Találatok a következő kifejezésre: A külhoni miért utálják, (1 db)

A külhoni magyarok miért utálják, néhol miért gyűlölik az anyaországiakat?

Legjobb válasz: Nem tudom ezt hol tapasztaltad,én akármerre jártam,a legnagyobb szeretettel közeledtek mikor megtudták hogy az anyaországból jöttem.Sajnálom ha ilyen tapasztalatod volt,de akkor sem vennék egy kalap alá több millió határon kívül élõ magyart.Van ilyen is meg olyan is,akárcsak közöttünk.

Nem tudom ezt hol tapasztaltad, én akármerre jártam, a legnagyobb szeretettel közeledtek mikor megtudták hogy az anyaországból jöttem.Sajnálom ha ilyen tapasztalatod volt, de akkor sem vennék egy kalap alá több millió határon kívül élõ magyart.Van ilyen is meg olyan is, akárcsak közöttünk.
ja es Gyurcsany telleg nem felelos ezert hanem az osok akik haboruztak pl Erdelyert es onnan maradt fent ez a haboruskodas!szerintem!(az ezelotti valaszado)
na!a romanok azert utaljak a magyarokat mert vannak akik ocskak es forditva, mert vannak ojan emberek akik azt hiszik, hogy minden kulfoldi bunko!en erdelyben elek es semmi bajom a magyarokkal, sot, szeretek magyarba kimenni.de mar jartam ugy, hogy a honfoglaloba megmondtam, hogy hol elek es le paraszt ciganyozott!az ilyeneket utalom!de a romanok kozul se mindenki ocska, csak annyian mint a magyarok vagy akarminyen mas orszagban elok!!!:)
A politikusoknak ehhez szinte semmi köze. (Pláne nem Gyurcsánynak - na nem mintha kedvelném az ürgét, de ez tényleg nem az õ baromsága.) De szerintem kissé túl van pörögve a dolog. Én Magyarországon élek, de megfordultam Erdélyben és Ausztriában is. Egyáltalán nem utálom a külhoni magyarokat, sõt, elég pozitív véleménnyel vagyok velük szemben. És azt sem vettem észre, hogy õk utálnának engem. Számomra õk ugyanolyan magyarok, mint én, vagy a másik.
A politikusok, fõled a gyurcsányi a ludas.
Külföldön élek. Már jó pár országban éltem 1-2 évet, de azt vettem észre, és eddig mindig bejött, hogy a magyarok még az annyukat is eladnák külföldön. Olyan gusztustalan dolgokat , átveréseket csinálnak a saját országbeliekkel, hogy most már úgy vagyok vele, hogy magyarral nem barátkozom, ha össze hoz a sors elöbb megismerem aztán ha tényleg normális akkor lehet barátságról szó, de nem keresem ´öket. De pl volt, hogy egy magyar kisbusz állt az útszélén és két öreg ült benne térképpel, gondolkodás nélkül megálltam segíteni. Segítek bárkinek de barátkozni nem szivesen.
Nem a határon túli magyarok utálják a magyarokat, hanem az ott élõ románok, szlovákok, szerbek stb, mert tudják ahol élnek az nem az övék.
Ugy latom en vagyok az egyetlen valaszolo aki kulfoldon el, de anyaorszagi magyar. En semmikeppen nem allitanam, hogy a hatarontuli magyarok utaljak az anyaorszagiakat. Ez inkabb sajnos az anyaorszagiakra jellemzo sajnos. Nagykepu, leszolos hozzaallas. Sajnos az anyaorszagiak nemcsak otthon, de kulhonban is sokszor nem hazudtoljak meg onmagukat. Valamiert Europaban amugyis jellemzo az en nemzetem jobb mint a masike - a minap errol beszelgettunk a lengyel szarmazasu fogorvosommal... Nekem van egy olaszorszagban elo, szlovak szarmazasu de Mo-n felnott baratnom...o is tudna meselni... Hogyan is lehetne megertetni az emberekkel, hogy mindenki ugyanolyan max. mas nyelvet beszelunk? Miert kell lenezni a masikat? Erre egy szo van ami ezeket az embereket jellemzi: az ostobasag! Egy New York City-ben elo magyar.
Én Vajdasági vagyok! Nem utáljuk az anyaországi emberkéket, inkább forditva van. Elég rossz érzés, ha valaki megtudja, hogy nem magyar állampolgát vagyok, már rögtön más szemmel néz rám. Szóval szerintem csak ez lehet a gond. Nem utálják, csak inkább félenk attól, hogy lenézik õket, kigúnyolják, stb. Legjobb védekezés a támadás :)
én felvidéki vagyok, mi nem utáljuk a magyarokat, inkább örülünk az anyaországi látogatóknak.de velünk sokszor megestett Magyarországon, h azt mondták:megjöttek a buta tótok.ez nekünk sokszor rosszul esik, mivel mi magyarnak tartjuk magunkat és nem szlováknak.de valahol azért örülnek is nekünk(csak Szlovákiában nem, már több ismerõsömnek is beszóltak a szlovákok, vagy megverték, mert magyar.de ezekrõl az eseményekrõl valahogy nem említ semmit a sajtó.)
Mi idén nyáron jártunk Erdélyben. Nem véletlenül méltán híres az erdélyi vendégszeretet, nagyon kedves volt mindenki. :) Viszont ahogy elhagytud "Erdély határát", és látták, hogy magyarok vagyunk, például az étteremben nem voltak hajlandóak kiszolgálni. Beszélhettünk bármilyen nyelven. Ahogy beszélgettem a vendéglátóinkkal, állításuk szerint a "politikusok a kutyaütõk". Részben igazat adok. Sajnos. :(
Mert rühes férgek

