Találatok a következő kifejezésre: A kaméleon is (3 db)

Ha egy kaméleont tükörfalú szobába helyezünk, aminek az alja és a teteje is tükörrel van beborítva, milyen színűvé változik a kaméleon?

Legjobb válasz: Vagy marad normál zöld színû, ha nem idegesíti a helyzet, vagy valami élénk (fajtól függõ, hogy milyen) színre vált, amivel jelzi az idegességét. A kaméleon amúgy a közhiedelemmel ellentétben nem mindíg veszi föl a környezet színét, az érzelmei kifejezésére, figyelmeztetésre, hõszabályzás céljából stb ugyanúgy színt válthat.

Vagy marad normál zöld színû, ha nem idegesíti a helyzet, vagy valami élénk (fajtól függõ, hogy milyen) színre vált, amivel jelzi az idegességét. A kaméleon amúgy a közhiedelemmel ellentétben nem mindíg veszi föl a környezet színét, az érzelmei kifejezésére, figyelmeztetésre, hõszabályzás céljából stb ugyanúgy színt válthat.
Ugyanolyan marad mint alapállapotba. Egy tükörszobában, ahol minden oldal tükör, sötét lenne, szóval nemsok értelme van. :)
A múlt hónapban én is vettem egy kaméleont.De nem tudom kipróbálni, mert fogalmam sincs, hogy hol a picsában lehet.
Én úgy tudom, a kaméleon felveszi a környezete színét. Ha egy olyan helyen (pl. dobozban) van, amiben csak õ van benne meg 6 oldalán tükör, akkor a saját maga színét venné fel, nem? Azaz marad olyan színû, amilyen akkor, ott. Apropó; erdõtûzben mit csinál a kaméleon? Beleolvad a környezetébe? hehe :D
A kérdező hozzászólása: Értem, de egyszer úgyis kipróbálom valahogy. xD
A kérdező hozzászólása: Hát....kössz!

A kaméleon spermája is színváltós?

Legjobb válasz: Nem, a bõre az.

Nem, a bõre az.
honnan szedted ezt a baromságot?
Nem, nem színváltós, mint ahogy a Te spermád sem tesz fel hülye kérdéseket "viccbõl".
Nem! Nem az a sperma nem hasonlít semmiben sem a gazdájára! Max. a gyereke...LoL
Ekkora marhaságot, ezt honnan vetted? Ha ott lettél volna a biosz órán vagy utánaolvasol, akkor tudnod kéne, hogy csak a bõre színváltós.
marhaság perszehogy nem
bazzeg XD hogy lenne már ? istenem..
A kaméleon spermája is színváltós? Miért kinek a spermája színváltós? XDDDDDD
Igen, biztos az, hiszen mikor tücsköli a nõstényt és véletlenül mellé megy, akkor a ragadozók ne szúrják ki elkezd minden féle színû lenni (a háttértõl függõen), így tudósok bebizonyították, hogy mire egy kb 5m magasból leesik, kb 250 színûvé válik. Ennyi észt azért....

Egy nőstény kaméleon akkor is rak tojást ha nem termékenyíti meg egy hím? A hímnek a vizelete büdös a hormonoktól? A nőstény ad ki hangot bagzásnál!

Legjobb válasz: A nõstényrõl halvány lila gõzöm sincs, de a hím az nem büdös. A terráriumba míg kicsi volt, egyszer 3 hónapig nem takarítottam, és teljesen szagtalan volt. Amikor nagy lett, akkor már hetente kellett takarítanom, mert az ürüléke, és pl ha bentmarad egy döglött tücsök, az tud bûzleni. De ezt egy kis lapáttal kilapátolod és kész. Meg pl ha raksz be kukorica csutka almot, erre késõbb jöttem rá, az jól elveszi a szagot. A kaméleonnak meg nagyjából tökmindegy milyen az alom, mert nem sûrûn megy le. Õ mindig felfele törekszik, a legmagasabb ágra kapaszkodik fel, és bújik bele a lámpába (emiatt a lámpát kívülre kell rakni, nehogy megégesse magát).

A nõstényrõl halvány lila gõzöm sincs, de a hím az nem büdös. A terráriumba míg kicsi volt, egyszer 3 hónapig nem takarítottam, és teljesen szagtalan volt. Amikor nagy lett, akkor már hetente kellett takarítanom, mert az ürüléke, és pl ha bentmarad egy döglött tücsök, az tud bûzleni. De ezt egy kis lapáttal kilapátolod és kész. Meg pl ha raksz be kukorica csutka almot, erre késõbb jöttem rá, az jól elveszi a szagot. A kaméleonnak meg nagyjából tökmindegy milyen az alom, mert nem sûrûn megy le. Õ mindig felfele törekszik, a legmagasabb ágra kapaszkodik fel, és bújik bele a lámpába (emiatt a lámpát kívülre kell rakni, nehogy megégesse magát).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!