Találatok a következő kifejezésre: A külső elmúlik (6 db)

Csajok, csúnyának érzitek magatokat? Srácok, úgy gondoljátok nektek nem lehet szép barátnőtök, aki még kedves is? Szerintem sokszor fontosabbak a belső értékek, mint a testi adottságok, ugyanis a külső szépség elmúlik, a belső viszont örök. F

a href="http://www.mommo.hu/media/Megnosult_Nick_Vujicic_a_kez-es_lab_nelkuli_ember" target="_blank">http://www.mommo.hu/media/Megnosult_Nick_Vujicic_a_kez-es_la..

Legjobb válasz: A belsõ sem örök. Folyton változunk. Ha örök lenne, nem lenne a családkategóriában olyan kérdés, hogy "miért lett ilyen a férjem/feleségem?" Külsõ, belsõ egyaránt változik. 10 év múlva te sem leszel az aki most.

A belsõ sem örök. Folyton változunk. Ha örök lenne, nem lenne a családkategóriában olyan kérdés, hogy "miért lett ilyen a férjem/feleségem?" Külsõ, belsõ egyaránt változik. 10 év múlva te sem leszel az aki most.
Lehet ilyen dicsõ világmegváltó szónoklatokat írni de sajnos ezzel a közfelfogást nem lehet eltörölni. Ma már olyan világban élünk ahol mûmellek nélkül nem kellesz senkinek, és ha még 13 évesen szûz vagy az hót ciki...Természetesen kivételek vannak és nem mondom hogy minden emberre igaz ez a felfogás , de én azt veszem észre hogy a más adottságokkal rendelkezõ emberek ugyanolyan életstílust kívánnak maguknak így aki kicsit "kevesebb" már jön a rinya meg az érvágás hogy szar az élet pedig csak csak egy kicsit körbe kéne nézni...
mak-mak
Hagyjátok már az ennyire végletekbe menõ videókat és megállapításokat!!! Igenis számít a külsõ.Ha téged valaki szépnek lát, más attól még láthat csúnyának. Az a fontos, hogy légy jóban önmagaddal, ezt mások is észre fogják venni és mindenki megtalálja a párját, ha nem ül otthon 24órát a lakásban és kimozdul és szocializálódik!

A combomban a külső része kicsit meghúzodott és holnap szertorna verseny nem fáj olyan rettenetesen de szekrényugrásnál még igen. Holnapra elmúlik?

így szerezte: szekrényt ugrottunk és nem is tudom valahogy kicsuklott a térdem és átestem.!

Legjobb válasz: Hidd el az edzõd vagy nem fogja megengedni,hogy versenyezz vagy kapsz rá gyógyszert,bár nem tudom mennyi idõs vagy

Hidd el az edzõd vagy nem fogja megengedni, hogy versenyezz vagy kapsz rá gyógyszert, bár nem tudom mennyi idõs vagy

A külső aranyér elmúlik a krémek és kúpos használatától, vagy csak a doki tudja leszedni?

Legjobb válasz: Talan evek mulva,hogyha kozben nem lessz ujra irritalva a tul kemeny,illetve hasmeneses szeklettol. Ha tanacsolhatok valamit.Egyel sok olyan taplalekot amely cellulozt tartalmaz, pl.zoldseget,csokkentsd a hus es a feher kenyer fogysztasat,ha ez nem meggy,akkor egyel fuget ez aszalt szilvat illetve muzlit es tenyel bele egy evokanal lenmagot, mindez serkenti a belek perisztaltikajat (mozgasat). Ha az aranyer a hasmeneses szeklettol van, akkor azonnal fordulj orvoshoz, mert az bélrakra gyanus.Ha idoben el kezdik kezelni,akkor gyogyithato. Sok sikert a gyogyulashoz!

Talan evek mulva, hogyha kozben nem lessz ujra irritalva a tul kemeny, illetve hasmeneses szeklettol. Ha tanacsolhatok valamit.Egyel sok olyan taplalekot amely cellulozt tartalmaz, pl.zoldseget, csokkentsd a hus es a feher kenyer fogysztasat, ha ez nem meggy, akkor egyel fuget ez aszalt szilvat illetve muzlit es tenyel bele egy evokanal lenmagot, mindez serkenti a belek perisztaltikajat (mozgasat). Ha az aranyer a hasmeneses szeklettol van, akkor azonnal fordulj orvoshoz, mert az bélrakra gyanus.Ha idoben el kezdik kezelni, akkor gyogyithato. Sok sikert a gyogyulashoz!
Nekem elmúlt.
Nem kellenek évek ahhoz, hogy elmúljon. Gyorsabban eltûnik, viszont sajna jó eséllyel vissza-visszajön.
Én kb 1 hónapja használok krémet külsõ aranyérre, annyit értem el vele, hogy nem igazán fáj, nem is vérzik, csak egy picike dudorom van. Ez kb mikorra fog lemenni?
A kérdező hozzászólása: Nekem két éve van meg, szülés után megmaradt, nem fáj, de hiába kenegetem nem múlik. Lehet le kell vetetnem sebésszel...


Az iskolában nagyon sokat álltam a lában külső élén. A lábam az elmúlt időben megferdült. Lehet ez ellen tenni valamit?

