Találatok a következő kifejezésre: A különböző tényleg (22 db)

A lányoknak a puncija tényleg különböznek egymástól? és a mellük? Tudom van akinek kicsi a melle van akinek nagy de azon kivül különböznek?

lehet h hülye kérdés de olyan kiváncsi vagyok

Legjobb válasz: "Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."

"Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."
20 éves vagy? Akkor két dolog lehetséges: 1) a kérdés fake 2) képtelen vagy használni a Google keresõt, ahol ugye (lévén 18 feletti vagy) épp elég puncit találhatsz, hogy ne kelljen ilyet kérdezned.
Én még életemben nem láttam két egyforma mellet, még ugyanazon a nõn sem. Két egyforma puncit se, még.
Attól függ klónok-e.
tényleg hülye kérdés. tényleg különbözik, képzeld, ha mind egyforma lenne....
Igen, manapság szabvány p.csákat gyártanak
9es vagyok megint Az ikreknek se egyforma...Ez is olyan, mint az ujjlenyomat...Két egyforma pénisz sincs.
#9: keress iker-pornót a neten és fogsz.
9-esnél a pont.
nem, csak egyfajta van, elárulom neked, hogy a mellük nem is különbözik a puncijuktól, képzeld ugynaolyan mind
L vagy, aki szeretné hasonlitani a testét más lányokéval, vagy F aki most ilyenen akar élvezkedni?
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok.
nem, az összes lány puncija tökre ugyan az, még genetikailag is...
Igen, tényleg különböznek egymástól. Nézz csak meg véletlenszerûen 10-20 puncit, és garantálom hogy 2-nél több nem lesz, amit össze lehet téveszteni.

A különböző fogyiteák tényleg hatásosak, vagy a kapszulák inkább?

Gondolok pl a sz?zteára, a herbária elhízás elleni teára, különböz? kínai teákra, és a vízhajtókra.

Legjobb válasz: Abban az esetben hasznos a tea, ha sokat ettél és szeretnél kitisztulni, viszont vigyázni kell, mert hozzászokhat a szervezet és nem fog reagálni rá. Sokan azt mondják, hogy ilyenkor csak víztõl szabadulsz meg, de én is használtam, és tényleg tisztit, csak sajnos most nem használ nekem

Abban az esetben hasznos a tea, ha sokat ettél és szeretnél kitisztulni, viszont vigyázni kell, mert hozzászokhat a szervezet és nem fog reagálni rá. Sokan azt mondják, hogy ilyenkor csak víztõl szabadulsz meg, de én is használtam, és tényleg tisztit, csak sajnos most nem használ nekem
Sajnálom - egyik sem. Egyszerûen akarat, és fegyelem kell hozzá. Nem lehet az akarat hiányát pótolni semmilyen löttyel-tablettával, teával, kumiszkivonattal.

Ezek a különböző elektromos rezgős erősítő ketyerék tényleg használnak?

Gondolkoztam, hogy esetleg veszek ilyen elektromos erősítő ketyerét, de nem tudom, hogy tényleg működnek-e. Szerintetek? Pl. Seven Omnipotens, Gym Form Duo (

Legjobb válasz: az összes rezgõ öv, meg elektromos izomstimulátor masszív átverés.

az összes rezgõ öv, meg elektromos izomstimulátor masszív átverés.
nem használ egyik sem
Nem bizony. Mi régebben vettünk, de rohadtul fájt és még nem is használt...
nekem használt!

Tényleg lehet veszélyes, ha a különböző gyakorlatokat dvd-ből, illetve a könyvekből tanuljuk meg?

Pl.ha rosszul tanulunk meg bizonyos mozdulatokat,és nem javítjuk ki...

Legjobb válasz: elõferdülhet egy kis gerinc ferdülés meg egyebek fiatalkorban

elõferdülhet egy kis gerinc ferdülés meg egyebek fiatalkorban

A különböző kupon kódos meg csokipapír kódos nyereményjátékokban, ahol azt írják, hogy tartsd meg a kupakot/papírt mert bekérhetik, tényleg be is szokták?

