Találatok a következő kifejezésre: A kalciumot a magnéziumot (49 db)

Lehet pezsgötablettát inni terhesseg alatt? Igy probalom potolni a kalciumot es magneziumot.

Legjobb válasz: Persze, én is így pótoltam a magnéziumot, de ajánlott gyógyszertárba megvenni ott tudnak segíteni hogy mennyit szabad egy nap meginni belõle.

Persze, én is így pótoltam a magnéziumot, de ajánlott gyógyszertárba megvenni ott tudnak segíteni hogy mennyit szabad egy nap meginni belõle.
Persze hogy lehet. A kálciumot én is pezsgõtablettában iszom.
Lehet.Mái napig iszom a magnézium, c vitamin és a kalcium pezsgö tablettát és 41 hetes vagyok.A dokim ajánlotta.
Az én orvosom a Magnezium Diasporal 400 ectra-t ajánlotta, ami italgranulátum, a napi adag 1 tasak

Mekkora dózisban érdemes szedni a C-viamint, Magnéziumot, és Kalciumot?

Legjobb válasz: én napi 1g C-vitamint , és 1g kalciumot és 500mg magnéziumot szedek + ami még a multivitaminomban van tehát napi 2g c vitamin és 1,5g kalcium

én napi 1g C-vitamint , és 1g kalciumot és 500mg magnéziumot szedek + ami még a multivitaminomban van tehát napi 2g c vitamin és 1, 5g kalcium
hoppá, azt hittem azt kérdezed ti mennyi c vitamint magnéziumot calciumot szedtek , ebben az esetben itt egy remek cikk http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=642

Melyek a következő oxidok képletei? Hidrogén-oxid: szén-monoxid: szén-dioxid: alumínium-oxid: kalcium-oxid: magnézium-oxid: kén-dioxid:

Legjobb válasz: hidrogén-oxid--->H2O szén-monoxid--->CO szén-dioxid--->CO2 alumínium-oxid--->Al2O3 kálcium-oxid--->CaO magnézium-oxid--->MgO kén-dioxid--->SO2

hidrogén-oxid--->H2O szén-monoxid--->CO szén-dioxid--->CO2 alumínium-oxid--->Al2O3 kálcium-oxid--->CaO magnézium-oxid--->MgO kén-dioxid--->SO2
A kérdező hozzászólása: Köszi!Akkor ezek szerint jól csináltam..:D
20:42 vagyok, meglehet!!! :D


Úszásnál miért görcsöl be a lábam? Ez a scitec-es magnézium-kalcium vitamin segítene ezen?

Mellette még kondizok is az úszás mellett.

Legjobb válasz: bármilyen magnézium/ kalcium segít rajta úgyhogy ez is... de ha gyakran van ez, ne csak akkor nyújtsd le, hanem néha csak úgy otthon is, hogy kilazuljon, mert akkor csak késöbb görcsöl be :)

bármilyen magnézium/ kalcium segít rajta úgyhogy ez is... de ha gyakran van ez, ne csak akkor nyújtsd le, hanem néha csak úgy otthon is, hogy kilazuljon, mert akkor csak késöbb görcsöl be :)

Kalcium és magnézium keverékéből 20g-ot oxigénben tökéletesen elégetünk. A keletkezett fehér por tömege 31.2g. Hány g magnéziumot illetve kalciumot tartalmazott a fémkeverék?

Legjobb válasz: Talán: -Kérlek -Légy szíves -Elõre köszönöm -Örülnék ha -Boldoggá tennétek -Nagy segítség lenne, ha -Szeretném, ha -Hálás lennék

Talán: -Kérlek -Légy szíves -Elõre köszönöm -Örülnék ha -Boldoggá tennétek -Nagy segítség lenne, ha -Szeretném, ha -Hálás lennék
12g Magnézium és 8g Kalcium. Ha a lényeget adó levezetés is kell, azt nem ártana tisztességesen kérni, akkor szívesen el magyarázom a megoldás menetét is!

A kalciumot és a magnéziumot lehet együtt szedni?

Én úgy tudom, hogy minimum 3órának kell eltelnie a kett? szedése között, de már olvastam olyat is, hogy együtt kell ?ket bevennimivel segítik egymás felszívódását. Most akkor hogy van ez???

Legjobb válasz: Együtt,sõt a calcium nem tud a csontokbabeépülnia magnézium nélkül.HA nem kap magnéziumot akkor csak átmegy a szervezeteden.Együtt szedd az a legjobb ha olyan készítményt szedsz ami komplex,tehát mindkettõt atrtalmazza együtt.

