Találatok a következő kifejezésre: A közlekedési is van fegyverük Használhatják (1 db)

A közlekedési rendőröknek is van fegyverük? Használhatják is?

Legjobb válasz: igen,van,és használhatják.

igen, van, és használhatják.
minden rendõrnek van fegyvere, és ha szükséges, akkor használhatják. Persze nem szíre-szóra, csak ha olyan lenne a helyzet. Nekik is be kell tartaniuk bizonyos szabályokat!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Feljelenthetem fenyegetésért?

Olyan helyen lakom ahol 1telken két családi ház tartozik! (Nagyszülőtől örökölt) Mi nem rég költöztünk be az egyikbe és van két kis termetű kutyánk akik 1-2szer átmentek az ő felükre (másik családi ház) és volt rá példa hogy sajnos oda csinálták a dolgukat! De nem tudjuk folyton figyelni hogy mikor épp hova mennek! Próbáltuk azt megbeszélni hogy egy kisebb kerítést húzni amin lenne ajtó had húzunk fel amire az volt a válasz hogy nem mert akkor kizárjuk őket innen! Ma ismét szóltak hogy oda piszkítottak a kutyák! Közölték ha még egyszer előfordul meg fogják mérgezni őket! Mit tehetek ebben az esetben ha beszélni nem lehet velük?
Előre is köszönöm a válaszokat!

10

A Magyar Posta azonnal és automatikusan rendőrségre viszi a közokirat hamisítás lehetőségét?

Ismerősöm meghamisított egy "zöld" ajánlott szelvényt, mert vásároltak tőle, de ő nem adta postára a (40.000ftos) terméket! A vevő elvitte a postára az ajánlott szelvényt, ott kiderült a csalás! A vevő azt mondta, h a posta 15 napon belül Rendőrségi feljelentést tesz, közokirat hamisítás miatt, lehetséges ez? Vagy külön kérni kell a postán a feljelentést, vagy ezt maguktól indítják?
Milyen büntetésre számíthat az ismerősöm?

6

Milyen a Polgárőrködés? Valóban kapnak rendes igazolványt és egyenruhát? Miből áll egy vizsga?

16

A rendőrség állományában is vannak mentőtisztek?

Ma láttam egy videóban egy rendőrt akinek a neve alatt rendőr őrnagy, mentőtiszt volt írva....
Tehát a rendőrök között is van mentőtiszt egészségügyi feladatok ellátására?

4

Milyen Polgárőrnek lenni? Miből áll egy vizsga és milyen egyenruhát kapnak? Azt hallottam hogy olyan mellényük van mint a rendőröknek.

2

Mit lehet tenni ilyen helyzetben?

Az év elején más városban laktam. 3 lakótárssal. Hazaköltöztem mert a fiú lakótárs többet akart mint barátság.. és ez a nyomulása már zaklatásba torkollott.. 1 hónap elteltével a rendőrség állt a kapumba házkutatási paranccsal hogy én állítólag elloptam a laptopját.. jó még ezt lenyeltem.. de most meg megint kaptam egy papírt hogy be kell menni meghallgatásra .. most ez mi ? nem volt még elég? mit lehet ilyenkor tennem ? zavar ez hogy így meghurcoltatnak egy rágalom miatt..

1

A tűzoltók lopnak bevetéskor?

A napokban hallottam egy riportot egy nyugdíjas szakszervezeti tűzoltóval, aki sérelmezte, hogy a tűzoltókra új szabályozás lesz érvényes olyan, mint a katonákra. Ekkor említette példaként, hogy eddig is voltak lopások a bevetésekkor, de a polgári bíróságok ítélkeztek felettük, most a katonai fog. No, ez engem nem érdekel, de ha kitelepítenek az ár miatt, akkor simán ki fogják lopkodni az üres házamból az értékeimet. Nyilván!

11

Ha az utas nem köti be magát az autoba akkor őt büntetik vagy a vezetőt?

9

Ahhoz hogy bekerüljek az NKE-hez el kell végeznem elötte valamilyen rendőr szakközepet vagy pedig bármilyen szakközép jó?

1

Még egy évem van suliba, eladói szakmám lesz. Hogyan tovább?

Rendőr, esetleg katona szeretnék lenni. Érettségim nincs.
Milyen lépéseket kéne tennem, hogy a felsoroltak közül, lehessek valamelyik?
Köszönöm

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!