Nyertem most a coca-colás nyereményjátékkal, rokonoknál írtam ki a kódokat a kupakból, mivel rengeteg kólát isznak. A kupakokat viszont nem hoztam el. Biztos h kérni fogják h mutassam be a nyerő kupakot?

Legjobb válasz: Persze elmegyek majd hozzájuk megkeresni, csak félek, hogy azóta már elvitték gyûjtõbe.

A kérdező hozzászólása: Persze elmegyek majd hozzájuk megkeresni, csak félek, hogy azóta már elvitték gyûjtõbe.

A fehér bullterrierek tényleg hajlamosabbak a különböző betegségekre? Mikre kell odafigyelni náluk?

Legjobb válasz: 7 hetes a kiskutyám, jövõhéten (8 hetesen) hozom haza. Mikre kell ügyelni?

A kérdező hozzászólása: 7 hetes a kiskutyám, jövõhéten (8 hetesen) hozom haza. Mikre kell ügyelni?
Szerintem a tenyésztõd fel fog világosítani minden kérdésben.
Ezt találtam még. A fajtára jellemzõ betegségek leírása, a fehér szinnel kapcsolatos is van benne. http://bullterriers.5mp.eu/web.php?a=bullterriers&o=OWPXf3cZBY
A fehér kutyák úgy általában hajlamosabbak az allergiára és a süketségre... ezekre hiába ügyelsz nem nagyon tudsz mit tenni ellenük sajnos.

Az igaz, hogy a lányok ízlésvilága a fiúk külsejét tekintve különböző, még két szép lánynak sem tetszik ugyanaz a fiú? Tényleg van olyan, hogy egy szép lánynak csúnya fiú tetszen meg külsőre vagy ez csak városi legenda?

Sajnos sosem tudtam biztosra meggyőzödni arról, hogy valaha is tetszettem volna már olyan lánynak, aki számomra vonzó, szép( direkt fogalmazok így, mert lehet másnak az a lány, aki nekem szép, nem is szép, ha értitek mire célzok), csak voltak fura jelek. Például mondok pár példát, ami megtörtént velem. Sétál egy csaj előttem az utcán a barátnőjével, aztán hátranéz rám hirtelen és rám mosolyog. Haverommal csak néztünk, hogy ez most mi volt, de egyértelmű, hogy nekem szánta, határozottan rám nézett és bájosan mosolygott az a szép lány. Aztán később suliban láttam, hogy ott is hátra fordult folyosón és engem nézett, meg a barátnője is, ha meglátott elég furá kezdett vihorászni meg mintha szólt is volna egyszer-kétszer annak a szép csajnak, amikor meglátott, vagyis nekem úgy tűnt, mintha jelzett volna neki hogy látott engem. Persze lehet csak képzelődök és túl sokat gondolok bele a dolgokba, mint, amik valójában. Egyébként volt több ilyen is, hogy csajok hátrafordultak utánam, de ennyire durva jellegű nem volt, mint amit leírtam ott még csak nem is mosolyogtak a lányok. Az is fura sztori volt, amikor egy szintén szép csaj, buszon végig engem bámult, mintha valami mágnes vonzaná a tekintetét rám, szinte csak egy-két pillantar fordult a barátnőjéhez, amikor az mondott neki valamit. Olyan is volt, hogy szintén másik csaj hátrafordult busz ülésén és engem nézett, majd visszafordult és valamit súgdolóztak meg nevetgéltek a barátnőjével. Kicsi bosszantó, hogy sosem tudom meg az igazságot, de folyton agyalok, hogy vajon miért viselkedik néhány álny olyan furán, ha meglát. A legtöbb lány észre sem vesz és ami ennél is furcsább, hogy pont olyan lányok viselkedtek ilyen feltűnően, akik nekem bejöttek, szépek vagy mások számára átlagosak voltak, de nekem tényleg bejöttek, aranyosak voltak meg szépek. Amúgy azért is kételkedem, mert volt egy elég fura sztori is. Lány tesómmal voltam buszon és észrevettem, hogy egy magas, model alkatú csaj megnézett magának egyből és gyakran nézegetett felém egész úton, míg a többi csaj meg senki más nem is nézett. Elég bizarr, ha belegondolok abba, hogy alacsonyabb vagyok attól a lánytól, ez tuti, h csak 5-10 centivel is. Esetleg, ha valakivel történt hasonló és mondjuk be is mert próbálkozni a lányoknál, elmesélhetnék, hátha megtudom az igazságot, hogy miért viselkedtek ilyen furán azok a szép lányok a környezetemben. Mivel csúnya srác vagyok nagyon összezavarnak alányok az ilyen fura viselkedésükkel, mert tisztában vagyok vele, hogy pár szép csaj, igaz ezek a tipikus könnyűvérű típusú csajok engem rondának tartanak. Mondjuk azok a lányok nem tűntek könnyűvérűnek egyébként külsőre. Persze lehet tévedek.

