Találatok a következő kifejezésre: A közlekedési is van fegyverük Használhatják (1 db)

A közlekedési rendőröknek is van fegyverük? Használhatják is?

Legjobb válasz: igen,van,és használhatják.

igen, van, és használhatják.
minden rendõrnek van fegyvere, és ha szükséges, akkor használhatják. Persze nem szíre-szóra, csak ha olyan lenne a helyzet. Nekik is be kell tartaniuk bizonyos szabályokat!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Foglalkozik olyannal a rendőrség, ha valaki (k) től virtuálisan lopnak közel százezer ft-os értékben?

5

Rendészeti szakközépiskola fizikai követelményei?

Hali,
Valaki le tudná írni / linkelni, hogy hány gyakorlatból mennyit kell megcsinálni ill. hogy mennyi pont jár érte a fizikai alkalmasságin?
Normális válaszokat, Köszönöm!

2

Milyen ma Magyarországon zsarunak lenni?

Főleg tiszthelyettesek válasza érdekelne. Csapjuk hozzá a zászlósokat is.

15

Falopás ellen rejtett kamera? Jó ötlet, vagy értelmetlen?

van egy kisebb erdőm ahonnan szinte rendszeresen lopnak egy időszakban. szinte már minden valamire való fát kivágtak. a rendőrség feljegyezte a kárt de azt mondták hogy kicsi az esélye hogy meglesznek. ennek már két éve és még mindig ugyan az a helyzet. arra gondoltam hogy vennék egy olcsó androidos telefont és elrejteném egy olyan helyre ahol tuti nem veszik észre. reggeltől estig rögzítene. de valószínűleg csak annyi látszana hogy üresen bemegy és fával megrakva jön ki az erdőből az illető (általában mindig ugyanott mennek be) egy ilyen felvétel elég bizonyíték lehet ahhoz hogy eljárást indítsanak? vagy felesleges ezzel próbálkozni? abban se vagyok biztos hogy nem kerülnék bajba a rejtett kamera miatt..

8

A helyszíni birság elévül? Mikor?

8

A rendőr és katonanők többsége tényleg könnyűvérű?

3

RTF, bűnügyi nyomozó (? )

Milyen képességek szükségesek ahhoz, hogy valaki jó nyomozó legyen, egyáltalán felvegyék az RTF-re?
Most 10.-es vagyok, lehet, hogy azt mondjátok, hogy kicsi vagyok, ne ilyenekkel foglalkozzak még, de szerintem egyre közelebb van az érettségi, egyre jobban izgat a jövőm, hogy mi lesz velem az életben. És ebben a mai magyar oktatásban egyáltalán nem mindegy, hogy milyen eredményekkel zárom középiskolai tanulmányaimat.
Milyen tantárgyakból kell emelt szintű érettségi? Én erre nem találtam a honlapon utalást. Olyanokat hallottam, hogy matek, ami biosszal kiváltható. De ezek mellet kell töri, tesi vagy valami más?
A másik kérdésem, hogy tényleg nincs ideje egy bűnügyi nyomozónak? A kezdő fizetés emelkedik-e akkorára, hogy tud családot alapítani, és ha tud van-e ideje rá?
Illetve 100% hogy teljesen más a nyomozó munkája mint amit az amerikai sorozatokban láthat az ember. De mégis hogyan képzeljem el? Valami kis sejtésem van, de lövésem sincs igazából.
A magyarázatokért, amik miatt hosszú lett a kérdés bocsánat, de nem szeretném, ha itt trollkodnának nekem az unatkozó emberek, most egyáltalán nem vagyok rájuk kíváncsi. A nyomozóknak, ha vannak és mesélnének egy kicsit a munkájukról előre is köszi, de ha más is van aki tudja kérdéseimre a választ kérem válaszoljon és neki is köszönöm!

1

Meddig tarthatják lefoglalva az iphone 4s készülékemet?

Van egy iphone 4s-em ami egy csalásos adás-vétel tárgyi bizonyítéka. Be van bizonyítva, hogy tényleg az én telefonom IMEI alapján. Na most az érdekelne maximum menyi ideig tarthatja vissza a rendőrség a készüléket, mely nekem a minden napokban használatos eszközöm?

6

Mostanában miért van olyan sok rablás a "nemzeti dohányboltokban"?

Állandóan kirabolnak egyet ,kettőt minden héten.
Ez hogyhogy divat most,talán valami betegség?
Azt hiszik azok a pancser rablók,hogy milliók vannak egy dohányboltban és kockáztatja a börtönt,hogy vagy elkapják vagy nem? Miért van ez,és miért csámcsog a kölyök?

12

Ha van nálam egy olyan gázspray, amire az van ráírva, hogy "Rendősrégi használatra", megbüntethetnek?

Nem vagyok rendőr, egy volt katona ismerősöm adta, aki legálisan megvette.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!