Találatok a következő kifejezésre: A közlekedési is van fegyverük Használhatják (1 db)

A közlekedési rendőröknek is van fegyverük? Használhatják is?

Legjobb válasz: igen,van,és használhatják.

igen, van, és használhatják.
minden rendõrnek van fegyvere, és ha szükséges, akkor használhatják. Persze nem szíre-szóra, csak ha olyan lenne a helyzet. Nekik is be kell tartaniuk bizonyos szabályokat!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Cimke nélküli gyógyszeres doboztól lehet bajom?

Ha van egy gyógyszerem (fejfájásra, vényes) és leszakadt a cimke az oldaláról, ha igazoltatnak rendőrök és átkutatják a táskámat, akkor lehet emiatt vmi?

1

Ha lefoglalnak egy nagyobb adag drogot vagy hamis gyógyszert néha mondják, hogy mennyi "kapszulát" találtak, ezt valaki egészen pontosan megszámolja, vagy csak megbecsülik?

3

Van olyan ember akinek a "rendőrség" a hobbija?

Sok hobbi van.
Pecázás,mozizás,vonatfotózás,bkv járművek képek gyűjtése,kirándulás,stb.
De van olyan akinek a rendőrség a hobbija,hogy fotózza a rendőrautókat és felteszi fórumra,meg állandóan a rendőrségen van (nem bűnösként) és a zsarukkal cseverész,állandóan a zsaruk nyakán lóg,szóval a rendőrség a 2. élete.
Van ilyen ember akinek a rendőrség a hobbija?
Ha van akkor nyílván azért ,mert ő is rendőr akar lenni?

8

Mit kaphatok érte?

Sziasztok. Mit kaphatok azért ha belenéztem valaki facebookába? Amit tudni kell a dologról hogy,az illető embereket akar lefizetni hogy megveressen. Azért néztem bele a fészébe ,hogy megtudjam kivel,mikor,hogyan akar megveretni. Ezért mit kaphatok? Válaszokat előre is köszönöm.

10

Terhelő vallomás tétele. De kire?

Sziasztok. Ugyebár van egy olyan dolog,hogy nem vagyok köteles megvádolni családtagot. Vagy valami ilyesmi. És ha barátra kellene ezt megtennem akkor is megtagadhatom? Vagy csak családra érvényes ez? Előre is köszönöm.

2

Milyen büntetést kapott volna a haverom, hogy bemutatott a rendőröknek?

Múlthét pénteken, kocsmáztunk, és mentünk haza. Olyan hajnali 2 volt, sehol senki, csak a rendőr autókat látjuk mindig elmenni. Egyszer gondolt egyet, hogy most csinál valami bátor dolgot, és bemutatott a rendőröknek. Azok meg szépen vissza jöttek, és megkérdezték, hogy mi a gondunk.
Mondta a haverom, hogy "jaj! semmi!" Azt mondták, most menniük kell, de ha jönnek visszafele, nehogy meglássanak minket bárhol is, mert akkor megbánjuk!

Most ilyenért, ha nagyon szemétkedni akartak volna, mit kapott volna a haver, hogy megyünk a járdán, jön a rendőrautó, az meg bemutatja a középső ujját?

10

Ha valaki hamisan rendőrnek adja ki magát, az milyen bűncselekmény?

2

Kiskorú /15éves/eltűnése esetén is várni kell 24 órát a rendőrségi bejelentéssel? Vagy kiskorút azonnal keresi a szerv?

4

Ha valaki elkap a rendőrség és cellába helyezi akkor miután kiengedték kap hazaszállítást?

17

Ha közúti baleset történik, és azonosítani tudják az áldozatot, a rendőrség két embere közli ezt a legközelebbi hozzátartozóval. Mi ilyenkor a pontos protokoll?

Tehát, mi alapján választják ki, hogy melyik két rendőr megy ki a házhoz közölni a hírt, és ez a hírközlés pontosan hogyan történik. Mi a "sablon" szöveg, stb.?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!