Legjobb válasz: Igen,nagyon eltérõ ízlésû emberek vannak,de ez fordítva is igaz Nekem olyan csajok jönnek be akiket a férfiak többsége lerondáz vagy egyáltalán nem tartják õket nagy számnak.Ez fordítva is igaz.Ízlések és pofonok De ha olyan helyzetben vagy hogy 100 csajból csak 1-nek jösz be az már nem olyan jó átlag

Igen, nagyon eltérõ ízlésû emberek vannak, de ez fordítva is igaz Nekem olyan csajok jönnek be akiket a férfiak többsége lerondáz vagy egyáltalán nem tartják õket nagy számnak.Ez fordítva is igaz.Ízlések és pofonok De ha olyan helyzetben vagy hogy 100 csajból csak 1-nek jösz be az már nem olyan jó átlag
A legjobb barátnõmmel nekünk szinte soha nem tetszett ugyanaz a fiú, így igen állíthatom, hogy nagyon eltérõ lehet két lány/nõ ízlése.
Tuti csunya vagy, vagy csak te allitod ezt magadrol?
Nem raksz egy kepet?

Tényleg van összefüggés a szemszínünk és a különböző szerveink betegsége között?

Ezt biológia órán hallottam. A tanárom azt mondta, olvasott róla valamit, de semmit nem találok ebben a témában. Aki esetleg tud erről valamit vagy talált erről valamilyen cikket az linkeljen is. Köszi!

Legjobb válasz: nem hiszem. max annyi, hogy a világos szemûeknek jobban oda kell figyelniük, hogy óvják a szemüket napsugárzástól, mert kevesebb pigmentet tartalmaznak és emiatt érzékenyebbek a szemek.

nem hiszem. max annyi, hogy a világos szemûeknek jobban oda kell figyelniük, hogy óvják a szemüket napsugárzástól, mert kevesebb pigmentet tartalmaznak és emiatt érzékenyebbek a szemek.
Ez a kérdés jól mutatja az oktatás színvonalát... Nos a szemszín nem lényeges, de mivel a niggerek között a kék szem viszonylag ritka, ezért elmondhatjuk, hogy a kék szem "óv" minket a sarlósejtes vérszegénységtõl és egyéb niggerekre jellemzõ betegségektõl. De ez butaság.
A kérdező hozzászólása: Ezt olvasta tanárom és nem õ mondta, tehát... De azért kösz az értelmes választ, most már tusom, hogy véd a kék szemem ettõl .. -.-"
Max annyi összefüggés van, hogy a világos szemûek általában világos bõrûek is, és könnyebben elkaphatnak kaukázusi emberekre veszélyesebb betegségeket (pl. bõrrák), de lehet, hogy arra gondolt a tanárod, hogy ahogy a szemszín öröklõdik, ugyanúgy öröklõdik egyes betegségekre való hajlam is - pl ha valakinek a nagyapja barna szemû és trombózisos, a nagyanyja kék szemû és cukorbeteg, és a dédunokájuknak barna szeme van, akkor trombózis esélyesebb nála, mint a cukorbetegség.

A férfiak tényleg egésznap a szexre gondolnak? Különböző (konkrét) nők vagy csak a "dugás" jut eszükbe?