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi lesz itt Magyarországon hogy fognak megélni az emberek?

Az általam lévő kisvárosban szinte minden fiatal kiment már külföldre. Nem kaptak munkát hiába tanultak volt akinek 2 évig nem volt munkája. A gyárak bezárnak az árak emelkednek. Én fél éve nem találok munkát a megélhetésünk veszélyben van már. Sokszor azon kell gondolkoznunk hogy vagy a csekket fizetjük be és éhezünk vagy pedig kaját veszünk és késünk a csekkel. Semmi munkalehetőség. Próbáltam már mindenhova beadni az önéletrajzomat de semmi vagy azt mondják túlképzett vagyok vagy pedig azt hogy nem megfelelő a képzettségem . Sajnos nekem sincs más választásom ki kell menni külföldre dolgozni viszont ahoz is szükséges egy alaptőke. Én nem értem a kisebbség segélyezését nekik adnak pénzt, a magyarok meg éhen halhatnak. Õket tanfolyamokra járatják a magyar emberek pedig söprögetnek. Szégyen ez az ország !!!!!!

10

EU következő bővítése. Miért akarnak semlegesek maradni a tagországok?

Igazából angol a kérdés amire keresem a választ,de így is jó lesz. Mi a véleményed erről?

0

Miért nem tudnak sokan a zsidók által elkövetett népirtásokról, vagy miért tagadják azokat?

Lásd:
Jahve - Kánaániták
Németek az első világháborúban és a gazdasági válság idején

40

Miről szól ez a facebookos oldal?

Anti-Racist is a Code Word for Anti-White

5

Tudtok szerelmes konyveket ajanlani?

Lehetoleg olyanokat, ami nem regi konyv, hanem uj modern. Es legyszives ne ilyen tinikonyveket:)

2

A South Park és a hasonló mesék miért nincsenek tiltva, kicsit cenzúrázva?

A South park című meséből csak úgy ömlik az antiszemitizmus ,rengeteget zsidóznak benne.
A fiatalok körében pedig igen népszerű.
Gyakorlatilag antiszemitizmusra neveli őket!

17

Tavaly, amikor lemondott Schmitt és az MSZP újra Sólyomot akarta köztársasági elnöknek, akkor ezt miért utasította el rögtön a Fidesz? Mi bajuk van Sólyommal?

6

Minden országban van titkosítás?

Számomra felfoghatatlan ez a titkosítás egy demokratikus országban.Pláne bűnügyekben, amiben nagy fejesek is benne vannak. Ez ellen nem lehet tiltakozni, népszavazni stb.

1

Igaz az, hogy ha a jelenlegi tendencia zajlik Európa fejlettem országaiban akkor 50 év múlva muzulmán államok lesznek?

Németországban már most majdnem 10 millió muzulmán van,és míg a németek száma csökken az övüké csak nő mert egy család 6-8 fős.
Franciaországban,Ausztriában,Olaszországban is hasonló a helyzet.

10

Megütöttem egy cigányt, mi lesz ebből?

Szóval az történt, hogy az iskolában az udvaron szembejött velem és az egyik lány osztálytársammal egy cigánygyerek. És beszólt a lánynak, aztán pedig megpofozta. Csak úgy, tényleg nem törtent előtte semmi. Erre én pofonvágtam, de úgy, hogy még jó sokáig piros volt. Ezután rugdostak és behívták az apjukat meg az anyjukat. Az anyja ki akart rugatni az iskolából, az apja pedig megakart folytani. Lehet ennek még következménye?
14/f

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!