Együtt, sõt a calcium nem tud a csontokbabeépülnia magnézium nélkül.HA nem kap magnéziumot akkor csak átmegy a szervezeteden.Együtt szedd az a legjobb ha olyan készítményt szedsz ami komplex, tehát mindkettõt atrtalmazza együtt.
Én is úgy tudom, hogy egyszerre nem lehet, amikor az izületeim miatt kellett akkor nem engedték egyszerre..várd ki ezt a 3 órát.nekem is kb annyit kellett.
A vas és a magnézium üti egymást, ott kell eltelnie 3 órának...
Van olyan tabletta, amiben mindkettõ van. Ha nem lehetne együtt szedni, akkor mi értelme lenne?
nah marhajó, akkor most kinek van igaza...

Hány hetes terhességig lehet szedni a kalcium magnézium gyógyszert?

Legjobb válasz: a magnézium nem gyógyszer de a 36. hétig lehet szedni.

a magnézium nem gyógyszer de a 36. hétig lehet szedni.

Az utolsó 3 hétben milyen vitaminokat szedtetek? Szülés után is lehet folytatni a terhesvitamint? És a magnézium+kálcium+cinket? Nem gond, hogy én a 37. hétig szedtem mg-ot?

Legjobb válasz: Nem, de most már a magnéziumot hagyd el. Szoptatás alatt is lehet a terhesvitaminokat szedni, sõt ajánlott, mert mindent kiszív belõled a bébi.

Nem, de most már a magnéziumot hagyd el. Szoptatás alatt is lehet a terhesvitaminokat szedni, sõt ajánlott, mert mindent kiszív belõled a bébi.
Én a 30. hétig csak terhesvitamint szedtem, utána leálltam vele, és szülés után újra kezdtem a szedését. 6 hónapos koráig minden nap, azóta kétnaponta szedem a vitamint.

A Kálcium- Magnézium- Cink tablettát lehet-e illetve szabad-e érettségi elõtt szedni? Segít vagy inkább árt ilyenkor?

Az a helyzet hogy mondtak már nekem ezzel kapcsolatba ezt is, azt is sõõt a többség nem tudta és szeretném végre tudni mi hogy van, nagyon fontos lenne illetve arra is kíváncsi lennék hogy este, reggel, vagy délben kell bevenni? Ha valaki tudna válaszolni ezekre azt nagyon megköszönném.

Legjobb válasz: Orvosi vélemény nélkül butaság bármilyen szert szedni. Többet árt, mint használ. Ha normálisan eszel, eleget alszol, és nem utolsó sorban fel is készültél, akkor nem kell semmit pótlólag beszedned...

Orvosi vélemény nélkül butaság bármilyen szert szedni. Többet árt, mint használ. Ha normálisan eszel, eleget alszol, és nem utolsó sorban fel is készültél, akkor nem kell semmit pótlólag beszedned...
Ezeket nyugodtan szedheted, általában jót tesz az egészségnek, ha a feltüntetett mennyiséget fogyasztod, az érettséginek meg se használni, se ártani nem fog.
ez csak vitamin, nyugodtan vedd be csak ne haladd meg a javasolt mennyiséget
Calcuim+magnezium+cink nem vitamin, hanem asvanyi anyag. Az osszes elottem szolohoz is szolok egyben. Minden embernek szuksege van ezekre az egeszseges csontok es mas fontos elettani hatasok miatt. A vered is sok kalciumot tartalmaz. Nyugodtan szedheted akarmikor es akarmennyit. Befolyasolni nem fogja a szellemi kepessegeid. Csak a szervezeted tamogatod vele jobban. Ha szellemi tevekenysegben szeretnel javulast elerni a Ginko keszitmenyeket javaslom, az agy gyogyszerenek is nevezik. Google keresobe beirod es maris okosabb leszel.
#4 Semmibõl a világon nem szedhetsz akármennyit. Még kenyérbõl sem. Sõt, vízbõl sem. Mindennek van határa, nem véletlenül írják rá. Azt valamennyire túl lehet lépni, de akármennyit nem lehet szedni. Én pl. emlékszem, a rendszerváltás környékén volt a répaléõrület, emberek egész nap répát reszeltek, hogy megigyák a levét, mert az milyen egészséges, aztán páran karotinmérgezéssel kerültek kórházba.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!