Legjobb válasz: Ugyanmár! :D Dehogy csak erre gondolnak. Én imádom a férfiakat, úgy gondolom is ismerem is õket, de ezt azért nem feltételezem róluk :)

Ugyanmár! :D Dehogy csak erre gondolnak. Én imádom a férfiakat, úgy gondolom is ismerem is õket, de ezt azért nem feltételezem róluk :)
Tökfejek a nõk, komolyan. Nekik vajon miken jár az eszük? Eh..Nekem ma is sokat járt az eszem a tõzsdei befektetéseimen. Mégis mit gondolnak a nõk? Honnan teremnek azok a pénzek, amiken meg nekik jár az eszük? Na, errõl ennyit...
Szerintem te hülye vagy.
ez tudod mi? ez egy le alacsonyítás és egy begyepesedett gondolkodás mód sót a kérdés is az, ha ennyi eszed van inkább élj ebben a hitben
Nana, nem minden nõ gondolja így. Egyébként min gondolkodnak a nõk: Mennyit készüljek a vizsgámra, hogy sikerüljön, mit csesztem el, napi politika, történelem, csillagászat, hogyan ismerkedjek össze a magas kék szemû férfivel a szomszéd asztalnál. Kb. ez fél óra termése. Többit ne kérd, hogy soroljam.
Én a nap nagy részében a dugsára gondolok, de ez én vagyok, a többi férfi nevében nem tudok beszélni. 21f
19:24-nek. Ha nem írod le a többit, legalább szemezgess belõle, engem tényleg érdekel.
utolsó elõttinek üzenem, hogy gyanítom azért, mert jobb dolga nincsen.
"Jobb" tényleg nincs, idegesítõ és unalmas kötelezõ dolgaim viszont annál inkább vannak.

Nekem nem volt vérzésem, ugy lettem terhes. 2 különböző orvosnál is voltam és mind a kettő ugyanannyi hetesnek látta a picit. Tényleg ennyire pontosan meg tudják mondani ultrahang alapján?

Legjobb válasz: Igen, mert a magzati méreteket lemérik az ultrahangon(BDP, HUM, Femur stb) és az ott kapott értékek alapján kiadja a gép h hány hetes magzatnak felel meg a pici. Megbízható dolog szerintem. Lehetnek eltérések +/- 1-2 hét de az nem baj, mert a fogazmzás, beágyazódás idõpontja bizonytalan és nem tudni pontossan mikor történtek.

Igen, mert a magzati méreteket lemérik az ultrahangon(BDP, HUM, Femur stb) és az ott kapott értékek alapján kiadja a gép h hány hetes magzatnak felel meg a pici. Megbízható dolog szerintem. Lehetnek eltérések +/- 1-2 hét de az nem baj, mert a fogazmzás, beágyazódás idõpontja bizonytalan és nem tudni pontossan mikor történtek.
Bármilyen hihetetlen, de igen!Ezért tartják pl sokan feleslegesnek az AFP meghatározást, fõleg, h napjainkban kezd egyre jobben teretnyerni a 4D UH.Egyre pontosabban meg lehet mindent mondani.Az UH képen szépen látszik, h jól záródott-e a gerinc stb.De persze vannak hibák, és mérhetik el a dokik, ezért nem tökéletes.Meg a legtöbb helyen sajnos nem mai csirke az UHkészülék sem, így azért lehetnek pontatlanságok.Az elején amúgy még elég egyértelmû.Nem tudom, h megnézted-e a képet, de az elsõ 9hétben szerintem elég nehéz lenne elmérni azt a kis leginkább golyócskára hasonlító valamit:)
Szia a méretbõl és aformából is látszik, hogy kb mekkora.nekem pl 6hetesen 5mm volt, 8-9hetesen meg20mm.Ezeket általános méretekbõl következtetik, de hidd el alapja van.
Nekem nemsokára szülõ barátnõm volt elõttem, akit össze-vissza írtak ki szülésre febrár 26 és január 11 között, mert mindig más eredményt mutatott neki az uh. Ezért lepõdtem meg, mikor nekem az 5 hét 3 napos uhhoz képeset a 12 hét 5 napos napra pontosan annyi lett:-) De örültem. Igen, a méretekbõl következtetnek és számolnak, de lehetnek tévedések, és ha a baba nem a "norma " szerint fejlõdik, akkor visszaírások vannak. De a lényeg az egészség...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!