Komolyan mondom ólábam lett. :S ráadásul nagyon vékony vagyok, a lábam is. évvégén lesz a ballagásom és szoknyába kell lennünk és nemrég kaptam cip?t is. Nagyon görbék a lábaim :S. visszatérve a vékonyságomra.. szeretnék hízni, tudnátok ajánlani valamilyen hízókúrát? de ezzel is van egy baj. nagyon válogatós vagyok. amit?l a normál alkatú emberek híznak mint pl. chips hát attól még nem híztam soha. se csokitól se semmit?l :(. szóval annyit ehetnék bel?le amennyi belém fér jó pár ember irigykedésére, de ez nem jó így...

Legjobb válasz: Helyesírás kategória, drágaságom?

Helyesírás kategória, drágaságom?
Miféle szóhasználat az, hogy "megferdült"? Elferdült inkább. Az iskolában hol kellett olyan sokat állnod, hogy elferült a lábad? Tán a sarokban?
A kérdező hozzászólása: nagyon sokat segítettetek... gyorsan írtam nem figyeltem a helyesírásra ez van. és nem a sarokban álltam csak tudod az iskolában szünet is van, és én nem csak egy nap hanem kb. 2éve folyamatosan úgy álltam... normális válaszokat írjatok légyszives!

12 hetes kislányom az elmúlt napokban nyűgösebb, sírósabb, mint általában. Látszólag nincs baja, értem ez alatt hogy láztalan, külső elváltozás nincs stb. Mi lehet a baj?

Megfordult a fejemben az is hogy itt az ideje az újabb növekedési ugrásnak, ezért több táplálékra van szüksége. Alkalmanként többet is eszik, de olyan mint ha még akkor sem lakott volna jól, viszont kiköpdösi a tápszert (mert sajnos már csak ez van) ha adnám neki még. Nem értem. Lehet, hogy nem elég tápláló neki?

Legjobb válasz: Ha egy gyereknek kevés a kaja (vagy nem elég tápláló),akkr nem kiköpködi, hanem még többet akar és sir, hogy nem lakott jól. Lehet, hogy lassan jön az elsö foga, vagy éppen változik valami a napirendjében - pl. eggyel kevesebbszer akarna nappal aludni: három alvás sok neki, kettö meg kevés, - ne ess pánikba. Várj néhány napig, majd lassan beáll megint és akkor nyugodtabb is lesz. Ez természetes dolog babáknál.

Ha egy gyereknek kevés a kaja (vagy nem elég tápláló), akkr nem kiköpködi, hanem még többet akar és sir, hogy nem lakott jól. Lehet, hogy lassan jön az elsö foga, vagy éppen változik valami a napirendjében - pl. eggyel kevesebbszer akarna nappal aludni: három alvás sok neki, kettö meg kevés, - ne ess pánikba. Várj néhány napig, majd lassan beáll megint és akkor nyugodtabb is lesz. Ez természetes dolog babáknál.
Kíváncsi vagyok tud-e valaki erre magyarázatot adni, mert az én kisfiam is ezt csinálja. 3 és fél hónapos. Bár szerintem az idõjárás teszi, ebben a nyirkos, borús idõben én se vagyok toppon...
Vannak védõnõk akiknek ezt el kell mondanod és talán tud segíteni, Van a tápszeren 1 táblázat az adagolásról. fontos betartani és a rendszerességet. A kicsi hasikája nem fáj? A vizet mindig forrald fel.
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm a válaszokat! Ez a "lehet hogy a fogacskája kezd nõni" megfogott, ugyanis egy hete eléggé nyáladzik, bár az ínyén még semmi elváltozás nincs. Amúgy, igen : nagyon hasfájós szegénykém, viszont az elmúlt három nap mégis a szokottnál is nyûgösebb. Persze az idõjárás változásokat is nagyon megérzik a babák. Remélem tényleg csak errõl van szó, és nincs komolyabb baj. Még egyszer köszi a válaszokat!

Ez már a szülés jele lehet? 38 hetes kismama vagyok, 2 napja érzem hogy néha-néha fájdogál a hasamalja, 1-2 percig és elmulik, mostanában elég nyugtalannak is érzem magam, külsö méhszáj 1 ujjnyira nyitva van!

jelentheti ez már a babó érkezését?

Legjobb válasz: Szia! Valakinél ezek már az elõkészület jelei,az én esetem tanulságaként viszont azt tudom csak ajánlani,hogy ne bízd el magad.Már egy jó ideje fájdogál a hasam alja,kétszer már olyan is volt mikor azt hittem,hogy ez most biztos szülés lesz.Aztán nem:-((( Van akinek viszont fájdogál egy kicsit aztán hipp-hopp megszül. Már én sem gyõzöm kivárni,pedig a harmadik.:-))) Sok szerencsét és mihamarabbi,könnyû szülést! Szintén 38 hetes:-))

Szia! Valakinél ezek már az elõkészület jelei, az én esetem tanulságaként viszont azt tudom csak ajánlani, hogy ne bízd el magad.Már egy jó ideje fájdogál a hasam alja, kétszer már olyan is volt mikor azt hittem, hogy ez most biztos szülés lesz.Aztán nem:-((( Van akinek viszont fájdogál egy kicsit aztán hipp-hopp megszül. Már én sem gyõzöm kivárni, pedig a harmadik.:-))) Sok szerencsét és mihamarabbi, könnyû szülést! Szintén 38 hetes:-))
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, viszont a hasam csak egy picurkát van lejjeb mint ezidáig!
Szia, nekem 32.héttõl nyitva van a külsõ 1 ujjnyira, mostanában kezdtem el szedni a szülést könnyítõ homeos bogyókat, és azoktól szokott fájdogálni a hasam, szerintem készül a méhed a szülésre, de akár még ki is húzhatod a végéig!Üdv: 36 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!