Találatok a következő kifejezésre: A közlekedési is van fegyverük Használhatják is (1 db)

A közlekedési rendőröknek is van fegyverük? Használhatják is?

Legjobb válasz: igen,van,és használhatják.

igen, van, és használhatják.
minden rendõrnek van fegyvere, és ha szükséges, akkor használhatják. Persze nem szíre-szóra, csak ha olyan lenne a helyzet. Nekik is be kell tartaniuk bizonyos szabályokat!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A rendőrség milyen estetekben tarthat bent valakin 72 órára? Meg lehet tudni, hogy az illető mit csinált? Lehet beszélni vele?

Sajnos most hívott fel egy rend?r, hogy az egyik ismer?söm megkért, hogy hívjanak fel, és hogy 72 órás ?rizetbe vették, de nem mondhatja el, hogy mit csinált, és nem beszélhetünk. A 72 óra lejártáig tényleg nem tudhatok mg róla semmit??? Nagyon aggódom.

23

Igazoltattak minket, mire számíthatunk?

Kint ültünk az utcán, megállt egy rend?rautó. 16-17 évesek vagyunk, nem volt nálunk személyi, kis faluban lakunk.

17

Mennyire vagy hogy büntet meg a Rendőr ha kismotorral megyek (50cm3) és nincs jogosítványom!?

1

Beidéztek szabálysértési ügyben hamis áru vásárlása miatt. Mire számíthatok?

Majdnem 100.000 Ft-nyi árut rendeltem, hihet? hogy magáncélra? Milyen bírságra számíthatok?

5

Hogyan lehet a TEK-hez bekerülni? Milyen iskolákat kell elvégezni?

18

Év végén, ki iratkoztam az iskolából, hogy át mennyek egy másikba, "sikerült" is, azt mondta a titkár, hogy ki lettem húzva, viszlát. Másik iskolába beadtam a papírt, hogy kihúztak, felis vettek. Többi lent.!?

Szóval kiiratkoztam, felvettek. Ez nyár elején volt. Ma arra keltem, hogy hív a n?, az iskolábol, ahova menni szeretnék, hogy van-e oktatási azonosítóm, mondtam neki, hogy mint nyár elején is mondta, nincsen. Számom megvolt a kártyárol, akkor elfogadták, és mondta a n?, hogy a másik iskolámbol, mégse lettem kihúzva, és ez miatt, lehet, hogy nemfognak átvenni. Õ se érti, hogy mi történt ott...

9

Vannak nemzeti érzelmű rendőrök?

Szerintem biztos, hogy van nem egy, nem kett?. Azt is tudom, hogy a parancs az parancs. Viszont azt nem tudom, hogy mi jár a fejetekben mikor a két fél közé állítanak titeket. A ceglédi események kapcsán merült fel bennem a kérdés, hogy ilyenkor vajon mit gondoltok magatokban?

13

A rendörkutyáknak van rendfokozatuk?

5

Mit lehet ilyenkor tenni? Van esélye, hogy visszakapom?

Öcsém tartott nálunk egy több napon át tartó házibuli-maratont, ahol valaki ellopta Édesapám óráját. Majdnem biztosan tudom, ki vitte el. Van értelme feljelentésnek? Hiszen betörés nem történt... Az óra nem különösebben értékes, az érzelmi értéke viszont hatalmas, házassági évfordulóra kapta Apa Anyától...

7

Egy különleges ügynöknek (FBI) mi mindent kell tudnia?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!