Találatok a következő kifejezésre: A kalciumot a magnéziumot (48 db)

Lehet pezsgötablettát inni terhesseg alatt? Igy probalom potolni a kalciumot es magneziumot.

Legjobb válasz: Persze, én is így pótoltam a magnéziumot, de ajánlott gyógyszertárba megvenni ott tudnak segíteni hogy mennyit szabad egy nap meginni belõle.

Persze, én is így pótoltam a magnéziumot, de ajánlott gyógyszertárba megvenni ott tudnak segíteni hogy mennyit szabad egy nap meginni belõle.
Persze hogy lehet. A kálciumot én is pezsgõtablettában iszom.
Lehet.Mái napig iszom a magnézium, c vitamin és a kalcium pezsgö tablettát és 41 hetes vagyok.A dokim ajánlotta.
Az én orvosom a Magnezium Diasporal 400 ectra-t ajánlotta, ami italgranulátum, a napi adag 1 tasak

Mekkora dózisban érdemes szedni a C-viamint, Magnéziumot, és Kalciumot?

Legjobb válasz: én napi 1g C-vitamint , és 1g kalciumot és 500mg magnéziumot szedek + ami még a multivitaminomban van tehát napi 2g c vitamin és 1,5g kalcium

én napi 1g C-vitamint , és 1g kalciumot és 500mg magnéziumot szedek + ami még a multivitaminomban van tehát napi 2g c vitamin és 1, 5g kalcium
hoppá, azt hittem azt kérdezed ti mennyi c vitamint magnéziumot calciumot szedtek , ebben az esetben itt egy remek cikk http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=642

Melyek a következő oxidok képletei? Hidrogén-oxid: szén-monoxid: szén-dioxid: alumínium-oxid: kalcium-oxid: magnézium-oxid: kén-dioxid:

Legjobb válasz: hidrogén-oxid--->H2O szén-monoxid--->CO szén-dioxid--->CO2 alumínium-oxid--->Al2O3 kálcium-oxid--->CaO magnézium-oxid--->MgO kén-dioxid--->SO2

hidrogén-oxid--->H2O szén-monoxid--->CO szén-dioxid--->CO2 alumínium-oxid--->Al2O3 kálcium-oxid--->CaO magnézium-oxid--->MgO kén-dioxid--->SO2
A kérdező hozzászólása: Köszi!Akkor ezek szerint jól csináltam..:D
20:42 vagyok, meglehet!!! :D


Úszásnál miért görcsöl be a lábam? Ez a scitec-es magnézium-kalcium vitamin segítene ezen?

Mellette még kondizok is az úszás mellett.

Legjobb válasz: bármilyen magnézium/ kalcium segít rajta úgyhogy ez is... de ha gyakran van ez, ne csak akkor nyújtsd le, hanem néha csak úgy otthon is, hogy kilazuljon, mert akkor csak késöbb görcsöl be :)

bármilyen magnézium/ kalcium segít rajta úgyhogy ez is... de ha gyakran van ez, ne csak akkor nyújtsd le, hanem néha csak úgy otthon is, hogy kilazuljon, mert akkor csak késöbb görcsöl be :)

Kalcium és magnézium keverékéből 20g-ot oxigénben tökéletesen elégetünk. A keletkezett fehér por tömege 31.2g. Hány g magnéziumot illetve kalciumot tartalmazott a fémkeverék?

Legjobb válasz: Talán: -Kérlek -Légy szíves -Elõre köszönöm -Örülnék ha -Boldoggá tennétek -Nagy segítség lenne, ha -Szeretném, ha -Hálás lennék

Talán: -Kérlek -Légy szíves -Elõre köszönöm -Örülnék ha -Boldoggá tennétek -Nagy segítség lenne, ha -Szeretném, ha -Hálás lennék
12g Magnézium és 8g Kalcium. Ha a lényeget adó levezetés is kell, azt nem ártana tisztességesen kérni, akkor szívesen el magyarázom a megoldás menetét is!

A kalciumot és a magnéziumot lehet együtt szedni?

Én úgy tudom, hogy minimum 3órának kell eltelnie a kett? szedése között, de már olvastam olyat is, hogy együtt kell ?ket bevennimivel segítik egymás felszívódását. Most akkor hogy van ez???

Legjobb válasz: Együtt,sõt a calcium nem tud a csontokbabeépülnia magnézium nélkül.HA nem kap magnéziumot akkor csak átmegy a szervezeteden.Együtt szedd az a legjobb ha olyan készítményt szedsz ami komplex,tehát mindkettõt atrtalmazza együtt.

Együtt, sõt a calcium nem tud a csontokbabeépülnia magnézium nélkül.HA nem kap magnéziumot akkor csak átmegy a szervezeteden.Együtt szedd az a legjobb ha olyan készítményt szedsz ami komplex, tehát mindkettõt atrtalmazza együtt.
Én is úgy tudom, hogy egyszerre nem lehet, amikor az izületeim miatt kellett akkor nem engedték egyszerre..várd ki ezt a 3 órát.nekem is kb annyit kellett.
A vas és a magnézium üti egymást, ott kell eltelnie 3 órának...
Van olyan tabletta, amiben mindkettõ van. Ha nem lehetne együtt szedni, akkor mi értelme lenne?
nah marhajó, akkor most kinek van igaza...

Hány hetes terhességig lehet szedni a kalcium magnézium gyógyszert?

Legjobb válasz: a magnézium nem gyógyszer de a 36. hétig lehet szedni.

a magnézium nem gyógyszer de a 36. hétig lehet szedni.

Az utolsó 3 hétben milyen vitaminokat szedtetek? Szülés után is lehet folytatni a terhesvitamint? És a magnézium+kálcium+cinket? Nem gond, hogy én a 37. hétig szedtem mg-ot?

Legjobb válasz: Nem, de most már a magnéziumot hagyd el. Szoptatás alatt is lehet a terhesvitaminokat szedni, sõt ajánlott, mert mindent kiszív belõled a bébi.

Nem, de most már a magnéziumot hagyd el. Szoptatás alatt is lehet a terhesvitaminokat szedni, sõt ajánlott, mert mindent kiszív belõled a bébi.
Én a 30. hétig csak terhesvitamint szedtem, utána leálltam vele, és szülés után újra kezdtem a szedését. 6 hónapos koráig minden nap, azóta kétnaponta szedem a vitamint.

Diéta alatt milyen vitamint érdemes szedni? És ha görcsöl a lábam, arra magnézium és kálcium kell vagy mi? Milyen vitamint szedjek diéta alatt hogy ne legyen semmiben hiányom?

Legjobb válasz: Nekem görcsölt, akkor káliumot vettem, aztán elmúlt. Késõbb meg zsibbadt, akkor meg B1 vitamint és emúlt :) Én állandóan vitamin hiányos lehetek, mert most meg olyan fáradékony vagyok, úgy közlekedek mint egy élõ zombi :)

Nekem görcsölt, akkor káliumot vettem, aztán elmúlt. Késõbb meg zsibbadt, akkor meg B1 vitamint és emúlt :) Én állandóan vitamin hiányos lehetek, mert most meg olyan fáradékony vagyok, úgy közlekedek mint egy élõ zombi :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!