólása: Most komolyan... Okoskodsz itt össze vissza, közben nem bírsz elolvasni és értelmezni még egy kérdést sem. Mint azt már leírtam, DIÉTA és KARDIÓ MELLETT... Egyébként meg ne magyarázzátok, hogy mennyire hülyeség valami, amíg ki nem próbáltátok az adott dolgot. Még jó, hogy nem rátok hallgattam, ugyanis kipróbáltam és mit ad isten? Ugyan olyan izomfáradtságot éreztem, mint amikor minden nap a konditerembe jártam 40 percet kardiózni+ utána még 50 percet súlyzózni. És mindezt 20 perc alatt izzadtság nélkül... Jöhetnek az osztások és okosságok, nem különösebben érdekel... :)
Rákerestem a flabelosra...hát ami kamu dumát levágtak egyesek..., pl: nyíregyházán egy konditerembe sincs ilyen nem véletlenül... , az a srác aki azt állítja videóba h olyan mintha 50 fekvõt csinálna az sztem életében nem csinált 50 fekvõt mert akkor nem állítana ilyet... Neked is komoly kardio és sulyzós edzés terved lehetett ha egyenértékû fáradtságot éreztél mint ezzel a szarral.
? Ki mondta, hogy nem éget zsírt? Pont, hogy a kardió égeti...
A kérdező hozzászólása: sok helyen olvasom hogy az aerob mozgás égeti a zsírt, itt is mondták már többen is...
éget mind a kettõ
Én kardióval fogytam 12kilót fél év alatt:)
Az egyéni dolog, hogy kinek milyen pulzusszámon van a zsírégetõ szint. Nekem egy személyi edzsõ barátom lõtte be egy edzés után, hogy nekem mi az optimlis pulzusszám, amin a leghatékonyabb a zsírégetés. Igaz ennek már 3 éve, de úgy rémlik, hogy 140 körül volt nekem, a 170 cm 75 kg-omhoz.
hogyan lehetne 1 óra mozgás felesleges? minden mozgás éget zsírt. a kérdést vagy rosszul tetted fel, vagy nemtom
Kardió is égeti a zsírt, de az aerob hatékonyabb. Ha nem célod izomveszteség nélküli zsírcsökkentés, pusztán fogyni akarsz, akkor kardió több kalóriát éget. Bár számomra furcsa az 1 óra kardió, pl. 150es pulzussal bírsz egy órát?
az aerob edzés hatékonyan égeti a zsírt az edzés alatt. a kardió edzés közben nem igazán, viszont utána akár 24-48 óráig is eltarthat a hatása, tehát hatékonyabb a zsírégetés. a kardió edzés jobb.

A kecskeméti FormaZonában mennyibe kerül egy havi bérlet, kardióra?

Bocsi a láma kérdésért, majd elmegyek és megnézem. De addig is jó lenne, ha meg tudná valaki mondani, mert a honlapon nincsenek árak.

Legjobb válasz: ÁÁÁ, én ostoba... Most meg megtaláltam. Miért nem lehet kérdést törölni??!!

A kérdező hozzászólása: ÁÁÁ, én ostoba... Most meg megtaláltam. Miért nem lehet kérdést törölni??!!

Tömegnöveléskor ha végzek aerob/ kardió edzést mennyivel legyen több a bevitt tápanyag?

Eddig úgy csináltam, hogy pihenőnapokon csak a turmix tápértéke hiányzik, ha végzek aerob mozgást (heti 2×,3×25 perc) akkor mennyivel legyen több a bevitel és melyik tápanyagból?

Legjobb válasz: kb 200-300 kilokalóriával megdobhatod. Ha megvan a fehérjemennyiséged, akkor én ch-ból emelnék. Kb 50-60g ch kellene. Ha így megy a heti kb 0,5 kg tömegnövelés, akkor jól számoltad a kaját.

kb 200-300 kilokalóriával megdobhatod. Ha megvan a fehérjemennyiséged, akkor én ch-ból emelnék. Kb 50-60g ch kellene. Ha így megy a heti kb 0, 5 kg tömegnövelés, akkor jól számoltad a kaját.
A kérdező hozzászólása: oké, akkor a ch-t emelem. Ez érvényes mondjuk ha napközben tesiórám is van?
Attól függ, hogy milyen az a tesi. Nekem már régen volt, de az laza kis mozgásnak felelt meg. :)
A kérdező hozzászólása: összességében 10 perc futás, ami "megterhelõnek" mondható. Úgy szoktam, hogy utána rögtön van csirke+tkk kenyér, szóval tejsavót nem iszok (pazarlásnak tartom). Így jó lesz?

Reggeli, éhgyomorra végzett kardió állítólag jobban égeti a zsírt. Ha vége ennek az edzésnek, mennyi idő múlva lehet (szilárdat) enni, hogy a zsírégetés ne álljon le?

Nincs proteinporom, de reggel nem szívesen eszek fehérjét, mert akkor estére már nem tudok mit enni.

Legjobb válasz: Több kalóriát használsz fel így zsírból, de az izombontás esélye is nagyobb, ha elõtte nem megy valami aminosav. Utána jó lenne protein, de szilárd is mehet ha kicsit lenyugszik a szervezet, ettõl nem áll meg a zsírégetés, mivel az anyagcsere felpörgetett állapotban van még egy ideig, intenzitástól és genetikától függõen.. Gyors ch ne menjen.

Több kalóriát használsz fel így zsírból, de az izombontás esélye is nagyobb, ha elõtte nem megy valami aminosav. Utána jó lenne protein, de szilárd is mehet ha kicsit lenyugszik a szervezet, ettõl nem áll meg a zsírégetés, mivel az anyagcsere felpörgetett állapotban van még egy ideig, intenzitástól és genetikától függõen.. Gyors ch ne menjen.
Ezt ki mondta?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!